2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bugun 4.ay asimizi olduk ve kan ilaci verdiler.vegaferon diye bir damla.kullanan var mi kac damla veriyorsunuz acil cevap verirseniz cok sevinirim

Canım 4 damla dedi bize, ben daha başlayamadım, kabızlıktN korkuyorum ama benimki mama aldığı için ordan demiri alıyor sen sadece anne sütü ise hemen başla ben 2 damla dan başlayıp yavaş yavaş artırmayı planlıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beyşnsiz dicem ayıp olacak
Nefrrt ediyorum böyle konuştukları için neler çektim bende osikolojim yerşne gelmedi
Kaldı ki ben sağıp veriyorum mama da vermiyorum sadece anne sütü alıo
Kolayıma geliomuş sağıp vermek nasıl kolay olacaksa
buda oğlum çağan tuna

içli köfte yaparken
Maşallah buna esraaa rabbim uzun n sağlıklı ömürler versinnn
Koca adam ya yakışıklıpa bakkll
Bizde ordaydıııkkkkkk
Montaj var bu resimde işte gerçeği bu:))))))
Hahaha bu süper olmuş işte Aysun delü seni
Süper yapmışsın kızzzz:))

Eylül-ali kerem-utku-ali

Aralık bebekleriiii :)))❤️

Yerim onları 3böcek bi çiçek:))
Önümüzdeki ay bende toplanırız bu sefer gelemedim maaaaluummmm
Sağlık sağlık sağlık. Başka birşey demiyorum
Neyse ben sana hep geliom zaten bi sefer de sen gel caniko:)

Timam aşkım geliciiiimmm söz ama hidoşuda getiririm 😃

İyi yapiyosun canim. Bence kiz yada erkek farketmez bir çocuğu hayata karsi tam donanimli yetiştirmek lazim. Ölümlu dünya bide Allah muhafaza annenin yada babanin başına bi is gelse çocuk hayatini idame ettirebilmeli. Öylemilletin elini gozlememeli ssiyasi gelince elini tasin altina koymali siyasigelince tasi sıkıp ssuyunu cikartmali..

En doğrusu esracim offf efkârlandim

Arkadaslar bu süt alerjisi testini gastroenterologami yaptirdiniz? Direjk gidiliyor mu cocuk doktorunun sevk etmesi mi gerekir kan mi aliyirkar neresinden aliyorlar. Bilen varsa anlatsin lufen yarin sabahtan hastaneye gidecegiz. Ne oldugunu bulamadik hic durmuyor bugun gunduz hic uyumadi surekli gergin sirtini yay gibi arkaya ittiriyor aglarken

Canım ben ankaradayım ankarada direk çocuk alerji doktoruna götürdüm, kan aldılar ama kanda çıkmadı küçük çocuklarda alerji olsada kanda çıkmayabiliyor çünkü, deri testi de yaptılar o çok basit ama zaten onda da çıkmıuor, daha çok klinik durumuna bakarak tanıyı koydular ki doğruymuş çünkü iki hafta önce kakasında kanı da gördüm, ankarada isen doktora yönlendirebilirim hacettepe çok ii

Arkadaşlar dün aşımızı olduk, ateş yok amaol huzursuz ve ağlıyor sizce aşıdan mı?

Canım huzursuzluğun yanında deride döküntü, ishal, yeşil mukuslu kaka, kakada kan, geçmeyen gaz sancıları, uyku problemleri filan olmalı, inşallah yoktur sadece gaz sancısıdır

Valla toplanmaya cagıran yok bizleri okadr topiğe toplanalm yazdm ama sanrm belli grplar var üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…