kızlar kızım yeşil kaka yapıyo doktora sordum olabilir dedi ama 2 gündür ara ara yapıyo sizde oldumu( kafam karıştı zaten kakasıyla ilgili bir sürü sıkıntımız oldu mamaya alerjisinden dolayı çok ishal oldu kuzum Allahından bulsun bebeğimi emziremememe sebep olanlar
senin bu Eylül çok akıllı ya :)) Maşallah..Canım denedik bunu drla birlikte ağzına mama gittiğini anlayınca kıyamet koptu :)
Çok teseklürler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım Ali'ye... Ama hasta insan da niye ziyarete geliyor ki... Günah bebeğe(
Hahah iyiymişdeneyimlerini yazarsın
Günaydınnnn
Ya kızlar sizin bebekleriniz de anne babası dışındakileri yadırgıyor mu? Her haftasonu annem geliyor mutlaka görmek için öyle olduğu halde dün kadının kucağında bir ağladı bir ağladı... Ki normalde ağlayan bir bebek değil.. Babama geçti onda da ağladı:) bize geliyor susuyor sakinleşiyor:)) annem çok bozuldu üzüldü ya
Kizlar bisey soracam sizin bebekleriniz basiyormu hafta sonu ankaradaydik ailemin yaninda ablamin kasim dogumlu kizi var o cok guzel basiyo yeni yeni oturuyo bizimki hic direnmiyo annem cok kizdi bana oglan basmiyo diye bwn hic bastirmamistim basmasi lazim diye benim kafama cok takildi sizde de varmi ogle bi sorun
kızlar kızım yeşil kaka yapıyo doktora sordum olabilir dedi ama 2 gündür ara ara yapıyo sizde oldumu( kafam karıştı zaten kakasıyla ilgili bir sürü sıkıntımız oldu mamaya alerjisinden dolayı çok ishal oldu kuzum Allahından bulsun bebeğimi emziremememe sebep olanlar
kızlar birde 3 mayısta 4, ayı dolcak ek gıdalara ne zman başlamalıyım yoğurt verilebilir deniyo ama kızımın inek sütüne alerjisi var doktor kontrolümüzde sorcam haftaya ama sizede danışmak istedim
Miracım ve diğer kızlar meltemcim teşekkür ediyorum gittik hastaneye nezle olmuş başlangıç dedi birşey vermedi burun spreyi sadece ve dahada zayıflamış kuzummçok geçmiş olsun Gülay, acil şifalar Aliciğe.... ama bu aydan sonra zaten düşecek kilo alımı, ilk 3 ayki kadar çok olmayacak, sıkma canını, hasta olduğu için de etkileniyordur. iyileşince kilo alımı da düzelir.
Benim oğlum 3 aylıkken başladı yadırgamaya herkese dudak büküyor avizelere bakıyor ev bizim değil yaygarayı koparıyor sanra uzakta inceliyor insanları bakınca kafasını saklıyor sonrada tehlikeli olmadıklarını anlayınca kaynaşıyor :) ah buu zeki bebişlercanım zaten 5. ay içinde sık görmedikleri insanlara tepki vermeye başlıyorlar. yabancı insan ayırmaya başlıyorlar. hele ki bi de anneden ayrılmama duyguları başlayacak iyice :))
bence normal tepkiler veriyor. annen de üzülmekte haklı ama malesef 8-9 aya kadar bu devam ediyormuş. ama tabii bebekten bebeğe de değişir bu okuduklarımız genel bilgiler. benimki mesela 3. ayında başladı yalnız kalmama her dakika anneyi görme psikolojisine, şuan onu alıştırma eğitimi yapıyorum. ama benimki mesela hiç yabancı bilmiyor, sokakta bile millete kahkaha atıyor, sinir oluyorum. öyle dikiyor gözlerini bir insana insanlar dönüp bakınca deli gibi heyecan kahkaha :))
bunun eğitimini verebilirsin 5. ayda anlar. benim yeğenim hep sarışın insan gördüğü için esmer insan gördüğünde ağlıyordu gitmek istemiyordu. biz onu alıştırdık, şöyle ki: annesi kucağında tutarken, yanına da ağladığı kişi oturuyor, ilgisini çeken oyuncakla bebiş kısa kısa kucaklarda yer değiştiriyor. birkaç denemeden sonra dikkati iyice dağalıp yabancıladığı kişinin kollarında da sakin sakin oturuyor. bu bikaç kişiyle yapıldıktan sonra iyice yabancı duygusunu yenecektir.
