2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlarrrr utku inanc da bugun ilk disini cikardi.ama huysuzlugunu gel bana sor yanii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrrr utku inanc da bugun ilk disini cikardi.ama huysuzlugunu gel bana sor yanii

oh dişler başladı, sen 2. şanslı(!) annemizsin... tebrik ederiz :)
ya ben de çok korkuyorum şu diş olayından (
nasıl canım ateş, vs oldu mu yoksa sadece huysuzluk falan mı var?

hello mello kızlarr
eşim şehirdışına çıktığı için kuzucumla annemlerdeyim pazartesi akşamından beri...
cepten okuyorum sizi ama pek yazmaya fırsat olmuyo...
ben artık tattırma işini biraz daha genişlettim, bebişim anne sütünden başka pek bi tat bilmiyodu d3 ve kan ilacı dışında gerçi o vegaferon denen damlayı biz de çok kısa kullandık ta dur oraya gelecem
artık yoğurt, yemeklerimizin suyundan, kahvaltıda azıcık peynir, çayıma çok isteyerek baktığı için kaşık ucuyla açık çay!!! ondan bundan derken bişeylerle tanıştı
ama anne sütü her daim tek karın doyurucu olarak devam
inşallah en az 1yıl da böyle devam eder..
ön alttan 2 dişliyiz artık ve sanırım 3. de yakın!!! ama diş olayı çok sancılıymış arkadaşlar inşallah hepimiz için kolay atlatılır bu süreç

deniz aralın düştüğünü okumuştum geçmiş olsun canım

zynbche canım size de çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Tesekkurleerr .atesi cok degildi elleerde ve kafada sicaklik vardi biraz.dun ishal gibiydi suluu yapti hep kakalarini.insallah huysuzlugu gecer darisi hepinizin basina kizlar

canımm dün yazdıkların beni de çok etkiledi.. başınız sağolsun... allahım onlara sabır versin
inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşurlar bebeklerine diyecek çok şey yok maalesef.. allah sabır versin

off hemde ne huysuzluk!
biz 3.diş huysuzluklarını yaşıyoruz allah kolaylık versin hepimize
hayırlı olsun sizin de

teşekkür ederim diar :))
bu arada İstanbul'da hava sapıtık haberin olsun gerçi tüm memleketin hava sapıtık (

meltemcim daha önce konuşma fırsatımız olmuşmuydu bilmiyorum hoş geldin aramıza
buaralar pek giremiyorum...
vegaferon hakkındaki paylaşımlar için teşekkürler canım
ben de 1 hafta kadar kullanmadım bile, iyiki kullanmamışım şimdi evimde değilim onu da yanıma almamışım bile gidince bakıcam seri numarasına çok merak ettim eğer toplanması gerekense ben de çok kızcam hemşiremize
nasıl ihmal edilir anlayamıyorum
dediğin gibi maalesef herşeye de bi kılıf bulunuyo
doğumunu da okudum benzer süreçler geçirmişiz tek fark benimki uzun saatler sonucu normal yolla gelmedi ve mecburi sezryana alındım aynen en son ağlıyordum o zaman epidural olsun diye ama 9 cm açıklıkla olmazmış... herneyse şükürler olsunki sağlıkla kucakladık, allahım tüm isteyenlere versin
bebişinin düzenine kocaman bir maşallah
ayrıca geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara...

Son düzenleme:

Tesekkur ederiz teyzesi

Haydi hayırlı olsun sizin dişiniz de.. Off ben bu diş olayından çok korkyorum yaa

Ooo dişler 3 lüyo bile haa bizde daha tık yok:)

teşekkür ederim canım:))

Merhaba ben ocak annesiyim. Bebeğimde inek sütü alerjisi var. Ben sadece süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum. Burada birkaç arkadaşın bebeğinde de alerji varmış. Deneyimli annelere bir kaç sorum olacaktı
Doktorumuz ek gıdaya artık geçmemizi 6. ayı bekleyince bebekleri sonrasında zorlandığını söyledi.6. aydan sonrada süt ürünlerini yavaş yavaş başlayacağımızı söyledi. Ben henüz çok erken olduğunu düşünüyorum ama bir arkadaşımın bebeğinde de alerji vardı ve o 6. ayı beklemişti. Bebeğinin ek gıdalara bir türlü alışamadığını kilo kaybı olduğunu söylemişti. Sizler ek gıdaya geçtiniz mi.
Ayrıca doktorumuz benimde yavaş yavaş süt ürünleri içeren gıdalara başlamamı söyledi. Ama öncelikle yüksek ısıda pişmiş şeylerle başlamalıymışım. Bebeğin uzun süre süt proteininden uzak durup birden karşılaşınca anaflaktik reaksiyon bile gelişebileceğini söyledi. Sizler hiç denediniz mi nelerle başladınız?
Bir de nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz. Bizim çok şiddetli olmasa da ara ara dermatitimiz tekrarlıyor. Böyle diyet yapmak zormuş gerçekten. Allah tüm bebeklere acil şifalar versin.

