slm kızlarrr.. biz geldik.. oğluşumun fotosu çıkmıştır umarım.. kaşıntı için soğan veriyordum ama dün soğanı kırdı ağzında parçasını zor aldık eşimle.. kıyameti kopardı sıpa.. aşk yaşıyor soğanla.. aman dikkat edin sizde soğan verince..
Eki Görüntüle 1092885
ben işe başladım.. yarım gün gidiyorum. ama gittiğimde bilgisayarımı yeni atanan arkadaşlara vermişler 1 yıl gelmeyeceğimi heyetle yılı dolduracağiımı düşünmüşler.. diyorlarki çocuk 1 yaşadımı?? ben de madem öyle dedim 5 er 5 er rapor alcam aile hekiminden. bir hafta alcam rapor 1 hafta gitcem.. hem müdürle hem de aile hekimiyle konuştum olumlular.. bizden öyle işte..
ha bi de ben oğluma ek gıdaya başladım. doktora sormadım ama onaylamaz sanırım. anne sütü+mama+yoğurt muzlu+hero baby pirinç unu halinde gidiyoum.. gece muhallebiyi yiyince uyuyor 6 saat falan..
ama çok huysuz hep ilgi bekliyor tuvalete zor gidiyorum daha doğrusu yürütece koyup gidiyorum.. yürüteç için erken olabilir dr 9 ay iyor kitap ama bilemem dedi.. sanırım bize bıraktı. oğlum maşallah fırtına gibi yürüteçte:))) ben de çok işim olduğunda kısa süreli bırakıyorum yürütece.. dışardan nefret ediyor bebek arabasına koyuyoruz 1 dk sonra eşim onu kucağına alıyor ben de boş bebek arabasını sürüyorum o da arabayı izliyor :))
az önce 5 dk mesafedeki markete gidip geleyim dedim ağzıma mıçtı eve zor geldim. karnı tok uykusu yok altı temiz ama inat evi istiyor bizden böyle.. amma yazmışım ya..
Birde canım üzülme emziremedim diye, her çocuk kısmetini alıyor öyle düşün, anne sütü alıp hastalıktan kurtulamayanlar var, almayıp taş gibi olanlar, ben emzirirken hatta lohusayken sütün zehirli emzirme diyen mallar bile oldu, ne oldu stresten sütüm azaldı, şimdide red ediyor savaş veriyoruz resmen bugün yarın bırakır, kısmeti bu kadar mış diyorum allah sağlık versin, özellikle akıl sağlığı gerisi boş ne olur üzme sende kendini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım gebelikte çürüdü ve çürükten kaynaklı dişin bir kısmı döküldü birkısmıda duruyor canım benim sağ ve sol üst dişlerim arkadan 3. ikiside canım bakıldığı zaman dişler görünüyor uçlarında boşluklar var tatlım sağ yirmiliğimde diş kökü diş etlerine batmış dipten ve kırılıp tekrar uzamış ucundan dr iğerini ameliyat ederken en az 2 yıl ara ver yoksa diş etinin sızlamasından kaynaklı duramazsın senin için daha kötü olur demişti canım:44:
Gebelikte kalsiym eksiliğinden oluyor ne yazıkki😪bir kısmı kalan dişin kullanılabilir uc dolgu ile canm onn için endişelenme evet aralık olmasnda fayda var bakımını ihmal etme canm sakın özellikle şarjlı fiş frçası kullanmaya özen göster olmaz ise diğer diş fırçan ymuşak ve olsun 3 ayda bir değiştirmeye çalış muhakkak sert diş fırçası kullanma ve macun çok az kullan macnlarda zarar verior çnki sadece ferahlatmak amacı ile kullan
Canim benimki dudaklarını buze buze ağlıyor bu aylarda normal galiba
Canim benimki basıyor ama aralarında 4 ay olan bir yigenim var o bu aylarda adım bile atıyordu biz daha dönüyoruz bile bebekten bebeğe değişiyor bu tür şeyler
Canim inek sutune alerjisi varsa yoğurt veremedim die biliyorum bizim doktorumuz alerjili bir bebeğe yoğurt verilirse şoka girer demişti bizde başlarda alerjıden ssupheleniyorduk
Canim demir damlası yapıyor
Bence kilosu çok çok iyi canım masallah
Sende yanına yatıp emzirsen? Belki öyle yattığı yerde uykuya dalar
Maşsallah zeytin gözlü bocuk :) benim oglumda sevdi sogani:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızlar fenalardayım yıne uyumadı gece kalktı 3 saat uyutmaya calıştım olmadı oynamaya calışıyorum oynamıyorda neyseki babası sesine dayanamadı uyandı uyutmaya calıştı ben aldım en sonunda yoruldu emerken uyudu ama yataga koydugumuz anda bagırıyor aglıyor ne yapacagımı şaşırdım şimdi yine aynı uyuttum zorla ama kucagında tutuyorum uyanana kadar zor oluyor yatagında uyumak istemiyor önerisi olan varmı ne yapabilirim yayagınını degiştirsem.
