2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım seninki uyumuyor mu neden ayaktasın, ben ağlamak üzereyim uyumuyor yine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de burdayım canım, benim bebeler çoktan uyudu nerdeyse uyanacaklar ben uyuyamıyorum

O zaman özür dileyerek ve yanlis anlamazsan sunu demek istiyorum sna canim:26: sana rahatlik batmis ondan uyuyamiyosun

Allah cocuklarinin düzenini bozmasin senide onlardadaha iyi etsin. Biliyorum zor bi hayatin var muhtemelen bbireyleritaktin kkafana ben laf olsun diye dedim öyle ciddi düşündüğümden değil canim kalbini kirmamisimdir iins.

Tuğbaaaa yoldaşım benim cinnet geçirmeme ramak varrrrrr:)

Dogrudur valla inanirim ben dun aglaya aglaya salladim valla ahmedi. Ayagimda çocuk salliyorum bi yandanda nenni söylüyorum ben uyuyakaliyirum çocuk uyumuyo yaaa Allah daha iyi etsin. Bugün bi abla bana şükür et ki uykusu uzasin neye sukredersen uzatir bereketlendirir dedi. Boyle demesi beni düşündürdü. Sonra hakikaten şükür ettim. İlk aylarda kolik haliyle uğraşmak ve benim doğum tahribatimla isler dahada zordu. Öyle boyle buyuyecekler iste canim...

Bgn düşünüyorum 4ay bitti ama sanki bi sene gibi o kdr uzun geldiki bana.

Geceli gündüzlü 8 ay eder canım, dün memede uyuyor dedim bu gün onu da yapmıyor derdini çözemiyorum elim kolum bağlı eşimi gönderiyorum yanımdan çünkü ona sataşıp kavga çıkarıyorum bari o uyusun

Benimki yanimda fosur fosur uyuyo anam gick oluyorum...

Bak Yeliz emzirdim güzelce ayagima aldim uzun uğraşlar sonucunda uyutmayi basardim. Derin uykuya geçsin diye tam 20 dk daha bekledim hic kipirdamadi ay dedim iyi çok güzel uyuyo aldim koydum yanima. Patates cuvali gibi yigildi daha mutlu oldum iyi uyuyacaz en sonunda diye. Gittim ikinlokma bisiler yedim su içtim WC girdim geldim yatağa girdim tam yattim uyandi. Simdi yine ayagimda napsam bilemiyorum

Canım gündüzde uyumuyorlar anlamıyırum ki, demek bunların modeli böyle az uyuyorlar. Bende kocama fena gıcığım bi kaşık suda boğasın geliyo, gelmiş sen uyu ben bakayım diyo on dakika da çıldırtır çocuğu kucağıma geri verir.
Canım biz çekcez bunun yolu yok uyumuyorlar işte

Sana ne oldu canm sendemi uyuyamadin yoksa uyutaninmi olmadi:))

canim bizim uzun zamandir alerjimiz var savas veriyoruz sut diyetleri filan bu gun bi sut icip denim acaba soya sutunede mi alerjimiz var mi diye dusunmustum varmis malesef inanilmaz karin agrisi yapti minnagimda yazik uyuyo ama basini o korumaliklara carpiyor donuyor mirmir sesler cikariyor suan resmen inliyor cocugum uyanamiyorda bende elim karninda bekliyorum sutun atilimini sen her gece boylemisin

Seninki yine insafa gelmiş ver bakayim demiş beninkisi ölüyorum al bak desem bakmaz. Kolikken dayanamiyorum dikişlerin aciyo diyodum yine umrunu bozmuyodu( ayyy çok kirginim çok. Allah saglik sihhat versin bakariz anam napalim

T

İnsanlar kolay saniyo zaten . Bosver cnm takma biraz akil olsa düsunurlerdi zaten boyle konusmadan once. Hangi anne sutunu vermek istemez ki bebisine ? Herkes ister ama bazen olmuyo ne yapalim ac mi kalsin

İnsanlar kolay saniyo zaten . Bosver cnm takma biraz akil olsa düsunurlerdi zaten boyle konusmadan once. Hangi anne sutunu vermek istemez ki bebisine ya da hangi anne emzirmek istemez ki ? Herkes ister ama bazen olmuyo ne yapalim ac mi kalsin

Gunaydınnnnnnn
Gözümden uyku akıyor.
Allah bebişlereee uyumayan annelere sabır versin
Umarım şuan uyuyosunuzdurrr (

Ya ben yedirmicem artik dun ilk defa denedim pirinc unuyla muhallebi yaptim cay kasiginin ucuyla yedirdim az az . Ama ucuncu lokmada bogazina mi takildi ne oldu bilmiyorm oksurmeye basladi. Boguluyo morardi resmen cok korktm ya bi daha asla yedirmm. Tahilli gece mamasi yedirmistm bi kac defa ondan yedircm.cok sukur cnm evet uykusuzluk sutu etkiliyo mus diyolar .

Ya kiZlar oglum dort bucuk aylik oldu nerdeyse daha cok gazi olmaya basladi. Soguk almamasina ozen gosteriyorm ama yok gaz dolu minicik karni ya. Geceleri inliyo uyuyamiyo kuzum ( o inledikce bende uyuyamiyorm ne yapacagimi sasirdim dun kimyonla rezeneyi karistirip verdim bi ise yaramadi yine gece uyumadik (

Sevilayım sadece gaz olduğuna eminmisin canm bir doktora götrdünmü🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…