kızlar oğlum 3 ay 20 günlük oldu biberobn ve emzik hiç vermemme rağmen memeyi reddiyor daha doğrusu eskiden her açtığımda memeyi alna bebe şimdi çığlığı başıyor 3 saatte bir bir göğsümü 3 5 dk emip bırakıyor az değil mi sizceee doyar mı ki önceden uykudan uyanınca da tekrar uyurken de laırdı şimdi çok az emiyor bu aylarda olabiliyormuş var mı başına gelen
Tatlım kilosu ve boyu gayet iyi Katı gıdaya başla artık bence benim büyük kızım da memeyi bırakacağı zaman sadece uyurken emiyordu.Sen yinede sürekli vermeye çalış unutmasın. Işin zor yaa yiyen çocuğu büyütmesi daha kolay ikisinide yaşadım çünkü
Esselaaaa 57 ii mi diyosun şimdi
Ay nasıl moral oldu bana
Kurtulcammm göbekten de inşallah
Yalnız bugün Gülay bizi gıcık etti
Kadın plates hocası gibi geldi
Dövüyorduk az kalagıcık nolcak
İncecik belll hiç doğurmamış sanki
bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldusaclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.
Bende 1.57 boy
En kısa benimdir diyordum
57 kilo ve göbek aynı bennnn:)
Süt olsun diye zorla yemesem gider o kiloda göbüş dediğin gibi benide düşündürüyo. 3 kere şişip indi kolay değil:/
[/QUOTE]Benimki dudakları büzdürüp ağlıyo yabancı ve itici gelen biri olursa
bu arada benım kız çok yabancı seçiyor yaaa ağlıyor yabancılara hiç pas vermıyor napcaz
O da bişey mi ben 3 hafta önce kadınlara özel olan jilet le kazıdım. Hem gürleşsin diye hemde çok dökülüyordu:/
helal olsun diyorum başka da bişey demıyorum
Neyse ben uyuyayım artık.yarın yufka ekmek yapacağız bir aylık.sabah erken kalkacaz.kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz seven varsa gelsin yarın
İyi geceler
Hiç oturmuyorum ki meleğim ya
3 saattir kaan ateşli düşürmeye uğraşıyorum.sabah misafir vardı onlarla uğraştım.3-4 saat uykuyla ayaktayım. Allaha bin şükür bu günler imi aratmasın
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
asyacım geçen okudum artık bebişlerin emme acıkma aralıkları uzarmışTabiki fikrini söyleyeceksin kuzum benim ya benimki sabahlara kadar uyumuyordu ve gece emmeyi red ediyordu ve dr gece uykusunu bilsin diye öyle dedi ama mama yedirmekte işime gelmiyor açıkcası dr gittik geldik emmek istemeyen çocuk geceleri emmeye başladı şimdi öğlen 3 ile akşam 8 arası emmeyi red ediyor tatlım benim
canım bu mevzuyu çok konuştuk burdakızlar oğlum 3 ay 20 günlük oldu biberobn ve emzik hiç vermemme rağmen memeyi reddiyor daha doğrusu eskiden her açtığımda memeyi alna bebe şimdi çığlığı başıyor 3 saatte bir bir göğsümü 3 5 dk emip bırakıyor az değil mi sizceee doyar mı ki önceden uykudan uyanınca da tekrar uyurken de laırdı şimdi çok az emiyor bu aylarda olabiliyormuş var mı başına gelen
aa çişi kakası düzenliyse sorun yok gibi zeynepGüzel anneler, kızımı uyanıkken emziremiyorum, mümkün değil emmiyor, bu ay sadece 300 gr almış,
biberon tutmuyor, çiğniyor, mama emmiyor, zaten sütüm var mamaya gerek yok.
küçükken yine emmiyordu, fön makinesi ayakta emzirme vs vs yırttık. ama şimdi sadece uykuda alıyor(
hiç mi acıkmıyor anlamıyorum ki, düzenli kaka ve çiş de yapıyor.
8aralık doğumlu, 6700gr 65cm di 4.ay kontrolünde
hem de ne dikkat! çok kızıyorum ben dekızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr
Gel gel bekliyozxx
Esselaaaa 57 ii mi diyosun şimdi
Ay nasıl moral oldu bana
Kurtulcammm göbekten de inşallah
Yalnız bugün Gülay bizi gıcık etti
Kadın plates hocası gibi geldi
Dövüyorduk az kalagıcık nolcak
İncecik belll hiç doğurmamış sanki
Ne sıkıntılardan geçtik ben sizleri uzaktan da olsa tanıdığıma çok memlunum :)
Mayalı hamur kızartmasını hatırlayanınız var mı :)
evet kasinmaktan kipkirmizi oldu gozlerinin uzeride dahil en son bu kalmisti bilmiyoruz zarari olurmu ama yinede kestik alerji hic bilmezdim bu denli kotu bise oldugunu rabbim kotulerinden korusun ama zormus canim bir suru sey cekiyor suan ozelikle tatlilari
tatlım yaaaa çok haklısın inşallah en kıza zamanda atlatırsınzHaha ne hamurdu yaa bir de kek furyası vardı:))
Ulan bendeki kadersizliğe bakın ki o zamanlar da gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum yine yiyemiyordum hiçbir şey
[/QUOTE]Benimki dudakları büzdürüp ağlıyo yabancı ve itici gelen biri olursa
bu arada benım kız çok yabancı seçiyor yaaa ağlıyor yabancılara hiç pas vermıyor napcaz
Neyse ben uyuyayım artık.yarın yufka ekmek yapacağız bir aylık.sabah erken kalkacaz.kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz seven varsa gelsin yarın
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?