2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aa çişi kakası düzenliyse sorun yok gibi zeynep
artık 4 saat bile emmeyebiliyorlarmış
ama 300 gr almış demişsin istersen yine de bi danış dr yada sağlık ocağındakine hemşirenize...

doktor takibindeyiz şuan zaten canım, iki hafta takip sonra gerekirse ek gıdaya geçicez.
heralde önsütü alıp bıkakıyor, ondan kilo alamıyor. 10 dakika bile emmiyor, ön süt de çiş ve kaka olarak gidiyor..

[/QUOTE]
Böyle mi:)))
Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas

aynnı Azra :)) yabancı görünce dudakları büzüp büzüp böyle içli içli ağlıyor,
maşallah Duru'ya :)) ben böyle ağlamalarını da çok seviyorum

Son düzenleme:
Bende 1.57 boy
En kısa benimdir diyordum
yalnız değilsiniz kızlar ben de 1.59

sukunet bu senin bebiş miii

bi de dr.unuz kim cano? ben de iyi bir cocuk dr.u arıyorum

bizimkide inanilmaz dokuluyor dokulmesede zaten kendisi yoluyor du hepsi ellerinde yataginda carsafta simdi bakip bakip guluyorum internette baktim kesilmesini dr onermiyormus:18:
ben kesilmesinin sağlıklı olduğunu biliyorum
hatta yenidoğanın 7. gününde saçını kesmek yada traş etmek sünnet
ve o kesilen saç ağırlığınca sadaka vermek...

Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas[/QUOTE]

Son düzenleme:
Maşallah sana yaaa valla biz bir çocukla popomuzu toplayamıyoruz sen 3 çocukla hoplatıyosun

yaaa ben hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz iyiki bu topikteyim her trlü derdimi sıkıntımı hiç çekinmeden paylaşabiliyorum sizlerde yalnız bırakmıyosunuz çok teşekkür ederim hepinize

Sağol bitanem yaa.
Onlar benim herşeyim, dünya bir yana onlar bir yana.Ben fedakâr bir anne olduğumu düşünüyorum Asyamca bir çok şeyden vazgeçtim, kendime olan saygımdan bile yeterki onlar mutlu olsun.bizde seni çok seviyoruz:)

Kesinlikle zaten yaptığımız herşey yavrularımız için canım benim inş. ileride değer bilecek saygılı evlatlar yetiştiriyoruzdur

bütün bebeklerimize maşallah subhanallah
bu aralık ayının havasından mıdır nedir hepsi ayrı bir tatlı

bize resimler silinmediği için resim koyma yasağı var :/ bende avatarıma koyabildim

Biz yine ayaktayiz banyo yaptirdim ahmede uyukluyo ama uyaniyo hemen. Bu arada neler olmuşneler yaaa

tuğbaa, inan çok dua ediyorum ikinize, inşAllah biran önce düzelir Ahmet, uyumayan bebe çok zor

inan niyetim akıl vermek değil, sadece ben faydasını gördüm belki sizde de işe yarar diye diyorum bi umut yani,
benim kızım da derin uykuya dalamıyordu, bandanasını gözlerine indirdim ve uyudu, ogün bugündür uyuturken gözlerini kapatıyorum.
beşiğine koyarken açıyorum tabi.

Bende ee ya bazen mahsus Ağlatıyorum kuzumu napiiim o da böyle tatlı bükmesin duduşları
Kesinlikle zaten yaptığımız herşey yavrularımız için canım benim inş. ileride değer bilecek saygılı evlatlar yetiştiriyoruzdur
İnşallah canım merhametli ve saygılı olsunlar
Allah onların gülüşüne hasret bırakmasın..

bize resimler silinmediği için resim koyma yasağı var :/ bende avatarıma koyabildim
Maşallah Azra mıza
Allah nazarlardan korusun hepsi çok tatlı bebişlerimizin
Biz yine ayaktayiz banyo yaptirdim ahmede uyukluyo ama uyaniyo hemen. Bu arada neler olmuşneler yaaa
Gel gel nöbet değişimi yapalım ben yatıyorum. Yarın durunun aşısı var öpüyor eee

Son düzenleme:

Amin canim saolasin. Est o nasil söz denemediğim şey kalmadiki. Gözlerini ortmeyi denedim ama çok huzursuz oldu kafasini çok oynatti rahatsz olduğu cikartmK istediğini boyle ifade etti saniyirumki bide agladi. Ben senin kiza yaptigini okuduğunda denemiştim:)) saolasin canim başka önerisi olan varsa yazsin:))

