2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Heyaa ben geldiimm.
Ali beyi uyuttum zar zorr çay malası sonra uykuya geçicem..
Ali beni istemiyor
Ağlarken biri ayy yavruumm sen ne güzelsin diyince koc ağız kahkahası atıyor Kapıya gelenin kucagına atılıyor ban geri gelmiyor sıpa
Bebişlerin sevdiği kitaplar varmı??
Yada tavsiye edeceğiniz masal kitabı alıcamda bugün çok kararsız kaldım..
Oğlumda benim gibi kitap kurdu olsun erkenden başlayalım..
Fısher prıcenin eğitici kitaplarına baktım 70,50 çüüss yaa çocuk bebek diyince uçmuşlar..

öyle cnm.. hepimiz acemiyiz yavaş yavaş öğreniyoruz.. telaş etme hiç..

biz de seni ve meteyi öptük teyzesi..

bebeğinin kilosu gayet iyi canım, benimki de 4. ayında mamayla 6700 oldu, 500 gr almış, oy maşallah. hiç dert edilecek birşey yok bence.

saolun içimi rahatlattınız biraz.Çünkü şunu düşündüm süt var diyorum ya acaba ben mi az emziriyorum da az kilo aldı diye düşündüm de.....
büyüdüğü hareketlendiği için galiba dimi..

neyse sağlıklı ya çok şükür bütün bebişler sağlıkla büyüsün inşallah

küstüm beni nie çağırmadınız

Anlık planlar yapıyolar muhtemelen Nursel süt kaydeşler ya Aras ile Eylüll hoop bir anda kendilerini alışverişte buluyolardır
İnşallah tekrar toplanırız açık havadar biryerde Deniz gelicek mayısta dha çok kişi görüşürüz.Sen nasılsın??

Geçmiş olsun çook genelde hep sıkıntılıyız hastaneden bu yana gelmiyoruz..
Çocuk dr iyii para kazanıyor

Maşallah canım kilosu çok çokk iyiymiş önemli olan sağlıgı bence takılma kiloya benim oğlumda 8 kiloydu hiç kilo almadıgı gibi birde 500 gr vermiş
Saglıgı yerinde olsun inşallh..

Maşallah canım kilosu çok çokk iyiymiş önemli olan sağlıgı bence takılma kiloya benim oğlumda 8 kiloydu hiç kilo almadıgı gibi birde 500 gr vermiş
Saglıgı yerinde olsun inşallh..

saol gülaycım (gülaydı dimi:44:)
dr az demedi zaten kilo alımı giderek azalıyo dedi.En önemlisi sağlık tabii dediğin gibi

saol gülaycım (gülaydı dimi:44:)
dr az demedi zaten kilo alımı giderek azalıyo dedi.En önemlisi sağlık tabii dediğin gibi

Evet Gülay :)
Zaten normal olanı oo azalıcak hatta dahada azalıcak düşünsene her ay 1 kilo dan fazla alsa tosuncuk olur tottolarını kaldıramazlar yerden..

Neee sancıyla mı? 3. Gün mü ?😳 ben daha günlük işlerimi yeni yeni kendim yapmaya başladım ama kızım çok zor bir bebek sağolsun o yüzden :) seninki takip ettiğim kadarıyla ideal bebek maşallah nazar değmesin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benmkide bu ay 500 gr aldi almadi gibi. bide bronsiolit gcirdi iyice istahsizlasti.
dogum kilosu 3070
4200
5300
5900
6500 du . yalniz simdi kilo kaybetti 6200 bo 61 cm

yok canım onları ben de vermem. Hero baby bin falan muhallebileri satılıyor ya toz halinde mama olarak ondan bahsettim. Ya da evde muhallebi yapıp vermek? Bi arkadaşım muhallebi Bi işe yaramıyor tok tutmanın dışında diyordu araştırıyorum ben de

