aa çişi kakası düzenliyse sorun yok gibi zeynep
artık 4 saat bile emmeyebiliyorlarmış
ama 300 gr almış demişsin istersen yine de bi danış dr yada sağlık ocağındakine hemşirenize...
Böyle mi:)))
Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas
yalnız değilsiniz kızlar ben de 1.59Bende 1.57 boy
En kısa benimdir diyordum
burdayım güloo :)
yorgunluk, bıkkınlık, üzüntü, stres herşey mevcut bende son günlerde,
kız sinirimi zıplatıp duruyo, oğlan durmadan ağlıyor kucaktan inmiyor, koca derslere boğulmuş çıkamıyor, ev almış başını gidiyor,
depresyona gircem ama ona bile vakit bulamıyorum
maşallah kuzuma minnak doğdu ama annesi onu dobiş etmeyi başardı 4 ayda 4 kilo aldı paşam
ben kızımda hiç diş sıkıntısı yaşamadık desem yeridir, en fazla 2 gün mızıldanır 3. gün diş patlardı ama oğlan öyle değil belli ki baya zorlanıyor yavrum
bende vermek istemiyorum vermemeye de kararlıydım ama doktorumuza da çok güveniyorum,
çok gerekmedikçe ilaç yazmayan bir doktor, o ver diyorsa verilmesi gerekiyordur mutlaka, o yüzden vericem
Eki Görüntüle 1071515
ben kesilmesinin sağlıklı olduğunu biliyorumbizimkide inanilmaz dokuluyor dokulmesede zaten kendisi yoluyor du hepsi ellerinde yataginda carsafta simdi bakip bakip guluyoruminternette baktim kesilmesini dr onermiyormus:18:
Maşallah sana yaaa valla biz bir çocukla popomuzu toplayamıyoruz sen 3 çocukla hoplatıyosun
yaaa ben hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz iyiki bu topikteyim her trlü derdimi sıkıntımı hiç çekinmeden paylaşabiliyorum sizlerde yalnız bırakmıyosunuz çok teşekkür ederim hepinize
Sağol bitanem yaa.
Onlar benim herşeyim, dünya bir yana onlar bir yana.Ben fedakâr bir anne olduğumu düşünüyorum Asyamca bir çok şeyden vazgeçtim, kendime olan saygımdan bile yeterki onlar mutlu olsun.bizde seni çok seviyoruz:)
Biz yine ayaktayiz banyo yaptirdim ahmede uyukluyo ama uyaniyo hemen. Bu arada neler olmuşneler yaaa
Bende ee ya bazen mahsus Ağlatıyorum kuzumu napiiim o da böyle tatlı bükmesin duduşlarıdoktor takibindeyiz şuan zaten canım, iki hafta takip sonra gerekirse ek gıdaya geçicez.
heralde önsütü alıp bıkakıyor, ondan kilo alamıyor. 10 dakika bile emmiyor, ön süt de çiş ve kaka olarak gidiyor..
aynnı Azra :)) yabancı görünce dudakları büzüp büzüp böyle içli içli ağlıyor,
maşallah Duru'ya :)) ben böyle ağlamalarını da çok seviyorum
İnşallah canım merhametli ve saygılı olsunlarKesinlikle zaten yaptığımız herşey yavrularımız için canım benim inş. ileride değer bilecek saygılı evlatlar yetiştiriyoruzdur
Maşallah Azra mızabütün bebeklerimize maşallah subhanallah
bu aralık ayının havasından mıdır nedir hepsi ayrı bir tatlı
bize resimler silinmediği için resim koyma yasağı var :/ bende avatarıma koyabildim
Gel gel nöbet değişimi yapalım ben yatıyorum. Yarın durunun aşısı var öpüyor eeeBiz yine ayaktayiz banyo yaptirdim ahmede uyukluyo ama uyaniyo hemen. Bu arada neler olmuşneler yaaa
tuğbaa, inan çok dua ediyorum ikinize, inşAllah biran önce düzelir Ahmet, uyumayan bebe çok zor
inan niyetim akıl vermek değil, sadece ben faydasını gördüm belki sizde de işe yarar diye diyorum bi umut yani,
benim kızım da derin uykuya dalamıyordu, bandanasını gözlerine indirdim ve uyudu, ogün bugündür uyuturken gözlerini kapatıyorum.
beşiğine koyarken açıyorum tabi.
