Gecmiş olsunnnn
Allah beterinden korusun herkesin yavrusunu
sağol canım duaların için
Hay maşallah subhanallah desenize Ahmed çok zayif kaldi... Bizde dun gittik uzun bi aradan snra geçen ay Dr da 6960 dikmişti ASM de 7200cikti ben bunkdr az kilo aldigini sanmiyorm var bi bozukluk bence. Boyda 65den 66,5cm cikmis ben guvenmiyirm Ahmed hep 700 gr alirdi imkani yok bu kdr emmeye 200 gr almaya sordum yartidan tartiya farkedermi diye bi kacc yüz gr farkedermis
Hay maşallah subhanallah desenize Ahmed çok zayif kaldi... Bizde dun gittik uzun bi aradan snra geçen ay Dr da 6960 dikmişti ASM de 7200cikti ben bunkdr az kilo aldigini sanmiyorm var bi bozukluk bence. Boyda 65den 66,5cm cikmis ben guvenmiyirm Ahmed hep 700 gr alirdi imkani yok bu kdr emmeye 200 gr almaya sordum yartidan tartiya farkedermi diye bi kacc yüz gr farkedermis
canım çok geçmiş olsun, inşallah tedavi güzel sonuç verir.. üzülme canım, artık tıp çok ilerledi. göğsü alınmamış olsaydı, o şekilde bile atlatırdı, artık göğsü bile almıyorlar. bir de KV'den kaç yaşında bilmiyorum ama yaş ilerledikçe kanser hücreleri daha yavaş çalışıyor, bu da erken teşhiste daha olumlu sonuçlar sağlıyor. tez zamanda iyileşir umarım.
Esracım bu incir malt onlar da yaramadı, şu bahsettiğim ilacı sordum dr.a sabah akşam 1 tane kullanabileceğimi söyledi.. 3 gün oldu kullanıyorum... 1 kere emiyordu biliyorsun, dün 3 kere bugün 4 kere emdi :) ama yine mama da götürüyor, meyvesi, yoğurdu, sebzesi götürüyor. acayip obur ya, bugün bi de tavuk viğeri yedirdim.. valla bu sıpa ciğer bile yedi sanırım bok boğaz olacak anası kılıklı :)))
Hangi ilacı kullandın süt için
canım motilium adında bir ilaç, mide ilacı, arkadaşıma dr.u tavsiye etmiş, beyaz kasları çalıştırıyormuş, ki bu kaslar da emzirme kaslarıymış. ben tereddüt ettim kullanıp kullanmamakta. kendi dr.uma danıştım, sabah akşam 1 er tane alabileceğimi zararı olmayacağını söyledi, sütün artarsa 1 hafta kullan sonra kes dedi, eğer tekrarlarsa tekrar başlarsın dedi.
4 gün oldu başlayalı, ilk gün fark etmedi ama 2. günü 3 kere, 4. günü 4 kere emzirdim. bugün de şimdilik 2 kere emdi, hala dolu ama göğüslerim herhalde yine dünkü gibi 2 kere daha emer.. göğüslerim baya dolmaya başladı. 3 gün daha kullanıp kesicem ilacı, sonra da sütüm de devam ederse çok mutlu olurum.
canım ben günde 1 kere emziriyordum sonra çıkmıyordu sütüm, gün boyu sağınca 10-15 cc anca çıkıyordu..
Canim bende pisik önleyici kremi her alt actigimda kullanmiyorum kimyasal sonuçta ve anusten verilen şeyleri çabucak emiyor vücut. Ben pamuk su ile siliyrum kuruluyorm sonrada hakiki zeytin yagi yada vazelin suruyrum konuda hepsinde surmem genelde günde 1 yada kakadan snra surerm. Hic pisik olmadi ilk doğduğunda olmuştu unibaby bin yenidoğan iİslam mendilini kullaniyoduk Dr bu bebek çok hassas su ile şilin dedi merhem kullandik geçti dahada olmadi çok sukur
Ahmedde yok hala bisibizim daha var galibaki sizedd kolay gelsin sorun cikmaz ins
Slmm kızlar nasılsınız. bugun oglumu sünnet ettirdik.. bebislerini sünnet ettiren aanneler sormayı unttm doktora herhangi bişeyle temizlemek lazım mı yani batikonla falan..
Slmm kızlar nasılsınız. bugun oglumu sünnet ettirdik.. bebislerini sünnet ettiren aanneler sormayı unttm doktora herhangi bişeyle temizlemek lazım mı yani batikonla falan..
Hayırlı uğurlu olsun damatlığını da görün inşallah:)
Benim kızım var hiçbir fikrim yok canım
nasil oldu kizin hapsumaya devam mi
Yok iyi çok şükür yaa ama uykunun gözüne vurdu valla.. 1 saat önce uyanması gerekirdi hala uyuyor üstelik de en ufak seste uyanan kız şimdi bilerek ses yapıyorum bana mısın demiyor
arkadaşlar kızım beş aylık oldu bir aydır saçım acaip dökülüyor normaldeki kalınlığının yarısından daha ince. çok canım sıkılıyor. resmen akıyor. her çektiğimde en az on tane geliyor. aranızda aynı durumda olan varmı??
ohhh oh maasallah :) aman uyanmaan desen en ufak sese uyanir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?