2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Doktoru aradim kimseden ses gelmeyince hicbise olmaz dedi.
Anil saka gibi mayo aldim icinden hediye nesfit cikti.o bedene o lazim dedi resmen adamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay çok özür diliyorum ne olur kızma gülmekten ölcem şimdi.Yazına güldüm ya açarkenk yüz şklin aklıma geldi..İnşallah kilolar gidicek yazın daha bebeklerin peşinde koşcaaz yürürlerken ooooo..
Bende cok ozendim anneler ekledi bebislerinin resimlerini bende eklemek istedim :) iste benim can senligim gozumun nuru Oguz Kaan'im :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah çok yakışıklı annesi kara yağız delikanlı..

seni emmeyi ne zaman bıraktı canım? benim kızımda da emmeyi reddetme sıkıntısı başladı.ben de emziğe alıştırmıştım bazen emzik yüzünden mi oldu diye düşünüyorum.o yüzden sormak istedim

Benim oğlumda sürekli reddediyor püfff uyku sersemiyken emiyor sadece açlıktan ağlıyor emmiyor..
Ne kadar daha böyle devam edicez bakalım..

Canımmmm dönemedim sana evet ilke hanım çok memnunumm :) 💋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım emzikle alakası yok. benim sütüm yaramıyordu, az kilo alıyordu, doktor mama takviyesine başlattı. 2,5 aylıkken kaşıkla mama vermeye başladım. benim de ne oldu bilmiyorum sütüm çok azaldı. yemediğim içmediğim şey kalmadı, ama yok. son 2 haftadır sadece mama istiyor. hiç sütüm kalmadı malesef. artık biberona geçtim. emzik etkilemiyor meme emmesini ama biberon etkiliyor. sen emzirebildiğin kadar emzir. kilo alımı iyiyse istemediğinde zorlama, doyuyordur o. artık açlık tokluk anlıyorlarmış.

Benim oğlumda sürekli reddediyor püfff uyku sersemiyken emiyor sadece açlıktan ağlıyor emmiyor..

canım meme verirken zorlama emmek istemiyorsa emmesin tatlım bende de aynı şey oldu emmek istemiyordu bende uyutuyordum yada oyun oynatıyordum ve ne zaman emmek istese o zaman emdiriyordum dr sorduğumda sorun sıkıntı değil artık 4-5 saat den fazla aç durabilirler dedi eğer emmek istemiyorsa aç dağildir yada emmek istemiyordur dedi Bir de sütünün tadı değişmiş olabilir dedi. Adet gördünmü dedi bende evet deyince bazı çocuklar annesi adet gördükten sonra sütün tadı değişir ve o tadı beğenmeyince emmek istemezler onu gözlemle muhakkak dedi şimdi arada huysuzluk yapıyor ama genel olarak beni emiyor cnm ve emmesi için zorlamıyorum artık

çok yıpratıyo bu durum bizi gerçekten ama ben geçeceğini umut ediyorum anne sütünden başka seçeneği yok şu an inşallah bırakmazlar

sağol canım evet önceden ne zaman versem emerdi şimdi burun kıvırıyo çok acıkmadıkça ve pek obur da değil benim kızım. biberon hiç kullanmıyorum emziği doktora da sormuştum o da ondan değildir dedi ama tam emziğe alıştığı döneme denk gelince bu memeden uzaklaşma içime kurt düşmüştü

Benim oğlum 3 aydır böyle vermiyorum 3,4 saat ağlıyor açlıktan veriyorum almıyo vermesem ağlıyor 2,3. denemede kualo gibi yapışıyor
Zaten çook aşırı huysuz benim oğlum hiç durmuyor ve zayıfladı bayagıı alerjiside var mama asla yemiyor ek gıda meyve denedim sevdi çorbalara başlasammı diye düşünüyorum..
Ben 40 da adet oldum ve her y düzenli oluyorum süt filan korumadı olmasam iyidi ama..

Canım benim sen hiç sıkıntıya girme emzikten kaynaklı değildir artık doyduklarını hissediyorlar canları isteyince emiyorlar benimkide öyleydi ve dr umda aynı şeyi söyledi artık eskisi kadar sık emmezler ve emme aralıkları uzadı çok zorlama dedi tatlım benim suan 4-5 saatten fazla emmeyebilirlermiş

Son düzenleme:
çok yıpratıyo bu durum bizi gerçekten ama ben geçeceğini umut ediyorum anne sütünden başka seçeneği yok şu an inşallah bırakmazlar

Atakları hiç bitmiyor benim oğlum başından beri böyle düzelmez sanam ama seninki düzelir inşallah..

bi de şu var artık daha güçlü oldukları için daha kısa sürede kendilerini daha iyi doğurabiliyorlarmış. doğumda 2 saatte bir her iki memeyi 15er dakikadan yarım saat veriyorduk ya ortalama. artık hem bu 2 saati uzatıyorlar hem dakikayı düşürüyorlarmış. sen zorlama istemedi mi verme. bebeği memeyle inatlaştırmak da ileri de yemek düzenini etkiliyormuş. kolay gelsin...

Benim kanamam 60 gün sürmüştü kanamam bitti ve 15 gün sonra adet oldum 2 aydır düzenli oluyodum ama bu ayda düzen şaştı galiba kuzucumm

Drum pirinç unlu mamalarla başlanmalı ek gıdaya demişti meyvede elma ile başlanmalı dedi yoğurt 5. aydan sonra başlanacak dedi birde 5. aydan sonra çorbalara başlanmalı çok değişiklik istiyorsan sebzeleri böl dedi mesela havuç ve patatesi 4-5 böl suda haşla dedi 2-3 gün boyunca sadece suyundan içir o sebzelerin tadına alışsın sonra ezip verirsin sebzeleri dedi tatlım istersen ufak ufak bu sekilde başlayabilirsin kuzum

canım meyveye ne zman başladın benim kızım 27 aralıkta doğdu 4 ayı doldurmadı daha. 5.ayın sonuna doğru tattırmayı düşünüyorum ama sizlere de bi sormak istedim ne zaman başladığınızı

Bende cuma günü aynı sorunu yaşadm.kan damlasını kesim düzeldi kaka rengi.bebeğim 2gün kıvrandı

Canım alerji doktorumuz derhal kesmemi söyledi bağırsaklarda irritasyon yapmış dedi, mamayı Günde 9 ölçek alıyorsa demir ihtiyacını karşılar dedi, ama iki üç hafta sonra tekrar bir damla verip deneyin dddi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar şuan regliyim regl iken süt azalıyor mu
Neredeyse hiç yok ve AliKerem emmiyor :/
Deli olcam yaa...!
Ztn doymuyorda sütümle bari şifa niyetine alsa
Uykuda alıyor bi tek
Ve bugün cok zordu yine
Aşıdan Heralde huusyzdu ztn kronik sırt ağrım var
Cok fena oldum cokk
Aç aç dolanıyorum
Çişe gidemedim ya..!

Mayıs'ta eşim 1 hafta istanbulda olacak
Napıcam hiç bilmiyorum
Şimdiden onu düşünüyorum.

Canım elma suyu ile başlayabilirsin vermeye ben her türlü şeyi tatırıyorum kuzucum ama 2-3 gündür düzenli olarak elma suyu vermeye başladım 1 hafta böyle sürecek sonra suyu ile püresini vercem 1 hafta ve daha sonra elmayı tamamen püre yapıp verecem dr böyle önerdi günde 2-3 çay kaşığı ile başla 3 haftanın sonunda 1 elmayı rahatlıkla yiyebilir dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…