Yok ya benim gorumcem 4 sezeryan yaptı valla 4. Kaza... Kiz sancisini çekerim basimla beraber ama beni doğumdan sonrasi mahvettiDemkki anm normal doğm seni aşıo😃allahtan ikincide sezeryan yapma sansın var sezeryanlı olanalr 3 kere sezeryan oluyor normal yapamıor he yapıo ama yurtdşnda onlarn alt yapıları çok sağlam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba
benim iki aylik bebegim var. Geceleri cok sık kalkiyo sallamak istemedigim icin kucagimda poposuna vurarak uyutuyorum fakat yatagina koydugumda tekrar kalkiyo tekrar yapiyorum bir saat suruyo bu olay nasil yatiracagimi sasirdim fikri olan ?? '(((
merhaba
benim iki aylik bebegim var. Geceleri cok sık kalkiyo sallamak istemedigim icin kucagimda poposuna vurarak uyutuyorum fakat yatagina koydugumda tekrar kalkiyo tekrar yapiyorum bir saat suruyo bu olay nasil yatiracagimi sasirdim fikri olan ?? '(((
Oyyy masaallah bakislara bakkizina talibiz oglumda yakisikli sayilir yanii
aman ha dun aksam ben talip oldum sen baska gelin bul:) ogluma da gosterdim o da behendi
gzm bisey soyle once ben talip oldum
maşallahhhKizlar Dr kntrolumuzden geldik. Ahmed yasin bey bu ay alması gereken gramdan fazla almis gecen ayki eksiğini telafi etmiş:) anne sütüne devam ek gidaya gerek yok yemeği sonrada yer ama anne sütunu her zaman bulamaz dedi. Asilarimizida olduk.
Oturtuyoruz bazen dizimize dedim tuttu ellerinden kaldirdi oturtun sağlam şuanda bisi olmaz dedi
Demir ilaci verdi sabah aksam 3 damla
Uyku eğitimini sordum ben cocuklarimin 40 dk aglamasina musade ediyodum dedi. Bende ama benim oğlum katiliyo hemde kolik dedim katiliyosa yapacak bisi yok yapamazsiniz uyku eğitimi dedi. Anason uyku caylari oluyor onlari deneyin gündüz uykularini kisa tutun dedi. Kisadan kasit ne dedim 1 saat mi 30 dk bu aydaki bebegin iki gündüz uykusu olmali 1.30 saatlik dedi. Peki saat kaçtan sonra uyutmamaliyin gece uykusundan calmamasi için dedi? 9 dedi.
Deviti sabah aksam 3 veriyodum dedim cok ama bi zarari olmaz dedi zarari olacak kadr cok degil dedi.valla simdilik bu kdr aklimdakiler sular kesildi yarin mevlut var yarinda kesilirse ayvayi yerim
Kizlar Dr kntrolumuzden geldik. Ahmed yasin bey bu ay alması gereken gramdan fazla almis gecen ayki eksiğini telafi etmiş:) anne sütüne devam ek gidaya gerek yok yemeği sonrada yer ama anne sütunu her zaman bulamaz dedi. Asilarimizida olduk.
Oturtuyoruz bazen dizimize dedim tuttu ellerinden kaldirdi oturtun sağlam şuanda bisi olmaz dedi
Uyku eğitimini sordum ben cocuklarimin 40 dk aglamasina musade ediyodum dedi. Bende ama benim oğlum katiliyo hemde kolik dedim katiliyosa yapacak bisi yok yapamazsiniz uyku eğitimi dedi. Anason uyku caylari oluyor onlari deneyin gündüz uykularini kisa tutun dedi. Kisadan kasit ne dedim 1 saat mi 30 dk bu aydaki bebegin iki gündüz uykusu olmali 1.30 saatlik dedi. Peki saat kaçtan sonra uyutmamaliyin gece uykusundan calmamasi için dedi? 9 dedi.