Uyuklayan oğlumu 01.30 da yerine koydum 01.45 te uyanarak uykusunu tamamen acmayi basardi... İsin komik tarafi ben bu surede hemen uyumusum

Uyuklayan oğlumu 01.30 da yerine koydum 01.45 te uyanarak uykusunu tamamen acmayi basardi... İsin komik tarafi ben bu surede hemen uyumusum

kıyamam sana yaa allahım Ahmede huzurlu uyku versin cnm benim umarım en yakın zamanda uyku düzeniniz olsun Ahmed de sende rahatlarsın

http://bebegiminyemekleri.com/ ek gıda konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum bu siteyi, doktor bir annenin bebeğine yaptığı yemekler.

ben şimdiden okuyorum ki, aklımda otursun ek gıda meselesi

baktim canim güzelmiş tesekkurler ayy insallah alti ay emerlerde hemen baslamayiz ek gudaya
seninde şikayetin var dimi emmekonusunda benimkide öyleydi ısrarci olmadan sakin sakin yilmadan emzirdim uyanica aç diye hemen meme vermedim biraz oynattim yavas yavas verdi tabi bu arada kilo alimi yavasladi olsun dedim saglikli olsunda zayif olsun ama bu ay toparladik emiyor sükür simdi nekadar ek gidaya gecersen gec senin verdigin bir yudum anne sütu kadar degerli degil canim yilma emzir baska bisey vermeki ümidi kalmasin seni emsi ayy ne konustum gece gece yaaa

arkadaşim bak sana ne buldum zamaninda yani bundan bes sene once benim yegenim dogdu sürekli agliyordu ben bunu arasyirdim kiz kardesime soylefim faydasini gormustu seni yine ayakta gorunce bulayim Allahin hangi ismiydi o dedim bulduuum
uyumayan cocuga uykusu gelene kadar ALLAHÜMME YA HAKEMU. denir
aglayan çocuğa ALLAHÜMME YA MUKİT yedi. keresuya oku icir

evet evet ( uykularda emer oldu sadece, o emmeyince sütüm akmaya başlayınca çok üzülüyorum ( Kilosu normal ama kilo alımı az malesef
böyle atlatanları da duydukça çok seviniyorum, İnşallah bizde atlatacağız bu dönemi, çok doğru söylüyorsun, şimdinin bir damla anne sütü ilerinin bir hastalığını def edermiş. çok sağol canım benimm

annem diyor ki, şimdi bırakmazsa ileride daha düşkün olur, ama bırakırsa bir daha tutmaz, yani çok ciddi bir dönem...

Allahumme ya Hakemu suya okunamayacak değil mi? "Vecealna nevmekum subata" ayetini okuyorum ama çok tesirini göremedim. Dua eden agizda çok önemli tabi belki o yüzdendir:)) saolasin canim gece gece senide mesgul ettik

çok güzel yapıyorsun canım sık sık kitap okumaya devam et, çok faydası oluyor,
hem daha erken hem de düzgün konuşuyorlar
ben de kızım 4-5 aylıkken kitap okumaya başladım ilk anlamlı ve bilinçli kelimesini 5 aylıkken söyledi
13-14 aylıkken 2-3 kelimeli cümleler kuruyordu
şimdi 4 yaşında müthiş bir kelime dağarcığı var

ah ah senin kfc lar aşureler hala bugün gibi aklımda
bi de abinin küçükken sana taktığı lakap çıkmıyor aklımdan

rahatlamıştır inşallah biraz prenses
ben kızımın saçlarını 2 kere kazıtmıştım 1 yaşına kadar kel dolandı kuzum

bebişleri uyuttunzmu kızlar ben 11 de uyuttum ama 10 dakıka da 5 dakıkada bir mıkırdanıyo emziğini düşürüyor bir dalamadı yav yat kalk yat kalk kafam sersem oluyo kkya gireyım barı dedim

benim oğlan çok ekstrem bişiy olmazsa 10 da uyur 4-5 e kadar uyanmaz çok şükür gece uykusundan yana sıkıntımız yok

