2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ayy sen yazdıkça ağlıyorum...Allah kimseyi böyle bir sınavla sınamasın... Arkadaşına sabırlar versin Allah...

Amin canm çok tşk ederim benimde sabahtan beri dinmedi gözyaşm masal duruya baktkça dahada kötü oluyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben masalı onun yanına nasıl götreceğimi bvilmiyorum bilemiyorum.Buğlemin odası beraber yaptk mevlüd şekerleri ördük ona şimdi ben napacağımı nasl metin olacağımı bilmiorm.Onunla masalla ilgili hiç birşey pyalaşamacağım.
Allah sen herkesi ve evladını koru
Teşekkürler meltemcim

Kizlar ya Ahmed bgn çok kaka yapti rutinin dişinda ve mukusluydu kakalar... Az önce altini actim gövdesinin sağ tarafında isilik gibi sivil sivil bisiler var ne olabilir?:44:

Sadece belli bi bölgede olması anormal degilmi yaa?

Cok tesekkyr ederim ilginiz icin cpk korktum alerjimi oldu diye hatta saglik ocagindaki hemsireyi aradim boyle oldu diye o da ilk defa duydum deyince iice korkmustum cok sagol icimvrahatladi

rica ederim. ben devam etmiyorum zaten kan ilacına, annem de kullanma neye göre veriyorlar saçmalık dedi, 1 hafta kullanıp bıraktım.

bir de kızlar bizden rütbeli anneleri okuyorum arada, orada bugün şöyle bir paylaşımla rastlaştım siz de okuyup araştırın diye kopyalıyorum yazıyı buraya, bence önemli bir not. yazı aynen şu;

merhaba kasım anneleri benim oğlumda 12 kasım 2013 doğumlu 5. ayımıza girdiğimizde sağlık ocağından vegaferon kan damlası verildi ve mutlaka kullanmamız söylendi fakat ben devletin verdiği ücretsiz herşeye karşı şüphe ile yaklaşan bir anne olduğum için internetten vegaferon ile ilgili bir araştırma yaptım
Bebeklere ücretsiz olarak dağıtılan Vegaferon Demir Damlalardan 2920210 seri no.lu olanların dağıtımının durdurulması gerekmektedir.Konuyla ilgili Türkiye Halk Sağlığı Kurumu yazısı ektedir.Stoklarında 2920210 seri no.lu Vegaferon Oral Damla olan ASM ve TSM' lerin Müdürlüğümüz Çocuk ve Ergen Sağlığı birimine telefonla acil bilgi vermesi gerekmektedir.( dahili 299) ve sağlık bakanlığının toplatma emri var araştırıp dilekçeyi görebilirsiniz.
ve bunu buldum seri numarası elimdekiyle aynıydı o kadar sinirlendim ki elimdeki vegaferonla sağlık ocağına gittim hemen rezalete bakın,ya vermiş olsaydım bebeğime hesap soruncada vay efendiim unutulmuş onlar,hemen sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım bu işin peşini bırakmıcam bizim bebeklerimiz kobay mı yaa hadi ben araştırdım bilmeden veren bi sürü anne var önce kan tahlili yaptırıcam demiri yeterliyse asla kan damlası vermicem değilse de özel doktora yazdırıp alıcam.Lütfen çok temkinli ve dikkatli olalım anneler bebeklerimiz çok değerli hemen sizi de bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme:

nasil bnlarin birbirlernden hberi yok
nasil bir koordne eksikligi ya.
bende o ilci veriyodum...
smd napcazzz

cocuklarimizn hayati bu kadar mi ucuz..
offf

nasil bnlarin birbirlernden hberi yok
nasil bir koordne eksikligi ya.
bende o ilci veriyodum...
smd napcazzz

cocuklarimizn hayati bu kadar mi ucuz..
offf

canım ben 1 hafta vermiştim işte sonra annem verme dedi. ben de kestim. bi de bugün bu yazıya denk geldim iyice sinir oldum. eşim de ilk ilacı verirken kızmıştı ssknın bedava verdiği hiçbişeye güvenmem verme diyordu. annem diyor ki muhallebiye başlayınca içine pekmez katarsın o kan yapar ona..
aman ben bu işleri hiç anlamıyorum zaten kız kardeşimin 8 yaşında kızı ve 6 yaşında oğlu var, onların zamanında ne dvit3 ve de kan ilacı vermediler maşallah çok da sağlıklılar, kan oranları yüksek bile..

2jafta once ayca da bronsiolit olmustu emmesi cok yernde olan cocuk hafta boyu emmedi cok az mdi.
oyleki 6500 den 6200 e ndi hemen.
ama ne zaman oksuruk bitti. emmesi yerine geldi.
hic merak etme bogazi yuznden emmek istemiyir.

dr lac vermek istemiyorum.sadec soguk buha uygulayalim
2 saate bir 5 dk dedi.
gercekten ilcsiz atlattk.
sesi kisikti.bide cigerden oksuruyordu.
dr ihlamur verebilirsin bide bol bol su verceksin defi.
nternettende arastirdim bol su iyi geliyomus.
neml lcakmis odasi.

