canım geçmiş olsuuuuun maşallah sübhanallah yine iyi idare ediyorsun 3 çocukla , Rabbim yavrularına şifa versin insallah, sana da güç kuvvetYok gayet iyiydi bizim aşı hiç ateş yapmadı ama 1 haftadır abisi hasta
CRP çıkmış 42 ye antibiyotikler fln düşmedi ateşi bugünde serum taktılar şu an hastanede kuzum dedesiyle
Anne olmak çok zor birine bakıcam derken ötekine vakit ayıramıyorum, yetişemiyorum((
Yok gayet iyiydi bizim aşı hiç ateş yapmadı ama 1 haftadır abisi hasta
CRP çıkmış 42 ye antibiyotikler fln düşmedi ateşi bugünde serum taktılar şu an hastanede kuzum dedesiyle
Anne olmak çok zor birine bakıcam derken ötekine vakit ayıramıyorum, yetişemiyorum((
günaydın teyzecikler.... birazdan aşı için gideceğiz çok stresliyim, sevdiği oyuncağı götürerek dikkatini dağıtmaya çalışacağım ama eminim ağlayacak yavrum tabi ben ondan daha çok
canım geçmiş olsuuuuun maşallah sübhanallah yine iyi idare ediyorsun 3 çocukla , Rabbim yavrularına şifa versin insallah, sana da güç kuvvet
benim doktorum da hala 1-3 saat arası olsun beslenme aralığı dedicanımı sıktı. 4-5 saatse normal o zman . ama kilo alımı da azalıyo haliyle .
rahat olmak istiyorum bu konuda ama başaramıyorum canım ya emdi mi kilo aldı mı tek derdim bu şu sıralar dert bu olsun tbi de rahatlamak istiyorum artık :44:
yoruldum vallaabu arada 3buçuk aylık kızım 6buçuk kilo sizce normal mi.doktor boyu beğendi de kiloyu pek beğenemedi gbi geldi bana .3.aydan beri az kilo alıyo . ne çok sordum canım kusura bakma da harbi içime dert oldu doyuyo mu bu minnoş
Kızlar ya sizlere doğum parası yattı mı? Yattıysa ne zaman doğum yapmıştınız? Ben 11 aralıkta doğum yaptım hala yatmamış görünüyor...???
Kızlar ya sizlere doğum parası yattı mı? Yattıysa ne zaman doğum yapmıştınız? Ben 11 aralıkta doğum yaptım hala yatmamış görünüyor...???
Bende süt parasını mrk ediyorum sadece dogum evrakı ile gidip alıyormuyux
Ben daha almadım
Bir süresi var mı :44:
ilk aşıda ağlamadım artık güçlü bir anneyim diye düşünürken ikinci aşıda okadar ağladım ki bebeği bıraktık hemşire benim gözyaşlarımı silip sarıldı bana, oyuncak falan da fayda etmedi buaradaGazan mübarek ola
Bende ağlıyorum her aşıda :/
Aşırı dayanıksızım bu konuda
canım memurlar için de varmı bu süt parası?Bende süt parasını mrk ediyorum sadece dogum evrakı ile gidip alıyormuyux
Ben daha almadım
Bir süresi var mı :44:
Sgk ya gittinmi peki?ben gittim 3 gün sonra çektim parayı
papatya2803 arakadasimizdi....adi anil...
bize 5 damla verildi kilomuz 6500gr.
ilk onc sut fazla geliyor olabilir...
bizmkide ilk onceleri oyle oluyodu ama larinks i darmis
3-6ay arasi gecer demisti. simdi yok denecek kadar...
ama benc ilk sutun cok gelmistir. biraz sagg ndan sonra mzirr..
iki gundur gec 30 luk mama veriyorum rahat uyusun diye . mamadan dir degilmi ben oyl tamn diyorum bide mama yi buzdolabn koustum koyulmzmis..ustunde oyle yaziyor..
bide ilk dogdugunda lmistim...ilk hafta biraz vermistim snra vermdn bikac defanin disinda...mama eskidi ...buzdolabnda saklayinca bozulmaz zannettim sanirim onnda rtkisi ne dersin ?????
