2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben de aynı durumdayım canım, çaresiz bi çözüm arama derdindeyim.

inşAllah bırakmaz ya, çok uğraşıyorum, açlıktan rahatsız olup da ağlamıyor ki, doktorda bi hafta daha takip edelim duruma göre ekgıdaya başlarız dedi

57 kilo ve göbek aynı bennnn:)
Süt olsun diye zorla yemesem gider o kiloda göbüş dediğin gibi benide düşündürüyo. 3 kere şişip indi kolay değil:/

valla tugbacım her zaman aklıma geldikçe allah tuğbanın yardımcısı oldun diyorum çok çok çok zor senin durum.benimki yatalı çok oldu kızda yattı ikisinin arasında sizinle yazışıyom babaları işe gitti sabah gelecekrabbim yar ve yardımcın olsun

O da bişey mi ben 3 hafta önce kadınlara özel olan jilet le kazıdım. Hem gürleşsin diye hemde çok dökülüyordu:/

Benimki dudakları büzdürüp ağlıyo yabancı ve itici gelen biri olursa

bu arada benım kız çok yabancı seçiyor yaaa ağlıyor yabancılara hiç pas vermıyor napcaz[/QUOTE]

bu arada benım kız çok yabancı seçiyor yaaa ağlıyor yabancılara hiç pas vermıyor napcaz
[/QUOTE]

hergün dışarı çıkarıyom parka bahçeye yok anam yook büze büze dudakları gözünden yaş gele gele ağlıyo sonra benı görümü susuyor yahu ben ücretszi izn çıktım bitmedeeen bu kızı alıştırmam lazım bakıcıya da yapar bu

cahiligin gozu kor olsun zor zoruna yukledim kizlar bebklerle konusmak cok onemliymis altini degistirirken banyo yaparken uyuturken mesela yarin guzel bir gun olacak bebegim simdi uyuycaksin vs vs gibi yuzune bakarak iletisim kurmak cok onemliymis ve ona resimler gostermek konusmak okumak bilgilerinize

MiraKar nerden aklına geldi hamur şimdi sütü çeker kızların kalkıp yaparlar valla sütüm kesülür diye :))))

Neyse ben uyuyayım artık.yarın yufka ekmek yapacağız bir aylık.sabah erken kalkacaz.kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz seven varsa gelsin yarın
İyi geceler

O da bişey mi ben 3 hafta önce kadınlara özel olan jilet le kazıdım. Hem gürleşsin diye hemde çok dökülüyordu:/

bizimkide inanilmaz dokuluyor dokulmesede zaten kendisi yoluyor du hepsi ellerinde yataginda carsafta simdi bakip bakip guluyorum internette baktim kesilmesini dr onermiyormus:18:

helal olsun diyorum başka da bişey demıyorum

Hiç oturmuyorum ki meleğim ya
3 saattir kaan ateşli düşürmeye uğraşıyorum.sabah misafir vardı onlarla uğraştım.3-4 saat uykuyla ayaktayım. Allaha bin şükür bu günler imi aratmasın

Son düzenleme:
Neyse ben uyuyayım artık.yarın yufka ekmek yapacağız bir aylık.sabah erken kalkacaz.kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz seven varsa gelsin yarın
İyi geceler

Ben bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Afiyet bal şeker olsun canım benim ellerine kollarına sağlıkkkkkk

Hiç oturmuyorum ki meleğim ya
3 saattir kaan ateşli düşürmeye uğraşıyorum.sabah misafir vardı onlarla uğraştım.3-4 saat uykuyla ayaktayım. Allaha bin şükür bu günler imi aratmasın

Maşallah sana yaaa valla biz bir çocukla popomuzu toplayamıyoruz sen 3 çocukla hoplatıyosun

Eki Görüntüle 1070813

Eylül-ali kerem-utku-ali

Aralık bebekleriiii :)))❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy oy oy oy oy oy oy oyyyy maşallah
babam gibi oldum selimi görünce böyle sayıyo
tatlı ballar kuzular tontişler allahım nazarlardan korusun
bi gün de bana getirin bu kuzuları keşke deniz kalaydı da yarın öbür gün de bana geleydiniz
nasıl uslu durdular mı
çayınızı sıcak içebildiniz mi

hay allahım tam yemelik allahım esirgesin...

asyacım geçen okudum artık bebişlerin emme acıkma aralıkları uzarmış
4 5 saat emmeden durabildikleri olurmuş

canım bu mevzuyu çok konuştuk burda
çok arkadaş bu sıkıntıyı yaşıyoruz
istemeyip kendini kasınca hiç zorlama daha kötü etki ediyor
benimkinin de hiç emme düzeni yok uyanıyo emmiyo yada ne biliyim saatlerce emmiyo
bi gün gündüz 12den akşam 6 ya kadar emmedi direnip duruyo bazen
annem ''valla haklısın kızım görmesem inanmazdım sen aman aç kalmasın diyip bişeyler versen hemen memeyi bırakcak bu'' dedi
sabırla emzirmeye çalışıyoru bazen uyumak üzereyken bazen uykusundan uyanı ta tam ayılmadan
uyanıkken çok inat ediyo ama artık hiç ısrar etmiyorum
sana da kolay gelsin canım normal ve çok kişi yaşıyo bunu sabret kazanan sen olacaksın inş...

aa çişi kakası düzenliyse sorun yok gibi zeynep
artık 4 saat bile emmeyebiliyorlarmış
ama 300 gr almış demişsin istersen yine de bi danış dr yada sağlık ocağındakine hemşirenize...

kızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr
hem de ne dikkat! çok kızıyorum ben de

Gel gel bekliyozxx

iyi tabi süper valla
sen gülaya bakma
o hep çıbık krakerdi zaten

Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)

Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)

hahaah hamur kızartmaları, kek tarifleri, mantı günü, gizonun kfcleri
biara çayımızı kahvemizi kekimizi alıp aynı anda toplaşalım burdaaaaaa acık biz de buluşma havasına girelim
bebelerin fotoları da çekip aysuna atalım o ortaya karışık bişeyler yapar

canım ya kıyamam çabucak atlaırsınız inşallah
yavruşuna da sıhhatler olsun tatlı kel kızım benim

Haha ne hamurdu yaa bir de kek furyası vardı:))
Ulan bendeki kadersizliğe bakın ki o zamanlar da gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum yine yiyemiyordum hiçbir şey
tatlım yaaaa çok haklısın inşallah en kıza zamanda atlatırsınz

bu arada benım kız çok yabancı seçiyor yaaa ağlıyor yabancılara hiç pas vermıyor napcaz
[/QUOTE]

Böyle mi:)))
Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas

Eklentiler

• $1397598408741.webp
    11 KB · Görüntüleme: 46
yaaa ben hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz iyiki bu topikteyim her trlü derdimi sıkıntımı hiç çekinmeden paylaşabiliyorum sizlerde yalnız bırakmıyosunuz çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…