2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın teyzecikler.... birazdan aşı için gideceğiz çok stresliyim, sevdiği oyuncağı götürerek dikkatini dağıtmaya çalışacağım ama eminim ağlayacak yavrum tabi ben ondan daha çok

canım geçmiş olsuuuuun maşallah sübhanallah yine iyi idare ediyorsun 3 çocukla , Rabbim yavrularına şifa versin insallah, sana da güç kuvvet

Ahhh aysunummm nedir bu Kaan on çektiği
Canım bnm cok gecmiş olsun

Anne olmak öyle zor ki gercekten dunyanın en zor mesleği
Biz uzun zmndır onlar in varızzz. Artık dünyamız onlar
Nefesimiz en buyuk aşkımız
Oğulcugun orda yatarken senin yüreğin kanıyordur eminim
Rabbim bi an once ayağa kaldırsın paşayı
Bende cok bölünüyorum. Aysun
Senin cocuklar gibi laftan anlamıyor ki bnm Aral
Allahım acısını göstermesin cok zor bir evlat
Saçımı başımı yoldurıyo beni cok yoruyor
Daha kendi kendine yemek yemiyor
Giyinmiyor wc bile gitmiyo korkuyourmuş
Hepsi büyüyecek de nasıl hiç bilmiyorum

Gazan mübarek ola
Bende ağlıyorum her aşıda :/
Aşırı dayanıksızım bu konuda

Ohoo kilosu gayet iyi bence.. Benim kız 4. Ayında 6 kiloydu...

Kızlar ya sizlere doğum parası yattı mı? Yattıysa ne zaman doğum yapmıştınız? Ben 11 aralıkta doğum yaptım hala yatmamış görünüyor...???

Bende süt parasını mrk ediyorum sadece dogum evrakı ile gidip alıyormuyux
Ben daha almadım
Bir süresi var mı :44:

Bende süt parasını mrk ediyorum sadece dogum evrakı ile gidip alıyormuyux
Ben daha almadım
Bir süresi var mı :44:

Süt parası içinde sgk ya gitmen lazım sen doğum evrakı ve bebişle kendi kimliğini götür.hatta evlilik cüzdanınıda al belki lazım olur.oraya gitmeden alamazsın süresi 5 yıl diye biliyorumama emin değilim

Gazan mübarek ola
Bende ağlıyorum her aşıda :/
Aşırı dayanıksızım bu konuda
ilk aşıda ağlamadım artık güçlü bir anneyim diye düşünürken ikinci aşıda okadar ağladım ki bebeği bıraktık hemşire benim gözyaşlarımı silip sarıldı bana, oyuncak falan da fayda etmedi buarada 800 gr almış 6600 olmuş bilemedim iyimi hemşire geceleri 2 saatte bir kaldır emzir dedi birde böyle deneyelim bakalım çocuğun uykusunu bölmek istemiyordum ama napalım artık, buarada vegaferon diye bir kan damlası verdi günde 9 kere damlat dedi ama güvenemedim birden verirsem kabız olmazmı dedim yok dedi 3+3+3 şeklinde de verebilirsin ama günde kesin 9 damla dedi neyapsamki doktor kontrolüne götürmeden vermeyi düşünmüyorum zaten

Sgk ya gittinmi peki?ben gittim 3 gün sonra çektim parayı

Yok sgk ya gitmedim... E devlet şifresiyle sistemden kontrol ediyorum yatıp yatmadığını yatmamış görünüyor... Benim bildiğim ziraat bankası TC kimlik nolu aynı hesap açılıyor ve oraya yatırılıyor.. Daha önceden ayağım kırılmıştı.. İş görmezlik raporu almıştım hiç sgk ya gitmeden direkt ziraat hesabından parayı çekmiştim... Olmadı bugün ziraate bir gideyim...

şu kan damlası 4. ayda verilmişti kullandım birkaç kere bizim kız çok huysuzlandı damladan şüphelendim kestim 3 haftadır vermemiştim dün 2 damla vereyim bakalım bir deneyeyım dedim akşam üstü vermiştim gece kıyametkoptuu ağrı yapıyor sanırım bacaklarını havaya kaldırıyor bir sağa atıyor kendini bir sola canım yavrum emmek de istemedii rezene verdim uyudu bu kan damlasını nasıl vericem çocuğuma yaa iyi gelmiyor işte test yaptırmaya korkuyorum canını acıtcaklar diye belkı de ihtiyacı yok üzgünüm

ne bilmi canım ya çok üzülüyorum şöyle azda olsa emseydi ama vardır herşeyde bir hayır napalım sağlıklı sıhhatli büyürler inş

haklısın canım öyle diyorum artık kısmeti yokmuş napalım sağlıklı sıhhatli büyür inş bebişlerimiz:18:

bebeişlerimizdeki kusma problemi ne zman geçer tam olarak kızlar 3.5 aylık oldu kızım ama az az kusuyo çokmu yediriyorum bilmiyorum uyanık olduğunda ağzım boş durmasın diye hep aranıyo valla 1 cc felan yapıyorum tokken istediğinde ama böyle oluncada açmı tokum anlayamıyorum mama yeme işimizde pek karışık bizim saat başı mama yapıyorum

kızlar kilo verme çabalarındayım emzirmediğim için diyette yapıyorum 19 kilo verdim doğumdan bu zamana 12 kilom daha var 69 kiloyum :)))

valla bende baktım hep hiç para gözükmüyordu gittim sgk ya git al paranı dedi.3 gün sonra aldım.onlar onay verdi hehalde ona göre yattı para.çünkü gittiğimin akşamı e devlette parada gözüktü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…