2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ben de aynı durumdayım geçen gün kuaföre gittim fönletmek için kuaför bana resmen kızdı sen hiç saçını taramıyor musun bu ne hal dedi saçım düğümlenmiş keçe gibi olmuş ve fön çekerken tarakları doldu 1 tomar saçım döküldü saçımı her ellediğim de fena halde döküldüğünü görüyorum

aa hayrli olsun cnm bizde dusunuyoruz cnm netede yaptrdin ozel hastane fln mi? nasil oldu uuytttular mi biraz bahseder misin cnm

Hayırlı uğurlu olsun damatlığını da görün inşallah:)
Benim kızım var hiçbir fikrim yok canım
Valla bizim biraz eşime zorlanmamla oldu..bi türlü ikna olmadi erken olmasina biraz dar görüşlü bazi konularda.. onun için hiç istemdgim halde malesef genel anestezi aldı..kolay atlatti cok agir bi anestezi vermiolarmis zaten..Devlet hastanesnde yaptrdik memnun da kaldm açıkçası ama huyu değişti kuzumn surekli gülen bebeğim hiccc gülmüyo :-(
Amin inşallah sağolasın canm..

Aynen benimde ne kadar güzeldi saçlarım..sanki kel kalacam o kadar yani..bilmem inanır misin bebeğin seni tanıyıp yüzüne güldürgü için dökülürmüs..ben bi çare de bulamadım mm

Slmm kızlar nasılsınız. bugun oglumu sünnet ettirdik.. bebislerini sünnet ettiren aanneler sormayı unttm doktora herhangi bişeyle temizlemek lazım mı yani batikonla falan..
Sünnetten sünnete değişiypr
Biz yaptırdık bez bağladık hiç birşey yok gibi davrandık memnun kaldık ama sukunet çok zorlanmış bağlamamış açıl bırak demiş dr vs
Temizlemek için hiç birşey kullanmadık sadece günde bir kere verdiği 2kremi karıştırıp sürdük o kdr
Bence dr una sor. Gerçi istisnai birşey olsa o da belirtirsi ama sormakta fayda var

OlmaZ mııı ev yatak banyo ber yer saç
Geçen saçımı boyarken kuaförümde dedi çok dökülüyo diye
Ama 2yıl sürermiş dedi.doğımdan sonra hücrelerin kendisini yenilemesi
Ne kdr doğru bilmem
Bi tutam saçım kaldı rüyalarıma bile girio neler görüyorım kel olduğumu falan off!!

Aynen benimde ne kadar güzeldi saçlarım..sanki kel kalacam o kadar yani..bilmem inanır misin bebeğin seni tanıyıp yüzüne güldürgü için dökülürmüs..ben bi çare de bulamadım mm

evet caım bizdede öyle derler ama yeni doğum yaptık vitamin ve demir eksikliğinden dolayı oluyor. tabi bebişlerimizde bizi tanıyor :)))

Anladim canm Evet bizede krem verdiler baska da bisey vermediler neyse yarin sorayım..peki sargisi nasıl çıktı sizin???
Bu saç konusu beni de mahvedyo..vitamin eksiklikleri buna yol açabiliyo maleseff..aman dert etmiyorum hic yeter ki sütümuz olsun

alisir insallh cnm guler yine merak etme gecmus olsun

Kızlar ben bir marketten hero baby sütlü pirinçli mama aldım eve geldiğimde carefourdan aldığım mamanın kutusuyla karşılaştırdığımda bir çok farklılık gördüm aldığım marketi aradım biz üreticiden alıyoruz sattığımız malzemenin arkasındayız üretici frima 4 ayda 1 üretim yapıyor ondan kaynaklı farklılık vardı dedi ama benim içime sinmedi ya sizce aldığım mama sahte olabilir mi

