2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım ben duydum da bilemedim ne yapman gerektiğini de ondan yazmadım... hastalık atlatmış anneler bilir o işleri, yazarlar birazdan... geçmiş olsun canım...

saolun kizlar ya burnu hem akyo hem tikali gibi ses cikiyo aspiratorle cektik off insallah ilerlemz

beni kimse duymadimi

Bugün bi gözlemle canım ateşi olmaması iyi bişey tabiki
Alikerem de öyle olmuştu Dr da hava verildi
Birde öksürük şurubu yazmıştı ama şurubu bi kaç kez verdim
Ben ufak şeylerde ilaç verme taraftarı değilim
Terlediğnde badsini fln hemen değiş olmadı mendil Yada kağıt havlu koy sırtına
Ben bi iki güne geçer düşüncesindeyim
Ihlamur da ver yarın sabah

Kızlar kerem artık Abi'sinin bagırtılarından ani ve yüksek çıkardığı seslerden cok korkuyor
Hemen dudağını büzüp ağlamaya başlıyor
Ona hiç kıyamıyorum..
Aral cok anlayışsızlaştı bildiğiniz gibi değil
Yeni bebek değil 6 yaşında ki kocaman oğlum yoruyor beni
İlgi alaka istediği şeyi alma herseyi dört dörtlük
Bu cocuk ne istiyor ya
Artık cıkmazdayım.. Korkuyorum ben bunun geleceğinden normal davranmıyor
Yan bi sürü cocuk büyüttüm Baktım ben böyle bişey görmedim ya

saol cnm evt atesi olmamasna. sevinyrm ben de jeyfi de iyi dedim ys tepisiyo ysttgi yerde.surekli. ter ve ates bkyom zate indsllh ddgn gibi gecer cnm

Büyük ama beyni küçük olanlar
Yani aral ve eşim..
İkiside saç yolduruyo bana.
Bu aralar hersey batıyor bana yaaa delircem
Bi sn kıçım yer görmüyor
Farkındasınız nasıl koptum

ben de nerde bu kız diyordum sabır canım sabır allah yardımcın olsun bir evde 3 erkek

:

Aminnnnnnn diyorum yoksa huniyi takıp İstanbul a doğru kaçmama az kaldı

aral kıskanmış galiba içten içe. babasını bilemem. ben kendi bebeğimin babasına çare bulamadım ki... asker arkadaşı gibiyiz evde, ne anlayış ne romantizm hiçbir şey yok. çocuktan sonra aramız bozuldu diyenleri anlar oldum. az bir iletişimimiz vardı o da bitti bitecek. adam anası gibi olayım istiyor galiba bilemiyorum.

Hayatta anası gibi olmam ..bunu bekleyemezz
Kaç kere annesi bile varken dedim ben annen değilim kul köle olmamı bekleme
Cocuktan sonra iletişim cok azalıyor
Hele büyüsün. Biz baya guzel toparlamıştık
Ama ikinci ve aral I'n düzeninde ki istemsiz oynama yüzünden yine çatışıyoruz
Tabi sadece ben bağırıp bi yerimi yırtıyorum
Fazla fedakar olmamdan rahat bi anne yapısına ne kdr istesemde
Sahip olamamadan da kaynaklanıyor aşırı yorgunluğum

Bunların üstüne geçmişten gelen ailevi sorunlarda eklenince cidden
Ben cok tahammulsuz olmuşum
Mantıksızlığa gelemiyorum
Relax olamıyorum belki de yardım almalıyım
Cok detaycıyım bunu aşamıyorum

