2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar şu ek gıdaya geçme konusunda sizi uyarıyorum kesinlikle çocuğu mamaya ve muhallebiye çok fazla alıştırmayın.Şimdi bana sen doktordan iyimi bileceksin derseniz ben Kaan ilk çocuğum diye çok dikkat ettim aman muhallebi yesin aman yere düşeni ağzına atmasın, herşey çok hijyenik olsun fln.Çocuğu nasıl öğütlediysem çatalından temiz masaya düşen köfteyi çöpe atıyor çocuk.Ama şimdi yeme konusunda da çekiyorum bağışıklığı da çok zayıf niye? Hep benim titizliğimden.
Çocuk büyütürken fazla titiz olmamak gerekiyormuş aslında.Şimdi duru ya 1/4 kase mercimek çorbası yedirdim dün.Yoğurt veriyorum.Geçenleede zeytinyağlı brokoli vardı suyuna bayıldı resmen.Sabah zeytini ikiye ayırıp tattırıyorum. Çileğin ucundan bir ısırık alıyorum cokkur cokkur emiyor :)(
Herşeyi veriyorum yani o da rahat bende:))

Gecmiş olsun esroşum

Seneye bnm oğlumda ilkokula başlıcak
Allah yollarını açık etsin
Şimdîden gözlerim doluyor bnm

Anladım canım... İnşallah birşeycik olmaz annesinin de bol bol sütü gelir hemen:)

:)))
Aklın yolu birdir kızlar.
Amaan yelizcim kapanmasa seninki benimki kapanmazdı.

Doğru valla bende kış bebeğiyim hiç d vitamini filN vermemiş annem :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende eylül doğumluyum güneş yüzü görmemişim aylarca d vitaminini kim biliyordu 87 de.Bende nefret ederim ilaçtan kızlar bilir ya bütün ilaçları çöpe doldurdum hamileliğimde

Geçmiş olsun esracım gözümden kaçmış alıntılarda gördüm zavallı bebeğim benim yaa çok üzülüyorum ömrüm hastanelerde geçti çok zor inş. iyileşir minik Ayça.Benim oğlum 23 nisanı yatakta geçirecek malesef offf off(

Kızlar ya sizlere doğum parası yattı mı? Yattıysa ne zaman doğum yapmıştınız? Ben 11 aralıkta doğum yaptım hala yatmamış görünüyor...???

Benim iznim 12 martta bitti sontasında başvurdum 10 gün sonra aldım. Sen başvuru nu yapmışmıydın canım?

Bu kan damlasını neye göre miktarını veriyolar anlamadım. Benim kızımda 6600 5 damla dedi ben de henüz başlamadım..

Benim mesela başvuru için gittiğimde doğum öncesi raporun parasını yatırmışlardı, doğum sonrası için olanı başvurudan sonta yatırdılar. Sen bence sgk ya git canım.

Çok geçmiş olsun canım öykü de 2,5 aylıkken olmuş hastaneye yatmıştık. Buhar çok iyi geliyor ama öyle atlatmıştık biz dr tabi bir de antibiyotik iğneler maalesef..

aysuncum canım sızede cok gecmiş olsun..bronsiolit olmuş ayca
2 saate bir 10 dk su buharı verıyoruz.
ilaç yazmicam dedi.
dunden beri hırıltısıu daha ıyıymiş..
gece çok oksuruypr.

kagan mı hastaydı sizdede. hayırdır neyşi var.
gecmişede bakamadım..

smile13

tesekkir ederim canm.
bu ilett nerden geldi.
sanırım terleyip soguyunca mı oluyor hiç bilmiyorum ki..

kilo kaybediyor saglık o cagında diijital olmayan tartıda 6800
bizim tartıda 6500 civarı cıkıyodu
1 haftada 6200 e düştü.

Son düzenleme:
Benim kızımın da bugün emzik emesi tuttu dalga geçiyor benimle resmen inşallah bu sefer de bırakmaz :))

ayy çok teşekküu ederüm bilgiler için canım.
bizde 2 ssaate bir 10 dk sadece soğuk buhar ddi ilaç vermek istemşioyorum dedi.. tam arada bi oksürükmüş
birz daha ilerlerse ilaç demişti 1 gün arayla götürdünk dün ve bugun
iyiye doğru gidiyormuş

Benim iznim 12 martta bitti sontasında başvurdum 10 gün sonra aldım. Sen başvuru nu yapmışmıydın canım?

Yooo başvuru falan da yapmadım...

Hayda offf tee kabataşa mı gidecem yani???

Esra geçmiş olsun canım...

biz daha 30 günlükken hasta olmuştuk soğuk buhar bizede çok iyi gelmişti ilaçsız.siz biraz ağır geçirmişsiniz .Rabbim birdaha yaşatmasın.

geçmiş olsun .allah yardımcın olsun..soğuk buhar iöksürüğe iyi geliyor.birde ıhlamur büyük oğlum alerjik bronşit ve sürekli hasta old.için bebeğe de bulaştırıyor bebeği biz ilaçsız soğuk buhar ve ıhlamurla iyileştirdik tavsiye ederim.

biz bugün için bebeğin öksürüğünden dolayı randevu almıştık.ama öksürmedi yine de gittik kontrol amaçlı kabızlığı ve aşı yerinden dolayı.yaklaşık 1.5 aydır kabız 3-4 güne bir zorla yapıyor dr.guatrdan şüphelendi umarım bişey çıkmaz sonuçları cumaya alacağız.evlatlarımız hiç hasta olmasın.hastane onların canının acıması ...çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…