2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım regl iken sütte değişim olabilir azalabilire yada bebek regli döneminde sütün tadı değiştiği için emmek istemeyebilir canımcım ama sen üzülme bu da sütü çok etkiler biliyorsun bebeeeem

AliKerem e dün tarhana çorbası içirdim cok sevdi maşallah
Bugün ebeye sordum verebilirsin. Dedi
Yalnız kahvaltıya 5. Ayın sonunda baslıcaz ufak ufak

Bugün ilk kes prinçunu muhallebi yedi formül mama da ekledim

Meyve yediriyorum

Üç kerede yogurt verdim.

Meme mama ve su menümüz böyle :)

Kızlar ben size söylemeyi unuttum benim ebem demir ilacı mutlaka elma suyu ile verilmeli tek başına verilmemel dedi nedenini sorum öyle verilmesi daha uygun daha rahat veririsin dedi Size böyle birsey söylendimi ve ben daa demire başlayamadım asının yarattığı huysuzluğun gecmesini bekliyorum

Canım regl iken sütte değişim olabilir azalabilire yada bebek regli döneminde sütün tadı değiştiği için emmek istemeyebilir canımcım ama sen üzülme bu da sütü çok etkiler biliyorsun bebeeeem

Cok takıyorum yaaa azaldı iyice (
Sagol canımmmm cvp için
Muahhh

1 saat yürüyüşe çıktık sahilde yürüdük geldiik. Çok iyi geldi aşırı gergindim (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gizem seni çok iyi anlıyorum tatlım ama sinirli olma benimkide memeyi reddediyor mamayı da çareyi uykuda mama vermekde buldum, seninki uykudada almıyor sanırım, emziriyorsan ayakta emzirmeyi dene biberonu da ayak da verebilirsin, yine evde sana yardımcı biri varsa duşa girin duşta vermeyi dene memeyi, kendilerini anne karnında zannedip memeyi alıyorlarmış,dışarı gitmek gerçekten iyi geliyor o zaman sakinleşip alıyorlar, allah yardımcın olsun tatlım, güzel bebeğin inşallah seni daha gazla üzmez herşey düzelir.sbin önerilerine de açığım ben bunlarla biraz biraz emzirip mama verebiliyorum ama başka önerilerin varsa seve seve ıygularım çünkü zor bir durum gerçekten, benimkinde ayakta emzirmek ve uykuda emzirmek mama vermek işe yarıyor, seninkinddde yarar inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzelmiş menü benim menümde süt su ve elma suyundan ibaret normalde pirinç unu ve mama karışımıda yedirmem gerekiyor akşamları ama ben yedirmiyorum sütüm yetiyor gib şuan için uykusuda az da olsa düzene girdi ama 3 gündür sanki bir yerini kıvırıyormuşsun gib, arada basıyor çığlığı anlamıyorum niye öyle yaptığını

Cok takıyorum yaaa azaldı iyice (
Sagol canımmmm cvp için
Muahhh

Birde canım benim bazen çok ama çok azalıyor hemen ben tavuk yemeği yiyorum yapacak durumda değilse döner sipariş veriyorum ve yedikten max 1 saat sonra göğüs süt ile doluyor birde gece emzirip yatırdıktan sonra pekmez serbeti içip öyle yatıyorum onunda faydasını görüyorum tatlım sende dene canımcım

benim doktorum da hala 1-3 saat arası olsun beslenme aralığı dedi canımı sıktı. 4-5 saatse normal o zman . ama kilo alımı da azalıyo haliyle .
rahat olmak istiyorum bu konuda ama başaramıyorum canım ya emdi mi kilo aldı mı tek derdim bu şu sıralar dert bu olsun tbi de rahatlamak istiyorum artık :44:
yoruldum vallaa bu arada 3buçuk aylık kızım 6buçuk kilo sizce normal mi.doktor boyu beğendi de kiloyu pek beğenemedi gbi geldi bana .3.aydan beri az kilo alıyo . ne çok sordum canım kusura bakma da harbi içime dert oldu doyuyo mu bu minnoş

