merhabalar kızlarhepinize bol uykulu günlerrrr
valla gece benim kız 3-4 kere uyandı tuğba sen aklıma gelince ona bile şükrettim :26:
neyse biraz alıntı yapabildim onlara gelelim
cnm eylülde banyo sonraları uyumazdı önceleri ama ben banyo yaptırırken yapsında bitsin diye bakardım
sonra küvetini doldurdum bir kovada sıcak suyu doldurdum çünkü kullanana kadar ılır dedim
internetten videolar izledim özellikle şu müzik eşliğinde yaptırıyorlar ya onu izledim
yaptıranda keyif alıyordu
kızımı yıkadım ama çıkartmadım elim başının alltında oynuyoruz yüzdürüyorumgülüyor eğleniyor konuşuyoruz
inan sonrasında üstünü giydirirken huysuzluğu vardıo bile azaldı ve ben onu sallamaya bile gerek kalmadan uyutmaya başladım
sende keyif almaya bak
ben bütün işlerimi bitiriyorum ki kafam rahat olsun keyif alabileyim diye eşimle oğlumada bizi rahatsız etmeyin diyorum
denemeye çalış inşallah sizdede farkeder
sen en azından atlatmışsın hayırlı olsun
o insanlar düşmanmıdır nedi üzüleceğini bilmiyorlarmı ben olsam varyasabırlı kızlarsınız maşallah allah kulunu biliyorda benim başıma ondan vermiyor sanırsam
cnm ekle banyoyu hatta mutlaka ekle şimdiki sorunu ne bilmiyorum ama ilerde inşallah çok işine yarayacak ahmedi mahrum etme hem sen öylede böylede dayanıyorsun maşallahen azından banyo yapmış bir çocuğu çekersin
doğru olabilir benim oğlum bir yaşına kadar geceleri bana uyku nedir göstermedi şimdi delikanlı oldu maşallah sınavları hem iyi geçti her dönem takdir onur belgeleri okul birincilikleri ilçe birincilikleriama şimdi kızım uyuyor ya ne desem bilemedim rabbim sağlık versin ahlaklı olsunlar zeki olsunlar inşallahhhh aminnn
oyyy kendine ninnimi söylüyorrrmaşallahhh
cnm benim kızımda gözlerini çok ovuşturuyor ama bizde babadan gelme alerji var büüyük ihtimalle oğlumdada vardı ılık suyla sık sık yüzünü yıka ben her uyku öncesi yapıyorum inşallah yarar sanada
rabbim senin emeklerinin karşılığını mutlaka verecek tuğba allah yardımcın olsun
ben kurmuştum gazı olan bebeğe çok iyi geliyor bir ip bağlayıp elime almıştım en azından biraz uyuyabiliyordum oğlumda
çok şükür kızımda şimdilik gerek kalmadı
bana sormamışsın ama bende yapıyorum
bizim vazgeçilmez çayımız rezene ve kimyon karışımı bir su bardağı suya kaşığın ucuyla kimyon bir tatlı kaşığı rezene koyuyorum demliyorum ikisinide aktardan alıyorum ben çekilmemiş halde
bide ocaktan almadan tıkırdatıyorum sonra kapağını kapatıp demliyorum sabaha mutlaka kakamız sırtında oluyormaşallah
aşııı :26: inşallah ağrısız sızısız atlatırsınız bende fena tırsıyorumilk bir önceki aşımız ateş yapmıştı inşallah bu yapmaz
benim eşimde oynamayı beceremiyor yani yanlız kalamıyorlarben yanlarındayken oynuyorlar ben gidince hemen çağırıyor
çocuğa hagulu agulu diye oynamaya çalışıyor bön bön bakıyor yavrumdiyorum normal insanla konuşur gibi konuş çocuk anlamıyor sonra başlıyor beni çekiştirmeye
bu erkekler çocuklardan daha çocuk
en azından arada kucağında gezdiriyor bende işimi yapıyorum ama doğdu doğalı geceleri bir kere olsun bakmadı bakamazda o bakmaya kalksa ben tedirgin olduğumdan uyuyamam
Ben kullaniyorum brunonun serum fizyolojik damlasini kastetmiyormusun? Benimkisi ondan bi şikayet mi var Kiz yoksa?
yok şikayet yok da memnunmusunuz diye yazdım içinde 12 tane var dimi ondan kullanıyorsun? bi de nasıl kullanıyorsun canım içinde flakona yavaş basın falan diyor da.
nice yillar cagana:)
mete de sglikocaginda fazla ckiyo hep bizmkindede elle ayarlmali var kendi dr umuzda dha az cikiyo
Çok yakisikli esra bu çocuk ya maşallah barekallah:)) hem de hamarat ilgililere duyurulur:))
maasallah canm uzun bir bebekmissss...Aile hekimliğinden geldik kilomuz 6.900 boyumuz 70 cm herşey yolunda aşımız haftaya olcak bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maasallah canm uzun bir bebekmissss...
yuh ya hemen cikip gitseydin lafini da soyleyip carpsaydin kapiyi
simdi an kiyafetle tarttm 6400 geldi. bir nceki ay.
s. ocagnda 5900.
cocuk dr umuDa 5800 ckmisti..
boylece 500 gr almis. annsutu yetersiz mi diye dusunuyodum...
saolun kizlarrr.
valla hamaray sayilir.
hafta sonu eline bi toz bez verdim is yapiyoduk esim ev supurdu bn mutfagi hallettim. bunada toz bzi verdim..kitapligin tozunu aldirdim.
maksat sorumluluk alsin
Bugun 4.ay asimizi olduk ve kan ilaci verdiler.vegaferon diye bir damla.kullanan var mi kac damla veriyorsunuz acil cevap verirseniz cok sevinirim
Bugun 4.ay asimizi olduk ve kan ilaci verdiler.vegaferon diye bir damla.kullanan var mi kac damla veriyorsunuz acil cevap verirseniz cok sevinirim
Ayy cnm sana teyzeler soyluyo bana gencler bile soyluyo. Emziremedigim icin bakamiyosn diyolar cok uzuluyorm((
Masallah cok tatli oglusun . Allah bagislasin. Ya ben ayca yi gormedim eminim cok tatlidir masallah. Cnm kilosu cok dusuk degil bence masallah diyelim yine. Kiz bebekler biraz daha zayif olur derler .
Masaallah yakisikliya allah uzun saglikli bir omur nasip etsin benim beter bocugumde bu yaslara geliversr
muhallebi kivaminda yapiyorum kasikla veriyorum canimBebisine pirinc unu veren anneler. Muhallebi gibi mi veriyosunuz? Kasikla mi biberonla mi ? Cvp verir misiniz?
Yuhh ya bos insanlarin bos lakirdilarina takilip canini sikmaher anne yavrusuna en iyi sekilde bakar
muhallebi kivaminda yapiyorum kasikla veriyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?