2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım ben test yaptırmadan vermesem dedim, hemşire 9. ayda kan alıyoruz bebekten dedi, aile hekimliğinden verdiler damlayı ama ben çocuk hastalıkları uzmanına götürmeden vermeyi düşünmüyorum, hemşire bana bunun tadını sevmezse başka ilaç kullanabilirsin dedi

ben vermiyorum.yeni çıktı bu kan damlasıda he.açmadım öyle duruyo.devit de vermiyorum.aralıklarla birkaç kere verdim o kadar.artık ek gıdaya geçirdim onlarda her vitamin var fazlasına gerek yok

off kizlar yaa dun dr a gittik.
bronsooli baslaggici dedi..gc ozellkle
oksuruk krizi tutuyor.
soguk buhar veriyoruz 3 saate bir 5 dk.
ablamda diyorki soguk buhar tedavisi bronsiolitte olmz
laranjittir o diyor.
of bu dr lar neden aralarnda anlasamiyir anlamiyorm..

birz oncde cagann 23 nisan gosterisi vardi.
halk oyun oynadi.
oyle duyguluki kizlar buyuduklerini gormek.
simdi anliyorum anneler hep cocuklarinin muruvetlerinide gormek isterler ya..

Mama kullanmıyoruz şuan biz. Aile hekimimizle konuştum" bazı bebeklerin midesi kabuletmiye biliyo "dedi.10 gün sonra tekra dene dedi.öyle yapacağız bizde.geçmiş olsun siede..

valla bende baktım hep hiç para gözükmüyordu gittim sgk ya git al paranı dedi.3 gün sonra aldım.onlar onay verdi hehalde ona göre yattı para.çünkü gittiğimin akşamı e devlette parada gözüktü:)

Hayda anladığım kadarıyla onlar bir işlem yapıyorlar orada onun üzerine para yatıyor... Sen dürtüklemiş oluyormuş yani onları...pöfff.. Bir de sgk ya gidemem valla onlar yatırsın... Ben zaten bu parayı kullanmayacağımiş yerine havale etmem gerekiyor... Yatırmazlarsa ben de edemem dimi ama:))

Mîra canım benim doktor 6 aya kadar hiç birşey tattırma dedi, bir çay kaşığı bile anne sütü yeterli olmaz ek gıdaya da 6. 7 . Aylarda mutlaka yavaş yavaş geçeceğiz dedi,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mama kullanmıyoruz şuan biz. Aile hekimimizle konuştum" bazı bebeklerin midesi kabuletmiye biliyo "dedi.10 gün sonra tekra dene dedi.öyle yapacağız bizde.geçmiş olsun siede..

Aslında mide değil tatlım bağırsak zorlanıyor daha çok bağırsaklarda kanama yapıyor çünkü

Offff evet ya ben daha bi kere verdim
Sancı fln olmadı ama bi kere oldugu için belkide
Bende tahlil yaptırmak istemiyorum
İki Dr da ver dedi 4 damla dediler
Bilmiyorm

Kızlar benim arkadaş sezaryanla doğum yaptı sütü yok bebeğe mama verecekler, bende benim dolapta anne sütüm var vereyim dedim birden iyi niyetli olarak sonra pişman oldum sonuçta yakın arkadaşım ama vermek istemeyebilir başkasının sütünü ne bileyim benim için sorun olmaz böyle seyler ama herkes aynı değil tabi birde benimkisi 4,5 aylık benim süt ona ağır gelebilir belki keşke söylemeseydim kız kibarca dur bi bekleyelim bakalım dedi, şimdi emmediği için bebeği yogun bakıma almışlar mama veriyorlar mış

Sağol canım
amin inşallah.
Aşı için endişelenme biraz ağlıyor ama herşey onların sağlığı için.Benimki ateş yapmadı inşallah seninkide yapmaz cano

Canım geçmş olsun ayçaya
RüZgarda iki aylıkken bronşiolit olmuştu
Bizde ilaçlı buhar tedavisi uyguladık
Ventolin koyuyoduk makineye
O çok iyi gelmişti
Anında temizlendi ciğerleri
Doktor bile çabucak iyileşmesine şaşırmıştı
Sen devam et buhara ve sakın aksatma canım
Sadece gece uyurken tıkanmaz ve rahat uyursa uykusundan uyandırıp yapmayın demişti dr gece dışında gündüz 4 saatte bir uygulamıştık bizde gece de rahat uyuyodu bu sayede uyandırmıyodum hiç

Bizde de öyle zaten hiç tattırma bile yok... Ben 5.5-6 ay arasında tekrr gideceğim.. Ondan sonra tatlı kaşığının ucuyla vereceğiz dedi onun verdiği listeye göre... Kilo alımı iti anne sütüyle devam dedi..

Arkadaşının bebeği için de son derece iyi niyetli bir teklifte bulunmuşun.. Utanmana gerek yok canım.. Ha onlar ister ya da istemez onlara kalmış tabi... Ancak bir yerden süt anne oluncaksa bebekten en fazla 2 ay büyük bir bebeğin süt annesi olun diye duymuştum. Sütün uygunluğu açısından.. Yine de doktorlara sormak lazım tabi eğer böyle birşey olacaksa...

Sağol Denizim ya onunla birlikte bende çekiyorum.İnşallah büyüdüklerinde kıymet bilen hayırlı evlatlar olurlar kuzum.Aral ve Kaan zor çocuklar.Allah acıları nı göstermesin.Akıllı ve yaramazlar.Sürekli hastalar.Yemek yedirmezsek yemezler.
Kaan bir de 1,25 derece hipermetrop olduğunu öğrendik geçen hafta gözlük takıyor içim Kıyıldı üzüntüden Deniz bir güçlü bir kadınım içimde kopar fırtınalarım ama bir ağlayasım var ki göz yaşımda boğulurum çok doluyum
Bu günlerde geçecek herkes diyor zor diye ben yaşıyorum Allaha Şükür sağlıklı çocuklarım var Allaha Şükür Sağlıklıyım ve onlara bakacak gücüm var bu günler de geçer Denizim.

Ben vermiyorum ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.Anne sütünde demir yoksa vardır allahın bildiği.ben 3 çocuğu ma da kullanmadım kan ilacı D3 kullandım o da 3 ay fln.Canım bence kan damlası yerine 2 damla pekmez damlat hergün tabi sen bilirsin yinede ben de demir eksikliği var bana bile ağır geliyor o kan şurupları://

Yani yanibende başkasına havale ettim:-(

Aynı ben

Aynen katılıyorum d3 veriyorum ama haftada blr iki, sonunda benimle aynı fikirde birini buldum. D3 hiç vermeyecrğim ama korkutuyorlar bıngıldak kapanmaz diye erken kapanması daha kötü gerçi

Ya benim sütüm zaten yok, işten sağıp getiriyorum ancak bebeğime oda yetmiyor bile, sadece 30 cc sarılık olmasın diye.. Neyse ya inşallah kendi sütü bol bol bol gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…