Kizlar ya Ahmed bgn çok kaka yapti rutinin dişinda ve mukusluydu kakalar... Az önce altini actim gövdesinin sağ tarafında isilik gibi sivil sivil bisiler var ne olabilir?:44:
Sadece belli bi bölgede olması anormal degilmi yaa?
Canım benim arkadaşının allah yardımcısı olur umarım acısı çabuk diner diyecek başka bir söz bulamıyorum çok kötü oldum boğazıma bir yumruk oturdu sanki
dondum kaldım ya allah sabır versin ona.inşallah kısa zamanda teselli bulur. şimdi onun çok fazla desteğe ihtiyacı var.diyecek bişey bulamıyorum ki......
İnşallah canm doğm yaptı feryat filan yüzünü gördü kızınn😰
Yarın toprağa vericez nekadr zor bunu demek
Bugün bebeğin tüm eşyalarını odasınıntopladk hamilelik kıyafetlerife odayı boşalttık yarn eve çıkıcak
Eşi sinir krizi geçrdi oda hastanede ikiside çok kötü durumda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kan ilaci vermiyorum tahlil yaptirip vericem saglik ocaginin verdigi hic birseyi almadim ebe bana gicik zaten herseyi dorguladigim icin hic bisey soylemiyo.devit veriyorum sadece eczaneden aldim inuda
anneler günü yaklaşıyo kızlar ilk günümüz çok şükürr ...
reklamlarda hatrlatıyo saolsun. bakalım hangilerimizin bugünü kocaları tarafndan bir hediye ile kutlanacak ben hiç umutlu değilim
İnşallah canm doğm yaptı feryat filan yüzünü gördü kızınn😰
Yarın toprağa vericez nekadr zor bunu demek
Bugün bebeğin tüm eşyalarını odasınıntopladk hamilelik kıyafetlerife odayı boşalttık yarn eve çıkıcak
Eşi sinir krizi geçrdi oda hastanede ikiside çok kötü durumda
Ya çok kötü bir durum yaa Tüylerim diken diken oldu resmen allah bu acıyı yaşatmasın kimseye canım söylenmez böyle br şey belki ama ismi belliymiş meleğin yani nasıl desem ismi okunsun canım kulağına yada o düşünceyle okunsun yani tam anlatamadım doğru kelimeleri seçemedim birazcık kusura bakma tatlım benim ...
Canım benim arkadaşının allah yardımcısı olur umarım acısı çabuk diner diyecek başka bir söz bulamıyorum çok kötü oldum boğazıma bir yumruk oturdu sanki
Tşk ederim canm sabahtan beri o yumruk boğazmdan hiç çıkmadı benmde sanki bende bittim ağZma ne lokma koyabiliorm ne kızıma bakabiliyorm ne ayşegülüme😰
Ya çok kötü bir durum yaa Tüylerim diken diken oldu resmen allah bu acıyı yaşatmasın kimseye canım söylenmez böyle br şey belki ama ismi belliymiş meleğin yani nasıl desem ismi okunsun canım kulağına yada o düşünceyle okunsun yani tam anlatamadım doğru kelimeleri seçemedim birazcık kusura bakma tatlım benim ...
Meltemcim ailenle huzurlu sağlıklı nice yıllar diliyorum.
Bugün utkuyu koltukta destekli oturmuştum bende yanındaydım bi baktım aşağıya uçmak üzere beyin üstü çakıliodu nerdeyse sırtından yakaladım ikimizde çok korktuk sarıldık agladik
Meltemcim ailenle huzurlu sağlıklı nice yıllar diliyorum.
Bugün utkuyu koltukta destekli oturmuştum bende yanındaydım bi baktım aşağıya uçmak üzere beyin üstü çakıliodu nerdeyse sırtından yakaladım ikimizde çok korktuk sarıldık agladik