Kızlar şuan regliyim regl iken süt azalıyor mu
Neredeyse hiç yok ve AliKerem emmiyor :/
Deli olcam yaa...!
Ztn doymuyorda sütümle bari şifa niyetine alsa
Uykuda alıyor bi tek
Ve bugün cok zordu yine
Aşıdan Heralde huusyzdu ztn kronik sırt ağrım var
Cok fena oldum cokk
Aç aç dolanıyorum
Çişe gidemedim ya..!
Mayıs'ta eşim 1 hafta istanbulda olacak
Napıcam hiç bilmiyorum
Şimdiden onu düşünüyorum.
Canım regl iken sütte değişim olabilir azalabilire yada bebek regli döneminde sütün tadı değiştiği için emmek istemeyebilir canımcım ama sen üzülme bu da sütü çok etkiler biliyorsun bebeeeem
1 saat yürüyüşe çıktık sahilde yürüdük geldiik. Çok iyi geldi aşırı gergindim(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AliKerem e dün tarhana çorbası içirdim cok sevdi maşallah
Bugün ebeye sordum verebilirsin. Dedi
Yalnız kahvaltıya 5. Ayın sonunda baslıcaz ufak ufak
Bugün ilk kes prinçunu muhallebi yedi formül mama da ekledim
Meyve yediriyorum
Üç kerede yogurt verdim.
Meme mama ve su menümüz böyle :)
Cok takıyorum yaaa azaldı iyice(
Sagol canımmmm cvp için
Muahhh
benim doktorum da hala 1-3 saat arası olsun beslenme aralığı dediCanım benim sen hiç sıkıntıya girme emzikten kaynaklı değildir artık doyduklarını hissediyorlar canları isteyince emiyorlar benimkide öyleydi ve dr umda aynı şeyi söyledi artık eskisi kadar sık emmezler ve emme aralıkları uzadı çok zorlama dedi tatlım benim suan 4-5 saatten fazla emmeyebilirlermiş
o da düzelir inş annesi sıkma canını senn sağlıklı olsunlar yeter kiAtakları hiç bitmiyor benim oğlum başından beri böyle düzelmez sanam ama seninki düzelir inşallah..
Kızlar şuan regliyim regl iken süt azalıyor mu
Neredeyse hiç yok ve AliKerem emmiyor :/
Deli olcam yaa...!
Ztn doymuyorda sütümle bari şifa niyetine alsa
Uykuda alıyor bi tek
Ve bugün cok zordu yine
Aşıdan Heralde huusyzdu ztn kronik sırt ağrım var
Cok fena oldum cokk
Aç aç dolanıyorum
Çişe gidemedim ya..!
Mayıs'ta eşim 1 hafta istanbulda olacak
Napıcam hiç bilmiyorum
Şimdiden onu düşünüyorum.
Kızlar ben size söylemeyi unuttum benim ebem demir ilacı mutlaka elma suyu ile verilmeli tek başına verilmemel dedi nedenini sorum öyle verilmesi daha uygun daha rahat veririsin dedi Size böyle birsey söylendimi ve ben daa demire başlayamadım asının yarattığı huysuzluğun gecmesini bekliyorum
benim doktorum da hala 1-3 saat arası olsun beslenme aralığı dedicanımı sıktı. 4-5 saatse normal o zman . ama kilo alımı da azalıyo haliyle .
rahat olmak istiyorum bu konuda ama başaramıyorum canım ya emdi mi kilo aldı mı tek derdim bu şu sıralar dert bu olsun tbi de rahatlamak istiyorum artık :44:
yoruldum vallaabu arada 3buçuk aylık kızım 6buçuk kilo sizce normal mi.doktor boyu beğendi de kiloyu pek beğenemedi gbi geldi bana .3.aydan beri az kilo alıyo . ne çok sordum canım kusura bakma da harbi içime dert oldu doyuyo mu bu minnoş
sağol tatlım zorla ağzına sokmuyorum da kandırmaya çalışıyorum işte pış pış kış kışbi de şu var artık daha güçlü oldukları için daha kısa sürede kendilerini daha iyi doğurabiliyorlarmış. doğumda 2 saatte bir her iki memeyi 15er dakikadan yarım saat veriyorduk ya ortalama. artık hem bu 2 saati uzatıyorlar hem dakikayı düşürüyorlarmış. sen zorlama istemedi mi verme. bebeği memeyle inatlaştırmak da ileri de yemek düzenini etkiliyormuş. kolay gelsin...
onun nedeni şu canım.
aslında demir ilacını tek ver diyorlar. ama tadını sevmezse, cam rendede elma suyunu çıkarıp karıştırıp ver dediler. elma hem demir ilacının özelliğini bozmuyormuş ve ayına uygun olarak da elma suyu bağırsaklarını yormuyormuş. bir de bana şunu söyledi mamasını ver, 45 dakika sonra demir ilacını ver, sonra 45 dakika sonra besleyebilirsin dedi. süt, mama bunlar demir ilacının etkisini bozuyor. ama ben demir ilacını sade verdim, içtiği için elma suyuyla karıştırmadım. zaten sütüm yok mama veriyorum, bağırsak gelişimi ay sonuna kadar devam ediyormuş ben de en az 5 aya kadar bekleyeceğim ek gıda için.
teşekkürler tatlım iyi oldu öğrendiğimCanım elma suyu ile başlayabilirsin vermeye ben her türlü şeyi tatırıyorum kuzucum ama 2-3 gündür düzenli olarak elma suyu vermeye başladım 1 hafta böyle sürecek sonra suyu ile püresini vercem 1 hafta ve daha sonra elmayı tamamen püre yapıp verecem dr böyle önerdi günde 2-3 çay kaşığı ile başla 3 haftanın sonunda 1 elmayı rahatlıkla yiyebilir dedi canım
Canım kilosu gayet yerinde sen bence dr değiştir ne demek öyle kilo beğenmemek benim kızım 11 aralık doğumlu tatlım 5in içinde yani en son 18inde aile hekimine gittim ve kilosu 6800 dü gayet iyi dedi çok iyi dedi hatta seninki ile aralarında nereyse 15 gün var anladığım kadarıyla kilosu gayet iyi bence canım benim :)
Çok soru sormuyosun kuzucum benim gayet doğal bunlar ama süt konusunu düşünme artık kuzum ben birazcık azalsın hemen sütüm yaylımaya gitti gelecedk derim kendi kendime motive etmeye çalışırım tatlım
sağol tatlım zorla ağzına sokmuyorum da kandırmaya çalışıyorum işte pış pış kış kışda çok ısrar etmiyorum ağlamak istiyorum bazen bana doktor normal zorlama dese rahatlardım 3 saati geçirme dedi kastı beni
sağol tatlım valla keyfimi geri getirdincidden ben bu doktoru değiştirmeyi düşünmüyo değilim yok yere canımı sıkıyo yok 2 saatte bir yok zayıf hiç te bile öle deilmiş hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?