2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Maşsallah zeytin gözlü bocuk :) benim oglumda sevdi sogani:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısın canım nasipte ne varsa o kadar emerde biraz kendimide suçlu hissediyorum bu konuda yavrum çok güzel emiyodu stres yaptım üzüldüm bazı şeylere cahillik sütüm yetmiyo zaten derken hep mamaya alıştırdım emzirsene sen alırken eme eme artardı sorunlarımız çok oldu şöyle rahat rahat saatlerce ilgilenemedim kuzumla bendede suç var bana bu günleri yaşatanlardada

evet cnm haklısın sorucam doktoruma bakalım o ne diycek

bi de yeni adını unuttum ama eski adı masadurunun annesiydi sanıyorum.. teşekkür ederiz meteyle sana beslenme listen çok işimize yarayacak.. saol cnm..

Canım belki yatakta sorun sıkıntı vardır bi yatağını iyice silip havalandır eğer yine uyumuyorsa başka yere başka odaya yatırmayı dene canım

Canım bizim dr pirinç unlu mamayla başlayalım ona alışsın 3-4 hafta sonra tahıllı mamalaa geçelim ddi çünkü tahıllar ağır gelebilir dedi canım benim sende öle yap istersen kuzum benim

bi de yeni adını unuttum ama eski adı masadurunun annesiydi sanıyorum.. teşekkür ederiz meteyle sana beslenme listen çok işimize yarayacak.. saol cnm..

Evet canm masal durunun annesiyşm😀rica ederim😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktor kontrolümüz vardı baksanıza bi

doğum:3240
1.ay 4050
2.ay 5200
3.ay 6000
4.ay 6500 bugünkü kilosu

sadece emiyo sütüm de var maasallah ama bu ara sanki doymuyo çabuk acıkıyo memeyi bıraktırmıyo gibi geliyodu zaten. dr giderek azalıyo kilo alımı dedi ek gıdaya başlayabilirsin meyve suyu sebze çorbası veya hazır mama ile dedi.ben şimdi napcam cok soru sorama dım elmayla baslsam günde ne kdr vercem siz hep konusuyodunuz ben okyym aklmda ttayım lazım olcak dedim ama olmadı bianda panik oldum

Son düzenleme:

Canım elma suyuyla başla elmayı rendeleyip suyunu çıkar kuzum 2-3 gün 3-4 çay kaşığı verirsin sonra artırrsın 2 hafta sonra suyu ile püresini veririsin 2 hafta sonrada 1 elmanın tamamını yiyebilir mamayada sütlü pirinçli olarak başlayıp 3 hafta sonra tahıllıya geçebilirsin canım benim

canımmm çok teşk ederşm.zahmet edip aradın anneni.bende korktum biraz da kan gelmişti çünkü.neyse içim rahatladı şimdi.her gün o-kontrol ederim çokk sağol

saol cnm başlayyım bakalım hayırlısıyla

yeni gördüm cnm yazdığını evet biraz pahalıymış artık başka araycam dr

canım bişey sorcam ben şu anda sadece anne sütü veriyorum. elmayala başlayınca iki hafta başka bişe vermiyormuyuz. ya da yeni meyveye nasıl geçiyoruz mesela elmaya alıştı diyelim püresiyle yiyo.ş eftali için tekrar 3-4 çay kaşığı suyla mı başlıyoruz. bir de 6.aydan sonra mama vermesek sadec evde yaptıklarımızan yese olurmu.

eğer annesütüyle doymuyorsa ve ek gıdalara başlanacaksa bu sadece benim fikrim cnm mama erilmeli.. çünkü devam sütlerinde annne sütü gibi olmasada birçok besleyici vitamin var.. bebeklerimiz ondan faydalanmalı.. tabi sütün yetiyorsa annesütü ve ek gıda yapbilirsin..

canım şimdilik sütüm yetiyor. zaten şimdi başlamayı bende düşünmüyorum.5.5 aylık olunca başlıcam da önceden bilgim olsun diye sordum:) o zaman da 6 aylık olana kadar sadece tatırmayı düşünüyordum da mesela bi gün elma suyu versem bi güm şeftali suyu veririm diyordum.ama arkadaşın yazdığını okuyunca anlamadım2 hafta sadece elmaya mı alıştırıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…