2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
güle güle kullan canım. ben de ikeanın şu klasik krem sandalyelerinden aldım, geçen hafta :))

ben de oturmaya koltuk aldıım şimdilik onda yedircem ahan da bu sonra da ikeanınkını alıcam ama bursaya gtmem gerek burda ikea yoook

Eklentiler

• $untitled.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 38

Harika yildonumu ve benim esim? Peeehhh doğumdan önce bile disarida yiyelim vs gibi bi durumumuz olmadi. O gün hediyesini alir gelirdi romantik iki çift laf etmeden verir bende tesekkur ederim o kdr yani. Bence unutur bende hic sesimi cikartmam cikarip ne yapayimki... Suanda kavga etmeye bile enerjim yok:)) yaptigim fedakarliklari görse anlasa belki güzel birşeyler yapar ama birseylerin farkında degilki canm... Kirginim bile diyemiyorum artik paramparcayim...

teşekkürler,sizde iyi günlerde kullanın inşallah

biz de teşekkür ederiz teyzesi :))

ben de oturmaya koltuk aldıım şimdilik onda yedircem ahan da bu sonra da ikeanınkını alıcam ama bursaya gtmem gerek burda ikea yoook

ya oturması için güzel çok cici bişey ama bence yemeği onda yedirirken zorlanabilirsin, renkleri ve oyuncakları dikkatini dağıtabilir
bu arada ikea online satış da yapıyor sanırım, en olmadı gidemezsen alır kargolarız sana :))
ben daha sandalyemizi açmadım bile, daha dik ve açısız olduğu için, destekli oturmaya başladığında oturtucam, muhtemelen ay sonu gibi..
ben bu sandalyeyi çok beğeniyorum, kendini beslemeye başladığında da önünü çıkararak aile mamasına tamamen yanaştırıcam. sandalye çok basit ve renksiz olduğu için aile masasında kendini daha düzenli ve bir birey olarak hissedeceğini düşünüyorum. gelişim için pedagogların önerdiği, yurt dışında birçok ödül almış bir sandalye.
içine bir de mama sandalyesi için minder aldım, yanlarını sarıyor.
sandalyenin fiyatı da gayet iyi 57 TL :)
umarım bebişlerimizin güzel bir sofra ve yemek alışkanlıkları olur :)

canım bnım yaa çok zor bir süreçten geçtik hepimiz ama senınkı ayrı yavrun çok zor bir bebek ama sağlıklı olsun da sen de akıl sağlığını korumaya bak canıım ben uykusuz kalınca ki benım kız bir uydumu uzun süre uyur geceleri basım ağrıdan çatlıyor allah yardımcın olsun eşinin de içine güzel duygular versin kıymetını anlasıın baş tacı edilecek kadınsın daha ne yapacaksıııın

tatlım o renkli yuvarlak yer çıkıyor sadece koltuk olaek kalıyor hem oturmasına destek olsun diye aldım hemde oyun oynasın diye masada biz yemek yerken masanın üzerine koyuyorum bize bakıyor içide çıkıyor daha da genişliyor sonrasında da banyo da orda burda kullanırım

bu arada teşekkürler canım düşüncen için bursaya hem gezmek için gitmek istorum sevgili eşim götürüşe hem gezme hem alışveriş

Eklentiler

• $untitled.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

güzel bişeymiş, güle güle kullan...

kolik bi bebek olunca korkuyorum valla. dogm yptgmdn beri kurufaslye vs yemedm hc.az oncede pespese oyle bi gaz ckartti ki yetiskin insn gibi..bikac sabahtir saat tam 7 de aglyrk uyanyo sonrada ddgm gibi zoort zoort:))

kolik bi bebek olunca korkuyorum valla. dogm yptgmdn beri kurufaslye vs yemedm hc.az oncede pespese oyle bi gaz ckartti ki yetiskin insn gibi..bikac sabahtir saat tam 7 de aglyrk uyanyo sonrada ddgm gibi zoort zoort:))

geçen nette okudum bu kolikleri, çok zor ya, ama 4-6 ay arası düzeliyorlarmış. bence az kaldı az daha sabır :))
bi de 5. aydan sonra kendileri çıkarabiliyorlarmış gazlarını :) o rahatla çıkarmaya başladı mı sen de rahatla yersin her istediğini :))

sağol canım bebeklerimiz mutlu olsunnn hep ikeanın kı tepsisi var mı?

