sende araştırmışşsındır canım ama özellikle çocuklara su çiçeği bulaşabilir yazıyor.bi doktora gittiniz mi canım
gitti canım kaç gündür yanlış teşhisle ilaç kullanıyordu ağrılar artınca Bi daha gitti bugün anlaşıldı. Dr demiş bebeğe yanaşma diye. Su çiçeği de bulaşsaydı Allah korusun belli olurdu sanırım??
çokkk çok geçmiş olsun belli olurdu herhalde geçseydi.geçtiyse bile korkma forumda okumuştum aralık bebişlerinden biri su çiçeği çıkarmıştı.ama eşin için zordur hem ağrıları hemde bebeğe yaklaşamamak Allah ım hem sabır hemde şifa versin inşallah.
Henuz gecmedi huysuzluk ama bakalim onumuzdeki gunleerde degisecek miHadi hayırlı olsun sizin de dişler...
Sizin dr mi çok sancılıydı
Çıktıktan sonra huysuzluğu geçiyor diye bişyordum ama essela hala huysuz deyince iyice korktum
Hoş korkunun ecele faydası yok ya:))
Sizinde başının sağ olsun dün burda sayfaşar dolusu hikayenizi okudım
Tamamen dağıldım gece doğru düzgün uyuyamadım
Yazacaktım yaZamadım. Çok etkileniyorum
Kabuslar gördüm çok kötü. Eşime de söyledim bana halimimin sebebini sorınca
O da koptu tamamen. Sözün bittiği yer. Ne dense boş melek oldu gitti
Allahım benim sabrımı da alıp o anneye babaya versin
Ne kdr zordur.....
benım kız iyi uslu ama uyku düzeni oturtamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor akıl verin bana ne olur
şimdi benım kız güne çok geç bşlıyor saat 8 8 buçuk gibi uyanıyor ıkınıp sıkınıp kaka yapıyor bazen yapmıyor sonra hemen uyuyor 11 kadar falan uyanıyor sonra 1 saat sonra yıne uykusu geliyor yıne uyuyor sonrakı saatlerde 2 yada 3 satte bir yıne uyuyor bu uyumaları da 30 dakıka 40 dakıka bilemedin bir saat ama kısa aralıklarla çok uyuyor akşam 5 ten sonra uyutmayayım diyorum ama olmuyor hopluyoruz zıplıyoruz evin önünde park var çıkıyoruz yok arabasına koymuyorum uyuyor çünkü arabaya binince kucağımda tutuyorum orda bile kafası düşüyor uykusu varsa kımseyı dinlemiyor gece 19/20 gibi hep ayakta 21 ve 22 arası illa uyuyor hıh tamam iyoruumm oldu buu ama 23 gibi başlıyor mızırdanmaya uykusuna devam ettirmek için uğraşıyorum emzik veriyorum pışpışlayorum yanına yatıyorum bazen göstermiyorum kendimi oda karanlık çıt çıkmıyor ama olmuyor atıyor emziği sağa sola dönüyor sevinç çığlıkları atıyor oyun oynuyor kendi kendine ben zorluyorum yarım saat bir saat uğraşıyorum ben zorldıkça sinirleniyor başlıyor gece yarısı avazı çıktığı kadar ağlamaya 2 saat uğrştığım oluyor gözler cin gibi kucağıma alıp konuşup gülersem ağlamaları kesiliveriyor başlıyor yıne gülücüklere sonra canı ne zman isterse ozman uyuyor gün içinde 2 saat dayanamayan bebek gece yarısı 3 saat oyun istiyor ama 2 gibi bir uyudumu gece hiç kalkmadan sabahı ediyor emerken bile gözünü açmıyor
şimdi ben bunu gün içinde nasıl oyalarım ne yedirip ne içirem bu çocuğa da uyumasın gün içine yada gece 9 da uyuduğunda nsıl devam ettıryım de uyanmasın
Çook canım sıkkın çok en yakın arkadaşım buğlem adaya hamile idi haziranda soğm yapcaktı dün sancısı neticesinde bebek kordon dolanmasından öldü demeye dilim varmıyor.
Dünden beri doğm yapmaya çalışıyor göZlerinde bile derman kalmadı allahm yardım etsin ona hastanedeyim kızlar dua edin neolur.
Nasıl dayanılır bu acıya o evine nasıl gircek bebeğinin odasına nasl bakıcak😰😰
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Of of off. Rabbim! Sinavi cok agirmis cok. Allahim guc sabir derman versin.
Benim de tup bebekle yillar yillar sonra ikiz bebeklere hamile olan bir arkadasimin 5.ayinda bebeklerden birinin kesesi patlamış, digerini de kaybetmisti. Mecbur dogum yapmisti...
