canım ben test yaptırmadan vermesem dedim, hemşire 9. ayda kan alıyoruz bebekten dedi, aile hekimliğinden verdiler damlayı ama ben çocuk hastalıkları uzmanına götürmeden vermeyi düşünmüyorum, hemşire bana bunun tadını sevmezse başka ilaç kullanabilirsin dedişu kan damlası 4. ayda verilmişti kullandım birkaç kere bizim kız çok huysuzlandı damladan şüphelendim kestim 3 haftadır vermemiştim dün 2 damla vereyim bakalım bir deneyeyım dedim akşam üstü vermiştim gece kıyametkoptuu ağrı yapıyor sanırım bacaklarını havaya kaldırıyor bir sağa atıyor kendini bir sola canım yavrum emmek de istemedii rezene verdim uyudu bu kan damlasını nasıl vericem çocuğuma yaa iyi gelmiyor işte test yaptırmaya korkuyorum canını acıtcaklar diye belkı de ihtiyacı yoküzgünüm
şu kan damlası 4. ayda verilmişti kullandım birkaç kere bizim kız çok huysuzlandı damladan şüphelendim kestim 3 haftadır vermemiştim dün 2 damla vereyim bakalım bir deneyeyım dedim akşam üstü vermiştim gece kıyametkoptuu ağrı yapıyor sanırım bacaklarını havaya kaldırıyor bir sağa atıyor kendini bir sola canım yavrum emmek de istemedii rezene verdim uyudu bu kan damlasını nasıl vericem çocuğuma yaa iyi gelmiyor işte test yaptırmaya korkuyorum canını acıtcaklar diye belkı de ihtiyacı yoküzgünüm
Canım alerji doktorumuz derhal kesmemi söyledi bağırsaklarda irritasyon yapmış dedi, mamayı Günde 9 ölçek alıyorsa demir ihtiyacını karşılar dedi, ama iki üç hafta sonra tekrar bir damla verip deneyin dddi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bende baktım hep hiç para gözükmüyordu gittim sgk ya git al paranı dedi.3 gün sonra aldım.onlar onay verdi hehalde ona göre yattı para.çünkü gittiğimin akşamı e devlette parada gözüktü:)
Mama kullanmıyoruz şuan biz. Aile hekimimizle konuştum" bazı bebeklerin midesi kabuletmiye biliyo "dedi.10 gün sonra tekra dene dedi.öyle yapacağız bizde.geçmiş olsun siede..
şu kan damlası 4. ayda verilmişti kullandım birkaç kere bizim kız çok huysuzlandı damladan şüphelendim kestim 3 haftadır vermemiştim dün 2 damla vereyim bakalım bir deneyeyım dedim akşam üstü vermiştim gece kıyametkoptuu ağrı yapıyor sanırım bacaklarını havaya kaldırıyor bir sağa atıyor kendini bir sola canım yavrum emmek de istemedii rezene verdim uyudu bu kan damlasını nasıl vericem çocuğuma yaa iyi gelmiyor işte test yaptırmaya korkuyorum canını acıtcaklar diye belkı de ihtiyacı yoküzgünüm
Kızlar benim arkadaş sezaryanla doğum yaptı sütü yok bebeğe mama verecekler, bende benim dolapta anne sütüm var vereyim dedim birden iyi niyetli olarak sonra pişman oldum sonuçta yakın arkadaşım ama vermek istemeyebilir başkasının sütünü ne bileyim benim için sorun olmaz böyle seyler ama herkes aynı değil tabi birde benimkisi 4,5 aylık benim süt ona ağır gelebilir belki keşke söylemeseydim kız kibarca dur bi bekleyelim bakalım dedi, şimdi emmediği için bebeği yogun bakıma almışlar mama veriyorlar mış
canım sen iyi niyetli davranmışsın teklif etmen daha iyi bence .ben olsam alırdım sonuçta arkadaşısın hiç tanımadığı bilmediği birinden almicak.
Kızlar benim arkadaş sezaryanla doğum yaptı sütü yok bebeğe mama verecekler, bende benim dolapta anne sütüm var vereyim dedim birden iyi niyetli olarak sonra pişman oldum sonuçta yakın arkadaşım ama vermek istemeyebilir başkasının sütünü ne bileyim benim için sorun olmaz böyle seyler ama herkes aynı değil tabi birde benimkisi 4,5 aylık benim süt ona ağır gelebilir belki keşke söylemeseydim kız kibarca dur bi bekleyelim bakalım dedi, şimdi emmediği için bebeği yogun bakıma almışlar mama veriyorlar mış
canım sen iyi niyetli davranmışsın teklif etmen daha iyi bence .ben olsam alırdım sonuçta arkadaşısın hiç tanımadığı bilmediği birinden almicak.
