2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ihlamur iyi geliyp mu ki neye yariyo? yani oksuruge mi bogaza mi ?ben kendim hasta oldgmda da pek inanmyrm da bilemedim cnm...

neyse miraaaa doktora gdyrm sna da yazarm gelince

Hımm tamam canım hadi bakalım hiç birşeyciği olmasın biz tecrübesizliğimizden abartmış olalım:)

canım benim oğlum 12 aralık doğumlu, 4. ay dr kontrolümüzde bişey söylenmedi. ama aşıya gittiğimizde kan damlası verildi, ben 1 hafta kullandım, sonra annem kullanma dediği için kestim. çocuğa hiçbir tahlil yapılmadan verildiği için kullanmıyorum. ek gıdada tavuk ciğeri ve pekmezden yeteri kanı alacağını düşünüyorum. biz de bunlarla büyümedik. kızının kasıklarındaki pütürcükler isilik olabilir. ben Ege daha 1 haftalıkken isilik yaptım :) kış bebeği ama kat kat giydirmiştim dr.a giderken, sıcaktan terleyip isilik olmuştu. temiz bir tülbenti ılık suyla ıslatıp hergün sil ve kuru bir şekilde giydir, geçiyor canım. eğer bu şekilde geçmezse isilik değil farklı birşeydir bir dr.a git.

canım isilik kırmızı oluyor değilmi? bununki beyaz beyaz pütürler, 2 haftadır var doktora götürmek istedim aslında ama pinpirik ve doktor hakkımı ilk 3 ay kullandığım için eşim simdi ne desem inanmıyor kan damlasını bizede verdiler bende kullanmadım, birden 9 damla verilirmi alıştırarak vereyim dedim hemşire hayır 9 damla ile başlayacaksın deyince dr kontrolünden sonra vermeye karar verdim ama memlekete gidince kaldı kontrol işi

canım isilik kırmızı da beyaz da olabiliyor, tene göre isilik rengi de farklılaşıyor sanırım. sen 3-4 gün dene ıslak tülbentle sil geçmezse götür..

canım isilik kırmızı da beyaz da olabiliyor, tene göre isilik rengi de farklılaşıyor sanırım. sen 3-4 gün dene ıslak tülbentle sil geçmezse götür..
hadi yaaaaaa beyaz olduğunu bilmiyordum tüh! deneyeceğim canım çok sağol, buarada her alt değiştirmede pişik kremi kullanıyormusunuz? ben ilk doğduğundan beri kullanıyorum pişik olmasın diye şükür hiç pişik olmadı

canım ben hiç kullanmadım pişik kremi, bi sıkıntı yaşamadım. kaka sayısı çokken, yani ilk aylarda gece uykusuna geçmeden zeytinyağı sürüyordum. yazın pişik olma olasılığı çok yüksek ama yine de pişik kremi kullanacağımı zannetmiyorum. zeytinyağı hem cildi besliyor hem daha doğal..

canım ben hiç kullanmadım pişik kremi, bi sıkıntı yaşamadım. kaka sayısı çokken, yani ilk aylarda gece uykusuna geçmeden zeytinyağı sürüyordum. yazın pişik olma olasılığı çok yüksek ama yine de pişik kremi kullanacağımı zannetmiyorum. zeytinyağı hem cildi besliyor hem daha doğal..

Hımm tamam canım hadi bakalım hiç birşeyciği olmasın biz tecrübesizliğimizden abartmış olalım:)

geldik cnm nezleymis sumugun seffaf mi renklmi oldgnu sordu kalabalktan kokudan cicek polen vs. uzak tut dedi.Aferin plus surup ve burun damlasi verdi.

pazar mevlut vardi ord birnden mi gecti bilmyrm artik.sana da gecmis olsun cnm

Slmm herkese allaha şükürler olsun kızımın sorunu düzeldi dün süleyman akhan a kontrole götürdüm çok az kalmış dedi şimdi çiş ve kaka yaptığı zmn mutlaka yıkıyorym sonrada kuruluyorum pişik kremi kullanıyırdum bıraktım ama bir hafta ömrümden ömür gitti buarada başı saolsun arkadaşımızın allah kimseyw evlat acısı vermesin allah annesine sabır versin okurken yazamadım üzüntüden
Kızlar Bebişleri oturtmaya başladınız mı yada günde kaç dk oturtuyorsunuz kızım yatmak istemiyor yatarken bile kafayı kaldırıyor

geldik cnm nezleymis sumugun seffaf mi renklmi oldgnu sordu kalabalktan kokudan cicek polen vs. uzak tut dedi.Aferin plus surup ve burun damlasi verdi.

Neyse çabucacık atlatsın inşallah... Kalabalıktan da olabilir tabi bir de havalar çok fena tam hastalık havası ondan da olmuş olabilir... Sağol canım dur bakalım bizim durumumuz nasıl seyredecek...

Ay hadi gözün aydın canım
Yaa ben henüz koltuğa oturtmuyorum ama kucağımda doktor oturtabileceği söylemişti... Benim kızım da hiç durmuyor habire kafasını kaldırıyor suratı kıpkırmısı olana kadar da yaslanmıyor:)

arkadaşlar dün sağlık ocağına gittik.geçen ay boyumuzu 72 olarak ölçmüşlerdi.bu ay bizim oğlan kısalmış :)70 cm olmuş. nasıl ölçüm yapıyorlar hiç anlamadım.tartıları doğruysa kilomuz da 8.800 olmuş:)

Canim bende pisik önleyici kremi her alt actigimda kullanmiyorum kimyasal sonuçta ve anusten verilen şeyleri çabucak emiyor vücut. Ben pamuk su ile siliyrum kuruluyorm sonrada hakiki zeytin yagi yada vazelin suruyrum konuda hepsinde surmem genelde günde 1 yada kakadan snra surerm. Hic pisik olmadi ilk doğduğunda olmuştu unibaby bin yenidoğan iİslam mendilini kullaniyoduk Dr bu bebek çok hassas su ile şilin dedi merhem kullandik geçti dahada olmadi çok sukur

yok güzelim birden kabarmıyor bir ay öncesinden filan kabarmaya başlıyor

Ahmedde yok hala bisi bizim daha var galibaki sizedd kolay gelsin sorun cikmaz ins

Gecmiş olsunnnn
Allah beterinden korusun herkesin yavrusunu

Hay maşallah subhanallah desenize Ahmed çok zayif kaldi... Bizde dun gittik uzun bi aradan snra geçen ay Dr da 6960 dikmişti ASM de 7200cikti ben bunkdr az kilo aldigini sanmiyorm var bi bozukluk bence. Boyda 65den 66,5cm cikmis ben guvenmiyirm Ahmed hep 700 gr alirdi imkani yok bu kdr emmeye 200 gr almaya sordum yartidan tartiya farkedermi diye bi kacc yüz gr farkedermis

Neyse çabucacık atlatsın inşallah... Kalabalıktan da olabilir tabi bir de havalar çok fena tam hastalık havası ondan da olmuş olabilir... Sağol canım dur bakalım bizim durumumuz nasıl seyredecek...

Evet denoşşşş olmamış yaa
Bu sene yaz gelmeyecek herhalde bu ne arkadas
Çiçekleri mi geri içeri aldım balkonda büzüştü hepsi

Benim bebeğimede iyi gelmedi kullandığım gün kakasına kana benzer şeyler vardı.damlayı kestim kaka rengide norrmaledöndü.demekki damlada problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…