Zaten hiç elim gitmemşti şunu vermeye.. Bize de 4. Ay kobtrolde vermişlerdi nerdeyse 1 ay olcak vermedim. Burdan takip ediyorum kızımla aynı kiloda bi bebeğe 9, birine 3 birine 5, bize 6 damla dediler. Ben anlamadım neye göre veriyolar o zaman ? Bazılarıysa 6. Aydan sonra veriyor ? Her konuda şaka gibiyiz ok ama sağlık bu ya!

en güzelini yapmışsın ben de anlamıyorum...

bizimki de o maalesef seri no farkli ama ne olacak simdi vermeli m ivermemeli mi

canım inan hiçbir fikrim yok.

bu arada smile bunu ben de fark ettim ve yarın sağlık bakanlığını arayacağım bilgi isteyeceğim neyi nasıl ne mantıkla veriyorlar. mantıklı bir açıklama sunmazlarsa da saydırcam... gerçi ben doğumda saçma sapan bir nedenle sezeryana alındım şikayet ettim ama raporu hazırlarken herşeyi kılıfına uydurdukları için bi b.k çıkmadı... bu şikayet zımbırtılarından da bişey umamıyorum malesef ama yine de arıcam valla... böyle şeylerin peşini bırakmam takıntılıyım..

bak

yrn hepimiz arasak ya bakanlugi.daha etkili olmazmi? buarada ne sebeple sezaryan oldun cnm merK ettm

bak

yrn hepimiz arasak ya bakanlugi.daha etkili olmazmi? buarada ne sebeple sezaryan oldun cnm merK ettm

1 gün önce kontrolüm vardı, bebeğin 4100 gr olduğu söylendi, nst ıvır zıvır tüm gün bağladılar 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdılar. ertesi gün de sancılarım başladı, bi de normal doğum planlandığı için evde çektim sancıları 4cm açılma vardı hastahaneye gittiğimde. sonra aynı ultrasonda bebeğin 4500 gr olduğu ve 4 kg üstü sezeryan olması gerektiği söylendi, bi sürü tartışma ıvır zıvır yaşarken açılmam 6 cmle sancıyla sezeryana alındım. epidural istedim bebeğimi görmek için, onu da sancıdan dolayı yapamayıp doğumun ortasında kriz yaşadım ve genel anesteziyle uyutuldum... rezillik yani.
bakanlığa şikayet ettim. ama hastahane raporu baş pelvis uyumsuzluğu olduğunu bu yüzden normal yapamayacağımı zorunlu sezeryana alındığımı belirterek tutmuşlar. ve bu durumun sadece doğum başladığında anlaşılacağını belirtmişler. o yüzden şikayetten de bişey çıkmadı.
ulan hıyar madem 4 kg nun üstü sezeryan alsana 1 gün önce boşu boşuna sancı ve açılma çektim rezil oldum. ama burası türkiye herşey kılıfına uyar... bebeğim de 3720 doğdu.
amaan böyle saçma sapan şeyler, rezil oldum o günü hatırlamak bile istemiyorum. ve bir daha doğum mu?! ASLA.!!!

evet canım bu arada yarın arayacağım söylenenleri yazıcam burada bence de herkes arasın...

Son düzenleme:
Tşk ederim canm sezeryana aldıkar bekliyoruz

dondum kaldım ya allah sabır versin ona.inşallah kısa zamanda teselli bulur. şimdi onun çok fazla desteğe ihtiyacı var.diyecek bişey bulamıyorum ki......

kusurabakma cnm o gunu hatrlatmis oldum neyseki bebegin de sen de sagliklisnz buna sukur.

bakalim herkese ayniseyimi soylckletry yosa sallycklsr mi ondan ddm araylm sonra yazalm buraya

Teşekkür ederim cevap verdigin için ayni durumdayiz şu anda soguk buhar veriyorum inşallah iyileşir kilo kaybediyo yutamiyor heralde

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım çok geçmiş olsun.sinir oluyorum ben de böyle yapanlara. bundan sonra kimse kırılıcakmış yanlış anlicakmış falan düşünme. dikkat et bebişine. inşallah hemen atlatır. çabuk iyileşiyo bebişler kendini üzme

kusurabakma cnm o gunu hatrlatmis oldum neyseki bebegin de sen de sagliklisnz buna sukur.

bakalim herkese ayniseyimi soylckletry yosa sallycklsr mi ondan ddm araylm sonra yazalm buraya

evet aynen yarın sıra sıra arayıp söylenenleri yazalım. bir saçmalık görürsek toplu bir dilekçeyle de şikayet edelim bakanlığa. yarın ki görüşmemiz bilgi almak amaçlı olsun saydırmayalım. söylenenlere göre bir yol izleriz. ben koştururum bu işe kimse merak etmesin :) kuzucukları harcatmam...

geçmiş olsun cnm. bizim de emme sıkıntımız vardı aynen anlattığın gibi. mama hiç vermemiştim. reddettiği zaman da vermedim. kucağımda gezerek pış pışlayarak şarkı söyleyerek ,elektrikli süpürge sesi açarak yani kendimi yırtarak ama onu bi şekilde sakileştirip emzirmeye çalıştım. sonra azaldı sıkıntımız. hala pış pış falan istiyo bazen emerken ama büyük ölçüde düzeldi allahtan uyku halinde emiyosa uyutmaya da çalışabilirsin tatlım. kolay gelsin inş çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…