Uyuklayan oğlumu 01.30 da yerine koydum 01.45 te uyanarak uykusunu tamamen acmayi basardi... İsin komik tarafi ben bu surede hemen uyumusum
http://bebegiminyemekleri.com/ ek gıda konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum bu siteyi, doktor bir annenin bebeğine yaptığı yemekler.
ben şimdiden okuyorum ki, aklımda otursun ek gıda meselesi
Uyuklayan oğlumu 01.30 da yerine koydum 01.45 te uyanarak uykusunu tamamen acmayi basardi... İsin komik tarafi ben bu surede hemen uyumusum
baktim canim güzelmiş tesekkurler ayy insallah alti ay emerlerde hemen baslamayiz ek gudaya
seninde şikayetin var dimi emmekonusunda benimkide öyleydi ısrarci olmadan sakin sakin yilmadan emzirdim uyanica aç diye hemen meme vermedim biraz oynattim yavas yavas verdi tabi bu arada kilo alimi yavasladi olsun dedim saglikli olsunda zayif olsun ama bu ay toparladik emiyor sükür simdi nekadar ek gidaya gecersen gec senin verdigin bir yudum anne sütu kadar degerli degil canim yilma emzir baska bisey vermeki ümidi kalmasin seni emsi ayy ne konustum gece gece yaaa
arkadaşim bak sana ne buldum zamaninda yani bundan bes sene once benim yegenim dogdu sürekli agliyordu ben bunu arasyirdim kiz kardesime soylefim faydasini gormustu seni yine ayakta gorunce bulayim Allahin hangi ismiydi o dedim bulduuum
uyumayan cocuga uykusu gelene kadar ALLAHÜMME YA HAKEMU. denir
aglayan çocuğa ALLAHÜMME YA MUKİT yedi. keresuya oku icir
tesekkur ederiz teyzeleri kelde guzel :)kizlar simdi toplananlara biz eksigiz demistim yukari okunca farkettim arkadas olanlar toplanmis ya ben zaten yurt disindayim kendimi kotu hisettim (aciklama yapma gereksini mi hisettim)alerjimiz eskiden cok daha iyi bu gun soya sutu deniyorum bakalim indsallah tepki vermez butun hayatim kizim oldu burda sadece onunla konusuyorum onunla yasiyorum.ona kitap okuyorum cok hosuna gidiyor resimlerine bakmasi gelisimi icin onemliymis size kitaplarin resmini gostermek isterim ama nasil yuklandigini bilmiyorum
Canlarımmmmm hepinize teşekkür ediyoruz :) manevi teyzelerisiniz hepiniz :) hamileyken birbirimizin nazını eşlerden çok çektik ahh ahh çok güzel günlerdi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugun kizimin saclarini babasi makinayla kesti erkek gibi oldusaclarini okadar yoluyordu ki dayanamadik altin saclari gitti kizimin.arkasindan tirnaklarini kestim dus aldirdik insallah artik kasimaz yuzunu inanilmaz kotu yapiyordu.simdilerde yeni bas parmagini emiyor umarim aliskanlik yapmaz.
bebişleri uyuttunzmu kızlar ben 11 de uyuttum ama 10 dakıka da 5 dakıkada bir mıkırdanıyo emziğini düşürüyor bir dalamadı yav yat kalk yat kalk kafam sersem oluyo kkya gireyım barı dedim
Ah göz göre göre gitti EylülümüzAma Alide saygıyla karşıladı aralarındki iletişimi hiç araya girmedi ben ugraştım ama nicckk
Allah'ım nasıl güzellerdi zaman hiç birşeye yetmiyor ya ne kadar kısa sohbet edemiyoruz doya doya sevemiyoruz bebişler.Alii Kerem nasıl bal yanaktı Allahım Hele Eylül masallardan fırlamış narin bir prnsens Utku senn usluu bebikim benim Ali de agır abi hep muhabbetimize turp sıktı sıpam
Eve gelince 1 saat ağladıktan sonra sıdı kaldı sıpaGizemm yine o nur yüzünle çok güzel ağırladın bizi çook teşekkür ediyorum.
Esselaaaa 57 ii mi diyosun şimdi
Ay nasıl moral oldu bana
Kurtulcammm göbekten de inşallah
Yalnız bugün Gülay bizi gıcık etti
Kadın plates hocası gibi geldi
Dövüyorduk az kalagıcık nolcak
İncecik belll hiç doğurmamış sanki
yaa benimki de mümkün değil yalnız kalmak istemiyor bas bas bağrıyor çok fena bi çıglık tutturdu hiç bağırtmamaya unutturmaya çalışıyorum o çığlık huyunu ama ne mümkün! bütün gün kucakta olmuyor ki
çok yorgunum çok
bıraksalar saatlerce yatıp uyucam
hiç dinlenme yok artık
her yeni gün yeni birikmiş uykusuzluklar biniyor bedenime
pusettense daha işine yaricak bişey al bence... sen bilirsin ama şu aylardan sonra çok ta kullanışlı olmaz gibi geldi bana
oyyy sizde mi sukunett
çok fena huysuzluk yapıyor bu diş!!
