2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sende araştırmışşsındır canım ama özellikle çocuklara su çiçeği bulaşabilir yazıyor.bi doktora gittiniz mi canım

gitti canım kaç gündür yanlış teşhisle ilaç kullanıyordu ağrılar artınca Bi daha gitti bugün anlaşıldı. Dr demiş bebeğe yanaşma diye. Su çiçeği de bulaşsaydı Allah korusun belli olurdu sanırım??

çokkk çok geçmiş olsun belli olurdu herhalde geçseydi.geçtiyse bile korkma forumda okumuştum aralık bebişlerinden biri su çiçeği çıkarmıştı.ama eşin için zordur hem ağrıları hemde bebeğe yaklaşamamak Allah ım hem sabır hemde şifa versin inşallah.

sağol canım duaların için

Henuz gecmedi huysuzluk ama bakalim onumuzdeki gunleerde degisecek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım meraba hatırlıyorum seni mart ayında hamile kalmak isteyenler topiğinden:) yazını okudum. Benim kızımla hemen hemen aynı. Sekiz gibi uyanıyor ve gün içinde uç sahte bir uyuyor akşam da 20-21 arası uyuyor ve gece hiç uyanmıyor taaki ben 5te kaldırıp emzirene kadar. Sonra tekrar uyuyup dediğim gibi 8de uyanıyor. Senden tek farkımız uyandığında sabah uyumaya devam etmiyor oyalanıyor 11e kadar. Yani o ara uyutmasan belki hallolur?

Of of off. Rabbim! Sinavi cok agirmis cok. Allahim guc sabir derman versin.
Benim de tup bebekle yillar yillar sonra ikiz bebeklere hamile olan bir arkadasimin 5.ayinda bebeklerden birinin kesesi patlamış, digerini de kaybetmisti. Mecbur dogum yapmisti...
Bizde bebekler uyumuyo ağlıyor diye sikayet ediyoruz he...
Su kadar az kilo aldi...
Erken mamaya gecti...
ne kadar basit dertlerimiz oldugunun farkındayımiyiz..

Saol canm allah razı olsn evet
Bizden daha agır dertler çekenler var bugünlerimize şükür rabbm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler MiraKar . Ben alerjisi kesinleşmeden önce keçi peyniri ve yoğurdu denemiştim ama reaksiyon verdi maalesef . Keçi sütü ve soya bazlı ürünlerle çapraz reaksiyon verebiliyormuş. Sanırım denemek için biraz daha bekleyeceğim. Çok geçmiş olsun sizlere de

aradilar hekimin uygun gordugu sekilde kullnimina bsy dyemeyiz dediler bide toplatilann vegaferon dogrymus hakikaten o seri nolu olanlar toplatilmis

Ayy bize de aile hekimi vegaferon verdi günde 3 damla ve ne zaman versem Eymen hep kustu ilacı atana kadar kırmızı kırmızı kustu hep demek ki ondan ferrum mu alsak acaba bende bayagidir vermiyordum kusuyor diye iyi ki vermemisim

Canım Allah sana da o melek yavrumun anne babasına da sabır versin çok zor bir durum

Çok tşk ederim cnm gerçekten çok agrı zor hayellerler beklemek elin değerek herşeyi yapmak karş karş süslemek sonra biranda yıkılmak dayanılmaz bir acı tarifi mümkün değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kimseye yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın inşallah kısa zaman da acılarını hafifletecek yeni melek ler verir allahım

canım meraba nasılsın görüşmeyeli?uyku konusunda sıkıntı çekiyomuşun,bende bi zamanlar çok kötü sıkıntı çektim şimdi çok şükür düzene girdik sana yaptıklarımı anlatayım.
1)akşamları kesinlikle tv açmıyorum,sese dair ne varsa ya kapatıyorum yada kısıyorum,misavir vs varsa bişey yapılmıyor zaten..
2)uyucamız odada loş ışıkta avizemiz var
3)uyumadan önce altını değiştiriyorum
4)yatağına götürürken kulağına iyigeceler kızım diyerek pışpışlıyorum
5)mamasını veriyorum
biraz sallayıp nenni söylüyorum uyuyo saat 21.00-21.30 gibi uyuyo sabah 03.-03.30 da uyanıyo bidaha mama yapıyorum tekrar uyuyo ve 08.00 da uyanıyo yatağın içinde yarım saat pikesiyle oynuyo ve konuşuyo sonra sıkılıyo ve ağlıyo:)) oynama sırasında ben uyuyorum:)))

