2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
annişler bana yardımcı olurmusunuz
oğlum 5 aylık son 3-4 gündür saat başı ve azıcık emiyo önceleri 3 saat te bir güzelce emerdi şimidi niye böyle oldu anlamadım ne yapabilirim komşu aç bırak dedi 2 saat zor durdu saat başı acıkıyo çünkü azıcık emiyo doymuyo ne yapabilirim ??????

2 gecedir kac kere kalkiyorum uykudan sayisini hatirlamiyorum.derin uykuya dalmiyor emmiyor bir turluu :banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yazikki bizde öyleyim uyku düzenimi bozuldu dün gece 5 kere kalktı dayanamadım yanıma aldım ağzına memeyi verdim bu seferde meme çıkınca ağlamaya başladı napıyım bilmiyorum.

Kizlarrrr utku inanc da bugun ilk disini cikardi.ama huysuzlugunu gel bana sor yanii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo hayırlı olsun dişiniz erkencisiniz maşallah
esselacım canım maşallah selıme ya 3. diş çıkıyormuş maşallah maşallah nazar değmesin yavruma bizim kızda tık yok ama huysuzluk var kulağını çekiştiryor bakalım bunun altından bişey cıkcak mı? öptüm şekerim
evet tatlıııımm orda konuşuyorduk nasılsın sağlıkla büyüt yavrunu. valla cnım bakalım dün gece 10 da uyudu çok şükür sabah 8e kadar gece de sadece 2 kez emzirdim 12 buçukta ve sabah 4-5 suları tam göremedim karanlıkta saati sonra babamız kalkınca saat 8 de emzirdim o da kalktı kahvaltı ettik onu da yanımıza aldım saat dokuz gibi meyve püresi verdim ve 9 buçuk gibi sızdı fış fış kayıkçı oynuyorduk kendini salıyo resmen çok uykusu varsa gözleri bayılıyor çocuğun yavrum kıyamadım emziğini verince uyudu :) yani sabah 1 buçuk saat yıne dayandı bakalım bu gece ne olacak teşekkür edrim canıım
leylacım tatlım zaten bu dediklerinin hepsni yapıyorum normale tv izlemeyiz biz babaöız gelınce açıyor tv. ama biz tvlı odada olmuyoruz hiç kızımla salonda vakıt geçirmiyoruz pek ya odasında ya da yatak odasındayız yatak odamızda ışık bile açmıyorum gece lambasını bile karşı odaya koydum ordan gelen ışıkla idare ediyorum misafir gelince dediğin gibi cozuttu sanırım annemler vardı birkaçgünüdr dün gittiler gece ağlamadan 10 da uyudu sabah da 8 de uyandı misafiri sevmiyor bizimki galıba zaten yabancı da biliyor biraz.
hiç sallamıyorum kendiliğinden uyuyor bizim ki emziği veriyorum bu saatten sonra da sallamam ona alışmasın bir de gece uykusuna yatırıcam zaman altını değiştirim pijamalarını giydiririm hatta kıtap okuyorum tabi kıtabı apğzına sokmaktan okuyamıyorum :):):):):):) yani hep aynı şeyleri yapıyorum kı gece uykusu olduğunu anlasın diye yok ama huy edinmiş birkere gece yarısı kalkıp oyun istiyor arada normalleşiyor erken uyutuyorum ama genelde çok geç uyuyor. artık yazıyorum bir kenara kaçta uyudu uayndı emdi diye ona göre bakıcam bakalım sağol tatlım tavsiyelerin için şu rezene çayını bi deneyeyım bakalııım

sağol canıııım hepimizin anneler günü kutlu olsun ilk anneler günümüz harika hissediyoruuuummm anne olmak çok güzel

pek kolay olduğu söylenemez ama yapacak birşey yok.iki gecedir mahvoldum kalkmaktan şu an bedenim işte ama ruhum yatağımda kaldı :126:

çok da erken değil teyzesi ya 5 aralık doğumluyuz 6. ayımıza girdik.çocuklar genetik yatkınlığa göre diş çıkartırlarmış benım 20 lık dişlerimin hepsi 18 yaşımda çıkmıştı zaten bana çekmiş kuzum

doğru aslında canım valla 6 aylık oldu bu sıpalar bizimki geç kaldı ben anneme soruyorum ne zman çıkardım diş diye ne bileyım 30 sene geçmiş diyo hehehe bakalım beklemedeyiz

takvimimi görünce kafama dank etti daha var sanıyordum günlerden haberim yok beş gün sonra evlilik yıldönümüz kızlar adamı boşladım iyice acil plan yapmam lazııımmmm

takvimimi görünce kafama dank etti daha var sanıyordum günlerden haberim yok beş gün sonra evlilik yıldönümüz kızlar adamı boşladım iyice acil plan yapmam lazııımmmm

5 gün sonra atlamayayım, canım yıldönümün kutlu olsun, ailenle mutlu, huzurlu nice nice yıllara...
bu adamları boşlamamak lazım. bozuluyorlar. benim eşim normalde hiç kıskanç değildir ama bir koç burcu olarak ilgi manyağıdır. bebişi iyice kıskanmaya başladı. sen hep onunla ilgileniyosun, onu daha çok seviyosun falan diye sapıttı :)) ben de bazen gerçekten eşimi 2. plana attığımı hissedip toparlamaya çalışıyorum durumu...

