- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
canım olucak bunlar, sen ne kadar ayırmamaya çalışsan da bebeğin sana daha çok muhtaç, haliyle kucak ihtiyacı çok fazla, aral da ister istemez kıskanıyordur.
tamam o abi, eminim ki onunla da çok vakit geçiriyorsun ama erkek çocuklar için 6 yaş dönemi anneye aşık olma dönemi, seni paylaşmak istemiyordur. bu durum da agresiflik yapıyor olabilir, dikkat çekmek için bağrışlar olabilir, etrafı dağıtma olabilir.
yanlış anlama onunla ilgilenmediğini söylemiyorum ama naparsan yap bir süre seni paylaşamayacak, kardeşini ne kadar çok sevse de paylaşamayacak.
zamanla daha uyumlu olarak düzelecektir. özellikle bebeğinin oyun zamanı geldiğinde abisi onu oynatmaktan keyif alacak hatta senin yükünü bile az da olsa alacaktır omuzlarından...
Canım benim allah yardımcın olsun kuzum yaa çok zor işin aral artık kıkanmaya başlamış olbilirmi canım bu yüzden huyları değişmiş olabilir. canım yada artık bebek olunca kendini büyük bir birey olarak görüp öyle davranılması gerektiğini istemiş olabilir canım benim
Hayir gelicem diyecekya mesela haziranda dusunuyo benim baskin olmam lazim cunku oglunu talmiyo cok rahat bi kadin bana geldiginde nasil yapim mesela anne kac gunmu kalicaksin diyim tikaniuorum orda iste ona nasil soylimm fikrin var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşim liseyi dışarıda yatılı okumuş sonra üniversite,askerlik, iş hayatı derken hep dışarıda olmuş. e annesi de git öte dememiş. sofralar, hamur işleri falan geldikçe hizmetin bini bir para. daha geçen hafta oradaydık, çorabını yıkadım oğlum al deyip balkondan alıp getirdi eline verdi :S o da öyle görmüş işte kırsal kesimde yetişmiş. yaşam tarzımız farklı yani. ben de olamam öyle eşim de biliyor ama işte o da öyle yetiştiği için içten içe bekliyor. beklemiyorum dese de bekliyor. çok hamarat olmadığımı fedakar olamadığımı kabul ediyorum. ama ben de gurbet elde tek başıma hem eve,hem çocuğa, hem nazlı bir kocaya yetişemiyorum. herkes işini kendisi yapsın istiyorum. çok şey mi istiyorum bilemedim.
Yok beee ağzına yemeği hala ben sokuyorum
Öyle istiyor ne yediğini bile bilmiyor o sekilde
Ama sevdiği bişey olsun kendin ye dediğimizde o yemek buz oluyor
Büyümek sıfatını kendine yakıştırmıyor.
Bişeyleri kendi yapsın şstedikce iyice deliriyo yapmıyo
Sen giydr sen yedir
Popo mu sen sil..
Birde en ufak şeye krizlere Giriyo
Ahin meltemcim görsen bildiğin gibi değil
Hep vardı bu davranışları aral ımın. O yüzden sadece kardeş e bağlamıyorum
Biz kerem i evde bırakıp aral ı alıp sürekli çıkarız ama o anlarda bile mutlu değil Yada aglıcak bişey bulur
Hep böyleydi davranış bozukluğu mu var acaba
Dediğim gibi evveli olan seyler bunlar kerem doğduktan sonra oluşmadı
O yüzden artık cok daha fazla yoruluyorum
Aşırı sinirli.
Ben dağıtmasına hiç takılmıyorum alıştım artık
Ztn çocuklu ev elbet dagıtacak ama davranışları cok terbiyeniz
Okuldan da ark cevresinden cok kötü seyler kaptı
Du bakalım yazın neler bekliyor beni
Yok beee ağzına yemeği hala ben sokuyorum
Öyle istiyor ne yediğini bile bilmiyor o sekilde
Ama sevdiği bişey olsun kendin ye dediğimizde o yemek buz oluyor
Büyümek sıfatını kendine yakıştırmıyor.
Bişeyleri kendi yapsın şstedikce iyice deliriyo yapmıyo
Sen giydr sen yedir
Popo mu sen sil..
