güle güle kullan canım. ben de ikeanın şu klasik krem sandalyelerinden aldım, geçen hafta :))
güle güle kullan canım. ben de ikeanın şu klasik krem sandalyelerinden aldım, geçen hafta :))
SİZİnde yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu senelere ailenle mutlu bir şekilde. çok hoş eşin düşünceliymiş ama mercimek çorbası işi de bebişe yaramamış ama olsun bi şekilde kutlamışsınız biz de evdeyiz kıme bırakıp da gidelim burda yalnızım aileler yokki. evde pasta keseriz muhtemelen :) gecen senede öyle yapmıştık ama ben mide bulantılarımdan yıyememştimm ne günlerdi şimdi karnımdaki yanımda
öyle deme tuğbacım çok yorgunsun biliyorum inşallah eşin unutmaz ve harika bir yıldönmümü geçirirsniz en azından kafanız dağılmış olur bebişiniz de erkenden uyur :):):):
teşekkürler,sizde iyi günlerde kullanın inşallah
ben de oturmaya koltuk aldıım şimdilik onda yedircem ahan da bu sonra da ikeanınkını alıcam ama bursaya gtmem gerek burda ikea yoook
Harika yildonumu ve benim esim? Peeehhh doğumdan önce bile disarida yiyelim vs gibi bi durumumuz olmadi. O gün hediyesini alir gelirdi romantik iki çift laf etmeden verir bende tesekkur ederim o kdr yani. Bence unutur bende hic sesimi cikartmam cikarip ne yapayimki... Suanda kavga etmeye bile enerjim yok:)) yaptigim fedakarliklari görse anlasa belki güzel birşeyler yapar ama birseylerin farkında degilki canm... Kirginim bile diyemiyorum artik paramparcayim...
biz de teşekkür ederiz teyzesi :))
ya oturması için güzel çok cici bişey ama bence yemeği onda yedirirken zorlanabilirsin, renkleri ve oyuncakları dikkatini dağıtabilir
bu arada ikea online satış da yapıyor sanırım, en olmadı gidemezsen alır kargolarız sana :))
ben daha sandalyemizi açmadım bile, daha dik ve açısız olduğu için, destekli oturmaya başladığında oturtucam, muhtemelen ay sonu gibi..
ben bu sandalyeyi çok beğeniyorum, kendini beslemeye başladığında da önünü çıkararak aile mamasına tamamen yanaştırıcam. sandalye çok basit ve renksiz olduğu için aile masasında kendini daha düzenli ve bir birey olarak hissedeceğini düşünüyorum. gelişim için pedagogların önerdiği, yurt dışında birçok ödül almış bir sandalye.
içine bir de mama sandalyesi için minder aldım, yanlarını sarıyor.
sandalyenin fiyatı da gayet iyi 57 TL :)
umarım bebişlerimizin güzel bir sofra ve yemek alışkanlıkları olur :)
tatlım o renkli yuvarlak yer çıkıyor sadece koltuk olaek kalıyor hem oturmasına destek olsun diye aldım hemde oyun oynasın diye masada biz yemek yerken masanın üzerine koyuyorum bize bakıyor içide çıkıyor daha da genişliyor sonrasında da banyo da orda burda kullanırım
bu arada teşekkürler canım düşüncen için bursaya hem gezmek için gitmek istorum sevgili eşim götürüşe hem gezme hem alışveriş
ya canım ne bileyim aile hekimine falan göster, anlarlar bir fikir yürütürler. inan sadece duyduğum bir örneği söyledim benim hiçbir fikrim yok. ama önemli bir bölge ihmal etme. geçmiş olsun..
canım yediklerin bebeğe geçer gaz yapar diyorlar ama ben buna inanmıyorum. bunun tamamen halk arasındaki bir söylentiden psikolojik olduğunu düşünüyorum. ben ne bulursam yiyiyorum doğumdan beri, hiç ayırmadım gaz yapar mı falan diye. bana hep diyolardı yok onu yeme bunu yeme gaz yapar bebeğe diye. bana gaz yapıyordu ama Ege'nin yediklerimden etkilenip gazdan kıvrandığını hiç görmedim... bence sen o erikleri afiyetle ye :))
Ay talihsizlik olmuş mercimek çorbası ya:))) olsun kutlamışınız bir şekilde:)) bizim de 21 mayıs evlilik yıldönümümüz bakacağızzz:)))
kolik bi bebek olunca korkuyorum valla. dogm yptgmdn beri kurufaslye vs yemedm hc.az oncede pespese oyle bi gaz ckartti ki yetiskin insn gibi..bikac sabahtir saat tam 7 de aglyrk uyanyo sonrada ddgm gibi zoort zoort:))
güzel bişeymiş, güle güle kullan...