Ya kizlar ahmedin pipisinin ucu kizarmis idrar yolu enfeksiyonu olabilirim ne olabilir ya beze sikismista olabilir mi ? Offf cnm sikildi

sağol canım teşekkürler valla aylardır çok boşladım eskısı gibi değiliz artık birbirimizle doğru düzgün sohbet bile etmediğimizi farkettık önceden sadece o vardı şimdi minik kızımız artık toparlamam lazım adamı küstürmeyelim :)

Ya kizlar ahmedin pipisinin ucu kizarmis idrar yolu enfeksiyonu olabilirim ne olabilir ya beze sikismista olabilir mi ? Offf cnm sikildi

canım havalar sıcak artık bezler yakıyor, çişi asitliyse pişik yapmış olabilir...
ya da sünnet derisi yapıştıysa yine idrarından kaynaklı olabilir, enfeksiyona da yol açabilir.
başka bir neden bilmiyorum. ama bi doktora göster istersen.
bir arkadaşımın çok kızarıktı, pişik sanıp bekledi 3-5 gün, geçmedi, dr.a gitti, sünnet derisi yapışmış, ondan olmuş. o da sünnet yaptırdı..

Sünnet derisi nereye yapisacakki ya? Ben suyla trmizliyirum hem de offf nerden cikti bu ya... Dun banyo yaptirdik saniyirum yoktu boyle birşey gözüme carpmadi. Bazen sağ tarafin circirini kapatirken düzgün koyduğum halde sol tarafa geçince hareketten kayiyi ppipi acrigimda ki şeklinden anliyorim öyle birseyden suphelendim bende ama bilmiyirumki bunsefer actigimda hakiki zeytin yagi sursem birşey yaparmi acaba. Dr umuz çok uzakta öyle ha demeye goturemiyrum malesef

Bizimkide 5 mayisti, esim bana vakkodan canta almis, bende ona uzun zamandir yapmadigim mercimek corbasi yaptim kutladik gecede bebegin gazindan uyuyamadik o corbayi icmicektim, sizede mutlu mutlu seneler canim biz yapamadik ama siz yapabiliyorsaniz bebegi birakip disari cikin cok iyi gelir

Valla bizimkide 15 mayis ta ama benim Esim muhtemelen unutacaktir. Nikah yildonumumuzu unuttu çünkü 27 nisandi. Ben bi hazirlik yapmicam galiba zaten o gün yüzme dersi var eve geç gelecek hediye de almicaktir genelde son güne birakir yüzme dersi olduğu için de almaz. Bende saldim artik hic bi beklentim yok. Ben onun umurunda bile değilim sanirim hic belli etmiyoda... Offf

Ay talihsizlik olmuş mercimek çorbası ya:))) olsun kutlamışınız bir şekilde:)) bizim de 21 mayıs evlilik yıldönümümüz bakacağızzz:)))

ya canım ne bileyim aile hekimine falan göster, anlarlar bir fikir yürütürler. inan sadece duyduğum bir örneği söyledim benim hiçbir fikrim yok. ama önemli bir bölge ihmal etme. geçmiş olsun..

esimin ogrencileri koyden toplayp gtrmisler durduramyrm kendimi cok yedim gaz yapar mi sute acaba

canım yediklerin bebeğe geçer gaz yapar diyorlar ama ben buna inanmıyorum. bunun tamamen halk arasındaki bir söylentiden psikolojik olduğunu düşünüyorum. ben ne bulursam yiyiyorum doğumdan beri, hiç ayırmadım gaz yapar mı falan diye. bana hep diyolardı yok onu yeme bunu yeme gaz yapar bebeğe diye. bana gaz yapıyordu ama Ege'nin yediklerimden etkilenip gazdan kıvrandığını hiç görmedim... bence sen o erikleri afiyetle ye :))

SİZİnde yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu senelere ailenle mutlu bir şekilde. çok hoş eşin düşünceliymiş ama mercimek çorbası işi de bebişe yaramamış ama olsun bi şekilde kutlamışsınız biz de evdeyiz kıme bırakıp da gidelim burda yalnızım aileler yokki. evde pasta keseriz muhtemelen :) gecen senede öyle yapmıştık ama ben mide bulantılarımdan yıyememştimm ne günlerdi şimdi karnımdaki yanımda

öyle deme tuğbacım çok yorgunsun biliyorum inşallah eşin unutmaz ve harika bir yıldönmümü geçirirsniz en azından kafanız dağılmış olur bebişiniz de erkenden uyur :):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…