Deviti sabah aksam 3 veriyodum dedim cok ama bi zarari olmaz dedi zarari olacak kadr cok degil dedi.valla simdilik bu kdr aklimdakiler sular kesildi yarin mevlut var yarinda kesilirse ayvayi yerim
Yok ya benim gorumcem 4 sezeryan yaptı valla 4. Kaza... Kiz sancisini çekerim basimla beraber ama beni doğumdan sonrasi mahvetti
merhaba
merhaba
Ya bizde öyle işteyazdiklarin beni cok etkiliyor hizli hizli gozatarken senn ismini gorunce daja bi dikkatli okuyrm epeydir boyle seyler yazmyrdun ben de sevinmistim
Allah sifa versin dua edecegim
Şu an iyiyiz ama akşamları okuyor hep. Yani 3kere oldu 3üde akşam ve durup dururken maalesef....anilll nasil oldunuz cok merak ettim sizii..dua ediyorum canm sizeee.nsallah degildir....
merakra birakma bizideee
Evet cnm biliyorum bunları hatta daha detayını. O kdr araştırdım kiAnılcım nasıl oldu arasın, Aklıma birşey geldi yüksek ses, gürültü, televizyondaki ani değişen renkli görüntüler, kapıyı ani kapatma, ısıkları hızlıca kapatınca çıkan ses ataklarını tetikliyor olabilir, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Anilcim Allah sifasinida dermaninida sabrinida versin inş. Ben buradan okuyorum hemen canim muslumanin en büyük silahidir dua
Ya yanlislikla oldu silemedim de geçmiş olsun minik arasa dualarimiz onunla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anıl'cım dualarım seninle 0:
Allah ne sizi ne küçül meleğinizi üzmez inşallah.. Çok zor biliyprum herşey bizler için ama evlatlarımıza gelecek herşey biZe gelsin istiyoruz.
Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin insallah nasıl şuan yavruşun canım kendini bırakma iyi olacak inşallah hepimiz dua ediyoruz burda manen yanındayiz canım
Canımsınız. Allah razı olsunanılcım allah şifa versin hep dualarımda aras bebek
inşallah biran önce bütün bunlar geçer gider
Ya bizde öyle işte
Bitti geçti anlık birşeydi demek dedik ama yok. ...
Dün başladı bu sabah 4:30 a kadar sürdü
Elimizden birşey gelmemesi berbat birşey. Çaresizlik berbat..
Şu an iyiyiz ama akşamları okuyor hep. Yani 3kere oldu 3üde akşam ve durup dururken maalesef....
Evet cnm biliyorum bunları hatta daha detayını. O kdr araştırdım ki
Ama inan durduk yere yapıo
Misafirlikteydik hatta herkes şoke oldı bi anda ne oldu ki ya diye
Diğer 2sefet de durduk yere oldu
Sanarsın birileri korkutuyı....
Canımsınız. Allah razı olsun
Cerrahpaşada ki prof da bişi demedi videoları falan da izledi
Tekrar eeg dedi 3haZirana randevu verdi eeg için
Bekliyoruz. Devamlı tetikteyiz..
Ya bizde öyle işte
Şu an iyiyiz ama akşamları okuyor hep. Yani 3kere oldu 3üde akşam ve durup dururken maalesef....
Sagol canim butun bebisler yakisikli prensler guzel prenseslerFundacim oğlun yakisikli hakikaten anam:)) maşallah barekallah:))
Yalniz kizlar eylülün yavuklusu belli cemredenizin oğlu ali kerem ilegencler konuştular anlastilar
Geç kaldiniz
Ya bizde öyle işte
Kizlar Dr kntrolumuzden geldik. Ahmed yasin bey bu ay alması gereken gramdan fazla almis gecen ayki eksiğini telafi etmiş:) anne sütüne devam ek gidaya gerek yok yemeği sonrada yer ama anne sütunu her zaman bulamaz dedi. Asilarimizida olduk.
aman ha dun aksam ben talip oldum sen baska gelin bul:) ogluma da gosterdim o da behendi
gzm bisey soyle once ben talip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?