2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yok ya benim gorumcem 4 sezeryan yaptı valla 4. Kaza... Kiz sancisini çekerim basimla beraber ama beni doğumdan sonrasi mahvetti

merhaba
benim iki aylik bebegim var. Geceleri cok sık kalkiyo sallamak istemedigim icin kucagimda poposuna vurarak uyutuyorum fakat yatagina koydugumda tekrar kalkiyo tekrar yapiyorum bir saat suruyo bu olay nasil yatiracagimi sasirdim fikri olan ?? '(((

Kizlar Dr kntrolumuzden geldik. Ahmed yasin bey bu ay alması gereken gramdan fazla almis gecen ayki eksiğini telafi etmiş:) anne sütüne devam ek gidaya gerek yok yemeği sonrada yer ama anne sütunu her zaman bulamaz dedi. Asilarimizida olduk.

Oturtuyoruz bazen dizimize dedim tuttu ellerinden kaldirdi oturtun sağlam şuanda bisi olmaz dedi

Demir ilaci verdi sabah aksam 3 damla

Uyku eğitimini sordum ben cocuklarimin 40 dk aglamasina musade ediyodum dedi. Bende ama benim oğlum katiliyo hemde kolik dedim katiliyosa yapacak bisi yok yapamazsiniz uyku eğitimi dedi. Anason uyku caylari oluyor onlari deneyin gündüz uykularini kisa tutun dedi. Kisadan kasit ne dedim 1 saat mi 30 dk bu aydaki bebegin iki gündüz uykusu olmali 1.30 saatlik dedi. Peki saat kaçtan sonra uyutmamaliyin gece uykusundan calmamasi için dedi? 9 dedi.

Deviti sabah aksam 3 veriyodum dedim cok ama bi zarari olmaz dedi zarari olacak kadr cok degil dedi.valla simdilik bu kdr aklimdakiler sular kesildi yarin mevlut var yarinda kesilirse ayvayi yerim

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
benim kızımda bir hafta sonra 4 aylık olacak allah nasip ederse
ben 3 ay sallamadım gerekte kalmamıştı
şimdi gündüzleri senin dediğin gibiyiz
mecburen uykusunun devamı için beşiğini sallamaya başladım
sende dikkat et kısa uykuya alışınca öyle gidiyor
bir şekilde uykusunu devam ettir
zamanla uykusu uzayacaktır
kucakta senin kokunla uyuyor bırakınca ondan uyanıyor olabilir
yanına kendine ait kıyafet koyup deneyebilirsin
benimki süpürge sesi falan severdi o ayda onunla devamı sağlardım

emerken uyumuyor mu cok aglyor mu peki

Oyyy masaallah bakislara bak kizina talibiz oglumda yakisikli sayilir yanii

aman ha dun aksam ben talip oldum sen baska gelin bul:) ogluma da gosterdim o da behendi

gzm bisey soyle once ben talip oldum

Fundacim oğlun yakisikli hakikaten anam:)) maşallah barekallah:))

Yalniz kizlar eylülün yavuklusu belli cemredenizin oğlu ali kerem ile gencler konuştular anlastilar

Geç kaldiniz

maşallahhh
bende oturtuyorum 2-3 günden beri gerçi gerek kalmıyor kendini kaldırıyor istersen oturtma
bende sorayım kontrolde bakalım bize ne diyecek
inşallah aşıyıda sorunsuz atlatırsınız

hadi gemos olsun iyi bari kilo alimi iyiyyse. asida cok agladi mi

anılcım allah şifa versin hep dualarımda aras bebek
inşallah biran önce bütün bunlar geçer gider

