2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Saol yelizim teşekkür ederim evet bir meleği var herzman onu biryerden seyredicek😰
Doğumun bitmesini bekliyoruz😰

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba canim bebisin hayirli olsun, doktorun sana iyilik etmis, bebegini 2 saatde bir, ya da saat basi emzirip bol su icersen emin ol sutun artar, emzirmeyip mama verirsen sutun azalir kesinlikle memeyi sagmalisin, sagdigin sut miktari seni yaniltmasin bebek onun cok daha fazlasini emiyordur.. Surekli emmek istemesi senin icin iyi bisey yerinde olsam her istediginde emzirirdim benimde ilk ay sutum yoktu bu sekilde artti bol sutlu gunler

Haha benim eşim de aynen öyledir... Bir de geçen birşey aldı şakayla karışık daha 10 yıl birşey almam demişti ama biz yine de bekliyoruz tabi

Geçmiş olsun canım her ikinize de...

Bugün doğum günün sanırsam canım... Doğum günün kutlu olsun

gecmis olsun cnm kiyamam kuzucuga cok kiziyorum bu dusuncesizlige cookkk

Geçmiş olsun canım her ikinize de...
:

Çok sağolun kızlar, laf anlatamıyorum ki, hayır dedim olmaz dedim esiyor dedim "bişe olmaz bişe olmaz" diye diye çıkardılar
biri bile umursamadı (babası dahil) ama acısını benle yavrum çekiyoruz iki gündür.
gece uyumayan ben, bakan büyüten içi acıyan ben ama çok bilen onlar, sinir oluyorum artık
inşAllah yarına kadar geçer, onlar yüzünden bide ilaç kullanmak zorunda kalırsam çıldıracağım :44:

ins cok kilo aldirmaz. cunku tombis olursa bicok kisi beni suclamak icin hazirda bekliyor :)
Canım mama verdiğin zaman mutlaka sağ sütünü... Yani 2-3 saati geçme bu şekilde azalmaz inşallah...ama moral de çok çok önemli bol su bir de...
mamayi hic tek vermiyorum cnm mutlaka emzirdikten sonra veriyorm aslinda toplamda aldigi mama miktari 1 ogunu anca yapiyor. 3lt ye yakinda su iciyorm insa kesilmez sutum.

saol cnm sizinkilerde saglikla buyusunler ins. emzirmeden hic mama vermedm cnm. emzirmeyede hic usenmiyorm ama azcik sut biriksin diye 2 saat beklemeye calisiyorm. gunduz hic mama vermiyorm. dun aksma 9 dan su saate kadar hic mamada almadi ama birazdan baslar yatana kadar her emzirmeden sonra ister. dedigin gibi geceleride sagayim ben olmadi bi orda sure uzuyor cunku. tesekkurler cnm

Merhaba arkadaşlar canım cok sıkkın oglum geçen hafta bronsiyolit oldu emmemeye mama yememeye basladi kasikla yogurdu meyveyi yiyodu ama biberon ve memeyi görünce basiyodu cigligi bende mecbur sagip veriyodum şimdi iyice azitti emmiyo beni daha kucagima aldigimda bagirmaya basliyo mamayida yemek istemiyo aç birakiyorum öyle yiyo doktora danistim ek gidayi yiyo mama yi ve memeyi almiyo dedim kesinlikle sütünü icmesi lazum dedi ve benim cok canım sıkkın emmiyk beni birakicak kesin bana yardimci olun ne yapmaliyim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meraba gecmis olsun Benim oglumda boyle hemde tam 3 aydir ben memeyi uyurken veriyorum biberonuda almiyor :/ ac kalsada emmiyor benimki, doktorum kilo alimi az yinede ek gidaya gecirmedi memeden daha cabuk sogur diye, sende uyku arasinda vermeye calis insallah cabuk atlatirsiniz

Teşekkür ederim insallah atlatiriz bizimde hep var bir aylik oldugundan beli savaşla emziriyodum çok şey denedim hepsinide ögrendi artik kanmiyo benimki uyku halinde berdim bugün agzinda bekletiyo sagip veriyorum öylede azaliyo bakalim hayirlisi...evet ek gidada soguyo ama hasta ve birşey yemeyince naktim yogurt meyve yiyo ac kalmasin diye verdim mecbur ....sanada kolay gelsin cok zor emmek istemeyen bebek hic çabalamadan memeyi acar acmaz alan bebeklere hayranim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meleğimiz doğdu yarın toprağa vericez.Ayşegülüm ayakta durmıyor.allah kimseye bu acıyı vermesin

Meleğimiz doğdu yarın toprağa vericez.Ayşegülüm ayakta durmıyor.allah kimseye bu acıyı vermesin

sozun bittigi yer 9 ay heyecanla bekle kavusmana sayili zmn kala kaybet.. Allah sabir versin

sozun bittigi yer 9 ay heyecanla bekle kavusmana sayili zmn kala kaybet.. Allah sabir versin

Tşkler canm.Evet ilk ebek ilk heyecan ilk heves!iki üç te olsa aynı duygu ama yüzünü gördü kızının o an ayşegül bitti bizde.Bizler dayanmazken o naasl dahansn meleği ona ömrü boyunca şefaatçi rabbm ona güç versin.
Sanki zaman bugün durdu😢

Rabbim dayanma gücü versin sözün bittigi yer keşke bakmasaydi hep o görüntü gelir aklına ınan gözyaşlarımı tutamıyorum Allah im kimseyi evladiyla sinamasin evlat açısı gostermezsin

Rabbim dayanma gücü versin sözün bittigi yer keşke bakmasaydi hep o görüntü gelir aklına ınan gözyaşlarımı tutamıyorum Allah im kimseyi evladiyla sinamasin evlat açısı gostermezsin

Bakmak istedi son kez doktorlarda gösterdi babasına benziyormş kocası ayşegülden daha kötü aynı ona benZiyormş karnınk öpüp agladı adam.Oda hastanede sakinleştirici alıyor😢

bu haber çok üzdü beni bugün. benim de geçen ay çok yakın arkadaşım kaybetti bebeğini. anne karnında kalp atışları durdu şimdi arkadaşım her gelip Ege'yi sevdiğinde burkuluyorum. Ege'nin neler yaptığını anlatmak istiyorum ama hiçbişey söyleyemiyorum
seni de zor bir süreç bekliyor Ayçacım... Allah sabır versin arkadaşına, eşine, bebeği tüm güzelliklerle bekleyenlere.

Ayy sen yazdıkça ağlıyorum...Allah kimseyi böyle bir sınavla sınamasın... Arkadaşına sabırlar versin Allah...

Eki Görüntüle 1103176

:))

Küçük tatlı prensesim benim maşallah sana!

Canim basınız sağolsun allah sabırlar versin ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…