2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar kızım yeşil kaka yapıyo doktora sordum olabilir dedi ama 2 gündür ara ara yapıyo sizde oldumu ( kafam karıştı zaten kakasıyla ilgili bir sürü sıkıntımız oldu mamaya alerjisinden dolayı çok ishal oldu kuzum Allahından bulsun bebeğimi emziremememe sebep olanlar

kızlar birde 3 mayısta 4, ayı dolcak ek gıdalara ne zman başlamalıyım yoğurt verilebilir deniyo ama kızımın inek sütüne alerjisi var doktor kontrolümüzde sorcam haftaya ama sizede danışmak istedim

gecmis olsun cnm emzirememene kim nasil sebep oldu ki? nasil yani aklum almiyo kim engel olabilir boyle biseye

Canım denedik bunu drla birlikte ağzına mama gittiğini anlayınca kıyamet koptu :)

Çok teseklürler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin bu Eylül çok akıllı ya :)) Maşallah..

Geçmiş olsun canım Ali'ye... Ama hasta insan da niye ziyarete geliyor ki... Günah bebeğe(

Hahah iyiymiş deneyimlerini yazarsın

uyku eğitimime gece uykum gelse de gelmese de 12de yatağa girerek başlıyacağım sonuçları yazarım
Bizim Azra da çok yabancılıyor, 3. ayda başladı ben eşim ve annem dışını kabul etmiyor, Haftada 1-2 gördüğü halalarını bile kabullenemedi, görür görmez dudak büzüyor ya, Babası hariç hiçbir erkeğin de kucağında 1 saniye kalmıyor, zamanla geçecek inşAllah ama kimse anlayış göstermiyor, çocuktan beter çocukluk yapıyorlar, küsüyorlar ve üsteliyorlar.. Ağlama krizini giriyor yavrum herseferinde

bizim kız doğduğundan beri basıyor, kafasını da doğar doğmaz tutmuştu, yani bu bir ölçüt olamaz, zamanla senin bebeğin de basar, belki de sadece canı istemiyordur yani endişelenecek hiiiç bir şey yok

ben en mukuslu en yeşil kakayı tahlil yaptırdım tertemiz çıktı, bebeğinde ayrıca bir karın ağrısı, kakasında bir koku vs. yoksa normaldir bence..

ara ara yesil kaka olabilir.
sadece mamaya m allerjisi var??.
bide usutuncde yesil kaka olabiliyor kesikl kusmayla

kızlar birde 3 mayısta 4, ayı dolcak ek gıdalara ne zman başlamalıyım yoğurt verilebilir deniyo ama kızımın inek sütüne alerjisi var doktor kontrolümüzde sorcam haftaya ama sizede danışmak istedim

Canım öncelikle geçmiş olsun ancak allerjisi olmayan bebekler bile benim bildiğim 5 aydan evvel yoğurda başlamıyor... Önce meyve ve çorbalar bildiğim kadarıyla... Kaldı ki senin bebeğinde inek sütü allerjisi varmış... Keçi sütü denediniz mi ona da allerjisi var mı? Yoksa keçi sütünden yapılan yoğurt verebilir doktorun... Ancak keçi sütüne de allerjisi varsa yoğurt biraz hayal bence(

Sinir bozucu mu oldum bilmiyorum ama benim kızımda da gıda allerjisi var...( inek sütü kesin) o yüzden böyle söyledim yanlış anlama sakın...

Miracım ve diğer kızlar meltemcim teşekkür ediyorum gittik hastaneye nezle olmuş başlangıç dedi birşey vermedi burun spreyi sadece ve dahada zayıflamış kuzumm 7300 olmuş burnu tıkalı oldugu için emmek istemezmiş. Neyse sağlığımız yerinde olsunda inşallah..
Benim oğlum 3 aylıkken başladı yadırgamaya herkese dudak büküyor avizelere bakıyor ev bizim değil yaygarayı koparıyor sanra uzakta inceliyor insanları bakınca kafasını saklıyor sonrada tehlikeli olmadıklarını anlayınca kaynaşıyor :) ah buu zeki bebişler
kizlar meme uclarim cok kotu yara oldu.emziremiyorum merhem. suruyorum ama emzirine yine aynisi ooluyor emzirmedigim zamanda sagmak zorunda kaliyorum kayniyo goguslerim napabilirim yardimm :-( !!!"!!!
Kantoron yağı çok iyi geliyormuş ibrahim saraç oğlu bir bitki demişti ama hatırlayamadım onu kaynatın suyunu sürün demişti birebimi..kARABAŞ OTU GİBİ BİEYDİ..
Günaydın teyzelerimiz biz hastanedyiz ama numardan uyuyoz baksanıza😃
Eki Görüntüle 1090894

sEN ÇOOOK GÜZELSİN GAMZELERİNİ YERİM SENİN OĞLUMDADA VAR AMA BU KADAR BELİRGİN DEĞİL SEVİYORUM GAMZEYİ BEN..