Canm mrhb.öncelikle akşam 7 den sonra hiç uyutmamaya calş gece10-11 e kadr sonra her akşam düzenli banyo yaptır aksatma her akşam aynı saatte ve aç karnına sonra pijama giydir ışıkları kapat ve ayağında salla gee neolursa olsn sadece mama yedir 90 cc yerse daha faZla o onu hem tok tutucak gece kalkmasını engelliycek vaktin oldğnda gündüz 1 saatte olsa muhakka dşarı çıkar temiz hava ve dışarısı sesler bebekleri yorar gece rahat uyumusını sağlar canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca gece uyansa bile çok kaka olmadığı müddetçe altını açma be yatagından kaldrma yatakta pış pış yap çok huysuZlanırsa ayagında tekrar salla az daha 30 cc mama ver muhakkak ama onla asla konşma sesini duymasın o karanlık ve ssessizlikle bir müddet sonra gece oldğunu anlıcak gündüz değişik yerlerde uyut yatagında sadece gece uyusun gndüz hep perde açık yerlerde uyut

yazdiklarin beni cok etkiliyor hizli hizli gozatarken senn ismini gorunce daja bi dikkatli okuyrm epeydir boyle seyler yazmyrdun ben de sevinmistim

Allah sifa versin dua edecegim
Ya bizde öyle işte
Bitti geçti anlık birşeydi demek dedik ama yok. ...
Dün başladı bu sabah 4:30 a kadar sürdü
Elimizden birşey gelmemesi berbat birşey. Çaresizlik berbat..
anilll nasil oldunuz cok merak ettim sizii..dua ediyorum canm sizeee.nsallah degildir....
merakra birakma bizideee
Şu an iyiyiz ama akşamları okuyor hep. Yani 3kere oldu 3üde akşam ve durup dururken maalesef....
Evet cnm biliyorum bunları hatta daha detayını. O kdr araştırdım ki
Ama inan durduk yere yapıo
Misafirlikteydik hatta herkes şoke oldı bi anda ne oldu ki ya diye
Diğer 2sefet de durduk yere oldu
Sanarsın birileri korkutuyı....
Anilcim Allah sifasinida dermaninida sabrinida versin inş. Ben buradan okuyorum hemen canim muslumanin en büyük silahidir dua

Ya yanlislikla oldu silemedim de geçmiş olsun minik arasa dualarimiz onunla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anıl'cım dualarım seninle 0:

Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin insallah nasıl şuan yavruşun canım kendini bırakma iyi olacak inşallah hepimiz dua ediyoruz burda manen yanındayiz canım

anılcım allah şifa versin hep dualarımda aras bebek
inşallah biran önce bütün bunlar geçer gider
Canımsınız. Allah razı olsun
Cerrahpaşada ki prof da bişi demedi videoları falan da izledi
Tekrar eeg dedi 3haZirana randevu verdi eeg için
Bekliyoruz. Devamlı tetikteyiz..

Canım ben hacettepedeyim ankaraya getirmek isterseniz burda prof randevusu alabilirim size evimde her zaman misafir ederim belki burdan bi çare buluruz

Canım birde özel olmazsa özelden bana videolarını gönder burda ki nörologa göstereyim ben erişkin nörologlarla birlikteyim onlara danışır gerekirse burda çocuk nöroloğa yönlendirirz

Canım önceki eeg si temiz değilmi bi sorun bulamadılar sanırım, belkide gerçekten korkup sıçrıyordur nasıl olduğunu görsem daha iyi anlayacağım

Maşallah ona :)))

aman ha dun aksam ben talip oldum sen baska gelin bul:) ogluma da gosterdim o da behendi

gzm bisey soyle once ben talip oldum

Hehe Eylülün talipleri çok ancak geç kaldınız:))) Ali Kerem için Deniz çoktan talip olmuştu:)

Bugün bizim de 4. Ay kontrolümüz vardı...bu ay 800 g alabilmiş neyseki... Bu kadar çileye rağmen en azından kilo alımı iyi oldu ona çok sevindim:) bir de aşılarımızı olduk... Off ne ağladı ne ağladı... İp gibi süzüldü yaşlar gözlerinden ek gıdaya şimdilik geçmeyeceğim zaten allerji doktorumuza gitmeden geçmem... Bizde durumlar böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…