Yaa canım unuttum ben 😕bidahakine inş 😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eveeet Fotoşok Motoşok yok bizdeAhah����eveet duruda ordaydıı��
Bugun 4.ay asimizi olduk ve kan ilaci verdiler.vegaferon diye bir damla.kullanan var mi kac damla veriyorsunuz acil cevap verirseniz cok sevinirim
Beyşnsiz dicem ayıp olacakewet cnm söylüyolar. bazen bi yere çıkmak istemiyorm bu yüzden. geçen de yazmıştım burda . bi kuaföre gitmiştim bebişim acıktı yemek yedirirken kuaför sahibi bana göğüslerin acır diye mi emzirmiyosun dedi. çok zoruma gitti. getir biz bakarız felan dedi bi daha o kuaföre adım atmam.
Maşallah buna esraaa rabbim uzun n sağlıklı ömürler versinnnbuda oğlum çağan tuna
içli köfte yaparken
Hahaha bu süper olmuş işte Aysun delü seniBizde ordaydıııkkkkkk
Montaj var bu resimde işte gerçeği bu:))))))
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
Yerim onları 3böcek bi çiçek:))
Önümüzdeki ay bende toplanırız bu sefer gelemedim maaaaluummmm
Sağlık sağlık sağlık. Başka birşey demiyorum
Neyse ben sana hep geliom zaten bi sefer de sen gel caniko:)
Hahaha bu süper olmuş işte Aysun delü seni
Süper yapmışsın kızzzz:))
Bizde ordaydıııkkkkkk
Montaj var bu resimde işte gerçeği bu:))))))
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
İyi yapiyosun canim. Bence kiz yada erkek farketmez bir çocuğu hayata karsi tam donanimli yetiştirmek lazim. Ölümlu dünya bide Allah muhafaza annenin yada babanin başına bi is gelse çocuk hayatini idame ettirebilmeli. Öylemilletin elini gozlememeli ssiyasi gelince elini tasin altina koymali siyasigelince tasi sıkıp ssuyunu cikartmali..simdi an kiyafetle tarttm 6400 geldi. bir nceki ay.
s. ocagnda 5900.
cocuk dr umuDa 5800 ckmisti..
boylece 500 gr almis. annsutu yetersiz mi diye dusunuyodum...
saolun kizlarrr.
valla hamaray sayilir.
hafta sonu eline bi toz bez verdim is yapiyoduk esim ev supurdu bn mutfagi hallettim. bunada toz bzi verdim..kitapligin tozunu aldirdim.
maksat sorumluluk alsin
Evet canım:) sen?
Arkadaslar bu süt alerjisi testini gastroenterologami yaptirdiniz? Direjk gidiliyor mu cocuk doktorunun sevk etmesi mi gerekir kan mi aliyirkar neresinden aliyorlar. Bilen varsa anlatsin lufen yarin sabahtan hastaneye gidecegiz. Ne oldugunu bulamadik hic durmuyor bugun gunduz hic uyumadi surekli gergin sirtini yay gibi arkaya ittiriyor aglarken
Arkadaslar bu süt alerjisi testini gastroenterologami yaptirdiniz? Direjk gidiliyor mu cocuk doktorunun sevk etmesi mi gerekir kan mi aliyirkar neresinden aliyorlar. Bilen varsa anlatsin lufen yarin sabahtan hastaneye gidecegiz. Ne oldugunu bulamadik hic durmuyor bugun gunduz hic uyumadi surekli gergin sirtini yay gibi arkaya ittiriyor aglarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?