Ne bileyim ya teklif ettiğime utandım açıkçası
günaydın teyzecikler.... birazdan aşı için gideceğiz çok stresliyim, sevdiği oyuncağı götürerek dikkatini dağıtmaya çalışacağım ama eminim ağlayacak yavrum tabi ben ondan daha çok
canım geçmiş olsuuuuun maşallah sübhanallah yine iyi idare ediyorsun 3 çocukla , Rabbim yavrularına şifa versin insallah, sana da güç kuvvet
off kizlar yaa dun dr a gittik.
bronsooli baslaggici dedi..gc ozellkle
oksuruk krizi tutuyor.
soguk buhar veriyoruz 3 saate bir 5 dk.
ablamda diyorki soguk buhar tedavisi bronsiolitte olmz
laranjittir o diyor.
of bu dr lar neden aralarnda anlasamiyir anlamiyorm..
birz oncde cagann 23 nisan gosterisi vardi.
halk oyun oynadi.
oyle duyguluki kizlar buyuduklerini gormek.
simdi anliyorum anneler hep cocuklarinin muruvetlerinide gormek isterler ya..
Mîra canım benim doktor 6 aya kadar hiç birşey tattırma dedi, bir çay kaşığı bileanne sütü yeterli olmaz ek gıdaya da 6. 7 . Aylarda mutlaka yavaş yavaş geçeceğiz dedi,
Ahhh aysunummm nedir bu Kaan on çektiği
Canım bnm cok gecmiş olsun
Anne olmak öyle zor ki gercekten dunyanın en zor mesleği
Biz uzun zmndır onlar in varızzz. Artık dünyamız onlar
Nefesimiz en buyuk aşkımız
Oğulcugun orda yatarken senin yüreğin kanıyordur eminim
Rabbim bi an once ayağa kaldırsın paşayı
Bende cok bölünüyorum. Aysun
Senin cocuklar gibi laftan anlamıyor ki bnm Aral
Allahım acısını göstermesin cok zor bir evlat
Saçımı başımı yoldurıyo beni cok yoruyor
Daha kendi kendine yemek yemiyor
Giyinmiyor wc bile gitmiyo korkuyourmuş
Hepsi büyüyecek de nasıl hiç bilmiyorum
Hayda anladığım kadarıyla onlar bir işlem yapıyorlar orada onun üzerine para yatıyor... Sen dürtüklemiş oluyormuş yani onları...pöfff.. Bir de sgk ya gidemem valla onlar yatırsın... Ben zaten bu parayı kullanmayacağımiş yerine havale etmem gerekiyor... Yatırmazlarsa ben de edemem dimi ama:))
Ben vermiyorum ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.Anne sütünde demir yoksa vardır allahın bildiği.ben 3 çocuğu ma da kullanmadım kan ilacı D3 kullandım o da 3 ay fln.Canım bence kan damlası yerine 2 damla pekmez damlat hergün tabi sen bilirsin yinede ben de demir eksikliği var bana bile ağır geliyor o kan şurupları://
Ben vermiyorum ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.Anne sütünde demir yoksa vardır allahın bildiği.ben 3 çocuğu ma da kullanmadım kan ilacı D3 kullandım o da 3 ay fln.Canım bence kan damlası yerine 2 damla pekmez damlat hergün tabi sen bilirsin yinede ben de demir eksikliği var bana bile ağır geliyor o kan şurupları://
Bizde de öyle zaten hiç tattırma bile yok... Ben 5.5-6 ay arasında tekrr gideceğim.. Ondan sonra tatlı kaşığının ucuyla vereceğiz dedi onun verdiği listeye göre... Kilo alımı iti anne sütüyle devam dedi..
Arkadaşının bebeği için de son derece iyi niyetli bir teklifte bulunmuşun.. Utanmana gerek yok canım.. Ha onlar ister ya da istemez onlara kalmış tabi... Ancak bir yerden süt anne oluncaksa bebekten en fazla 2 ay büyük bir bebeğin süt annesi olun diye duymuştum. Sütün uygunluğu açısından.. Yine de doktorlara sormak lazım tabi eğer böyle birşey olacaksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?