Bizde bebekler uyumuyo ağlıyor diye sikayet ediyoruz he...
Su kadar az kilo aldi...
Erken mamaya gecti...
ne kadar basit dertlerimiz oldugunun farkındayımiyiz..
Merhaba canım o bahtsızlardan biri de benim malesef( bizim diyette başlangıçta tüm allerjenler yasaklıydı... Sadece süt ve sür ürünleri değil malesef... Yavaş yavaş diyetimi bebeğimin durumu düzelince açmaya başladık... Şimdi yumurtanın sarısını muzu ve doatesi tüketebiliyorum... Gerisi hala yasak keçi peyniri denedik çünkü ona da reaksiyon verdi malesef derhal kestim... Ben
M bebeğim 5 aylık henüz başlamadık... 5.5 aylık gibi başlayacağız daha öncesinde geçirttirmedi anne sütüyle devam ediyor...( özel raporla çıkarttığım mamayı neocate yemiyor ) valla doktorların yaklaşımları farklı oluyor bu konuda ben onu anladım zira Alaa adlı bir arkadaş var aralık annelrinde onunda bebğinde allerji var onun doktoru da herşeyden tattırma yanlısı... Senn diyetini de süt ürünleriyle açmayı deneyebilir tabi doktorun şayet keçi sütü peyniri vs ye tepki vermezse senin için iyi bir Ca kaynağını tüketmiş olacaksın çok önemli dene bence de... Ama bebekte ben denemedim ve denemem de zira benm yediğim keçi peynirine bile reaksiyon verdi... Nemlendirici oarak mustelanın stelatopiasını kullanıyorum... Banyoda yıkarken de yne mustela stelatopia milky bath kullanıyorum... Diyet hakikatten zor çok ama çok zor ben bazen ağlama krizine giriyorum hala ama yine de çok şükür alıştım diyebilirim:) size de çok geçmiş olsun...
aradilar hekimin uygun gordugu sekilde kullnimina bsy dyemeyiz dediler bide toplatilann vegaferon dogrymus hakikaten o seri nolu olanlar toplatilmis
Saol canm allah razı olsn evet
Bizden daha agır dertler çekenler var bugünlerimize şükür rabbm
Canım Allah sana da o melek yavrumun anne babasına da sabır versin çok zor bir durum
Çok tşk ederim cnm gerçekten çok agrı zor hayellerler beklemek elin değerek herşeyi yapmak karş karş süslemek sonra biranda yıkılmak dayanılmaz bir acı tarifi mümkün değil
Allah kimseye yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın inşallah kısa zaman da acılarını hafifletecek yeni melek ler verir allahım
Bilmiyorum neden uyumuyor ama cok sinirleniyorum soyleki ayagimda salliyorum ozaman uyuyor :) bende ayagimdan birakmiyom, gece 3 den ezana kadar boyleydi, sonra anneme verdim o devam etti, sabah 8 de uyandi, benim bebek genelde 6 da uyaniyorbir daha sallasamda kar etmiyor
Kizlarrrr utku inanc da bugun ilk disini cikardi.ama huysuzlugunu gel bana sor yanii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim diar :))
bu arada İstanbul'da hava sapıtık haberin olsungerçi tüm memleketin hava sapıtık (
Ayy bize de aile hekimi vegaferon verdi gün
de 3 damla ve ne zaman versem Eymen hep kustu ilacı atana kadar kırmızı kırmızı kustu hep demek ki ondan ferrum mu alsak acaba bende bayagidir vermiyordum kusuyor diye iyi ki vermemisim
slm annişler ne alemdesiniz ???
son syfya göz attım diş çıkarmalar olmuş bizde tı yokinş. sorunsuz atlatırız o günleride Allah'a şükür prensesim gece yatıo ama gündüz uykusu pek yok geçen 2 vgün boyunca tül perde örtü ne varsa yıkadım evi kaldırdım bide bana sorun çocukla 2 günde bitecek işler 4 günde bitiyo canları sağolsun Rabbim korusun meleklerimizi
belki topic e girme fırsatı bulamam şimdiden ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN hepimizin
Allah'ım kimseleri evlat acısıyla sınamasın inş. Dileğen tüm kadınlar evlat sahibi olsun Allah'ın izniyle
dun gece ruyamda seni gordum yani adini:))
bak simdi bi misafirlikteyiz bulask makinesine bakyrm markasina bi baktim : "livalinda"marka :)) aa bu bizim forumda da livalnda var diyorum :)
ay cok guldum aklina geldkce guluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?