2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sagol canim ama inan hepsini denedim artik kanmiyo 5 aylik şey beni parmaginda oynatiyo ...aç birakicam ama hasta kiyamiyorum zaten mamayida yemiyo biberonu diliyle ittiriyi herhalde hastaliktan yapiyo sadece su icmek istiyo bende bolca su iciriyorum insallah hemen iyilesir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyy kötü olmuş doğum olayı ama bir daha asla deme yaa annelik güzel şey:))
Bu ilaç olayı da büyük rezalet.. Bize doktor ferrum verdi onu kullanıyorum ama onda da aynı sıkıntı var mıdır ki? Pöfff

yok canım iyiyim böyle 1 çocukla annelik duygularımı bastırabilirim :)))
ya benim anlamadığım da bu kan ilacını neye göre ve neden verdikleri? marka önemli değil bence...
Ege uykuya yatsın arıcam zaten bi yerleri...

günaydın kızlar uzun zamandır yoktum bir bakayım dedim ama ne mumkun sayfalar almış başını gitmiş allah muhabbetınızı arttırsın arkadaşlarım herkes iyidr inşallah güzel hebrrlerinizi okumak için bi ara vakıt ayırıcam

ela denz 5 ay 1 ahaftalık oldu hala ek gıdaya geçmedim sütüm hala iyi durumda ama çiğnemeye de alışsın geç kalmayayım y yoğurt ve meyve suyu ve meyve püresi verdim birkaç kez çok hevesli severek yiyor ama bugünden itibaren çorbada yapıcam sütümüde sağıcam onlarıda yiyecklerine karıştırmayı düşünüyorum oturmayı pek beceremiyoruz kaykılıyoruz hemen minik koltuklardan aldım kızıma ona oturturuyorum ama kafasını tutamıyor hep aşağı bakıyor normalmı bılemedım
ayakta dikiliyır sehpaya tutunup üzerindekıleri karıştırcak kadar birde dönmeye başladı bu dönme olayı çok zormuş işimiz var hep yere koymak zorundayım düşme tehlıkesi atlattık hep dönme çabasında yuvarlanıyor yerde

şimdii bana önerebileceğiniz ek gıda siteleri varmı kızlar bir okuyayım bilgi edineyım sevgiler ..

kızlar, şimdi alo 184 'ü aradım. bebeğimin adından herşeyi çıkardılar. Doktorunuz nasıl verdi ilacı vs denildi. ben de ASM'ye sadece aşı için gittiğimi, orada hiçbir kan sayımı vs yapılmadan hemşire bu ay kan damlasına başlıyoruz diyerek, çıkartıp ilacı verdiğini belirttim. kiloya göre verilen damla sayısı olduğunu ama aynı kiloda bebeklerde damla sayısının değiştiğini belirttim. ASM bilgilerini, hemşire bilgilerini aldılar. zaten sistemden ASM bilgileri çıkıyor. ilacın neye göre ve neden verildiğini anlamadığımı ve bilgi almak istediğimi söyledim. Kaydımı aldılar ve sağlık bakanlığı uzmanlarının konuyla ilgili olarak tarafıma dönüş sağlayarak bilgi aktaracaklarını söylediler. sonuç çıkınca tekrar yazacağım.

Günayn canm
Kafasını tutamayabikşr her bebeğe göre değilşrz zaten hareketler canm sıkılma artk daha hareketlilet aman dikkat
aralık anneleri ek gıda topiğimiz var bak bir istersen
Konu adı hanimiş 2013 aralık kuzularının ek gıdaları
Herşeyi paylaşıyoruz sende gözat bi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaa olaya bak yaaa biri asm biri sağlk bakanlığı uZmanları ama kimsenn kimseden haberi yok eğer asmler yalnş uygulama yapıyorsa saglk bakanlığınnda hatası var
Ay dur bende arıcam😊

Canım bizim aralık anneleri ek gıda topiği açtı bak istersen ek gıdaya başlayan arkadaşlar tarifler paylaşıyorlar.. Bir de gurme bebek var orada da güzel tarifler oluyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714536&page=12

Hadi bakalım nasıl dönecekler merak ettim.. Bekliyoruz haberlerini...

tamam canım sağol hemen bakıyorum bu arada hoşgeldiniz doğum sonrası katıan çok arkadaşımız olmuş hepsi hoşgelmiş sefa gelmiş

tamam canım sağol hemen bakıyorum bu arada hoşgeldiniz doğum sonrası katıan çok arkadaşımız olmuş hepsi hoşgelmiş sefa gelmiş

Rica ederim canm
Tşkler canm evet doğum sonrası katıldım doğurdm geldim valla😀

Son düzenleme:
kızlar şimdi 184 geri aradı... konuyla ilgili aile hekimimize danışmamız gerekiyormuş. hemşirenin yanlış uygulaması varsa çözüm sağlanırmış...
allahım ne biçim bi memleketteyiz biz ya...

kızlar şimdi 184 geri aradı... konuyla ilgili aile hekimimize danışmamız gerekiyormuş. hemşirenin yanlış uygulaması varsa çözüm sağlanırmış...
allahım ne biçim bi memleketteyiz biz ya...

