2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469

evet canım dün kasım annelerinde bir yazıya denk geldim, vegaferonun bi serisi toplatılmış ama hala satılıyor. aklım gitti, burda da paylaştım annelerimizle.
sonra tartışma aynen bunlara döndü, test yok o yok bu yok bunlar neye göre veriliyor... kiloya göre deniliyor aynı kiloda çocuklara verilen damla sayıları değişiyor... bunları konuştuk dün sinirlendim. aradım işte bugün 184 ü aynen bunları dile getirdim. ama yok, ASM'ye gidip de kardeşim test yapmadan neye veriyosun sen ilacı diyeceğine saçma bir şekilde aile hekimimle görüşmemi söylüyorlar. ulan salaklar ben de konuşuyorum onlarla da aydınlatamıyorlar beni. sağlık bakanlığının parasız dağıttığı ilacın politikasını bile anlatamıyorlar. ben iyice kıllandım... dediğim gibi 1 hafta kullandım, annem çocuk hemşiresi verme dedi ben de kestim. annem muhallebiye falan başlayınca içine pekmez katmamı bunun kan yapacağını ve doğal olduğunu söyledi. bir de 5. ayda tavuk ciğeri yiyebiliyorlarmış, o da kan yapıyormuş.
 

canım şimdi güne 11 gibi başladığını ve gece 9 saat uyuduğunu varsayarsam gün içinde 2 3 saat arayla gece tekrar 2 ye kadar 4 kez daha uyuyor o da 4 saat olsa kı olmuyor bu uyuma saatleri 20 dakikalık bile olabiliyor bazen şekerleme tadında. toplamda aşağı yukarı 12 13 saat uyuyıor
 
Kiz gece ha bu msjina cvp yazacaktim bi turlu acilmadi sayfa yaaa.... Sennki niye uyutmuyor yavrum

Bilmiyorum neden uyumuyor ama cok sinirleniyorum soyleki ayagimda salliyorum ozaman uyuyor :) bende ayagimdan birakmiyom, gece 3 den ezana kadar boyleydi, sonra anneme verdim o devam etti, sabah 8 de uyandi, benim bebek genelde 6 da uyaniyor bir daha sallasamda kar etmiyor
 

ewet canım ben bu konuyu doktoruma söyledim biz 6, aydayız 4. ay aşılarında ebe vegfrn adlı damlayı verdi hemen başlamadım ası huysuzluğu geçsin öyle başlarım dedim bir hafta sonra başladım ama günde 4 damla kıloya göre değil birkaç gün denedım ela çok huysuzlaştı karnı ağrıyor gibi süreklı kasıyordu bacaklarını damlayı verdikten sonra sadece anne sütü de aldığı için başka bişeyden şüphelenmemştim sonra kestim ben vermedim çocuk rahatladı birkaç gün sonra doktora gttık bunu söyledim bana başka bir ilaç tavsiye etti bu tr sikayetler geliyor bebeklere ağır geliyormuş ee napıcam dedim vermesem olmazmı şuan çok d sart değil dedi genelde 6. aydan sonra kullanılması gerek dedi 6. aya kadar yeterli depoları olurmuş ama sonrasında kullanmalısın dedi ozaman da test yaptırıcam işte
 

bence gayet iyi uyuyor bebeğin, hatta 3-4 saat az bile. ama az az uyuduğu süreleri düşünüyorsan onu da takmıcan bazı bebekler öyle uyurmuş. ne kadar az uyursa diğer uykusuna geçiş süresi de ona göre kısa olurmuş. bazıları da uzun uyuyup diğer uykusuna kadar uzun uyanık kalıyorlarmış. ama her bebekten aynı performans beklenemez. bebişinin uyku saati iyi.
 
inşallah iyileşir de tekrar bol bol emer canım. bebeğin emmemesi çok zor cidden. insan çıldırıyo ama yapıcak bişy yok sabretmek lazım. düzelicek annesi
 
 

iyi hemn geri donmsler ama pek icacici bi cvp yok dimi arym ben de yazarim
 
Amanın Nursell(
Nasıl korkarak okudummm
Çok korkuyorum düşmelerinden. Allah korumuş ya
Hep gözümğz üstlerinde olması lazım
Koltuğa koyup düşme tehlikesindense halıya koyup soğuk aşma tehlikesini göze almalıyoz bence bi yere giderken
Bizimki yerde yüz üstü yatarjen bile yuvarlanıp düz dönmüş kafasının arkasını halıya çarpmasına rağmen ağladı
Kaldı ki bi karış yer bile değil. Allah korusun hepsiniii
Meltemcim dün yaAmadım burayı okuyınca dağıldım da biraz
Doğum günün kutlu olsun. Ailenle Birlikte nice sağlıklı huzurlu yıllar yaşayın canımss
 

teşekkür ederim canım :)

iyi hemn geri donmsler ama pek icacici bi cvp yok dimi arym ben de yazarim

aynen hiç iç açıcı bir cevap değil, sabah sabah gerdim kendimi.. hemen geri döndüler bi yarım saate sana da dönerler, tel de olsun kulağın :)
 
 
aradilar hekimin uygun gordugu sekilde kullnimina bsy dyemeyiz dediler bide toplatilann vegaferon dogrymus hakikaten o seri nolu olanlar toplatilmis
 
simdi cikiyorum istanbula gezmye gdiyoz kuzene gelince okurum artik


nice yillar bu arada meltem optuum
 

çok geçmiş olsun canım.zaten bu bebek bakımı işini annelere bıraksalar olmaz .bebek hasta olunca da herkes evine çekiliyor bebek annesiyle kalıyor.
ayy bende şu anda yalnızım ve kimse oğluşuma karışmadığı için çok mutluyum.yaz gelicek tatile gidicez diye kara kara düşünüyorum.bu arada canım senin bebiş te vardı dimi arada göz kırpma olayı.benimki geçti artık yok.seninki ne durumdaa?
 
Tşk ederim canm sezeryana aldıkar bekliyoruz


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başınız sağolsun canım.oğluma bakınca bazen benim de aklıma geliyor kötü kötü şeyler.Allah ım hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın.arkadaşına da sabır dayanma gücü versin Allah ım.şu dünya üzerinde dayanması en zor acı sanırım .
 

canım bende ilk 1.5 ay mama vermiştim ama son zamalr sadece gece yatarken istiyordu mama yemeden uyumauyordu.sonra ben emzirme kampı diye bişey okudum nettte.şimdi tam hatırlamıyorum ama bak oraya.kesinlikle gündüz bebek uyuyunca sen de uyu.ev işi yapıyım falan diye düşünme bırak ev biraz pis kalıversin.ve 2 saat falan bekleme süt birikir diye bebeğin ne zaman isterse o zaman emzir.yarım saatte bir bile olsa emzir.benim bebeğim gece 7 8 saat uyuyordu 1 aylık olduktan sonra.hiç kalkıp sağmadım da ..onu da uyandırmadım.ne zmaan isterse o zman emzirdim.bak 2 gün sonra 5 aylık olucak sadece anne sütü alıyor.sütüm az diye de düşünme.ben elle sağılan makinalarla denemiştim 5 ml bile ço-ıkmamıştı düşün yan.
 

Tşker canm ceneazye gdiorm herkese destek olduğu için tşk ediyorm dua bölümünde topik açtm "dualarınıza ihtiyacımız var ne olur "diye
Okuyabilen olursa gönlünden geçtiği kadr yasin topluyorm okuyup yazarsa oraya çok mutlu olucam


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…