bu programı ben belirledim canım o saate göre salladım uyuttum ondan bu düzene alıştı,bende çok zorlandım,

ya anason çayını denesen bir kaç gün düzene oturana kadar,şimdi hatırladım bende düzene otursun diye yarım çay bardağından az vermiştim,hem uyku veriyo hemde gazını daha rahat çıkarıyo,başka sana tavsiyem,düşünüyorum bunlar geliyor,bu arada benim sütüm yaklaşık bir aydan beri yetmediği için mama veriyorum,onunda çok etkisi oldu canım,emziriyodum arkasından da mama veriyodum uzun süre uyuyodu,gündüz uykumuz size benziyo sabah sekizde uyandıktan sonra 10.30-11.00 gibi tekrar uyur bir saat sonra uyanır bu şekilde devam eder iki,iki buçuk saate bir uyur ama bir saat uyur akşam dokuzbuçuk olunca esnemeye başlar ve uyur işte böyle canım.

gece uyandığında ne olursa olsun konuşma,gülme ve uyuyana kadar salla,yani nasıl uyutuyosan onu yap,Allah yardımcın olsun canım.....

Gündüz uyuduğu bi gece uykusu varmi. Gecesi funduzune kaymistir belki?. Gündüz uykulari daha hassas oluyomus senin anlattigin gibi annen yaninda demek ne güzel benim öyle bi imkanim yok. Alt katta KV var ama iste(

Kizlarrrr utku inanc da bugun ilk disini cikardi.ama huysuzlugunu gel bana sor yanii

Canim kolaylıkla cikartiniz inşallah disinizi Essela ssükunet 3. Sen:))) önceden dogumlari sayardik simdi dişleri:

slm annişler ne alemdesiniz ???

son syfya göz attım diş çıkarmalar olmuş bizde tı yok inş. sorunsuz atlatırız o günleride Allah'a şükür prensesim gece yatıo ama gündüz uykusu pek yok geçen 2 vgün boyunca tül perde örtü ne varsa yıkadım evi kaldırdım bide bana sorun çocukla 2 günde bitecek işler 4 günde bitiyo canları sağolsun Rabbim korusun meleklerimizi

belki topic e girme fırsatı bulamam şimdiden ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN hepimizin

Allah'ım kimseleri evlat acısıyla sınamasın inş. Dileğen tüm kadınlar evlat sahibi olsun Allah'ın izniyle

teşekkür ederim diar :))
bu arada İstanbul'da hava sapıtık haberin olsun gerçi tüm memleketin hava sapıtık (

biz geldiik zaten kuzenin eve giittk cnm evden eve.Ama arabada zor oliyo biraz gunes yoktu cikti sonradan scak oldu terledi brz indallh hasta olmaz.donustede uyudu direkt...

valla neypcz bilmyrm vermesek mi¿ bizm dr yegenimin dr u. ona sordum 3aylikken vermis cok stressli... of

dun gece ruyamda seni gordum yani adini:))
bak simdi bi misafirlikteyiz bulask makinesine bakyrm markasina bi baktim : "livalinda"marka :)) aa bu bizim forumda da livalnda var diyorum :)

ay cok guldum aklina geldkce guluyorum

Senin de anneler günn kutlu olsun:)

dun gece ruyamda seni gordum yani adini:))
bak simdi bi misafirlikteyiz bulask makinesine bakyrm markasina bi baktim : "livalinda"marka :)) aa bu bizim forumda da livalnda var diyorum :)

ay cok guldum aklina geldkce guluyorum

Haha iyiymiş

2 gecedir kac kere kalkiyorum uykudan sayisini hatirlamiyorum.derin uykuya dalmiyor emmiyor bir turluu :banghead:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…