Birde en ufak şeye krizlere Giriyo
:)) stad gibi.... Ama agzimin payini aldim kucuk ev bundan sonra o zaten temizligide zor oluyo annemin evinde oturuyorum ev alana kadar dairesini verdi... Seyy bu arada dedigini yapmistim bana dediki tmm siz gidin biz dururuz evde valla seninde daralttim biz gittik o kayinbabamla oturdu evde diyoki bi yere gidicekseniz gidin biz variz die rahatsiz olmayinnn :) sinirden suan gulme tuttu
Kiz ayça erkeğe benzemiyoki yaaycayi da herkes erkekkk zannediyor
Kizlar için daha büyük hakaret bence erkeğe benziyo eğer benim.kziimda olsa çok sinirlendirdim:))Off Azrayı da hep oğlana benzetiyorlar:))
Ege'yi de kız zannediyorlar, kızıyorum mavi mavi giydiriyorum erkek tabii diye :)
kız gibi siması varmış...
insanlara kızıcam da annem bile doğar doğmaz hala da aynı şeyi söylüyor... önce ondan başlamak lazım.
saolun kizlar ya burnu hem akyo hem tikali gibi ses cikiyo aspiratorle cektik off insallah ilerlemz
Yaa sabirrrrrrrrrr diliyorum ...!
Sinir krizi geçirmeme az kaldı.
cm ben de bisey bilmiyorum yapamyrm bende cektim sumukleri tikali degil allahtan burnu.doktora gotrlmmi dye dusnyrz hava da soguk daha beter olmasin off bilmyrm ku cnm ates var mi sennkindeOff bu gece de bize oldu aynısı yaa... Burnu tıkandı hep fışır fışır ses çıkararak nefes aldı.. Burnunu sabah aspiratörle açtım bakalım sanki sesi hafiften kısılıyormuş gibi de( sen neler yaptın canım başka...
Deniz işin zor Allah yardımcın olsun... Bence canım arkadaşlara katılıyorum bir pedegoha gösterin mutlaka... Aralın davranışları eskiden de zor olabilir tabi ama yeni kardeşin de mutlaka etkisi vardır... Önümüz yaz dediğin gibi okula gitmeyip evde durunca da iyice seni zorlayabilir... Bence hepinizin rahatlığı açısından pedegoga gidin canım...
Off bu gece de bize oldu aynısı yaa... Burnu tıkandı hep fışır fışır ses çıkararak nefes aldı.. Burnunu sabah aspiratörle açtım bakalım sanki sesi hafiften kısılıyormuş gibi de( sen neler yaptın canım başka...
Deniz işin zor Allah yardımcın olsun... Bence canım arkadaşlara katılıyorum bir pedegoha gösterin mutlaka... Aralın davranışları eskiden de zor olabilir tabi ama yeni kardeşin de mutlaka etkisi vardır... Önümüz yaz dediğin gibi okula gitmeyip evde durunca da iyice seni zorlayabilir... Bence hepinizin rahatlığı açısından pedegoga gidin canım...
Kızlar iyi geceler yaklaşık 10gundur yoktum gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim? 4.ay kontrolü için dr a goturmedim ya denk gelmedi malesef asilari yaptirdik sorun olurmu bilemedim zaten 20mayista 5 ay bitecek yani 5aylik olacak kizim sizlere 4.ay kontrolü nde ne dedi dr? Bide kizimin kasiklarinda puturcukler oluştu varmi bu durumu yaaasayan?
cm ben de bisey bilmiyorum yapamyrm bende cektim sumukleri tikali degil allahtan burnu.doktora gotrlmmi dye dusnyrz hava da soguk daha beter olmasin off bilmyrm ku cnm ates var mi sennkinde
Miroşşşş
Ihlamur a karşı alerjisi yoksa
Ihlamur içir 20 cc fln
Ben içine çubuk tarcın ve karanfil de atıyorum kokusu tadı cok daha güzel oluyor
Kızlar yaklaşık 10gundur yoktum gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim? 4.ay kontrolü için dr a goturmedim ya denk gelmedi malesef asilari yaptirdik sorun olurmu bilemedim zaten 20mayista 5 ay bitecek yani 5aylik olacak kizim sizlere 4.ay kontrolü nde ne dedi dr? Bide kizimin kasiklarinda puturcukler oluştu varmi bu durumu yaaasayan?
Canım 4. Ayda 2 tane aşı oldu.. Onun dışındarutin kontrolünü yaptı doktor... Boy kilo bıngıldak ciğerlerini dinledi oturtma konrolü yaptı kucakta oturtabilirsiniz dedi.. Kız olduğu için vajinasını kontrol etti... Ateşine baktı kulağına baktı öyle şeyler ekstra birşey yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?