2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ahin meltemcim görsen bildiğin gibi değil
Hep vardı bu davranışları aral ımın. O yüzden sadece kardeş e bağlamıyorum
Biz kerem i evde bırakıp aral ı alıp sürekli çıkarız ama o anlarda bile mutlu değil Yada aglıcak bişey bulur
Hep böyleydi davranış bozukluğu mu var acaba
Dediğim gibi evveli olan seyler bunlar kerem doğduktan sonra oluşmadı
O yüzden artık cok daha fazla yoruluyorum
Aşırı sinirli.
Ben dağıtmasına hiç takılmıyorum alıştım artık
Ztn çocuklu ev elbet dagıtacak ama davranışları cok terbiyeniz
Okuldan da ark cevresinden cok kötü seyler kaptı
Du bakalım yazın neler bekliyor beni

Hayir gelicem diyecekya mesela haziranda dusunuyo benim baskin olmam lazim cunku oglunu talmiyo cok rahat bi kadin bana geldiginde nasil yapim mesela anne kac gunmu kalicaksin diyim tikaniuorum orda iste ona nasil soylimm fikrin var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok beee ağzına yemeği hala ben sokuyorum
Öyle istiyor ne yediğini bile bilmiyor o sekilde
Ama sevdiği bişey olsun kendin ye dediğimizde o yemek buz oluyor
Büyümek sıfatını kendine yakıştırmıyor.
Bişeyleri kendi yapsın şstedikce iyice deliriyo yapmıyo
Sen giydr sen yedir
Popo mu sen sil..
Birde en ufak şeye krizlere Giriyo

:
Birini bahane et
Kaç gün kalacaksın şu da gelecekte ona göre onada ayrı bi zmn ayarlamak istiyorum de
Bu kdr
Senin annen gelmicek mi mesela
Ayrıca evin cok büyük değildr umarım

Canım benim eşimde annesinden ayrı kalmış uzun yıllar ayda 1 gelirler 4-5 gün kalırlar ama benim ömrümden ömür gidiyor resmen çok seviyorum kv ile kp yi ama kv çok karışıyor ya bu çocuğa 5 aydır ben bakıyorum kimseyi karıştırmadım gelir yok bebeğe onu yap yok bunu yapma derim anne karışma dayanamaz karışır en son geldi ben bebeğime jimnastik yaptırıyorum ayy yavaş yap ay şöyle yap birde beni itekler sinir oluyorum en son bir tersledim karışacak gibi oluyor susturuyorum kırılıyor alınıyor eşimde bana kızıyor alttan al diyor da daha nasıl alttan alacam anlamadım ben bu kvler torun olunca değişiyorlar yaa

aral okula gitmiyor muydu? orada yemeğini kendisi yemiyor mu? poposunu da siliyordur... şu süper dadının yaptıklarını uygula bakalım... kendisi yemek yediğinde atıştırmalık kutusundan istediğini alıp yesin. tuvaletin kapısına bir tablo as. her başarılı tuvalet çıkışı gülen yüz yapıştır. bir haftanın sonunda istediği bir şeyle ödüllendir. (piknik olabilir, lunaparka gidin beraber...) denemekten zarar gelmez.

