Ay çok özür diliyorum ne olur kızma gülmekten ölcem şimdi.Yazına güldüm ya açarkenk yüz şklin aklıma geldi..İnşallah kilolar gidicek yazın daha bebeklerin peşinde koşcaaz yürürlerken ooooo..Doktoru aradim kimseden ses gelmeyince hicbise olmaz dedi.
Anil saka gibi mayo aldim icinden hediye nesfit cikti.o bedene o lazim dedi resmen adamlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cok ozendim anneler ekledi bebislerinin resimlerini bende eklemek istedim :) iste benim can senligim gozumun nuru Oguz Kaan'im :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seni emmeyi ne zaman bıraktı canım? benim kızımda da emmeyi reddetme sıkıntısı başladı.ben de emziğe alıştırmıştım bazen emzik yüzünden mi oldu diye düşünüyorum.o yüzden sormak istedimEge'nin emme refleksi çok yoğundu. Beni aralıksız 6 saat falan emdiği anlar oldu, o yüzden alıştırmak zorundaydım. Yoksa ağladıkça falan sussun diye değil yani. Şuanda da mesela beni emmiyor, ama mama hazırlanırken veriyorum ağzına sakin sakin bekliyor... tamamen emme ihtiyacına yönelik alıştırdım. Aslında hiç istemiyordum emziğe alışmasını ama işte mecbur kalınca verdim((
bi de şu var mesela kız kardeşim de emziğe alıştırmadı o da aynen her istediğinde emzirdi ve sonra da memeyi çok zor bıraktırdı. meme bırakma evresinde de emzik gerekicek...
seni emmeyi ne zaman bıraktı canım? benim kızımda da emmeyi reddetme sıkıntısı başladı.ben de emziğe alıştırmıştım bazen emzik yüzünden mi oldu diye düşünüyorum.o yüzden sormak istedim
Canımmmm dönemedim sana evet ilke hanım çok memnunumm :) 💋Ah benim nazlı prensesim amma naz yapıyor üzüyor annesini.
Gizem inşallah geçicek bu günler eşinde söylediğine pişman olmuştur eminim.
o da üzülüyor benim bile içim gidiyor kuzuya..
Bunaldıkça at kendini dışarı gitmişsin ohh huzur çok rahatlatıyor deniz.
İnşallah iştahı açılır yemek yetiştiremiyorum diye dertlenirsin.
seni emmeyi ne zaman bıraktı canım? benim kızımda da emmeyi reddetme sıkıntısı başladı.ben de emziğe alıştırmıştım bazen emzik yüzünden mi oldu diye düşünüyorum.o yüzden sormak istedim
Benim oğlumda sürekli reddediyor püfff uyku sersemiyken emiyor sadece açlıktan ağlıyor emmiyor..
Ne kadar daha böyle devam edicez bakalım..
çok yıpratıyo bu durum bizi gerçekten ama ben geçeceğini umut ediyorum anne sütünden başka seçeneği yok şu an inşallah bırakmazlarBenim oğlumda sürekli reddediyor püfff uyku sersemiyken emiyor sadece açlıktan ağlıyor emmiyor..
Ne kadar daha böyle devam edicez bakalım..
sağol canım evet önceden ne zaman versem emerdi şimdi burun kıvırıyo çok acıkmadıkça ve pek obur da değil benim kızım. biberon hiç kullanmıyorum emziği doktora da sormuştum o da ondan değildir dedi ama tam emziğe alıştığı döneme denk gelince bu memeden uzaklaşma içime kurt düşmüştücanım emzikle alakası yok. benim sütüm yaramıyordu, az kilo alıyordu, doktor mama takviyesine başlattı. 2,5 aylıkken kaşıkla mama vermeye başladım. benim de ne oldu bilmiyorum sütüm çok azaldı. yemediğim içmediğim şey kalmadı, ama yok. son 2 haftadır sadece mama istiyor. hiç sütüm kalmadı malesef. artık biberona geçtim. emzik etkilemiyor meme emmesini ama biberon etkiliyor. sen emzirebildiğin kadar emzir. kilo alımı iyiyse istemediğinde zorlama, doyuyordur o. artık açlık tokluk anlıyorlarmış.
