Mukuslu kaka dis belirtisi olabilir diye okumustum bir yerde.damaklarina bir bak istersen sislik var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar saglik ocagina gelenler ahmedi hep Kiz zannettiler yaaa:)))
Herkese iyi akşamlar,
Süt alerjisi ve çoklu gıda alerjisi olan anneler bebeğinize D3 olarak ne kullanıyorsunuz ?biz önce Acd3 kullanıyorduk onda portakal esansı var doktorumuz sağlık ocağınınkini kullan dedi onda da şimdi okudum ayçiçek yağı varmış.....
KAn damlasi kullanmaya basladiniz mi kizlar cok kotu bisey bi turlu veremedim ilk denememde tam rezillik kiyafet batti bide cocuk vampir gibioldu
kızlar Ege 1 saattir ağlıyor, krize girdi resmen, 2-3 gündür huysuz zaten, bi baktım alt damak şişmiş iyicesanırım bizim de dişimiz gelecek ama kim bilir ne zaman... ne kadar çekicem bunu ya... çocuk helak oldu, minoset verdim şimdi, damaklara masaj yaptık, diş kaşıma aparatını yemek üzere
kızlar Ege 1 saattir ağlıyor, krize girdi resmen, 2-3 gündür huysuz zaten, bi baktım alt damak şişmiş iyicesanırım bizim de dişimiz gelecek ama kim bilir ne zaman... ne kadar çekicem bunu ya... çocuk helak oldu, minoset verdim şimdi, damaklara masaj yaptık, diş kaşıma aparatını yemek üzere
ay gecmis olsun canm.
merak ettim. sutun nasil oldu.
artmistir nsallah.
bnimde izmirden gorumcem geldi. onlayiz..
burayida bosladm sayfalar birikmis.
kv nn 10 sene once bir gogsu alinmisti.kanseden.
her sen kont. yapiliyodu bu senekinde parcalar biraz kotuymus. gorumcmde burda duydukk.
cok uzulduk agladik...dua ediyoruz kotu bisey olmasin.
ben kv. mi cok seviyorumm...
ay gecmis olsun canm.
merak ettim. sutun nasil oldu.
artmistir nsallah.
bnimde izmirden gorumcem geldi. onlayiz..
burayida bosladm sayfalar birikmis.
kv nn 10 sene once bir gogsu alinmisti.kanseden.
her sen kont. yapiliyodu bu senekinde parcalar biraz kotuymus. gorumcmde burda duydukk.
cok uzulduk agladik...dua ediyoruz kotu bisey olmasin.
ben kv. mi cok seviyorumm...
Benim elim sürekli onun agzinda zaten yok bi kabariklik. Ama birden mi cikar o kabariklik? Dun iki gün önce beş kere kaka yapti dun bgn yok bisi diş olabilirmu acaba
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...
canım çok geçmiş olsun, inşallah tedavi güzel sonuç verir.. üzülme canım, artık tıp çok ilerledi. göğsü alınmamış olsaydı, o şekilde bile atlatırdı, artık göğsü bile almıyorlar. bir de KV'den kaç yaşında bilmiyorum ama yaş ilerledikçe kanser hücreleri daha yavaş çalışıyor, bu da erken teşhiste daha olumlu sonuçlar sağlıyor. tez zamanda iyileşir umarım.
Esracım bu incir malt onlar da yaramadı, şu bahsettiğim ilacı sordum dr.a sabah akşam 1 tane kullanabileceğimi söyledi.. 3 gün oldu kullanıyorum... 1 kere emiyordu biliyorsun, dün 3 kere bugün 4 kere emdi :) ama yine mama da götürüyor, meyvesi, yoğurdu, sebzesi götürüyor. acayip obur ya, bugün bi de tavuk viğeri yedirdim.. valla bu sıpa ciğer bile yedi sanırım bok boğaz olacak anası kılıklı :)))
tesekkurler kizlar..
meltem cok sevndm sutunun artmasna.
bende dun carsiya gitmistim esim 60 lik mama vermis.
aksam kakasnda oyle cok kan vardi ki.
daha cok yedigi zamanlarda kimi zaman hic cikmiyor kimi zaman da cok kucuk kan oluyordi.
ama bu sefer fazlaydi ..
napcami saairdim.
bazen mama alip hic kan yok bazen var.
kizlarmete hapsuruyo burnu akiyo bide arasira. aksiriyomu oksuruyimu bisiyler yapiyo atesi yok keyfi de yrrinde.Dun terledi. fln birsz ondan mi oldu acaba?ne ypmm lazim yani yapilabilcek bisey var mi
beni kimse duymadimi
Kizlar ya Ahmed bgn çok kaka yapti rutinin dişinda ve mukusluydu kakalar... Az önce altini actim gövdesinin sağ tarafında isilik gibi sivil sivil bisiler var ne olabilir?:44:
Sadece belli bi bölgede olması anormal degilmi yaa?
beni kimse duymadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?