sağol canım, çok zor milletle uğraşmak inşAllah güzel bir tatil geçirirsiniz
evet bizde oluyordu göz kırpma, artık hiç kalmadı diyebilirim şükür. uzun zamandır görmedim. geçti gitti :)

çok teşekkürler canım, bugün daha iyiyiz şükür
kuzunun inciler çıkmış da üçleniyor, maşallah subhanallah, ağrısız sızısız çıkarsın inşAllah

çok teşekkürler canım, bugün daha iyi çok şükür. bundan sonra kim kırılırsa kırılsın ben kızımı bir daha öyle görmek istemiyorum (
inlemekten uyuyamadı 3 gece yavrum, değer mi onca çektiğine

Teşekkür ederim canm allah razı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım o bahtsızlardan biri de benim malesef( bizim diyette başlangıçta tüm allerjenler yasaklıydı... Sadece süt ve sür ürünleri değil malesef... Yavaş yavaş diyetimi bebeğimin durumu düzelince açmaya başladık... Şimdi yumurtanın sarısını muzu ve doatesi tüketebiliyorum... Gerisi hala yasak keçi peyniri denedik çünkü ona da reaksiyon verdi malesef derhal kestim... Ben
M bebeğim 5 aylık henüz başlamadık... 5.5 aylık gibi başlayacağız daha öncesinde geçirttirmedi anne sütüyle devam ediyor...( özel raporla çıkarttığım mamayı neocate yemiyor ) valla doktorların yaklaşımları farklı oluyor bu konuda ben onu anladım zira Alaa adlı bir arkadaş var aralık annelrinde onunda bebğinde allerji var onun doktoru da herşeyden tattırma yanlısı... Senn diyetini de süt ürünleriyle açmayı deneyebilir tabi doktorun şayet keçi sütü peyniri vs ye tepki vermezse senin için iyi bir Ca kaynağını tüketmiş olacaksın çok önemli dene bence de... Ama bebekte ben denemedim ve denemem de zira benm yediğim keçi peynirine bile reaksiyon verdi... Nemlendirici oarak mustelanın stelatopiasını kullanıyorum... Banyoda yıkarken de yne mustela stelatopia milky bath kullanıyorum... Diyet hakikatten zor çok ama çok zor ben bazen ağlama krizine giriyorum hala ama yine de çok şükür alıştım diyebilirim:) size de çok geçmiş olsun...

Eki Görüntüle 1103176

:))

en son tatile gittiimizde eşimin kardeşi jako papağanımız vardı.biz uyurken onu kaçırdı yanlişlikla.tabii bebekle kuş aynı değil ama biraz hareketli sağolsun..ee bebeğe dokunma etme de diyemem sevmek isteyecek sonuçta..
göz kıpmanızın geçmesşne çokk sevindim.o zamanlar resmen gözlerinin içine bakıyordun yapcak mı diye.neyse şükürler olsun Allah ım herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallahhhh

Hadi hayırlı olsun sizin de dişler...
Sizin dr mi çok sancılıydı
Çıktıktan sonra huysuzluğu geçiyor diye bişyordum ama essela hala huysuz deyince iyice korktum
Hoş korkunun ecele faydası yok ya:))
Teşekkür ederim canm allah razı olsun

Sizinde başının sağ olsun dün burda sayfaşar dolusu hikayenizi okudım
Tamamen dağıldım gece doğru düzgün uyuyamadım
Yazacaktım yaZamadım. Çok etkileniyorum
Kabuslar gördüm çok kötü. Eşime de söyledim bana halimimin sebebini sorınca
O da koptu tamamen. Sözün bittiği yer. Ne dense boş melek oldu gitti
Allahım benim sabrımı da alıp o anneye babaya versin
Ne kdr zordur.....

Teşekkür ederm canm allah razı olsn
Memelemiz meşek oldu bgn toprağa verdik daha zor geldi
Hepimiz kötüyüz dualar olndı alalhm anne babayda sabr verain 8 ay taşıdı karnnda ne umutlar
Rabbim herkesin evladnı bağilasn
Bana destek olan herkese tşk ederm

Kızlar eşimin yüzünde zona çıktı tiyaşayan bilen var mı? Yaralar geçse de ağrı geçmez diyorlar moralim bozuk( bebeğe de yaklaşmıyo hiç bulaşır diye Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…