Esra geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun .allah yardımcın olsun..soğuk buhar iöksürüğe iyi geliyor.birde ıhlamur büyük oğlum alerjik bronşit ve sürekli hasta old.için bebeğe de bulaştırıyor bebeği biz ilaçsız soğuk buhar ve ıhlamurla iyileştirdik tavsiye ederim.
2 dr da bana dedi ki kan değerleri önemli değil alması lazımşu kan damlası 4. ayda verilmişti kullandım birkaç kere bizim kız çok huysuzlandı damladan şüphelendim kestim 3 haftadır vermemiştim dün 2 damla vereyim bakalım bir deneyeyım dedim akşam üstü vermiştim gece kıyametkoptuu ağrı yapıyor sanırım bacaklarını havaya kaldırıyor bir sağa atıyor kendini bir sola canım yavrum emmek de istemedii rezene verdim uyudu bu kan damlasını nasıl vericem çocuğuma yaa iyi gelmiyor işte test yaptırmaya korkuyorum canını acıtcaklar diye belkı de ihtiyacı yoküzgünüm
Tuğbacım Aras çok çok kusan bi bebekti çokbebeişlerimizdeki kusma problemi ne zman geçer tam olarak kızlar 3.5 aylık oldu kızım ama az az kusuyo çokmu yediriyorum bilmiyorum uyanık olduğunda ağzım boş durmasın diye hep aranıyo valla 1 cc felan yapıyorum tokken istediğinde ama böyle oluncada açmı tokum anlayamıyorum mama yeme işimizde pek karışık bizim saat başı mama yapıyorum
Kızlar benim arkadaş sezaryanla doğum yaptı sütü yok bebeğe mama verecekler, bende benim dolapta anne sütüm var vereyim dedim birden iyi niyetli olarak sonra pişman oldum sonuçta yakın arkadaşım ama vermek istemeyebilir başkasının sütünü ne bileyim benim için sorun olmaz böyle seyler ama herkes aynı değil tabi birde benimkisi 4,5 aylık benim süt ona ağır gelebilir belki keşke söylemeseydim kız kibarca dur bi bekleyelim bakalım dedi, şimdi emmediği için bebeği yogun bakıma almışlar mama veriyorlar mış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aysuncum canım sızede cok gecmiş olsun..bronsiolit olmuş ayca
2 saate bir 10 dk su buharı verıyoruz.
ilaç yazmicam dedi.
dunden beri hırıltısıu daha ıyıymiş..
gece çok oksuruypr.
kagan mı hastaydı sizdede. hayırdır neyşi var.
gecmişede bakamadım..
smile13
tesekkir ederim canm.
bu ilett nerden geldi.
sanırım terleyip soguyunca mı oluyor hiç bilmiyorum ki..
kilo kaybediyor saglık o cagında diijital olmayan tartıda 6800
bizim tartıda 6500 civarı cıkıyodu
1 haftada 6200 e düştü.
Bana hamişken dr um kan ilacımı c vitaminiyle almam gerektiğini söylemiştiKızlar ben size söylemeyi unuttum benim ebem demir ilacı mutlaka elma suyu ile verilmeli tek başına verilmemel dedi nedenini sorum öyle verilmesi daha uygun daha rahat veririsin dedi Size böyle birsey söylendimi ve ben daa demire başlayamadım asının yarattığı huysuzluğun gecmesini bekliyorum
Ya şeker reçel çay... Bunlar çok gerekli mi ki bebeğeBen armut suyu verdim bugün.yoğurt çorba piriçunu pekmez bebe bisküvisi yumurta sarısı çay reçel şeker ne bulsam veriyorum.yarında elma suyu vericemanası kılıklı anası taşı haşlasa onuda yer bak yine acıktım:-(
kan ilacı vermiyorum.rabbim o demir ilacını anne sütüne koymadıysa vardır bi hikmeti bu benim tercihim.ben ilaç içmem çocuğumada vermem çok zor bi durumda kalmadıkça.çok şükür inşallah rabbim mecbur etmez
Yok gayet iyiydi bizim aşı hiç ateş yapmadı ama 1 haftadır abisi hasta
CRP çıkmış 42 ye antibiyotikler fln düşmedi ateşi bugünde serum taktılar şu an hastanede kuzum dedesiyle
Anne olmak çok zor birine bakıcam derken ötekine vakit ayıramıyorum, yetişemiyorum((
2 dr da bana dedi ki kan değerleri önemli değil alması lazım
Arastan kanda alındı tüm değerleri iyi ama korkuyrm vermeye. Dün bugün verdim poogf:18:
Tuğbacım Aras çok çok kusan bi bebekti çok
Oluk oluk ultrason falan çekildi bir sürü şey yapıldı bulunanadı faxlasıdır dediker