Gunaydin gulay, biz oglumla tum gun yanliziz benim tvyle hic aram yoktur ev cok sessiz oglan cok tirsak :) disardaki her sesi yadirgiyor agliyor ben daha anlamadigini dusunerek okudugum kitaplari sesli okuyorum ona ozel bisey almadim, roman okuyorsam tonlamali okuyorum hosuna gidiyor baya guluyor :)

Bu aralik bebelerinin memeyle olan sorunu nedir 3 aydir zor emziriyorum haftaya 5 aylik olucak hasta hala kilo verdi, doktor ek gidaya gecerse seni daha cabuk birakir diyo, ayrica sekerli ve tatli seylerden baslamiycakmisiz tatsiz purelerle baslayip corbayla devam edelim diyor, muhallebi ve meyvalara alisirsa pureleride reddebilicegini soyledi, buarada saglikli olsun kilo onemli degil desekte kilo alsin istiyorum istiyorum birde cok yakinimda benimle birlikte dogun yapan yakinlarim var onlarinki tosun birde guzel emiyorlar biliyorum yanlis ama kiskaniyorum ayrica benim bebek donmuyor da biraktigim gibi kaliyor :) hic gayreti yok bu konuda :)

Ben hatırlıyorum canım seni, Allah bağışlasın Ece' ne Allah uzun ömürler versin
doğumdan sonra hepimizin hayatı maraton halini aldı, hepimiz bazı zorluklar sıkıntılar yaşadık, yaşıyoruz,
hepsine dayanılır alışılır, Allah acılarını göstermesin yeter ki...
2009 ağustosunda kızımın doğumuyla başlamıştı benim maraton tam artık büyüdü koşumuz düşük tempoda devam edecek derken
7 aralıkta oğlumun gelmesiyle yeniden tempo artırdım, hatta eskisinden daha hızlı koşmam gerekiyor,
ikinci çocuk olduğu için bazı sorunları ilkinden daha kolay atlatsam da sonuçta her çocuk farklı ve farklı yöntemler bulmayı gerektiriyor
kızım 1 yaşına kadar düzenli olarak gündüz uykusunu uyurdu ( 1 yaşında gündüz uykusunu bıraktı malesef ) ama oğlumu gündüz uyutmayı başaramıyorum, uyusa da en küçük tıkırtıya uyanıyor ve uyandığı zaman kendi başına yatıp oynamak ona sıkıcı geliyor
sürekli kucakta olmak, oturmak, gezmek istiyor, biri sürekli konuşsun agucuk gugucuk yapsın istiyor
eee iki çocuk olunca sürekli onunla ilgilenmem mümkün olmuyor ve daha bırakır bırakmaz kıyamet kopuyor
benim en büyük sıkıntı çektiğim konu bu, kendi başına oturunca rahatlarım diye umut ediyorum

ay benim paşamda alert malesef, o karanlık sessiz ortamı oluşturmak imkansız olduğu için gündüz uyuyamıyor,
akşam da ablası uyuyana kadar uyuyamıyor, kızım da öyleydi en ufak seste açardı gözlerini ama tekrar uyuyabiliyordu ama oğlum bir uyanınca daha uyuyamıyor

al sana değişik ninni pek severim mircan kaya ninnilerini

[video=dailymotion;xu8tsx]http://www.dailymotion.com/video/xu8tsx_bizim-ninniler-esekli-ninni_kids[/video]

sıhhatler olsun, biz kızımınkini kazımıştık ama oğlumun ki o kadar çok dökülmediği için kazımadık, zaten doğuştan kel geliyor benim kuzular