canım sen araştırmışsındır biliyorsundr zaten, 2 yaş sendromu denen zor dönemi. ön ergenlik denen bu dönem 6 yaşa kadar sürüyormuş. bu dönemi atlatamamış olabilir. istersen bir pedagoga gidin beraberce. özellikle üni hastahanelerinin çok güzel pedagog hizmetleri oluyor. oyun alanları, sohbet alanları çocuğu da hastahane durumuna sokmadan rahatça pedagoguyla iletişimde olmasını sağlıyor. biz yeğenimi gazi üniversitesine götürmüştük, çok harika bi yerdi. eğer davranış bozukluğu olduğuna inanıyorsan zaman kaybetmeden pedagogla görüş, çünkü dediğin gibi okul da var artık. okuldan da neler neler öğreniyorlar. sen kendini sakin tut, profesyonel bir yardım sayesinde her sorun çözülür. sakin anne = sakin çocuk bu formülü unutma asla. sen sinir yaptıkça o da yapacak. ama sen sakin kaldıkça bi yerden sonra direnci kırılacak. tabii bizim daha o yaş dönemlerimiz gelmedi ama ben Ege doğmadan önce yeğenime baktım 7 yaşındaydı, okula yeni başlamıştı, ailedeki sorunlardan etkilenmesin diye ben baktım 1 yıl. çok zor gerçekten. özellikle o okulda öğrendiği ve bizim hoşumuza gitmeyen şeyler... allah sana sabırla bu işleri atlatma gücü versin..

Canım galiba birazcık şımarık yetişmiş aral ve sen ikiye bölündüğün için sen kıskanyor keremden bence ama sevdiği şeyler varsa ödüller karşılığındfa kendi işini kendi yapması için ufak alıştırmalar yapabilirsin tamam buda seni yoracak ma en azından şimdiki gibi yormaz diye düşünüyorum canım yanlış anlama ben akıl falan vermek değil niyetim bebeğim benim

:)) stad gibi.... Ama agzimin payini aldim kucuk ev bundan sonra o zaten temizligide zor oluyo annemin evinde oturuyorum ev alana kadar dairesini verdi... Seyy bu arada dedigini yapmistim bana dediki tmm siz gidin biz dururuz evde valla seninde daralttim biz gittik o kayinbabamla oturdu evde diyoki bi yere gidicekseniz gidin biz variz die rahatsiz olmayinnn :) sinirden suan gulme tuttu

Allah yardımcın olsun canım işin zor ama eşini ikna edebilirsin benim eimde annemler gelsin bizimle kalsın diyenlerdendi bende eşimi aldım karşıma biz daha genciz dedim annenle baban bize yerleşirse hiç birşey yapamayız dedim ben evime misafir alamam çünkü belli bi yerden sonra anneniz var glmeyelim rahatsız olurlar derler dedim biyere gitsen yanında gelmek isterler dedim evde özel namına hiç birşey yapamazssın dedim ben yazın askılı şort takılan bir insanım bunları yapamam dedim evde içmek isters,n arkadaşlarınla yada başbaşa bunları yapamassın dedim ve gerisisni sen düşün ona göre karar ver dedim oda düşünmüş olacakki şimdi diyor siz oradan tam kopamazssınız bizde gelir 1 hafta kalırsınız gidersiniz 1 hafta evinizde kalırsınız diyor artık eşimin ailesinin eviyle bizim evin uzaklığı arabayla 1 saat ondan kaynaklı gidip gelmeniz rahat olur dedi ve onlarda kabul etti 2 yıl sonra bu şekilde kalacaklarmış bizde yani eşinle açık açık konuşacaksın oda annesi ile konuşacak canım

Kızlar iyi geceler yaklaşık 10gundur yoktum gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim? 4.ay kontrolü için dr a goturmedim ya denk gelmedi malesef asilari yaptirdik sorun olurmu bilemedim zaten 20mayista 5 ay bitecek yani 5aylik olacak kizim sizlere 4.ay kontrolü nde ne dedi dr? Bide kizimin kasiklarinda puturcukler oluştu varmi bu durumu yaaasayan?

aycayi da herkes erkekkk zannediyor
Kiz ayça erkeğe benzemiyoki ya
Off Azrayı da hep oğlana benzetiyorlar:))
Kizlar için daha büyük hakaret bence erkeğe benziyo eğer benim.kziimda olsa çok sinirlendirdim:))

Alla alla ne enteresanlar ya isin komik tatafi sordular Kiz mi diye evet Kiz dedim ya dilime öyle geldi. Sonra ay kizmo dedim erkek erkek diye duzelttim bi kaç gündür ahmede bir iki kere canm kizm dedim noluuo yaaa:))))

saolun kizlar ya burnu hem akyo hem tikali gibi ses cikiyo aspiratorle cektik off insallah ilerlemz

Off bu gece de bize oldu aynısı yaa... Burnu tıkandı hep fışır fışır ses çıkararak nefes aldı.. Burnunu sabah aspiratörle açtım bakalım sanki sesi hafiften kısılıyormuş gibi de( sen neler yaptın canım başka...

