2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Saglık ocağında ki tartı yanlıştır. Aynı şey banada oldu en iyisi Dr tartısı
Ayrıca sütünün cok olması her ay aynı kiloyu alacağı anlamına gelmiyo
Ztn artık vücut sistemi normal olarak sadece anne sütü ike yetinmiyor o yüzden az kilo almaya başlıyorlar
Kaldı ki sen dinlenemiyorsun sütünün kiloyu az aldırması cok normal canım benim
Sütünde ki yağ oranı uyursan dinlenirsen artar
Mucuk

siz de mi dün gittiniz canım Ahmet le Eymen aynı gün doğmuştu.bugün aydönümümüz kutlu olsun:)hepimiin çocuklarına maşallah hepsi büyüyorlar maşallah.bizimki iri doğduğu için bu kiloda.bu ay 550 gr almış.

Hangi ilacı kullandın süt için

Hangi ilacı kullandın süt için

canım motilium adında bir ilaç, mide ilacı, arkadaşıma dr.u tavsiye etmiş, beyaz kasları çalıştırıyormuş, ki bu kaslar da emzirme kaslarıymış. ben tereddüt ettim kullanıp kullanmamakta. kendi dr.uma danıştım, sabah akşam 1 er tane alabileceğimi zararı olmayacağını söyledi, sütün artarsa 1 hafta kullan sonra kes dedi, eğer tekrarlarsa tekrar başlarsın dedi.
4 gün oldu başlayalı, ilk gün fark etmedi ama 2. günü 3 kere, 4. günü 4 kere emzirdim. bugün de şimdilik 2 kere emdi, hala dolu ama göğüslerim herhalde yine dünkü gibi 2 kere daha emer.. göğüslerim baya dolmaya başladı. 3 gün daha kullanıp kesicem ilacı, sonra da sütüm de devam ederse çok mutlu olurum.
canım ben günde 1 kere emziriyordum sonra çıkmıyordu sütüm, gün boyu sağınca 10-15 cc anca çıkıyordu..

Benim akşam olunca kalmıyor.doymuyor başka bişede istemiyor.rezil oluyorum.sağol bilgi için.doktorumuza soracam.

allah beterinden saklasın da pek kolay geçmiyor ya huysuz hiçbirşeyden mutlu olmuyor,gece sürekli vıkvık uyanıp duruyor

kimsecik yok mu benim int.te ni sorun var kizlar bayadir kimse yazmamis

Son düzenleme:
Slmm kızlar nasılsınız. bugun oglumu sünnet ettirdik.. bebislerini sünnet ettiren aanneler sormayı unttm doktora herhangi bişeyle temizlemek lazım mı yani batikonla falan..

Slmm kızlar nasılsınız. bugun oglumu sünnet ettirdik.. bebislerini sünnet ettiren aanneler sormayı unttm doktora herhangi bişeyle temizlemek lazım mı yani batikonla falan..

aa hayrli olsun cnm bizde dusunuyoruz cnm netede yaptrdin ozel hastane fln mi? nasil oldu uuytttular mi biraz bahseder misin cnm

Hayırlı uğurlu olsun damatlığını da görün inşallah:)
Benim kızım var hiçbir fikrim yok canım

nasil oldu kizin hapsumaya devam mi

Yok iyi çok şükür yaa ama uykunun gözüne vurdu valla.. 1 saat önce uyanması gerekirdi hala uyuyor üstelik de en ufak seste uyanan kız şimdi bilerek ses yapıyorum bana mısın demiyor

Aral ı okuldan aldım yemek yedi kendi basına
Sonra hakettiği meyveli yoğurdunu yedi ve fulinlere gitti
Çok mutlu şuan

canlarım nasılsınız bu kan ilacı benim kafamı çok karıştırıyor ya int. araştırdım hep verin sonradan daha çok ilaç kullanmak zorunda kalırsınız kan ilacı önemli diyor ben haftada 1 kere veriyorum oda korkarak ama vermediğim zamanlarda da versem mi diye içim içimi yiyor ya napacam böyle ben

Yok iyi çok şükür yaa ama uykunun gözüne vurdu valla.. 1 saat önce uyanması gerekirdi hala uyuyor üstelik de en ufak seste uyanan kız şimdi bilerek ses yapıyorum bana mısın demiyor

ohhh oh maasallah :) aman uyanmaan desen en ufak sese uyanir dimi

arkadaşlar kızım beş aylık oldu bir aydır saçım acaip dökülüyor normaldeki kalınlığının yarısından daha ince. çok canım sıkılıyor. resmen akıyor. her çektiğimde en az on tane geliyor. aranızda aynı durumda olan varmı??

Olmaz mı yakında kazıtmak gerekecek

ohhh oh maasallah :) aman uyanmaan desen en ufak sese uyanir dimi

Aynen öyle bazen koltukta ayağımı uzatsam onun sesine uyanıyor o kadar:)
Neyse uğraşlarım meyvesini verdi uyandı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…