Allah muhabbetinizi bozmasın, bebeklerinizin de sizin de sağlığınızı, huzurunuzu daim etsin inşallah
eylüle ben de dünür gidecektim ama kerem in yavuklusu olduğunu öğrendim

canım 57-67 kaç olursan ol, çoook güzel görünüyorsun hiç takma kafana
hem sen kısa zamanda istediğin kiloya da gelirsin sende o potansiyel var

sağol canım sizin de çıkıyor herhalde hayırlı olsun
benim oğlanda 5 dk bıraksam çığlık çığlığa ağlıyor, akşama kadarda kucakta tutamam bir çocuğum daha var sonuçta,
ne yapacağımı şaşırdım valla, eller sürekli ağzında belli ki çok kaşınıyor, aynen mert de her bulduğunu ağzına sokup kaşımaya çalışıyor beceremeyince çığlığı basıyor, ilaç için doktora, en ufak zararı varsa kullanmayım dedim hiçbir zararı yok merak etme dedi
aynı ilacı aft çıktığında kızımda da kullanmıştık bir zararını görmedim,
bugün bir sefer sürdüm diş etlerine, biraz rahatlattı sanki

bebekler ilk 4 ay kadar doyduklarını bilmez her meme verildiğinde alırmış, daha sonraki aylarda ise sadece acıktıklarında emerlermiş belki bebeğin acıkmadan emzirmek istiyor olabilirsin,
bir ihtimalde bebekler 3 aydan sonra etrafla daha çok ilgilenmeye başlıyor, senin bebeğinde etrafla ilgilendiği için emmek istemiyor olabilir
karanlık ya da loş, az eşyalı, dikkat çekici fazla birşey olmayan sessiz bir ortam seç emzirmek için
kucağına alır almaz emzirmeye çalışma, kucağında yatsın bir süre, gözlerine bak gülümseyerek sohbet et, başını okşa, ellerini öp,
açsa bir süre sonra aranmaya başlar, memeyi yanağına dudağına dokundur onun almasını bekle, sen zorlama,
işe yaramadıysa o an bırak bir süre sonra tekrar dene, aç olduğuna eminsen ve birkaç denemeden sonra hala emmediyse uyurken emzirmeyi dene
bu birçok annenin ve bebeğin yaşadığı bir süreç sabırlı ol inşallah kısa sürede atlatırsınız

canım sen de denize anlattığım gibi dene belki dikkati dağılıyordur
belki de yeterince emiyor ama önsüt ağırlıklı alıyordur, önsütün bir kısmını sağdıktan sonra emzirmeyi ya da 2 saat boyunca aynı memeyi vermeyi dene
şu an ki kilosu boyu güzel ama 300 gr alması düşündürücü

maşallah kumrulara, onlar ne tatlı şeyler öyle Allah nazarlardan saklasın hepsini
güzel kızı bulmuş konuşur anlaşır tabi annesi

Mira bebeklerimizok benziyor bence görünce innAmadım bak teyzesi]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah çook tatlı bu kız

oyyy zamanın yollarda geçiyor desene Allah kolaylık versin
annenin bakması çok iyi olmuş, o kadar süre başkasına emanet etmek çok zor olurdu

Bizde ordaydıııkkkkkk
Montaj var bu resimde işte gerçeği bu:))))))

ilahi Aysun sen çok yaşa emi

Eki Görüntüle 1070813

Eylül-ali kerem-utku-ali

Aralık bebekleriiii :)))❤️

maşallah hepsi birbirinden şeker bunların

Aile hekimliğinden geldik kilomuz 6.900 boyumuz 70 cm herşey yolunda aşımız haftaya olcak bakalım

maşallah boyu kilosu çok güzel, aşınız da sıkıntısız geçer inşallah

anacım rahat bırak ayçamı durmadan tartıp durma, moralini boşa bozma, ilk aylar kadar almamaları çok normal, hareketlendiler artık
çağanda yakışıklı bir delikanlı maşallah, Allah ömürlerini güzel eylesin

kız sen insanın ömrünü uzatırsın vallahi, aynı inattan benim oğlanda da oluyor gündüzleri

Son düzenleme:
sukunet bu senin bebiş miii

bi de dr.unuz kim cano? ben de iyi bir cocuk dr.u arıyorum

benim bebişim canım
ben çocuk doktoruna götürmüyorum canım, aile hekimimiz çok iyi, sağlık ocağına aşıya götürdüğümde aile hekimimize de uğruyorum

maşallah çok şeker bir kız,
gerçekten bütün bebeklerimiz çok tatlı

Hiç oturmuyorum ki meleğim ya
3 saattir kaan ateşli düşürmeye uğraşıyorum.sabah misafir vardı onlarla uğraştım.3-4 saat uykuyla ayaktayım. Allaha bin şükür bu günler imi aratmasın

geçmiş olsun canım, sana da Allah kolaylık versin, 3 çocuk büyütmek büyük iş

Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas

oyyy maşallah çok datluuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…