Canini sIKma bebde 40im cikana kadar anne sutu verebildim sagarak oglum hic tutamadi gogsumu git gide azaldi sutum kilo alimida yavasti mama agirlikli beslendi 40 gunden sonra hala kilo alimi yavas oyle ya da boyle buyuyorlar allah saglik versin yeter ki huzurlari yerinde olsun
Bende Arası genelde kucağımda yıkıyorum daha bi mıtlu oluyo
Küveti pek sevmiyo:))
Ayyy buna dünden beri cevap yazcm yazcam yaAmadım
Rüyama bile girdi nasıl üzüldüm yaaaaa
Dayanamıyorum böyle haberlere
Ya essela sana ne zmndır yazcam yazamadım
Medipolde ki çocuk cerrahına oldu Aras
Eşimin ürolojinin yapmasına karşı bi takıntısı bardı
Neyse çok memnun kaldık 3gğnde iyileşti acı ağrı hiç olmadı bandaj vatdı minicil
O da yokmuş gibi davrandık
Ne kdr erken olursa o kdr iyi dedi kaç dr bize çünkü hareketleri artıyor
İyi ki olmuşuz aras çok hareketli bi çocuk çünkü su an olsa zorlanırsık
550 ydı sanırım canımcım
Ayyyu tebrik ederim darısı başıma
Aras paşa da 12den önce asla uyumuo
Kendini suçlayacak birşey yok canım bebeğini kısmetimyokmuş olsun
Bak büyüyor işte. Sağlıklı olsunda
Aras beni hiç emmedi biliyorsundur. Keşke 40 gün bilemolsa emseydi
Aras maşallah her ay ortalama bir kilo aldı sadece anne sütü alıyot
Aaaa gülay gösterdin mi cnm. Bizşm kabuk tuttu ama kalkmadı henüz
Asm de ki hemşire aşı iyi göZüküyor demişti
Neye göre dedi bilmiyrmmm
Bende Arası genelde kucağımda yıkıyorum daha bi mıtlu oluyo
Küveti pek sevmiyo:))
Ayyy buna dünden beri cevap yazcm yazcam yaAmadım
Rüyama bile girdi nasıl üzüldüm yaaaaa
Dayanamıyorum böyle haberlere
Ya essela sana ne zmndır yazcam yazamadım
Medipolde ki çocuk cerrahına oldu Aras
Eşimin ürolojinin yapmasına karşı bi takıntısı bardı
Neyse çok memnun kaldık 3gğnde iyileşti acı ağrı hiç olmadı bandaj vatdı minicil
O da yokmuş gibi davrandık
Ne kdr erken olursa o kdr iyi dedi kaç dr bize çünkü hareketleri artıyor
İyi ki olmuşuz aras çok hareketli bi çocuk çünkü su an olsa zorlanırsık
550 ydı sanırım canımcım
Ayyyu tebrik ederim darısı başıma
Aras paşa da 12den önce asla uyumuo
Kendini suçlayacak birşey yok canım bebeğini kısmetimyokmuş olsun
Bak büyüyor işte. Sağlıklı olsunda
Aras beni hiç emmedi biliyorsundur. Keşke 40 gün bilemolsa emseydi
Aras maşallah her ay ortalama bir kilo aldı sadece anne sütü alıyot
Aaaa gülay gösterdin mi cnm. Bizşm kabuk tuttu ama kalkmadı henüz
Asm de ki hemşire aşı iyi göZüküyor demişti
Neye göre dedi bilmiyrmmm
ben ozelde dogm yaptim orda da heyet yok cnm.ama kadin dogumcum saolsun 10-10 verdi o var suan iste.
bizim müdür özellikle dün milli eğitimi aradı canım özeldeki heyet kabul oluyormuş.öyle dediler yani.ben devletten aldım ama.
Yok sgk ya gitmedim... E devlet şifresiyle sistemden kontrol ediyorum yatıp yatmadığını yatmamış görünüyor... Benim bildiğim ziraat bankası TC kimlik nolu aynı hesap açılıyor ve oraya yatırılıyor.. Daha önceden ayağım kırılmıştı.. İş görmezlik raporu almıştım hiç sgk ya gitmeden direkt ziraat hesabından parayı çekmiştim... Olmadı bugün ziraate bir gideyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?