2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
doğrusun canım en iyisi zamana bırakmak,diyorum ya onu zorlamıcam.sabahları egzersiz yaptırıken kolunu acıttım galiba 3-4 günden beri huzursuz dün dr.a gittim hafif üşütmüş dedi buğün başka dr.a götüreyim dedim kaza yaptık:))daha doğrusu arkadan araba çarptı bize çok şükür ki hızlı gelmiyodu arkamızdaki araba,kazadan dolayı gidemedik,yarın götürücem inşallah ama sizlerin bi bilğisi varmı?koluna zeytinyağı ile masaj yapsam veya başka bişey????

kızlar oğlum bi iki gündür koyu yeşil kaka yapıyor onun dışında bi belirti yok günde bi kere fln yapıyor sık sık da değil ama rengi korkuttu beni demir damlasından olabilir mi? kaka kokusuda değişik ve kötü çocukta ateş huzursuzluk v.s yok bilgisi olan var mı lütfen cvp

Teşekkürler bebeğim sağolasın

Rica ederim canmm herzaman bekleriz dükan senin😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun kuzummmmmmm

Ben ara ara pirinç unlu mama veriyorum alışsın diye artık malum geceleri hatuna süt yetiştiremiyoruz

kizlar ben sizi geriden takip edyrm asimiz yrn cok heyecanliyim cok aglyck bebegim benim atesu cikack mi acaba

Benim bebeğin de kakası koyu yeşil oldu canım... Demir ilacından o...

Canım bi kaç sayfa önce yeşil kakayı yazmıştım bak istersen

Dandini dandini dasdana danalar girmiş bostanaaaaa..... Bundan başka ninni bilen varmı şiştim aynı ninniden

anne sutu verenler bu ayda yetiyor m sutunuz.
sanki benmki azaldi gibi hissettim.
hep biseler kemirmek ister gibi...

biraz nce 45 lik mama verdim icti.
gece versem boyle beni birakir mi acaba.
inanin her cocuk farkliymis.
cagan in bebekliginin gozun sevim.
en azndan cuk cuk cuk emiyordu .
mama da veriyodum arada ama memeden hic vazgcmiyodu

Dandini dandini dasdana danalar girmiş bostanaaaaa..... Bundan başka ninni bilen varmı şiştim aynı ninniden

ayni ezgiyle "hu hu hu hu huuuu allah sen benm kucuk kusuma uykular ver allah....benim kucuk kuzum buyur insallallahhh... eeee eeee eee eee . gerisini uydur uydur soyle.
ayca artik hu hu dedm mi hemen susup dnliuor ve bira sonra uyuyor...

ayni ezgiyle "hu hu hu hu huuuu allah sen benm kucuk kusuma uykular ver allah....benim kucuk kuzum buyur insallallahhh... eeee eeee eee eee . gerisini uydur uydur soyle.
ayca artik hu hu dedm mi hemen susup dnliuor ve bira sonra uyuyor...

Sağol tatlım ninni söylemezsem krndisi garip sesler çıkarıyo illa ninni istiyo bide hu ile yapayım :)

Valla kuzum icimi rahatlattiniz benim oglumda kalca gelisim geriligi var dediler hala cift bez bagliyorum ondan korkuyorum aslinda o yuzden bastirmadim zorlamadim biraz biraz basliyacam

Sağol tatlım ninni söylemezsem krndisi garip sesler çıkarıyo illa ninni istiyo bide hu ile yapayım :)

canım ben hiç ninniyle uyutma ihtiyacı duymadım, Ege doğduğundan beri kendi kendini uyutuyor. bence sen de fırsat ver başarır. garip sesler çıkarıyor dediği kendini uyutmaya çalışıyordur. bence bu bizim ninniler de tamamen bebeklerden geliyor. mesela ben hiç ege'ye ninni söyleyip ee ee eee falan demedim ama o kendini eee ee eee diye diye uyutuyor. ağlamadığı sürece yalnız uyumayı da başarabilir bence ben bu miniklere çok güveniyorum, sıpalar herşeyi hemen öğreniyorlar :))

Ben anne olmadan once o kadar pimpirikli deyildim ama simdi yetememek korkusu yasiyorum bugun basladim yavas yavss bastirmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…