2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Tek basima banyo yaptiramiyorum Ahmed çok hareketli hic durmuyo topuklarindan kivilcim cikaracak nerdeyse kus olup uçacak çocuk. Zaten gazli yardimci olur:)))

Esimle birlikte banyo yaptiriyoruz bide onu deneyeyim ama ahmed su dounkuvette banyo yapmaktan hoslanmiyo korkup agliyo.benKiz uykusuzluk tan gözlerini ovaliyo zaten siliyirum gözlerini her sabah genelde. ben eee eee dedikce oda eee eee diyo hatta gozler gidiyor TM uyudu dicem aciyo gözlerini inatlasiyo sanki gözler indikçe aciyo kocaman:))

Ben kullaniyorum brunonun serum fizyolojik damlasini kastetmiyormusun? Benimkisi ondan bi şikayet mi var Kiz yoksa?

yok şikayet yok da memnunmusunuz diye yazdım içinde 12 tane var dimi ondan kullanıyorsun? bi de nasıl kullanıyorsun canım içinde flakona yavaş basın falan diyor da.

Aile hekimliğinden geldik kilomuz 6.900 boyumuz 70 cm herşey yolunda aşımız haftaya olcak bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok şikayet yok da memnunmusunuz diye yazdım içinde 12 tane var dimi ondan kullanıyorsun? bi de nasıl kullanıyorsun canım içinde flakona yavaş basın falan diyor da.

Valla ben her sabah bakiyorum oğlumun burnuna sümük varsa bi damla damlatiyorum otribebe ile cekiyorum hemen genelde sumukler gelmiyo otri bebe ile:)) bende on tarafa gelmis sumukleri pecete ile kulah yapip aliyorum tabi bu arada oglum elimi agzina sokmaya calisiyo onla cebellesiyorum:) burun acmak icin degil sumuk islatmak icin kullaniyorum ben canm.

Normal basiyorum ben ya bazen aceleden cok basinca yuzunun farkli yerlerinw gidiyo onu kastetmistir. Goze kulaga gitmesin diye.Gerci acildigi gun goze gelse bisi olmaz goz icinnde kullaniliyomus vi eczaci oyle demisti.

nice yillar cagana:)
mete de sglikocaginda fazla ckiyo hep bizmkindede elle ayarlmali var kendi dr umuzda dha az cikiyo

simdi an kiyafetle tarttm 6400 geldi. bir nceki ay.
s. ocagnda 5900.
cocuk dr umuDa 5800 ckmisti..
boylece 500 gr almis. annsutu yetersiz mi diye dusunuyodum...

Çok yakisikli esra bu çocuk ya maşallah barekallah:)) hem de hamarat ilgililere duyurulur:))

saolun kizlarrr.
valla hamaray sayilir.
hafta sonu eline bi toz bez verdim is yapiyoduk esim ev supurdu bn mutfagi hallettim. bunada toz bzi verdim..kitapligin tozunu aldirdim.
maksat sorumluluk alsin

Bebisine pirinc unu veren anneler. Muhallebi gibi mi veriyosunuz? Kasikla mi biberonla mi ? Cvp verir misiniz?

Masallah cok tatli oglusun . Allah bagislasin. Ya ben ayca yi gormedim eminim cok tatlidir masallah. Cnm kilosu cok dusuk degil bence masallah diyelim yine. Kiz bebekler biraz daha zayif olur derler .

Bugun 4.ay asimizi olduk ve kan ilaci verdiler.vegaferon diye bir damla.kullanan var mi kac damla veriyorsunuz acil cevap verirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…