Sende gel

onun nedeni şu canım.
aslında demir ilacını tek ver diyorlar. ama tadını sevmezse, cam rendede elma suyunu çıkarıp karıştırıp ver dediler. elma hem demir ilacının özelliğini bozmuyormuş ve ayına uygun olarak da elma suyu bağırsaklarını yormuyormuş. bir de bana şunu söyledi mamasını ver, 45 dakika sonra demir ilacını ver, sonra 45 dakika sonra besleyebilirsin dedi. süt, mama bunlar demir ilacının etkisini bozuyor. ama ben demir ilacını sade verdim, içtiği için elma suyuyla karıştırmadım. zaten sütüm yok mama veriyorum, bağırsak gelişimi ay sonuna kadar devam ediyormuş ben de en az 5 aya kadar bekleyeceğim ek gıda için.

Canım kilosu gayet yerinde sen bence dr değiştir ne demek öyle kilo beğenmemek benim kızım 11 aralık doğumlu tatlım 5in içinde yani en son 18inde aile hekimine gittim ve kilosu 6800 dü gayet iyi dedi çok iyi dedi hatta seninki ile aralarında nereyse 15 gün var anladığım kadarıyla kilosu gayet iyi bence canım benim :)

Çok soru sormuyosun kuzucum benim gayet doğal bunlar ama süt konusunu düşünme artık kuzum ben birazcık azalsın hemen sütüm yaylımaya gitti gelecedk derim kendi kendime motive etmeye çalışırım tatlım

sağol tatlım zorla ağzına sokmuyorum da kandırmaya çalışıyorum işte pış pış kış kış da çok ısrar etmiyorum ağlamak istiyorum bazen bana doktor normal zorlama dese rahatlardım 3 saati geçirme dedi kastı beni

Anladım tatlım cvp için teşekkür ederim canım ben daha vermeye başlamadım haftaya vermeye başlayacağım demir ilacını canım

teşekkürler tatlım iyi oldu öğrendiğim

sağol tatlım valla keyfimi geri getirdin cidden ben bu doktoru değiştirmeyi düşünmüyo değilim yok yere canımı sıkıyo yok 2 saatte bir yok zayıf hiç te bile öle deilmiş hıh

Canım benim kesinlikle saat tuttma benimki 1 aylıkken bile herkes 30 dkya bir emdir derken benim dr kesinlikle sürekli meme verme zamanda utma ama her ağladığında memeye sarılma dedi ben deim 3 saati geçiyor emmiyor dedim onlar artık büyüdü ve gerekirse 5 saatte emmez 6 saatte dei benim kızım dün çok uykusuz kaldı ve akşam 9 da uyudu ve sabah saat 6ya kadar gık demedi uyudu ve meme istemedi ağlamadı uyandı etrafa güldü ve sonra ben uzanarak emdiriyorum bazen hemen yanıma yatırdım emmeye başladı arada böyle 9 saate yakın emmediğide oluyor canım benim sorun sıkıntı olmaz yani

sağol tatlım valla keyfimi geri getirdin cidden ben bu doktoru değiştirmeyi düşünmüyo değilim yok yere canımı sıkıyo yok 2 saatte bir yok zayıf hiç te bile öle deilmiş hıh

Dr dediğin anneyi sakinleştirir seninki telaşa sokuyor ben bu işten anlamadım valla kuzum yaa gerçekten benim ki hiç beni kasmaz aksine sakinleştirir sonra çocuğuma kendi çocuğuymuş gibi ilgi gösterir muayene ederken oyunlar oynayarak bebeğimi ağlatmadan üşütmeden başını okşayarak muayene ediyor arada güldürüyor yeri geldiği zaman üstünü bile giydiriyor yani benim ki böyle olunca senin dr çok tuhaf geldi bana canım benim sakın yanlış anlama beni

Ben armut suyu verdim bugün.yoğurt çorba piriçunu pekmez bebe bisküvisi yumurta sarısı çay reçel şeker ne bulsam veriyorum.yarında elma suyu vericemanası kılıklı anası taşı haşlasa onuda yerbak yine acıktım:-(
kan ilacı vermiyorum.rabbim o demir ilacını anne sütüne koymadıysa vardır bi hikmeti bu benim tercihim.ben ilaç içmem çocuğumada vermem çok zor bi durumda kalmadıkça.çok şükür inşallah rabbim mecbur etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…