Canım benim bebeğim de aydaşlarına göre:) zayıf... Zaten çok küçük doğdu ama dediğin gibi kilo alsın yakalasın istiyor insan diğer bebekleri.. Ama artık bıraktım o düşünceyi ben de... Her bebeğin gelişimi cidden farklı... Elbet bizimkiler de kilo da alacak büyüyecekler de... Bir bakmışın ileride obezite(Allah korusun) sorunları da olmuş... Benim kızım da henüz tam dönüş yapmıyor.. Yan tarafına doğru arada bir dönüyor... Ama doğduğu günden beri kafasını kaldırıp yere sağlam basıyor.. Dediğim gibi değişikler:))
Bu arada ben de kızıma özel kitap henüz almadım ama masal kitapları aldım onları okuyorum her gün:)) aynı senin gibi vurgular yaparak... Başlarda dikkatle dinliyor sonlara doğru hafif sıkılıyor başka yönlere bakıyor ama sonunu getiriyoruz amaç burada anlaması değil tabi kitaba alışkın olsun...roman da gayet okunabilir:)

Meme ve ek vida mevzuunda birşey diyemem canim Dr unla istişare etmissiniz zaten ama şu dönme mevzusuna çok takilma. Bak benim oğlum Ahmed yasin hem dehşet hareketli bi bebek sanarsin yurumeden önce ucmayi öğrenecek bir gün topuklarindan kivilcim çikaracak diye korkuyorum. Hemde çok gayretli bi bebek bu konuda dönme olsun oturma ayağa kalkma ziplama vs çok gayretli. Ama buna rağmen daha yeni sirt üstünden yüz üstüne dönüyor hemde uzun uğraşlar sonucu yüz üstünden sirt üstüne hic dönemiyor nerdeyse bir iki kere döndü oda dengesini kaybetti bence çünkü döndükten sonra ben buraya nasil geldim burasi neresi der gibi bakıyordu:)))

Bide bazi bebek erken yürür oturur sürünür bazisi erken konuşur. Erken konuşan geç yürüyor erken yürüyen geç konusuyor genelde böyle oluyor yani:))) ikisi birden erken yapan bi bebek görmedim varsa da istisnadır bence:)). Sen senin bebeğine takilma canim belki erken konuşanlardan olur??:)) bu arada Ahmed yasin 9aralik doğumlu canim.

canım annem hemşire olunca bana çok güven verdi. ben sende sancımı evde çektim sabah gittim hemen doğurdum falan dedi, ben de çok güvendim...
eee kimsem olmayınca da işler ellerimden öpüyo:)) evet canım Ege de bana çok destek olan bir bebek çok şükür. hayatımı zorlaştırmak yerine kolaylaştırıyo, ama illaki yoruluyo insan ona koş buna koş hala alışamadım..

valla canım ben daha hiç araştırmadım onları.. ama yeğenime arı mamadan veriyorduk. çok seviyordu. ben de ondan vercem diyorum da eşim de sağolsun ''meltem ben arı mamanın fabrikasını gezdim, çok kötü bi yer'' falan diye anlattı ben de tiksindim... biz işimizden dolayı çok fabrika gezdik, o hala geziyo :))
ama ülkerin mama fabrikası ankara'da ve çok temiz, çok hijyenik onu da ben gördüm gözlerimle, ama ürün kalitesi tartışılır...
evde yaptığım muhallebiyi vereyim diyorum, annem de pirinç unu verme kilo yapar obezite nedeni diyor... doktorlar da tavsiye etmiyormuş.. bilmiyorum napcağımı... herhalde ayına göre çorba, balık, et onlara dayanıcam...

Geçmiş olsun çook genelde hep sıkıntılıyız hastaneden bu yana gelmiyoruz..
Çocuk dr iyii para kazanıyor
sorma bronşitte bin civarı harcadım sadece. bezi kremi damlası oooo saymakla bitmez...

güzdüz kolik müzikleriyle mayıştırıp zorla uyutuorum. en büyük şansım pusetinin ray sistemi var. sallıyorum. az önce 24dk uyudu sadece

inşallah coğunu atlattık şükürler olsun

çok sağol

sen anlarsın aslında. idrarda ciddi azalmada oldu. dün kontrol vardı cok az kalmış şükür. sebamedin yağlı mendiline geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…