2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben mama veriyorum ama senin bu dedigine katilmiyorum yorum yaparken mama veren anneleride düşünseydiniz keşke

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım ben de mama veriyorum alınacak birşey söylememiş arkadaş, gerilme... sen de ben de mecbur olan anneleriz, sütümüz var da biz vermiyor değiliz. üzülecek hiç bir şey yok. biberon maması zaten mecburen veriliyor emmeyen çocuğa doğar doğmaz ne vercen, ek gıdaya geçmeden ne vercen, mecburen biberon maması. ve çok güvenilir markalar var zaten. için rahat olsun sıkılma. ek gıdaya geçince zaten mamayı biz de azaltmış olacağız.
canım bu arada ben motillium diye bir ilaç kullandım, 3-5 sayfa önce yazmıştım bir arkadaşa. ben 1 kere zor emziriyordum, dün 5 kereye kadar emzirebildim. sen de bi oku, araştır, dr.una danış istersen.

Haklısın cnm ama bence diger yorum yanlış ...neyse insanlarin kendi düşünceleri ama sütüm var benim mama pis kaka gibi bi düşunce yanliş...ever cnm okuyorum o yorumlarini teşekkür ederim bende almayi düşünüyorum ilaci hatta araştirdim biraz önerin için sagol:)

iyice sulugöz oldum ben ya dinlerken ağladım sağol canım

canm cok gecmis lsun.
okurken sonnu zor o kudm

aycada mama ydi mi kan luyor bende vermiyorum.
n yakin zamnda alerji testi yaptircam.
sadec mamada oluyor.

kızlaar çok teşekkür ederim hepinize şükür kızım iyi ama mızmız iğne yerleri biraz morardı e halıyle acıyordur gece uyutamadım hep mızmızlandı arabayla gezdik hemen uyudu şükür. bir de diş çıkarma süreci ağzından salyaları çok akıyor elleri hep ağzında kaşınıyor sanırım hafif ateşi de var ama genel anlamda iyi.

burda kötü olan mama olduğunu zannetmiyorum bebeğimin bünyesi hassas sanırım çünkü birçok anne bu mamayı kullanıyor bebekken ben de kutu mamalara aynı hassasiyeti göstermişim annem sana mama alerji yaptı bizde tarhana çorbasıyla büyüttük seni diyor. belki genetik faktörler bilmiyorum . ama geldi geçtii . mama alan anneler içiniz rahat olsun ben 2 bnumara verdim belki de çok ağır geldi daha . 6 aya yeni girdik belki de 2numara için erkendi ilkkez verdiğim için bilemedim böyle dikkatsiz araştırmadan verdiğim için kızgınım kendimee böyle bir gaflette bulundum diye kızgınım

Son düzenleme:

Geçmiş olsun cnm Allah birdaha yasatmasin ..

herkesin kendi düşüncesi dediğin gibi...

iyice sulugöz oldum ben ya dinlerken ağladım sağol canım

aynen ya ben de herşeye ağlıyorum, bütün anneler günü reklamlarına ağladım, eşim dalga geçiyo artık (

Canım senin niyetini biliyorum ve haklısın da bende mama veriyorum ama bizim mama alerji maması olduğu için pek mutlu da değiliz tadı kötü:) keşke normal mama verebilsem diye çok ağladım allah aratmasın tadı güzel mamayı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrr napıyorsunuzz?:) 5 aylık kızıma çorba yoğurt falan veriyorum bir suredir. Kaşık maması alsam mı bilemedim hippin falan var ya? Anne sütü artı mama içiyor zati. Bi akıl verin:)

Çok üzüldüm çok( sakın kızma kendine canım. Bak sütun azalır Allah korusun oldu bitti öyle duşun. Bebeklerimiz bizim her şeyimiz o olacağına biz hasta olalım diyoruz ama olacağın önüne geçemiyoruz. Onlar da bir takım zorluklar yaşayacak. Biz de bebekmişiz ağlar ağlar dururmuşuz annem diyor ki ağlıyordun belki de sütüm yetmiyordu açtın ama bilmiyorduk bilsek de para veren mi vardı. Biz Allaha şükür çocuklarımızı doyuruyoruz. Zorlukları olsa da çok güzel bir duygu bu:)

sağol canıım zaten ikigündür göğüslerım sönük sönük üzüntü etkiledi bu kıloları nasıl verıcem diyordum bir gecede 1 kılodan fazla vermişim inanılmaz üzüldük geçti ya allahıma şükürler olssuun eskilere göre bizler çok şanslıyız imkanlar yönünden ama hastalıklar da şimdi daha çok .. dikkat etmelıyız evlatlarımıza

Sizin durumunuz ayri Allahim kolaylik versin

Haha aynen yaaa... Şimdi 60 cc aptamil alsa fena mı olurdu yani:))

Enteresan ki eve geldik yüzük gibi olan sarfının üst tarafı aşağı düştü hemen dr u aradık
3gğne düşe demişti çünkü. Birşey olmaz sıkıntı yapmayon dedi
3.gün tanamen düştü sargı. Ama sakın çekme sargıyı kendisi düşsün olur mu
Sanki tutsan eline gelecek gibi duruyor ama öyle değil. Dikişlere zarar gelmesin
Ama dikişlerimiz hala duruyor ıfaktan minik bi kaç tane
O da sıkıntı değilmiş. Aylar bulabilirmiş
Çok rahay ettik çok. Keşke ilk doğduğında yaptırsaydıö2ay beklemeseydim
Çok rahatlık gerçekten. Ama bizim yavrucak genel değil lokal anasteZi aldı size niye genel yaptılar anlayamadım
teşekkür edeirim canım ah annemi anne olunca anladıım

Cnmm korka korka bir çırpıda onudum yazını
Senin ne kdr bilinçli olduğunu ben çok iyi biliyorjm burdaki ark larda bilir
Vicdan yapma desem de annesin yaparsın ama şükür atlattınız. İnş başka hiç birşey olmaz meleğeeee
Rabbim beterini vermesin. Kesinliskle araştır neye allerjisi var bence
İlerde gene aynı sıkıntı olmasın derim. Kıyaöam hiç birine. Üzülme annesi şimdi iyi yavrun. Bazrn deneniyoruz böyle
Allah hepsini korusun...