evet canım önünde tepsi var ve takılıp çıkarılabiliyor. bence çok rahat edersin. benim komşum 5 yaşına kadar kullandı kızına, sonra boyu uzayınca yükselticiye geçti. kuzenim de bundan çok memnun.

tamam canım şu yağmurlar bir geçsin bursya gidince bunu alıcam diğerleine hi gerek yok çok ekonomik ve kullanışlı

teyzelerim annem şükür sonunda kararını verdi bana bu mama sandalyesini aldı
http://www.hizlial.com/wellgro-daily-comfort-mama-sandalyesi-kirmizi/10343702?pid=10351512

Hehe güle güle kullansın afiyetle yesin mamalarını

afiyet olsun size de:)

Aynen katılıyorum ben de araştırdım bayağı kullanan herkes de çok memnun bende ikeadan alacağım... Çok uçuk fiyatlara gerek yok..

Bizim de 20 Mayıs herkes mayısta evlenmiş anlaşılan :)

Hehe yaz gelmeden ideal bir ay:)

Hehe bizimde 23 Nisandı evlilik yıl dönümümüzdü
Eşim Su Ada'ya yemek rezarvasyonu yaptırmış oğluşumu da aldık gittik
Tekneye bindi Arascık da
Bence çocuklarımızla gitmek daha güzel onları bırakmaya gerek yok:))

Hediyem yoktu ama çok güzel bembeyaz güllerle dolu bir buket çiçeğim vardı

Hediye herşey boş. Tatlı dilleri olsun evlilik yıldönümümüz kutlu olsun hayatım deseler yeter
Biz kadınlar çok basit varlıklarız aslında ama anlayan yok...
Hiç birimiz pırlanta istemez...yanımızda olsunlar hissettirsinler de....

saglikli olsun ahlakli olsun gerisi Fasa fiso. Akil sagligimi korumaya başarabilir miyim bilmiyorum ama bos bieakmiyorum kendimi genelde dusunmemeye calisiyorum azicik bos kalsam ya bisi okuyorum ya bisi izliyorum. Boşta kalip düşündüğümde kendimi ağlarken buluyorm hep. Simdilik rafa kaldirdim aglamayi. Çok spontane olmadikca düşünmek yok hatirlamak yok. Ahmed biraz daha toparlansin öyle... Amin canm saolasin iyi dileklerin için Allah kimsenin aile saadetini mutluluğunu huzurunu bozmasin. Allah herkesi eşiyle mujabbetli etsin...

Sen o kolik bebeleri bana sor canm benim oğlum sapina kdr kolik bi bebekti günde iki kere nöbet tutardi 4-5 saat aglardi sesi kisilirdi en sonunda neler neler atlartik o yüzden simdiki halime sukrediyorum yine uyumuyo ama en azindan son ses aglamasi yok. Dikkatini cingirakla fln dagitabiliyorum. Zor gerçekten kolik bebek... İlimlerini kurutuyodu benim . ben hala yemiyirum valla kuru fasulye nohut fln o can yanmasi ile uzun bi müddette hemen herhalde:)))

Bu arada saglik ocagina gittik pipide birşey yokmuş çok şükür. Vücuttaki isilik gibi olan bebeklere ve mukuslu kakaya cvp alamadik geldik saolun canlar

Cnm çok geç oldu biliyorum ama Allah in seni hayirlarla karsilastirdigi bi omur diliyorum sana çok niyet ettim de yazamamistim. Ailenle sevdiklerine mutlu huzurlu bereketli saglikli basarili güzel ve uzun bir hayatinz olsun canm

hah iyi bari bişey çıkmamasına sevindim..
teşekkür ederim canım :)

Mukuslu kaka dis belirtisi olabilir diye okumustum bir yerde.damaklarina bir bak istersen sislik var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi akşamlar,
Süt alerjisi ve çoklu gıda alerjisi olan anneler bebeğinize D3 olarak ne kullanıyorsunuz ?biz önce Acd3 kullanıyorduk onda portakal esansı var doktorumuz sağlık ocağınınkini kullan dedi onda da şimdi okudum ayçiçek yağı varmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…