2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benim oğlum 25 kasım dogumlu 10 gün önce filan başladım ama toplasan 4kez filan verdim tamamıyle başlıycam bu ay 6. ayına giricek.dr kontrolune gidicem yarın bakılm dr ne diyecek..

Evet bacım benimkide öyle akşam 10 da yatıp sabah altıya kadar uyanmadıgıda oluyo.acıkınca uyanıyo zaten.3-4 saatten noolucakbakma sen rahat ol

Süpersin yaa :) bende tattırıyorum herşeyden tahin pekmeze bayılıyor benimki kan ilacı benide düşündürüyor ama bende kansızlık vr tedavi oluyorum 3ay ilaç kullanıp 3 ay bekliyorum yani sırf bu yüzden vermeyi düşünüyorum ama bakalım kuzum

Evet bacım benimkide öyle akşam 10 da yatıp sabah altıya kadar uyanmadıgıda oluyo.acıkınca uyanıyo zaten.3-4 saatten noolucakbakma sen rahat ol

Valla artık takmıyorum canım bazen gereksiz yere ağlıyor o ağladıkça kafayı yiyorum ben sonra aradan 15dk geçiyor o gülüyor etrafa bensinir olduğumla kalıyorum

Evet tahin pekmezde yiyoanam naapalım can boğazdan gelir.anne sütüde veriyorum.şimdiden vermezsen yarın hiç bişey yemez.bisde öbür ay püreye başlicam sonrada normale.o istemeden yemek vermiyom yoksa yemezilaç zaten rabbimin yarattığı herşey şifa olsun kuzularımıza

Deniz adet olunca sütün tadı değişiyormuş vardır süt ama Kerem emmek istemiyordur muhtemelen gece emer takılma canım hem yemek yememişsin nasıl süt olsun.Birde aşı yerini pamuk alkolle yada kolonya ile ovala çok ağırıyor bir aşının yeri ben öyle yaptım İnşallah düzelir..

Hhaha bizi orman paklar valla bağırasım var benimm çıkıyım ormana çıglık çığlıga bığırayım ben gelirim inşallah ben heryere gidiyom Denizede gidicem
Gülay ali uyudumuyoksa sende benim gibi uyumayamı çalışıyon

Ali uyudu banyo yaptım gün aşırı yapıyorum daha ısınsın hergün yıkıycam banyo yapınca erkenden uyuyor yapmadıgı gn 1.2 de uyuyor.Şimdi datcam bir baim dedim ne alemde kızlar..
İyi geceler..

Amin tatlım benimm valla çok iyisin bu konuda bende verecek gibi oluyorum etrafımdaki herkes anne kesiliyor ama genelde teki herşeyide veriyorum dr her ay götürürüm ama ona da çok bağlı kalmam anane usulü yaparım genelde

aynen öyle yapıcam artık ne zaman isterse o zaman emsin ben gerildikçe o da etkilenir sonuçta. ben saat fln tutmazdım doktorun yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum artık. çok teşşekkür ediyorum sana tatlım herkesten çok rahatlattın bugün beni

Valla artık takmıyorum canım bazen gereksiz yere ağlıyor o ağladıkça kafayı yiyorum ben sonra aradan 15dk geçiyor o gülüyor etrafa bensinir olduğumla kalıyorum

Bi komşum var bana diyo ne rahatsın çocuk ağlıyo git emzir bende bişey olmaz azcık ağlasın ciğerleri gelişir
Torunu var hiç yemek yemez benim büyük kızı kıskanır.bende aç bırak iki gün yer diyom vicdansız anne oluyorum.benimki maşallah hiç yemek seçmez şapışupur

Erken başlamıssınız kızlar siz ya ama bagırsakları daha gelişmedi k..
Benim oğlum sıkıntılı pöff hep kabızz zaten korkuyorum vermeye bide gıda alerjısı var amam ymiyor sabah kahvaltısında ne vercem bilmiyorum yoğurtta yiyemiyor offffffffffffff

yok canım niye yanlış anlayayım bu doktoru bana çok tavsiye ettiler cidden herşeyiyle o da çok iyi ilgileniyo ona sözüm yok ama emzirme konusunda beni rahatlatmayı bırak kasım kasım kastı yok şu kadar saatte gece bile 5 saati geçmesin diyo .uykusundan hiç uyandırmadım valla 5 geçiyo hep ama işte gündüz dediği kadar sık emzirmeye çalıştım başaramadım artık zorlamicam doktoru değiştirmeyi de düşünüyorum

Vermiyonda ondan kabız olmuştur
Benimki kütür kütürkızımda aynı zamanda başladı bişey olmaz.bana gelince görürsün benimkileri

Neyse kızlar şarjım bitiyo iyi geceler

Rica ederim bebeğim benim

Vermiyonda ondan kabız olmuştur
Benimki kütür kütürkızımda aynı zamanda başladı bişey olmaz.bana gelince görürsün benimkileri

Neyse kızlar şarjım bitiyo iyi geceler

Gülayım gıda alerjisi olduğunu görmemişim o zaman sen haklısın bizde yok o yüzden veriyoruz.alide yer inş hepsinden

Kiz Aysun napti duru hanim ateşi ciktimi? Bende çok opuyoree

Yok gayet iyiydi bizim aşı hiç ateş yapmadı ama 1 haftadır abisi hasta
CRP çıkmış 42 ye antibiyotikler fln düşmedi ateşi bugünde serum taktılar şu an hastanede kuzum dedesiyle
Anne olmak çok zor birine bakıcam derken ötekine vakit ayıramıyorum, yetişemiyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…