Ben mama veriyorum ama senin bu dedigine katilmiyorum yorum yaparken mama veren anneleride düşünseydiniz keşke

Arkadaşım sen niye üErine alındım gerginliğini benle atmak istiyorsun galiba arkadaşımız ilk defa mama vermiş ve bende onun yerine uygulaya bileceği altarnwtif sundum ayrıca bende mamayla büyümüş biriyim. Burda zoruna gidecwk birşey yok gerginsen başka yerde paylaş sakın benle paylaşma zaten gurbetteyim hiç uğraşma canım Aten burnumda

Kızlarrrr napıyorsunuzz?:) 5 aylık kızıma çorba yoğurt falan veriyorum bir suredir. Kaşık maması alsam mı bilemedim hippin falan var ya? Anne sütü artı mama içiyor zati. Bi akıl verin:)

canım dr.un ne diyor bilmiyorum, benimki 6. aydan önce kesinlikle karşı ek gıdaya... ama ben de yavaş yavaş başladım. sabahları meyve öğlen sebze püresi ikindi yoğurt veriyorum. kaşık maması da aldım ama ona 1-2 hafta içinde başlamayı düşünüyorum, önce sebzelere alışsın istiyorum. her sebzeyi aralıklarla ekliyorum. ilk havuçla başladım, sonra kabak, patates, bezelye ekledim. ek gıda topiğimize de bakabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714536

anneler tariflerini ve ek gıda yorumlarını paylaşıyorlar burada.

arkadaşlar, bebeği diş çıkaran birkaç anneden akıl bekliyorum.
Ege 4-5 gündür huysuz, 2 gün önce dişlerini deli gibi kaşıyordu, saatlerce ağladı, damakları sertleşmiş, şişmiş, basınç uyguladım, minoset verdim rahatladı.
bugün de ateşi yükseldi, ateşi düşürebildiğim kadar düşürdüm, kakasını mukuslu bir şekilde yapmaya başladı.
bana diş çıkarma huysuzlukları gibi geliyor.
diş çıkaran anneler bunları yaşadınız mı? yaşadıysanız ne kadar sürdü?
dayanamıyorum çocuk perişan, çok üzülüyorum...

KiZlar 5. Ay kntrolumu Ahmed bey7300 olmuş 66cm boy bana kilo az gibi geldi ama Dr çok beğendi gayet yerinde anne sütüne devam dedi. Ek gidaya tattirma dahil hayir dedi... Vücudundaki bebeklerde isilik değil aleejiymis ama neye bilmiyoruz tabiki...

Ahmed ayaklarini tutabiliyo ama saha agzina sokmadi ve tAM tur dönemiyor sirt üstünden yüz üstüne dönüyor sadece.

Dişlerimiz daha piyasada yokmuş daha var tasalanmayin dedi mukuslu kakayi soracaktim unuttum o ayri mesele:///

gayet güzel canım kilosu. maşallah Ahmet'e, huysuz muysuz, uykusuz ama gelişimi çok güzel :)
Biz de pazartesi gidicez bakalım ne dicek.. ,
Ege de ayaklarını tutuyor, 1,5 haftadır ağzına da sokuyor. sırtüstünden yüzüstüne ve döndüğü taraftan geri sırt üstüne dönebiliyordu. bu hafta 2 kere tam tur döndü ama fazlası yok :)
dişleri de fena kaşınıyor şişmiş bakalım bizim dr ne der.
benim dr. da kesinlikle hayır diyor ek gıdaya ama ben başladım yavaş yavaş, bi de beni günde 1 kere emdiği için sıkıntı yaratmadım. ama dün 5 kere, önceki gün 4 kere, ondan önceki iki gün 3 kere emdi :)) içim de rahatladı, korkuyordum bağışıklık sistemi için.

Son düzenleme:
Haha aynen yaaa... Şimdi 60 cc aptamil alsa fena mı olurdu yani:))

Valla miracım olayı dramatize etmek istemiyorum ama hem mamadan hem sütten hem ek gıdadan yaralıyım:) süt az zaten yetmiyor ek gıda yasak mama kötü:) burdaki arkadaşlar havucu rondodan geçirdim filan diyor içim gidiyor özeniyorum, en azından bi şeyin suyunu sıkıp verebilseydim:)biz yemek yerken yavrum resmen ağzını şapırdatıyor, neyse allaha şükür sağlıklıyız allah başka dert vermesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biraz dene istersen, havuç çok kıvamlı oluyor, ben Ege'ye 3 gün verdim, sonra içine yeni sebzeler eklemeye başladım, 1 haftadır veriyorum, çok keyifli.. ben 2 gün önce tavuk ciğeri bile yedirdim :)) benim de sütüm azdı mama veriyordum, sonra yavaş yavaş ek gıdaya da başladım. memnunum şuan halimden, Ege'nin hazır olduğunu düşünmüştüm, yanılmamışım. O da biz sofradayken çıldırıyordu, ağız şapur şupur :) ama çok şükür şimdi sütüm de gelmeye başladı. içim daha da rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…