tutup kaşımak istiyor eline geçen herşeyle
ama tuttuğu şeyle kaşınmayı tam olarak beceremiyor ve sinirlenip ağlamaya başlıyo
ve ikidir çok fena ısırıyo benii
inşallah kolay atlatırıs hayırlı olsun sizin de... ben dr.a gitmedim kafadan almak olur mu o ilacı :26:
kızlar oğlum 3 ay 20 günlük oldu biberobn ve emzik hiç vermemme rağmen memeyi reddiyor daha doğrusu eskiden her açtığımda memeyi alna bebe şimdi çığlığı başıyor 3 saatte bir bir göğsümü 3 5 dk emip bırakıyor az değil mi sizceee doyar mı ki önceden uykudan uyanınca da tekrar uyurken de laırdı şimdi çok az emiyor bu aylarda olabiliyormuş var mı başına gelen
Güzel anneler, kızımı uyanıkken emziremiyorum, mümkün değil emmiyor, bu ay sadece 300 gr almış,
biberon tutmuyor, çiğniyor, mama emmiyor, zaten sütüm var mamaya gerek yok.
küçükken yine emmiyordu, fön makinesi ayakta emzirme vs vs yırttık. ama şimdi sadece uykuda alıyor(
hiç mi acıkmıyor anlamıyorum ki, düzenli kaka ve çiş de yapıyor.
8aralık doğumlu, 6700gr 65cm di 4.ay kontrolünde
Aysunnnn :))))) deli yaaa resim süper olmuş kuzum
Sanada geliriz nolcak
Komşu kapısı eyledik zaten oraları
Allah saglık kuvvet versinde
Kerem ve Eylül hiç ayrılmadı kiiiiiiiiii
Şaka gibi yan yana yatırdık direkt el ele tutuştular
Gerçi Gülay Ali yi araya sokup eylüşün aklını çelmeye çalıştı amaaaaa
Eylül direkt ağladı :)))) kerttirmiş olduk böylelikle
Gencler aralarında konuşmuş anlaşmış gibi oldu
Cok tatlılar dı hepsi
Maşallah sübhanallah
maşallah kumrulara, onlar ne tatlı şeyler öyle Allah nazarlardan saklasın hepsini
Mira bebeklerimizok benziyor bence görünce innAmadım bak teyzesi]
Kızlar burayı çok özledim, işe başladığımdan beri arada okuyup çıkıyorum. Ben sabah 6:30 akşam 18:30 arası ayrı kalıyorum kızımdan. Çünkü karşı yakada çalıştığım için yol 1,5 saat sürüyoÇoook zor ama Allahtan annem bakıyo da en azından o konuda içim rahat, bakıcıya bırakıp gitseydim bu kadar uzun süre kafayı yerdimm.
Süt olayını da söyle yapıyoruz: sabah emzirip çıkıyorum, şirkette de 4 saatte 1 olmak üzere 2 kere sağıyorum sonra eve gelince de hemen emziriyorum. Gün içinde sağdıklarımı da annem ertesi gün veriyo ama yetmiyo tabi mama takviyesine başladık. 10 gün sonra 5,5 aylık olucaz ve meyve suyu ile ek gıdaya başlıyoruz. Bizden haberler bu kadarrrr
Bizde ordaydıııkkkkkk
Montaj var bu resimde işte gerçeği bu:))))))
Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
Aile hekimliğinden geldik kilomuz 6.900 boyumuz 70 cm herşey yolunda aşımız haftaya olcak bakalım
simdi an kiyafetle tarttm 6400 geldi. bir nceki ay.
s. ocagnda 5900.
cocuk dr umuDa 5800 ckmisti..
boylece 500 gr almis. annsutu yetersiz mi diye dusunuyodum...
saolun kizlarrr.
valla hamaray sayilir.
hafta sonu eline bi toz bez verdim is yapiyoduk esim ev supurdu bn mutfagi hallettim. bunada toz bzi verdim..kitapligin tozunu aldirdim.
maksat sorumluluk alsin
Tek basima banyo yaptiramiyorum Ahmed çok hareketli hic durmuyo topuklarindan kivilcim cikaracak nerdeyse kus olup uçacak çocuk. Zaten gazli yardimci olur:)))
Esimle birlikte banyo yaptiriyoruz bide onu deneyeyim ama ahmed su dounkuvette banyo yapmaktan hoslanmiyo korkup agliyo.benKiz uykusuzluk tan gözlerini ovaliyo zaten siliyirum gözlerini her sabah genelde. ben eee eee dedikce oda eee eee diyo hatta gozler gidiyor TM uyudu dicem aciyo gözlerini inatlasiyo sanki gözler indikçe aciyo kocaman:))
sukunet bu senin bebiş miii
bi de dr.unuz kim cano? ben de iyi bir cocuk dr.u arıyorum
bütün bebeklerimize maşallah subhanallah
bu aralık ayının havasından mıdır nedir hepsi ayrı bir tatlı
bize resimler silinmediği için resim koyma yasağı var :/ bende avatarıma koyabildim
Hiç oturmuyorum ki meleğim ya
3 saattir kaan ateşli düşürmeye uğraşıyorum.sabah misafir vardı onlarla uğraştım.3-4 saat uykuyla ayaktayım. Allaha bin şükür bu günler imi aratmasın
Böyle mi:)))
Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas
Yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?