2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
KAn damlasi kullanmaya basladiniz mi kizlar cok kotu bisey bi turlu veremedim ilk denememde tam rezillik kiyafet batti bide cocuk vampir gibioldu

kızlar Ege 1 saattir ağlıyor, krize girdi resmen, 2-3 gündür huysuz zaten, bi baktım alt damak şişmiş iyice sanırım bizim de dişimiz gelecek ama kim bilir ne zaman... ne kadar çekicem bunu ya... çocuk helak oldu, minoset verdim şimdi, damaklara masaj yaptık, diş kaşıma aparatını yemek üzere

Mukuslu kaka dis belirtisi olabilir diye okumustum bir yerde.damaklarina bir bak istersen sislik var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim elim sürekli onun agzinda zaten yok bi kabariklik. Ama birden mi cikar o kabariklik? Dun iki gün önce beş kere kaka yapti dun bgn yok bisi diş olabilirmu acaba

Canım biz devit kullanıyoruz...

KAn damlasi kullanmaya basladiniz mi kizlar cok kotu bisey bi turlu veremedim ilk denememde tam rezillik kiyafet batti bide cocuk vampir gibioldu

Ben her verişimde önüne bolca peçete koyuyorum... Bir de kaşıkla verirsen daha rahat olur...

Oyyy inşallah hemen patlatır da acıları diner...

Kizlar saglik ocagina gelenler ahmedi hep Kiz zannettiler yaaa:)))

Off Azrayı da hep oğlana benzetiyorlar:))

Kizlar saglik ocagina gelenler ahmedi hep Kiz zannettiler yaaa:)))

Ege'yi de kız zannediyorlar, kızıyorum mavi mavi giydiriyorum erkek tabii diye :)
kız gibi siması varmış...
insanlara kızıcam da annem bile doğar doğmaz hala da aynı şeyi söylüyor... önce ondan başlamak lazım.

Son düzenleme:

ay gecmis olsun canm.

merak ettim. sutun nasil oldu.
artmistir nsallah.

bnimde izmirden gorumcem geldi. onlayiz..
burayida bosladm sayfalar birikmis.
kv nn 10 sene once bir gogsu alinmisti.kanseden.
her sen kont. yapiliyodu bu senekinde parcalar biraz kotuymus. gorumcmde burda duydukk.
cok uzulduk agladik...dua ediyoruz kotu bisey olmasin.
ben kv. mi cok seviyorumm...

canım çok geçmiş olsun, inşallah tedavi güzel sonuç verir.. üzülme canım, artık tıp çok ilerledi. göğsü alınmamış olsaydı, o şekilde bile atlatırdı, artık göğsü bile almıyorlar. bir de KV'den kaç yaşında bilmiyorum ama yaş ilerledikçe kanser hücreleri daha yavaş çalışıyor, bu da erken teşhiste daha olumlu sonuçlar sağlıyor. tez zamanda iyileşir umarım.

Esracım bu incir malt onlar da yaramadı, şu bahsettiğim ilacı sordum dr.a sabah akşam 1 tane kullanabileceğimi söyledi.. 3 gün oldu kullanıyorum... 1 kere emiyordu biliyorsun, dün 3 kere bugün 4 kere emdi :) ama yine mama da götürüyor, meyvesi, yoğurdu, sebzesi götürüyor. acayip obur ya, bugün bi de tavuk viğeri yedirdim.. valla bu sıpa ciğer bile yedi sanırım bok boğaz olacak anası kılıklı :)))

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...

Canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hayat ben ölü gibiyim 3 gündğr kızım feci huysuz ve ataşi 36.5 u geçiyor gün içinde galiba dişten kaynaklı alt damağı birazcık şişmiş gibi hayırlısı olsun artık kuzucuklarımız iyi olsunda varsın uykusuz sinirli aksi olalım :)

kizlar mete hapsuruyo burnu akiyo bide arasira. aksiriyomu oksuruyimu bisiyler yapiyo atesi yok keyfi de yrrinde.Dun terledi. fln birsz ne ypmm lazim

Benim elim sürekli onun agzinda zaten yok bi kabariklik. Ama birden mi cikar o kabariklik? Dun iki gün önce beş kere kaka yapti dun bgn yok bisi diş olabilirmu acaba

canım Ege'nin damaklarını kontrol ediyorum ben hergün... 2-3 gündür çok huysuz ama bişey yoktu, bugün bi baktım şişmiş, sert, ağla ağla, kaşı kaşı mafoldu çocuk. sen bak ara ara damaklarına sertleşip şiştiği zaman anlarsın zaten. allahım şu işi bi atlatsak, çok üzüldüm bugün

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...

tesekkurler kizlar..

meltem cok sevndm sutunun artmasna.
bende dun carsiya gitmistim esim 60 lik mama vermis.
aksam kakasnda oyle cok kan vardi ki.

daha cok yedigi zamanlarda kimi zaman hic cikmiyor kimi zaman da cok kucuk kan oluyordi.
ama bu sefer fazlaydi ..
napcami saairdim.
bazen mama alip hic kan yok bazen var.

Esracım sen bi dr.a göster bu yavrucağı... kaç oldu aynı şey, bağırsaklarda falan bişey olmasın allah korusun. ama mamadan olsa her seferinde olur bence... ya da ara ara mamayı sindirirken zorlanıyor. bilemedim. ama mutlaka git sen dr.a, bak kaç oldu hep mamadan sonra kan gördüğünü yazıyorsun...

beril de dün mukuslu kaka yaptı ve evet her zamankinden fazlaydı. kakasını artık 2 günde bir yapmaya başladı. ben buna yordum.
isiliktir o kırmızı şeyler galiba. altını değiştirirken en son kurulamayı dene bakalım.
ahmed ne zaman doğmuştu hasene? neyle besliyorsun? ek gıda işini sorcam da :)) yoğurt vermeye, meyve püresine ne zaman nasıl başladın mesela??

beni kimse duymadimi

burnu tıkalı mı? hırıltılı sesler çıkarıyor mu?
kızım yenidoğanken hasta olmuştu. doktor erken getirseydin antibiyotiksiz atlatırsın demişti. şimdi de aynı şeyler oluyor, doktora götürmüyorum düzeliyor. benimki 5 aylık. bilemedim seninkini. ilerleyecek gibi olursa bir çay kaşığı peditus ver. bunu bana doktor demişti. düzelirse kes, düzelmezse günde 3 kere 5 gün devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…