Buyuk bi sorunum.varr yardim.... Kizlar bir bucuk yillik evliyim esimin ailesi dugunumuz icin memleketten buraya geldiler herneyse dugunden snra kaynima oturmaya gittiler haliyle bir hafta sonra bize geldiler bir bucuk ay kaldilar arkasindan gorumcem nisanliydi calismak icin bizim eve gelmek istiyodu her seferinde agliyodu bende gel dedim o geldi dnra 5 ay o kaldii arkasindan bebe egim oldu ( bu arada hamile kalmistim) o evde surekkli tartisiyodu bizle nisanlisiyla aradi bozuktuu esim cok huzursuzluk cikarinca bi sekilde kirmadan geri gonderdi 2 ay gecti bebrk oldu die haliyle kaynanam geldi bir ay daha kaldii veeeee haziranda gelip 3 ay daha kalicakmis zaten o kizi evlenince diyoki zaten kisin sizde kalirim yazinn eve gecerim bn nasil yapcam strese girdim simdiden yani ben istemedigimden degil ama aylarca bi yere cikamiyorum misafir sonuctaaa yemin ederim kirada oturuyorumm ev alirsam 1+1 almayo dusunuyorum nolur yardim kirmadan nasil bu isi halledebilirim.. Cunku ilerde yanima yerlesmeyi dusundigine eminim bu ara da esimde rahatsiz bu durumdan cinku her geldiginde kavga ediyo yemek nie gec oldu cok yatiyosun falannn........: yardim

canım olucak bunlar, sen ne kadar ayırmamaya çalışsan da bebeğin sana daha çok muhtaç, haliyle kucak ihtiyacı çok fazla, aral da ister istemez kıskanıyordur.
tamam o abi, eminim ki onunla da çok vakit geçiriyorsun ama erkek çocuklar için 6 yaş dönemi anneye aşık olma dönemi, seni paylaşmak istemiyordur. bu durum da agresiflik yapıyor olabilir, dikkat çekmek için bağrışlar olabilir, etrafı dağıtma olabilir.
yanlış anlama onunla ilgilenmediğini söylemiyorum ama naparsan yap bir süre seni paylaşamayacak, kardeşini ne kadar çok sevse de paylaşamayacak.
zamanla daha uyumlu olarak düzelecektir. özellikle bebeğinin oyun zamanı geldiğinde abisi onu oynatmaktan keyif alacak hatta senin yükünü bile az da olsa alacaktır omuzlarından...

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun
Anladığım kadarıyla yeni evlisin..
Bastan köklü bi çözüme bi an evvel gitmen lazım
Net bi şekilde söyleyin konuşun
Kendi evinde yaşasın..! Bi zahmet
Ya sinir oluyorum oğlu Yada kızı evlenince
Zırt diye bavulunu toplayıp o eve yerleşenlerden
Ne münasebet!!
Bak ben 7 yıllık evliyim
Eşim tek cocuk ve kv min üst katında oturuyorum
Evimin anahtarı onda bulunur ben verdim
İzinsiz gir al derim herseyln yerini bilir o derece
Benim evimde gelip yaşasa cok mutlu olurum. Hatta
Amaaaa bu bnm kv dem..
Durması gerektiği yeri bilir naif bi kadın
İşime karışmaz . Hee bende o ne derse yapıyorum
Ama senin ki bebek dogunca gelip seni delirtticek gibi
Bi kere cok karışacak konuşacak
Sinirini bozacak bebek bakımı ile ilgili gereksiz üstünlük taslayacak
Bence yol yakınken kocana söyle konuşsun
Sütün kaçar mazallah

Canım benim allah yardımcın olsun kuzum yaa çok zor işin aral artık kıkanmaya başlamış olbilirmi canım bu yüzden huyları değişmiş olabilir. canım yada artık bebek olunca kendini büyük bir birey olarak görüp öyle davranılması gerektiğini istemiş olabilir canım benim

eşim liseyi dışarıda yatılı okumuş sonra üniversite,askerlik, iş hayatı derken hep dışarıda olmuş. e annesi de git öte dememiş. sofralar, hamur işleri falan geldikçe hizmetin bini bir para. daha geçen hafta oradaydık, çorabını yıkadım oğlum al deyip balkondan alıp getirdi eline verdi :S o da öyle görmüş işte kırsal kesimde yetişmiş. yaşam tarzımız farklı yani. ben de olamam öyle eşim de biliyor ama işte o da öyle yetiştiği için içten içe bekliyor. beklemiyorum dese de bekliyor. çok hamarat olmadığımı fedakar olamadığımı kabul ediyorum. ama ben de gurbet elde tek başıma hem eve,hem çocuğa, hem nazlı bir kocaya yetişemiyorum. herkes işini kendisi yapsın istiyorum. çok şey mi istiyorum bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…