Teşekkür ederiz teyzesi😃 iki yanağımızdada mevcut istediğiniz zaman öpebilirsiniz☺️☺️hihihi

Canım ben hep bastırdım kısa kısa şu anda çok güzel dik duruyor kendim fizyoterapistim bu saatten sonra bastır kendi kızımı 2 aylıktan beri yapıyorum tabi omurgasını destekleyerek

Teşekkür ederiz teyzesi😃 iki yanağımızdada mevcut istediğiniz zaman öpebilirsiniz☺️☺️hihihi

Ben Bayıldım Bu bebeğe Masal sayfasından fırlamış sanki ismi gibi adı çok yakışmış Maşallah sübhanallah..
Gözleride Renkliydi dimi??

Ben Bayıldım Bu bebeğe Masal sayfasından fırlamış sanki ismi gibi adı çok yakışmış Maşallah sübhanallah..
Gözleride Renkliydi dimi??

Saol tatlım bnm😃masal durumun gözleri mavi bazen çakır oluyor senin oğlana alak istersen😀kikiki

denemee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzumm sende sende çoook ballısın Bu aralık bebekleri gerçekten çook güzel maşallah..
Ciddiyim arkadaşlar hepsi çook güzeller inşallah hayırlı ahlaklı ve güzel meslekleri olan bireyler olurlar büyüdüklerinde..

Saol tatlım bnm😃masal durumun gözleri mavi bazen çakır oluyor senin oğlana alak istersen😀kikiki

Olur valla hayır demem benim oğlumun da gözleri yeşil gamzeleride var benzeşiyolar..
Bayıldım çünki ben bu kızçeye oğlumda bayılır eminimm

Canım benim kız doğduğundan beri yeşil yaptığı için kaka uzmanı oldum yeşil kaka
1- çok beslenen çocukta olur- çözüm 3 saatte bir besleme
2- amipde olur- anne sütü alanda amip olmaz tahlillerde lökısitle çok benzediğinden boşuna antibiyotik alır yavrucaklar. Ateş halsizlik yoksa sorun yok
3- bağırsaktan hızlı geçişin göstergesidir, sütün bir kısmı sindirilmeden atılır buda alerji göstergesidir, alerjen proteinler bağırsak epitelini yaralar çözüm diyet ki ben diyetle sarıya çevirdim ve özel mama ile
4- gaz olabilir.sık sık gazını çıkar
5- anne sütü alan çocuk da her kaka rengi olabilir turuncu bile uzun süre devam etmediği sürece sıkıntı yok, bi arkadaşın kızı turuncu yapmıştı:) alerji varsa kan oluyor esas

Öptümmm inşallah düzelir kuzun canım benim, ek gıdaya acele etme mira nın da dediği gibi hiç bulaşma:) bağırsakları toparlasın sonra

Son düzenleme:
Olur valla hayır demem benim oğlumun da gözleri yeşil gamzeleride var benzeşiyolar..
Bayıldım çünki ben bu kızçeye oğlumda bayılır eminimm

Kız bunlardan ne cici bebekler çıkar😃😃kaynana oldğm günleri düşünmek istemiyorm ay yaşlanıyoruz😃benim kızçem biraz fena he habrn olsn çılgın😀

Cok tesekkur ederim ne bileyim iste bisey olur diye ihmal ettim yapacam artik benim cahilligim iste

Cok tesekkur ederim ne bileyim iste bisey olur diye ihmal ettim yapacam artik benim cahilligim iste

Canım bastırmamış olman hiç birşey yapmaz sonuçta kas dediğin şey 6 haftada kuvvetlenir, o zamana kadar yürütecek halimiz yok zaten yani bir kaybın yok sen bastır, senin bebeğinde normal zamanında yürür hiç merak etme

insallah cnm nazar degmesin hepsine

Benim oğlumda basıyor özlem ama bende hep bastırdım şimdi yürüme denemeleri yapıyoruz
Benimkide 3 aylıkken dönüyodu şimdi dönmüyo arıza bebek ağlıyor alın beni diye.
Her bebek farklı gelişimi..Arkadaşımın kızıda geç bastı ama gayet sağlıklı takılma bence yavaş yavaş bastır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…