kızlaaar kendime çok kızıyorum hiç affedemıyoruum çok büyük cahillik ettim kafamı duvarlaa vurduum minik kızıma devam sütü verdim ilk kez mam verdim hemde sütüm olduğu halde benı emmedi bende huysuzlanıyor mam vereyim bari tok tutar uyur dedimm veröez olaydım o kadar çok kustu kii yataklar halılar heryer battı verdikten yarım saat sonra yüzü kabarmaya başladı allahım kabus gibiydi anlatırken bile tekrar yaşıyorum ağzı yüzü şişti miniğimin su toplamış gibi oldu baygın baygın hiç tepki vermiyrdu sankı bir çuval gibi bıraktı kendini dilinin rengi bile değişti mamnın tarihine bakmıtım geçmemişti gece 1 buçukta hastaneye koştuk ama ilçede nöbetçi doktor dahılıyeciydi sanırım.... alerji dedi vücudu tepki verıyor hemn bir iğne yaptılar serum takmam istediler ama damar yolu bulamadılar o ağladı ben ağladıımm o masum bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden sankı kurtar benı der gibi yüzüme bakıyordu ağlarken.sonra daha da kötüleşti kıpkırmızı harıta gibi oldu heryeri ambulansla ildeki hastaneye sevkettiler orda da testler yaptılar çok şükür solunumu iyiydi orda da damar yolu bulmakta zorlandılar ve kanı pıhtılaştı yetrli kan alınamadığı için birkaç testın sonucıu alınamamış daha fazla dayanamdım zorlamayalım dediler tekrar damardan iğne yapıldı beklemeye geçtik 7 saatin sonunda kızım normle döndü ama neye alerjisi var bilmıyorrrum normalde daha ek gıdaya geçemedik daha elma muz yoğurt gibişeler vermiştim ama onlar yapmadı ben şimdi npıcm hiç bilmiyorum suan iyi ama ek gıda işinen korkuyorum bünyesi hassa sanırım

öylee kızgınım kı kendime keşke zamanı geri alabilseeemm

Ahh dehşetle okudum canım yaa çok çok geçmiş olsun.... Kendini suçlama canım bilerek yapmadın ya sen kızının iyiliği için verdin mamayı sonuçta... Allah korumuş bebeğin de şimdi iyi çok şükür... İyice irdelenmeli mama tabi ona göre yol alırsınız... Ek gıdada çok fazla sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum ben içini ferah tut ama temkinli olun tabi... Bu mamalarda bir olay var ama ne? Esranın kızında da kakada kan oluyor...

çok geçmiş olsun canım.çok korkmuşsun doğal olarak ama kendini hiç suçlama nerden bilebilirdin ki böyle olacağını.ilk mama veren sen değilsin ki. neye alerjisi var onu öğrenebilirsen bi daha aynı sıkıntıları yaşamazsın inş. doktor ek gıdaya geçiş konusunda yardımcı olacaktır .hangi mamayı verdiğini de merak ettim canım. çok geçmiş olsun tekrar

Son düzenleme:

ya canım burda kızların durumunu okuyup üzülyorduk şimdi ne halde olduklarını çok çok iyi anladııım içim yanıyor neyseki neşesi iyi eski pamuk halıne geri döndü sağol canım Allahım hepimizin evlatlarını korusun mama işiine de 6 aylık olana kadar hiç vermemiştim veresim tuuttu bunca zaman vermedim de şimdi mi lazımdı sankıı ondan kızıyorum kendime

sağol canım milupaydı tatlım doktor ne diyecek inek sütüne alerji olacağımnı zannetmiyorum dedi herkesin verdiği mama çünkü öyle karışımlı marışımlı bişey değil ki ama şimdiye kadar olmamıştı bu tarz bişey yoğurt ta verdim kendim peynir süt içiyorum olmamıştı mama ağır geldi sanırım dokotr da deneye deneye öğreneceksin dedi alerji testi yapılmıyormuş inşallah kronik değildir nerde nasıl yapılırkı bu test bir de bakalım bu hafta dinlenmedeyiz sonra yavaş yavaş ek gıda denemelerine devam edicez ama kutu mama vermem kesinlıkle inşallah sütüm kesilmez dün sütümü emmedi kızım bende öylelikle verdiim

cnm cok gecmis olsun okurken icim ciz etti.Ama uzme kendini sonucta hicbir anne bebegiin kotulugunu istemez

anladım canım. zaten ilk vereceğin gıdayı çok az tattırırsın 3-4 gün bakarsın tepkisine.ona göre verirsin.az az verdiğin zaman alerjisi olan bi gıda da olsa bu kadar da ağır tepki vermez.çok korkma cnm bu kadarını yaşamazsınız bir daha inş .içini rahat tut. iyileşmiş bak maşallah. bol bol da emer inşallah annesi

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
neyse ki kızın şuan iyi, kendini üzme hepimizin başına gelebilirdi. bilerek isteyerek bebeğini bu duruma sokmadın, sadece doysun istedin...
üni hastahaneleri çok güzel alerji testleri yapıyorlar, neye alerjisi var neye yok bunların hepsini listeliyorlar, sen bu testi yaptır ve bebeğinin alerjisi olan şeylerden uzak durursun ek gıdada..
tekrar çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…