Kızlar kaşık mamalarının hangisiyle başladınız?
Ben hero baby nin sütlü pirinçlisini aldım 4-36 ay yazıyordu üzerinde en erken o veriliyor diye
Tahıllılarda hep 6-36 ay yazıyor ama veren varmı?
Bir de muhallebinin içine besin değeri yüksek olsun diye toz mama katıyomusunuz?
Gebelikte kalsiym eksiliğinden oluyor ne yazıkki😪bir kısmı kalan dişin kullanılabilir uc dolgu ile canm onn için endişelenme evet aralık olmasnda fayda var bakımını ihmal etme canm sakın özellikle şarjlı fiş frçası kullanmaya özen göster olmaz ise diğer diş fırçan ymuşak ve olsun 3 ayda bir değiştirmeye çalış muhakkak sert diş fırçası kullanma ve macun çok az kullan macnlarda zarar verior çnki sadece ferahlatmak amacı ile kullan
Tamam kuzum benim çok sağol zaten hassas diş fırçası kullanıyorum ve macunu da az kullanan biriyim genelde ağız suyunu tercih ediyorum tatlım
bi de yeni adını unuttum ama eski adı masadurunun annesiydi sanıyorum.. teşekkür ederiz meteyle sana beslenme listen çok işimize yarayacak.. saol cnm..
Tamam kuzum benim çok sağol zaten hassas diş fırçası kullanıyorum ve macunu da az kullanan biriyim genelde ağız suyunu tercih ediyorum tatlım
Aynn güzel yapıosn canm listerin tavsiye edrm
Aynn güzel yapıosn canm listerin tavsiye edrm
doktor kontrolümüz vardı baksanıza bi
doğum:3240
1.ay 4050
2.ay 5200
3.ay 6000
4.ay 6500 bugünkü kilosu
sadece emiyo sütüm de var maasallah ama bu ara sanki doymuyo çabuk acıkıyo memeyi bıraktırmıyo gibi geliyodu zaten. dr giderek azalıyo kilo alımı dedi ek gıdaya başlayabilirsin meyve suyu sebze çorbası veya hazır mama ile dedi.ben şimdi napcam cok soru sorama dım elmayla baslsam günde ne kdr vercem siz hep konusuyodunuz ben okyym aklmda ttayım lazım olcak dedim ama olmadıbianda panik oldum
Onun alkolsüz olanını kullanıyorum tatlım
canım konuştum annemle, hiç birşey sürmesin, ellemesin, banyoda keselemesin dedi, o kendi geçecekmiş, o normalmiş ama o iltihaptan sonra koltukaltını hergün kontrol etmemiz gerekiyormuş, eğer koltukaltına beze yaptıysa iltihap içerde demekmiş, o iyi değilmiş, o zaman doktora gitmek lazımmış.. korkma yani şuanda sen koltukaltını kontrol et hergün.
Canım elma suyuyla başla elmayı rendeleyip suyunu çıkar kuzum 2-3 gün 3-4 çay kaşığı verirsin sonra artırrsın 2 hafta sonra suyu ile püresini veririsin 2 hafta sonrada 1 elmanın tamamını yiyebilir mamayada sütlü pirinçli olarak başlayıp 3 hafta sonra tahıllıya geçebilirsin canım benim
benimde 20 lik cekilen yer sizliyor yemek yiyemiyorum o tarafla.
gercekten pahaliya yapmis tek dolgu fiyatiysa
bizimku 180 dedi 125 e yapiyor.
hatirliyorum canm.
ck gecmis lsun hepsi ustuste gelmis.
vajinal yapisikliki bnde merak diyorum.
nasil oluyor.
dr a gosteremedm son gittigimizde oksurukle basimiz dertteydi. soramadm bie onu
Canım elma suyuyla başla elmayı rendeleyip suyunu çıkar kuzum 2-3 gün 3-4 çay kaşığı verirsin sonra artırrsın 2 hafta sonra suyu ile püresini veririsin 2 hafta sonrada 1 elmanın tamamını yiyebilir mamayada sütlü pirinçli olarak başlayıp 3 hafta sonra tahıllıya geçebilirsin canım benim
canım bişey sorcam ben şu anda sadece anne sütü veriyorum. elmayala başlayınca iki hafta başka bişe vermiyormuyuz. ya da yeni meyveye nasıl geçiyoruz mesela elmaya alıştı diyelim püresiyle yiyo.ş eftali için tekrar 3-4 çay kaşığı suyla mı başlıyoruz. bir de 6.aydan sonra mama vermesek sadec evde yaptıklarımızan yese olurmu.
eğer annesütüyle doymuyorsa ve ek gıdalara başlanacaksa bu sadece benim fikrim cnm mama erilmeli.. çünkü devam sütlerinde annne sütü gibi olmasada birçok besleyici vitamin var.. bebeklerimiz ondan faydalanmalı.. tabi sütün yetiyorsa annesütü ve ek gıda yapbilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?