sağol canım bebeklerimiz mutlu olsunnn hep ikeanın kı tepsisi var mı?
evet canım önünde tepsi var ve takılıp çıkarılabiliyor. bence çok rahat edersin. benim komşum 5 yaşına kadar kullandı kızına, sonra boyu uzayınca yükselticiye geçti. kuzenim de bundan çok memnun.
teyzelerim annem şükür sonunda kararını verdi bana bu mama sandalyesini aldı
http://www.hizlial.com/wellgro-daily-comfort-mama-sandalyesi-kirmizi/10343702?pid=10351512
ben de oturmaya koltuk aldıım şimdilik onda yedircem ahan da bu sonra da ikeanınkını alıcam ama bursaya gtmem gerek burda ikea yoook
biz de teşekkür ederiz teyzesi :))
ya oturması için güzel çok cici bişey ama bence yemeği onda yedirirken zorlanabilirsin, renkleri ve oyuncakları dikkatini dağıtabilir
bu arada ikea online satış da yapıyor sanırım, en olmadı gidemezsen alır kargolarız sana :))
ben daha sandalyemizi açmadım bile, daha dik ve açısız olduğu için, destekli oturmaya başladığında oturtucam, muhtemelen ay sonu gibi..
ben bu sandalyeyi çok beğeniyorum, kendini beslemeye başladığında da önünü çıkararak aile mamasına tamamen yanaştırıcam. sandalye çok basit ve renksiz olduğu için aile masasında kendini daha düzenli ve bir birey olarak hissedeceğini düşünüyorum. gelişim için pedagogların önerdiği, yurt dışında birçok ödül almış bir sandalye.
içine bir de mama sandalyesi için minder aldım, yanlarını sarıyor.
sandalyenin fiyatı da gayet iyi 57 TL :)
umarım bebişlerimizin güzel bir sofra ve yemek alışkanlıkları olur :)
Bizim de 20 Mayıs herkes mayısta evlenmiş anlaşılan :)
saglikli olsun ahlakli olsun gerisi Fasa fiso. Akil sagligimi korumaya başarabilir miyim bilmiyorum ama bos bieakmiyorum kendimi genelde dusunmemeye calisiyorum azicik bos kalsam ya bisi okuyorum ya bisi izliyorum. Boşta kalip düşündüğümde kendimi ağlarken buluyorm hep. Simdilik rafa kaldirdim aglamayi. Çok spontane olmadikca düşünmek yok hatirlamak yok. Ahmed biraz daha toparlansin öyle... Amin canm saolasin iyi dileklerin için Allah kimsenin aile saadetini mutluluğunu huzurunu bozmasin. Allah herkesi eşiyle mujabbetli etsin...canım bnım yaa çok zor bir süreçten geçtik hepimiz ama senınkı ayrı yavrun çok zor bir bebek ama sağlıklı olsun da sen de akıl sağlığını korumaya bak canıım ben uykusuz kalınca ki benım kız bir uydumu uzun süre uyur geceleri basım ağrıdan çatlıyor allah yardımcın olsun eşinin de içine güzel duygular versin kıymetını anlasıın baş tacı edilecek kadınsın daha ne yapacaksıııın
geçen nette okudum bu kolikleri, çok zor ya, ama 4-6 ay arası düzeliyorlarmış. bence az kaldı az daha sabır :))
bi de 5. aydan sonra kendileri çıkarabiliyorlarmış gazlarını :) o rahatla çıkarmaya başladı mı sen de rahatla yersin her istediğini :))
Bu arada saglik ocagina gittik pipide birşey yokmuş çok şükür. Vücuttaki isilik gibi olan bebeklere ve mukuslu kakaya cvp alamadik geldik saolun canlar
Cnm çok geç oldu biliyorum ama Allah in seni hayirlarla karsilastirdigi bi omur diliyorum sana çok niyet ettim de yazamamistim. Ailenle sevdiklerine mutlu huzurlu bereketli saglikli basarili güzel ve uzun bir hayatinz olsun canm
Bu arada saglik ocagina gittik pipide birşey yokmuş çok şükür. Vücuttaki isilik gibi olan bebeklere ve mukuslu kakaya cvp alamadik geldik saolun canlar
Cnm çok geç oldu biliyorum ama Allah in seni hayirlarla karsilastirdigi bi omur diliyorum sana çok niyet ettim de yazamamistim. Ailenle sevdiklerine mutlu huzurlu bereketli saglikli basarili güzel ve uzun bir hayatinz olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?