Artık sütün çokta olsa yetmez canm her bebğin midesi kendi yumruğu kadrdır ama çabuk acıkır.Canm pcden çıktı aldm ben oyüzden resimli ekliyorm yazmak uzun sürüyor okuyamadığın yer olursa tekrar yazarm ay ay paylaşıyorum
4.ay
Eki Görüntüle 1091480
5.ay
Eki Görüntüle 1091486
6.ay
Eki Görüntüle 1091489
7.ay
Eki Görüntüle 1091491
8.ay
Eki Görüntüle 1091493
9-11 ay
Eki Görüntüle 1091497
Dip not:Canm erken başlanan her gıda bebekte ilerde astım alerjiye yol açar beslenme konusunda aklına takılan herşeyde yarmcı olrm rahatlıkla sorabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler bebeğim sağolasın
Rica ederim canmm herzaman bekleriz dükan senin😃😃
Allah razı olsun kuzummmmmmm
Ben ara ara pirinç unlu mama veriyorum alışsın diye artık malum geceleri hatuna süt yetiştiremiyoruz
kızlar oğlum bi iki gündür koyu yeşil kaka yapıyor onun dışında bi belirti yok günde bi kere fln yapıyor sık sık da değil ama rengi korkuttu beni demir damlasından olabilir mi? kaka kokusuda değişik ve kötüçocukta ateş huzursuzluk v.s yok bilgisi olan var mı lütfen cvp
kizlar ben sizi geriden takip edyrm asimiz yrn cok heyecanliyim cok aglyck bebegim benimatesu cikack mi acaba
İnşallah çıkmaz canım bizde çıkmamıştı telaş olma:)
kızlar oğlum bi iki gündür koyu yeşil kaka yapıyor onun dışında bi belirti yok günde bi kere fln yapıyor sık sık da değil ama rengi korkuttu beni demir damlasından olabilir mi? kaka kokusuda değişik ve kötüçocukta ateş huzursuzluk v.s yok bilgisi olan var mı lütfen cvp
Dandini dandini dasdana danalar girmiş bostanaaaaa..... Bundan başka ninni bilen varmı şiştim aynı ninniden
ayni ezgiyle "hu hu hu hu huuuu allah sen benm kucuk kusuma uykular ver allah....benim kucuk kuzum buyur insallallahhh... eeee eeee eee eee . gerisini uydur uydur soyle.
ayca artik hu hu dedm mi hemen susup dnliuor ve bira sonra uyuyor...
Teşekkürler bebeğim sağolasın
Birde bebek haZır olsaydı bastırırdın zaten onlar hazır olmadan zorlayarak yaptırmak da tehlikeli sen en doğrusunu yapmışsın, mesale benim kızımda hala dönmüyor bir iki egzersiz yapıp bırakıyorum asla zorlamıyorum
Sağol tatlım ninni söylemezsem krndisi garip sesler çıkarıyo illa ninni istiyo bide hu ile yapayım :)
Birde bebek haZır olsaydı bastırırdın zaten onlar hazır olmadan zorlayarak yaptırmak da tehlikeli sen en doğrusunu yapmışsın, mesale benim kızımda hala dönmüyor bir iki egzersiz yapıp bırakıyorum asla zorlamıyorum
Benim oğlumda basıyor özlem ama bende hep bastırdım şimdi yürüme denemeleri yapıyoruz
Benimkide 3 aylıkken dönüyodu şimdi dönmüyo arıza bebek ağlıyor alın beni diye.
Her bebek farklı gelişimi..Arkadaşımın kızıda geç bastı ama gayet sağlıklı takılma bence yavaş yavaş bastır..
Yörsanın ev yogurdunu kullanıyorum maya en iyi çözümüm bu :)
saol canım bi bakayım marketlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?