sağol canım bakıyorum şimdihttp://www.uykusuzanneler.com/emzik-hakkinda/
emziğin yararları da var zararları da. bak bu linki oku.
canım meme verirken zorlama emmek istemiyorsa emmesin tatlım bende de aynı şey oldu emmek istemiyordu bende uyutuyordum yada oyun oynatıyordum ve ne zaman emmek istese o zaman emdiriyordum dr sorduğumda sorun sıkıntı değil artık 4-5 saat den fazla aç durabilirler dedi eğer emmek istemiyorsa aç dağildir yada emmek istemiyordur dedi Bir de sütünün tadı değişmiş olabilir dedi. Adet gördünmü dedi bende evet deyince bazı çocuklar annesi adet gördükten sonra sütün tadı değişir ve o tadı beğenmeyince emmek istemezler onu gözlemle muhakkak dedi şimdi arada huysuzluk yapıyor ama genel olarak beni emiyor cnm ve emmesi için zorlamıyorum artık
sağol canım evet önceden ne zaman versem emerdi şimdi burun kıvırıyo çok acıkmadıkça ve pek obur da değil benim kızım. biberon hiç kullanmıyorum emziği doktora da sormuştum o da ondan değildir dedi ama tam emziğe alıştığı döneme denk gelince bu memeden uzaklaşma içime kurt düşmüştü
çok yıpratıyo bu durum bizi gerçekten ama ben geçeceğini umut ediyorum anne sütünden başka seçeneği yok şu an inşallah bırakmazlar
sağol canım evet önceden ne zaman versem emerdi şimdi burun kıvırıyo çok acıkmadıkça ve pek obur da değil benim kızım. biberon hiç kullanmıyorum emziği doktora da sormuştum o da ondan değildir dedi ama tam emziğe alıştığı döneme denk gelince bu memeden uzaklaşma içime kurt düşmüştü
bende aile hekımınden aldım 10 10 günlük 40 gün haftaya bitiyor ücretsiz izin alıcam 4 ay 10 aylık olacak kızım bakıcımızı da şimdiden ayarladık umarım yamuk yapmaz bakıcı teyze beklerim yazı boş geçiririm dedi
bizim aike hekimi hic vermedi gucik adam bende ucretsiz izn alcam artik eylulde de kayinv.e teslimhic istemyrm artik okula gitmek sizdeoyle mi nasil brkcm bilmyrm
Benim oğlum 3 aydır böyle vermiyorum 3,4 saat ağlıyor açlıktan veriyorum almıyo vermesem ağlıyor 2,3. denemede kualo gibi yapışıyor
Zaten çook aşırı huysuz benim oğlum hiç durmuyor ve zayıfladı bayagııalerjiside var mama asla yemiyor ek gıda meyve denedim sevdi çorbalara başlasammı diye düşünüyorum..
Ben 40 da adet oldum ve her y düzenli oluyorum süt filan korumadı olmasam iyidi ama..
canım meyveye ne zman başladın benim kızım 27 aralıkta doğdu 4 ayı doldurmadı daha. 5.ayın sonuna doğru tattırmayı düşünüyorum ama sizlere de bi sormak istedim ne zaman başladığınızıBenim oğlum 3 aydır böyle vermiyorum 3,4 saat ağlıyor açlıktan veriyorum almıyo vermesem ağlıyor 2,3. denemede kualo gibi yapışıyor
Zaten çook aşırı huysuz benim oğlum hiç durmuyor ve zayıfladı bayagııalerjiside var mama asla yemiyor ek gıda meyve denedim sevdi çorbalara başlasammı diye düşünüyorum..
Ben 40 da adet oldum ve her y düzenli oluyorum süt filan korumadı olmasam iyidi ama..
Bende cuma günü aynı sorunu yaşadm.kan damlasını kesim düzeldi kaka rengi.bebeğim 2gün kıvrandı
canım meyveye ne zman başladın benim kızım 27 aralıkta doğdu 4 ayı doldurmadı daha. 5.ayın sonuna doğru tattırmayı düşünüyorum ama sizlere de bi sormak istedim ne zaman başladığınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?