annen de hiç üzülmesin yaşından sonra eteklerinden ayrılmaz :))
Kantoron yağı çok iyi geliyormuş ibrahim saraç oğlu bir bitki demişti ama hatırlayamadım onu kaynatın suyunu sürün demişti birebimi..kARABAŞ OTU GİBİ BİEYDİ..kizlar meme uclarim cok kotu yara oldu.emziremiyorum merhem. suruyorum ama emzirine yine aynisi ooluyor emzirmedigim zamanda sagmak zorunda kaliyorum kayniyo goguslerim napabilirim yardimm :-( !!!"!!!
Günaydın teyzelerimiz biz hastanedyiz ama numardan uyuyoz baksanıza😃
Eki Görüntüle 1090894
Miracım ve diğer kızlar meltemcim teşekkür ediyorum gittik hastaneye nezle olmuş başlangıç dedi birşey vermedi burun spreyi sadece ve dahada zayıflamış kuzumm7300 olmuş burnu tıkalı oldugu için emmek istemezmiş. Neyse sağlığımız yerinde olsunda inşallah..
Benim oğlum 3 aylıkken başladı yadırgamaya herkese dudak büküyor avizelere bakıyor ev bizim değil yaygarayı koparıyor sanra uzakta inceliyor insanları bakınca kafasını saklıyor sonrada tehlikeli olmadıklarını anlayınca kaynaşıyor :) ah buu zeki bebişler
Kantoron yağı çok iyi geliyormuş ibrahim saraç oğlu bir bitki demişti ama hatırlayamadım onu kaynatın suyunu sürün demişti birebimi..kARABAŞ OTU GİBİ BİEYDİ..
sEN ÇOOOK GÜZELSİN GAMZELERİNİ YERİM SENİN OĞLUMDADA VAR AMA BU KADAR BELİRGİN DEĞİL SEVİYORUM GAMZEYİ BEN..
Kizlar bisey soracam sizin bebekleriniz basiyormu hafta sonu ankaradaydik ailemin yaninda ablamin kasim dogumlu kizi var o cok guzel basiyo yeni yeni oturuyo bizimki hic direnmiyo annem cok kizdi bana oglan basmiyo diye bwn hic bastirmamistim basmasi lazim diye benim kafama cok takildi sizde de varmi ogle bi sorun
Teşekkür ederiz teyzesi😃 iki yanağımızdada mevcut istediğiniz zaman öpebilirsiniz☺️☺️hihihi
Ben Bayıldım Bu bebeğe Masal sayfasından fırlamış sanki ismi gibi adı çok yakışmış Maşallah sübhanallah..
Gözleride Renkliydi dimi??
denemee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol tatlım bnm😃masal durumun gözleri mavi bazen çakır oluyor senin oğlana alak istersen😀kikiki
Olur valla hayır demem benim oğlumun da gözleri yeşil gamzeleride var benzeşiyolar..
Bayıldım çünki ben bu kızçeye oğlumda bayılır eminimm
Canım ben hep bastırdım kısa kısa şu anda çok güzel dik duruyor kendim fizyoterapistim bu saatten sonra bastır kendi kızımı 2 aylıktan beri yapıyorum tabi omurgasını destekleyerek
Cok tesekkur ederim ne bileyim iste bisey olur diye ihmal ettim yapacam artik benim cahilligim iste
Kuzumm sende sende çoook ballısın Bu aralık bebekleri gerçekten çook güzel maşallah..
Ciddiyim arkadaşlar hepsi çook güzeller inşallah hayırlı ahlaklı ve güzel meslekleri olan bireyler olurlar büyüdüklerinde..
Cok tesekkur ederim ne bileyim iste bisey olur diye ihmal ettim yapacam artik benim cahilligim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?