canım meyveye ne zman başladın benim kızım 27 aralıkta doğdu 4 ayı doldurmadı daha. 5.ayın sonuna doğru tattırmayı düşünüyorum ama sizlere de bi sormak istedim ne zaman başladığınızı
Canım benim kesinlikle saat tuttma benimki 1 aylıkken bile herkes 30 dkya bir emdir derken benim dr kesinlikle sürekli meme verme zamanda utma ama her ağladığında memeye sarılma dedi ben deim 3 saati geçiyor emmiyor dedim onlar artık büyüdü ve gerekirse 5 saatte emmez 6 saatte dei benim kızım dün çok uykusuz kaldı ve akşam 9 da uyudu ve sabah saat 6ya kadar gık demedi uyudu ve meme istemedi ağlamadı uyandı etrafa güldü ve sonra ben uzanarak emdiriyorum bazen hemen yanıma yatırdım emmeye başladı arada böyle 9 saate yakın emmediğide oluyor canım benim sorun sıkıntı olmaz yani
Benim oğlum 25 kasım dogumlu 10 gün önce filan başladım ama toplasan 4kez filan verdim tamamıyle başlıycam bu ay 6. ayına giricek.dr kontrolune gidicem yarın bakılm dr ne diyecek..
Ben armut suyu verdim bugün.yoğurt çorba piriçunu pekmez bebe bisküvisi yumurta sarısı çay reçel şeker ne bulsam veriyorum.yarında elma suyu vericemanası kılıklı anası taşı haşlasa onuda yer bak yine acıktım:-(
kan ilacı vermiyorum.rabbim o demir ilacını anne sütüne koymadıysa vardır bi hikmeti bu benim tercihim.ben ilaç içmem çocuğumada vermem çok zor bi durumda kalmadıkça.çok şükür inşallah rabbim mecbur etmez
Evet bacım benimkide öyle akşam 10 da yatıp sabah altıya kadar uyanmadıgıda oluyo.acıkınca uyanıyo zaten.3-4 saatten noolucakbakma sen rahat ol
Süpersin yaa :) bende tattırıyorum herşeyden tahin pekmeze bayılıyor benimki kan ilacı benide düşündürüyor ama bende kansızlık vr tedavi oluyorum 3ay ilaç kullanıp 3 ay bekliyorum yani sırf bu yüzden vermeyi düşünüyorum ama bakalım kuzum
Hhaha bizi orman paklar valla bağırasım var benimm çıkıyım ormana çıglık çığlıga bığırayım ben gelirim inşallahSende gel
Gülay ali uyudumuyoksa sende benim gibi uyumayamı çalışıyon
Evet tahin pekmezde yiyoanam naapalım can boğazdan gelir.anne sütüde veriyorum.şimdiden vermezsen yarın hiç bişey yemez.bisde öbür ay püreye başlicam sonrada normale.o istemeden yemek vermiyom yoksa yemez ilaç zaten rabbimin yarattığı herşey şifa olsun kuzularımıza
aynen öyle yapıcam artık ne zaman isterse o zaman emsin ben gerildikçe o da etkilenir sonuçta. ben saat fln tutmazdım doktorun yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum artık. çok teşşekkür ediyorum sana tatlım herkesten çok rahatlattın bugün beniCanım benim kesinlikle saat tuttma benimki 1 aylıkken bile herkes 30 dkya bir emdir derken benim dr kesinlikle sürekli meme verme zamanda utma ama her ağladığında memeye sarılma dedi ben deim 3 saati geçiyor emmiyor dedim onlar artık büyüdü ve gerekirse 5 saatte emmez 6 saatte dei benim kızım dün çok uykusuz kaldı ve akşam 9 da uyudu ve sabah saat 6ya kadar gık demedi uyudu ve meme istemedi ağlamadı uyandı etrafa güldü ve sonra ben uzanarak emdiriyorum bazen hemen yanıma yatırdım emmeye başladı arada böyle 9 saate yakın emmediğide oluyor canım benim sorun sıkıntı olmaz yani
Valla artık takmıyorum canım bazen gereksiz yere ağlıyor o ağladıkça kafayı yiyorum ben sonra aradan 15dk geçiyor o gülüyor etrafa bensinir olduğumla kalıyorum
Evet tahin pekmezde yiyoanam naapalım can boğazdan gelir.anne sütüde veriyorum.şimdiden vermezsen yarın hiç bişey yemez.bisde öbür ay püreye başlicam sonrada normale.o istemeden yemek vermiyom yoksa yemez ilaç zaten rabbimin yarattığı herşey şifa olsun kuzularımıza
yok canım niye yanlış anlayayım bu doktoru bana çok tavsiye ettiler cidden herşeyiyle o da çok iyi ilgileniyo ona sözüm yok ama emzirme konusunda beni rahatlatmayı bırak kasım kasım kastıDr dediğin anneyi sakinleştirir seninki telaşa sokuyor ben bu işten anlamadım valla kuzum yaa gerçekten benim ki hiç beni kasmaz aksine sakinleştirir sonra çocuğuma kendi çocuğuymuş gibi ilgi gösterir muayene ederken oyunlar oynayarak bebeğimi ağlatmadan üşütmeden başını okşayarak muayene ediyor arada güldürüyor yeri geldiği zaman üstünü bile giydiriyor yani benim ki böyle olunca senin dr çok tuhaf geldi bana canım benim sakın yanlış anlama beni
Erken başlamıssınız kızlar siz ya ama bagırsakları daha gelişmedi k..
Benim oğlum sıkıntılı pöff hep kabızz zaten korkuyorum vermeye bide gıda alerjısı var amam ymiyor sabah kahvaltısında ne vercem bilmiyorum yoğurtta yiyemiyor offffffffffffff
aynen öyle yapıcam artık ne zaman isterse o zaman emsin ben gerildikçe o da etkilenir sonuçta. ben saat fln tutmazdım doktorun yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum artık. çok teşşekkür ediyorum sana tatlım herkesten çok rahatlattın bugün beni
Vermiyonda ondan kabız olmuştur
Benimki kütür kütürkızımda aynı zamanda başladı bişey olmaz.bana gelince görürsün benimkileri
Neyse kızlar şarjım bitiyo iyi geceler
Tuğba uyudunmu yoksa pusuyamı yattın
Kiz Aysun napti duru hanim ateşi ciktimi? Bende çok opuyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?