Şimdş çok azaldı kusması
Gene her öğün kusuyo ama eskisi kdt değil
Kv nin dediğine göre eşim 9 ay kusmuş bazen böyle uzaysbilir
Yok canım sen iyi niyetle söylemişsin alınmaz yanlış anlamaz eğer gerçkten samimi arkadaşınsa
Hiç dert etme kendine benceee. İnş iyileşir evladı ve sütü henencikin bol bol gelirr
Bana hamişken dr um kan ilacımı c vitaminiyle almam gerektiğini söylemişti
Hatta buraya da yazmıştım
Sebebi daha iyi emilim gerçekleşmesiymiş. Vucud daha iyi tutarmılş
Bebeklere de o mantıkla olabilir bence
Ya şeker reçel çay... Bunlar çok gerekli mi ki bebeğe
Böbreklere zarar vermesin? Sen2 çocuk büyütmüşsün gerçi ama çok erken geldi bana:44:
Ayy bizde yaptı ateş hemde 39,2
Şimdikş aklım olsa acile giderdim. Fitil atıp düşmesini bekledik
Cahillik başa bela:)) siz ondan iyi yırtmışsınızzz
Maşallah sana gene iyi yetişiosun ben kendimde o emerjiyi hiiiiçççç görmüyotum
Potansiyel 0. Nedir bu bitkinlik anlamadım
ay kızlar bugün Ankara'dan gelen yeğenimle ilgilendim. 6 yaşında Bulut. Maşallah o da çok akıllı çok uslu ama insan bir bebek bir de çocuk telef oluyor ya. parka falan gittik, Ege'nin sağolsun 4 aydır hiçbir eziyeti yok bana, Bulut'un da öyle ama 2 çocukla sokak, park, yemek vs çok fena ya... Bugün 2 ve üstü çocuğu olanlar ne yapıyorlar can mı dayanır diye düşündüm. 2 ve üstü çocuklu anneleri tebrik ediyorum. Canım çıktı valla 1 günde(
Esradincel çok geçmiş olsun..
Başa gelen çekiliyor diyelim ama ben böyle şeyler söyleyince Allaha isyan ediyormuşum gibi geliyor. Allah acılarını göstermesin ben hertürlü sıkıntılarını çekerim.Bu arada sakın büyük konuşma ben konuştum 1 bile çok derken 3 oldu.millet dalgasında şimdi 4. Ne zaman diyip duruyorlar onlara içimden hareketin en büyüğünü çeksemde Allah bilir diyip geçiştiriyorum:)
Benim normal doğum olmasına rağmen 4gün sonra geldi sütüm tey teyyySağol canım çok sükür bebek emmeye başlDı ama süt yok henüz inşallah gelir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anıl 2 yaşına kadar ateş ciddi hasarlar bırakır ondan bir daha olursa kesin götür tatlım doktora.Kaan 7 yaşında ama onu bile ateşi düşmezse saat kaç olursa olsun götürüyoruz acil.e.
Sen de az çekmedin kuzum Allah beterinden korusun da ondandır bitkinliğin 1 yılın birikimi tabi.
Sadece çocuklar olsa bana koymazda büyüklerin derdi de hiç bitmiyor ki
Yeni bir gezegen bulmuş Nasa.
Eğer hayat varsa oraya taşınmayı düşünüyorum:))
ay kızlar bugün Ankara'dan gelen yeğenimle ilgilendim. 6 yaşında Bulut. Maşallah o da çok akıllı çok uslu ama insan bir bebek bir de çocuk telef oluyor ya. parka falan gittik, Ege'nin sağolsun 4 aydır hiçbir eziyeti yok bana, Bulut'un da öyle ama 2 çocukla sokak, park, yemek vs çok fena ya... Bugün 2 ve üstü çocuğu olanlar ne yapıyorlar can mı dayanır diye düşündüm. 2 ve üstü çocuklu anneleri tebrik ediyorum. Canım çıktı valla 1 günde(
Yooo başvuru falan da yapmadım...
Hayda offf tee kabataşa mı gidecem yani???
biz daha 30 günlükken hasta olmuştuk soğuk buhar bizede çok iyi gelmişti ilaçsız.siz biraz ağır geçirmişsiniz .Rabbim birdaha yaşatmasın.
alt yazi gecti sinirm bozuldu ayrtrisni bilmiyrm foxta alt yazi gcti
biz bugün için bebeğin öksürüğünden dolayı randevu almıştık.ama öksürmedi yine de gittik kontrol amaçlı kabızlığı ve aşı yerinden dolayı.yaklaşık 1.5 aydır kabız 3-4 güne bir zorla yapıyor dr.guatrdan şüphelendi umarım bişey çıkmaz sonuçları cumaya alacağız.evlatlarımız hiç hasta olmasın.hastane onların canının acıması ...çok zor..
Kabataş'a bağlıysan oraya gideceksin :) Ben de direkt oraya gitmiştim meğerse Şişli'ye başlıymışım ordan hallettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?