Bu mudur yani buldukları çözüm...peki sen uyanmasan araştırmasan velevki bebeğe de birşey olsa nasıl çözüm sağlayacaklarmış... Ayrıca ben hemşirenin de aile hekiminden bağımsız olarak kafasına ilaç vereceğini ve dozunu da kafasına göre ayarlayacağını hiç sanmıyorum faturayı en olmadı hemşireye keserler...

benım kız iyi uslu ama uyku düzeni oturtamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor akıl verin bana ne olur

şimdi benım kız güne çok geç bşlıyor saat 8 8 buçuk gibi uyanıyor ıkınıp sıkınıp kaka yapıyor bazen yapmıyor sonra hemen uyuyor 11 kadar falan uyanıyor sonra 1 saat sonra yıne uykusu geliyor yıne uyuyor sonrakı saatlerde 2 yada 3 satte bir yıne uyuyor bu uyumaları da 30 dakıka 40 dakıka bilemedin bir saat ama kısa aralıklarla çok uyuyor akşam 5 ten sonra uyutmayayım diyorum ama olmuyor hopluyoruz zıplıyoruz evin önünde park var çıkıyoruz yok arabasına koymuyorum uyuyor çünkü arabaya binince kucağımda tutuyorum orda bile kafası düşüyor uykusu varsa kımseyı dinlemiyor gece 19/20 gibi hep ayakta 21 ve 22 arası illa uyuyor hıh tamam iyoruumm oldu buu ama 23 gibi başlıyor mızırdanmaya uykusuna devam ettirmek için uğraşıyorum emzik veriyorum pışpışlayorum yanına yatıyorum bazen göstermiyorum kendimi oda karanlık çıt çıkmıyor ama olmuyor atıyor emziği sağa sola dönüyor sevinç çığlıkları atıyor oyun oynuyor kendi kendine ben zorluyorum yarım saat bir saat uğraşıyorum ben zorldıkça sinirleniyor başlıyor gece yarısı avazı çıktığı kadar ağlamaya 2 saat uğrştığım oluyor gözler cin gibi kucağıma alıp konuşup gülersem ağlamaları kesiliveriyor başlıyor yıne gülücüklere sonra canı ne zman isterse ozman uyuyor gün içinde 2 saat dayanamayan bebek gece yarısı 3 saat oyun istiyor ama 2 gibi bir uyudumu gece hiç kalkmadan sabahı ediyor emerken bile gözünü açmıyor

şimdi ben bunu gün içinde nasıl oyalarım ne yedirip ne içirem bu çocuğa da uyumasın gün içine yada gece 9 da uyuduğunda nsıl devam ettıryım de uyanmasın

valla söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum.. allahtan annem verme dedi de ben de kestim, 1 hafta verdiğimle kaldı. bu salaklara güvenip hiç bişey yapmamak lazım...

valla söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum.. allahtan annem verme dedi de ben de kestim, 1 hafta verdiğimle kaldı. bu salaklara güvenip hiç bişey yapmamak lazım...

merhaba meltem kan damlasından bahsediyorsun sanırım geçmişi okuyamadım bizede verildi gecen ay ben kullanmıyorum çünkü test yapılmadı test yapılması içinde çok küçükler daha. bu ayı da dolduralım bakıcaz duruma

canım uyku düzeni için yapılması gerekenleri yapmışsın bence. fazla zorlama kafana takma. bence senin bebeğin uykuyu seviyor. saatlerine gelince günlük uyku saatini uyuyorsa kısa kısa olması sorun değil. ama günlük uyku saatinden fazla uyuyorsa birşeyler yapman lazım. ha onun için ne yapabilirsin bi yorumum yok. bir de bunlar büyüdükçe uyku saatleri hep değişecek. ben mesela çok güzel bir uyku saati oturttum, ama şimdi mesela öğlen uykusunu kısalttı, ama olması gereken bu, zamanla uykuları açması. senin bebiş günde toplam kaç saat uyuyor? 5 aylık bebeğin günde 15-16 saat uyuması gerekiyor. eğer bundan fazla uyuyorsa sıkıntı yapman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…