Yaa sabirrrrrrrrrr diliyorum ...!
Sinir krizi geçirmeme az kaldı.

Deniz işin zor Allah yardımcın olsun... Bence canım arkadaşlara katılıyorum bir pedegoha gösterin mutlaka... Aralın davranışları eskiden de zor olabilir tabi ama yeni kardeşin de mutlaka etkisi vardır... Önümüz yaz dediğin gibi okula gitmeyip evde durunca da iyice seni zorlayabilir... Bence hepinizin rahatlığı açısından pedegoga gidin canım...

Gunaydınnnnnn
Teşekkür ederim kızlar
Sözleriniz içimi rahatlattı.. Bazı seyleri denedik
Babası ile konuşup bi pano hazırlıcam bakalım işe yarayacak mı

Daha önce psikolog a fln gittik ama bi donem sonra yine aynı

Okula bıraktım şimdi. İçimde nasıl bi sıkıntı var
Rüyamda asılan idam edilen kadınlar gördüm toplanmış millet bakıyordu
Cok karışık hastane gördüm annemi gördüm
Kötü şeyler gördüm ya

İç dünyam nasılsa artık.. Rüyalarım cok garipleşti

cm ben de bisey bilmiyorum yapamyrm bende cektim sumukleri tikali degil allahtan burnu.doktora gotrlmmi dye dusnyrz hava da soguk daha beter olmasin off bilmyrm ku cnm ates var mi sennkinde

Miroşşşş
Ihlamur a karşı alerjisi yoksa
Ihlamur içir 20 cc fln
Ben içine çubuk tarcın ve karanfil de atıyorum kokusu tadı cok daha güzel oluyor

Kızlar yaklaşık 10gundur yoktum gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim? 4.ay kontrolü için dr a goturmedim ya denk gelmedi malesef asilari yaptirdik sorun olurmu bilemedim zaten 20mayista 5 ay bitecek yani 5aylik olacak kizim sizlere 4.ay kontrolü nde ne dedi dr? Bide kizimin kasiklarinda puturcukler oluştu varmi bu durumu yaaasayan?

ihlamur iyi geliyp mu ki neye yariyo? yani oksuruge mi bogaza mi ?ben kendim hasta oldgmda da pek inanmyrm da bilemedim cnm...

neyse miraaaa doktora gdyrm sna da yazarm gelince

cm ben de bisey bilmiyorum yapamyrm bende cektim sumukleri tikali degil allahtan burnu.doktora gotrlmmi dye dusnyrz hava da soguk daha beter olmasin off bilmyrm ku cnm ates var mi sennkinde

Benim de sümKleri çekince daha rahatladı... Yok ateş bizde de yok Allahtan... Benim yarın 5. Ay kontrolüm var o yüzden bugün götürmeyeceğim çok kötüolmazsa... Hava berbat dediğin gibi... Bak Deniz ıhlamur demiş o yapılabilir sizin allerjiniz de yok hazır...inşallah iyi gelir..

Miroşşşş
Ihlamur a karşı alerjisi yoksa
Ihlamur içir 20 cc fln
Ben içine çubuk tarcın ve karanfil de atıyorum kokusu tadı cok daha güzel oluyor

Denoşşşş:) pek olmadı be
Çok sağol canım artık ıhlamura da olur mu ya pessss:)))
Tarçın olmaz ama ıhlamur veriyimbakıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…