2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aynı şeyi yaşıyoruz cnm bugün ya. kızım mukuslu kaka yaptı ve yanağının altına doğru dediğin küçük kuru kabarcıklar var. ben de anlayamadım :44:

Melteeemmm iyiki dogdun.Yavrunla ve ailenle musmutlu saglikli bir omur gecirmen dilegiyle.

Saol yelizim teşekkür ederim evet bir meleği var herzman onu biryerden seyredicek😰
Doğumun bitmesini bekliyoruz😰

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim arkadaşının allah yardımcısı olur umarım acısı çabuk diner diyecek başka bir söz bulamıyorum çok kötü oldum boğazıma bir yumruk oturdu sanki

dondum kaldım ya allah sabır versin ona.inşallah kısa zamanda teselli bulur. şimdi onun çok fazla desteğe ihtiyacı var.diyecek bişey bulamıyorum ki......

İnşallah canm doğm yaptı feryat filan yüzünü gördü kızınn😰
Yarın toprağa vericez nekadr zor bunu demek
Bugün bebeğin tüm eşyalarını odasınıntopladk hamilelik kıyafetlerife odayı boşalttık yarn eve çıkıcak
Eşi sinir krizi geçrdi oda hastanede ikiside çok kötü durumda

Ben kan ilaci vermiyorum tahlil yaptirip vericem saglik ocaginin verdigi hic birseyi almadim ebe bana gicik zaten herseyi dorguladigim icin hic bisey soylemiyo.devit veriyorum sadece eczaneden aldim inuda

Benim ki kesin hatırlamayacak pek ümitli değilim ben bu aralar aramız limoni zaten bakalım hayırlısı olsun

Ya çok kötü bir durum yaa Tüylerim diken diken oldu resmen allah bu acıyı yaşatmasın kimseye canım söylenmez böyle br şey belki ama ismi belliymiş meleğin yani nasıl desem ismi okunsun canım kulağına yada o düşünceyle okunsun yani tam anlatamadım doğru kelimeleri seçemedim birazcık kusura bakma tatlım benim ...

Murules aglamaktan kendimi alamiyorum Rabbim dayanma gucu versin cokk zorr off off Masali kacirma bence bir nebzede olsa hasret giderir hem ici acir hrm mutlu olur sozun bittigi yer Rabbim evlatlarimizla imtahan etmesin cook korkuyorum bende Sllahim sebir verrr

Canım benim arkadaşının allah yardımcısı olur umarım acısı çabuk diner diyecek başka bir söz bulamıyorum çok kötü oldum boğazıma bir yumruk oturdu sanki

Tşk ederim canm sabahtan beri o yumruk boğazmdan hiç çıkmadı benmde sanki bende bittim ağZma ne lokma koyabiliorm ne kızıma bakabiliyorm ne ayşegülüme😰

Teşekkür ederim canm bende konşamıorm ellerim titriyor yazamıorm
Yarn hoca okuycak allahn şzniyle meleğimizn adını
Dayanma gücü ver rabbim

Meltemcim ailenle huzurlu sağlıklı nice yıllar diliyorum.

Bugün utkuyu koltukta destekli oturmuştum bende yanındaydım bi baktım aşağıya uçmak üzere beyin üstü çakıliodu nerdeyse sırtından yakaladım ikimizde çok korktuk sarıldık agladik

teşekkür ederim canım :)

sana da çok geçmiş olsun... aman dikkat bu sıpalar çok fena olmaya başladı, Ege de fıkır fıkır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…