- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Ben mama veriyorum ama senin bu dedigine katilmiyorum yorum yaparken mama veren anneleride düşünseydiniz keşke
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canım ben de mama veriyorum alınacak birşey söylememiş arkadaş, gerilme... sen de ben de mecbur olan anneleriz, sütümüz var da biz vermiyor değiliz. üzülecek hiç bir şey yok. biberon maması zaten mecburen veriliyor emmeyen çocuğa doğar doğmaz ne vercen, ek gıdaya geçmeden ne vercen, mecburen biberon maması. ve çok güvenilir markalar var zaten. için rahat olsun sıkılma. ek gıdaya geçince zaten mamayı biz de azaltmış olacağız.
canım bu arada ben motillium diye bir ilaç kullandım, 3-5 sayfa önce yazmıştım bir arkadaşa. ben 1 kere zor emziriyordum, dün 5 kereye kadar emzirebildim. sen de bi oku, araştır, dr.una danış istersen.
iyice sulugöz oldum ben yasevgili Aralık Anneleri;
yarın belki fırsat olmazsa bugünden kutlayayım(hiç umudum yok da belki eşim bişeyler yaptırır anneler günü için)(gerçi sabah diyordu yarın hiç bi yere gidilmez FB şampiyonluk kutlıcak)
hepimizin anneler günü kutlu olsun, evlatlarımızla bir ömür mutlu ve huzurlu olalım,
bu şarkıyı tüm annelerimize armağan ediyorum, gün gelip de evlatlarımızın bizi bu şarkılarla uyandıracağı anneler günümüz de olacaktır :))
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/63949/0/benim-annem-guzel-annem
çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
neyse ki kızın şuan iyi, kendini üzme hepimizin başına gelebilirdi. bilerek isteyerek bebeğini bu duruma sokmadın, sadece doysun istedin...
üni hastahaneleri çok güzel alerji testleri yapıyorlar, neye alerjisi var neye yok bunların hepsini listeliyorlar, sen bu testi yaptır ve bebeğinin alerjisi olan şeylerden uzak durursun ek gıdada..
tekrar çok geçmiş olsun...
canimmm bizim bile bi günümüz bi günümüzu tutmuo aralcik napsin :) ben sana baktığımda çok güçlü bir kadın gördüm al bağrına bas kuzularıni yürüyün birlikte herseyin üstesinden gelirsiniz :)
Bu arada utkucukta uyumuo bikaç gündür deli etti beni
Canim allah yardimcin olsun esinle konuş diycem ama erkekler ailelerine bizden daha düşkün biz aynı durumda olsak doğrucu Davut gibi karşımıza alır konuşur yıkar geçeriz herkesi onlar öyle değil malesef kvni een iyi tanıyan sen olduğun için en doğru kararı sen verirsin
Benimkılerde çok dokuluo
Nolacak yawww benim Dr biotin verdi kullanmam için ama emzirirken kullanıliomu sormadım kullanmıyorum
Bana oğlumun 1 haftalik halini hatırlattın bende cis yapmadığı için devlet hastanesine götürdüm çocuğu elime bi poşet verdiler bunu al pipisine yapıştır cis yapınca getir dediler Allaaaaaaaaaaaam kabus muydu neydi Yarabbim kavga kıyamet çıktım dışarı kendi Dr muz aradım kızdı bize neden gittiniz Yenidoğanlar sık sık cis yapmazlar neden buraya getirmediniz dedi. Insan cahil oluyor bazen ben özelde yok yere hirpalarlar bi sürü test yaparlar die devlete götürmüştüm sonra eve gelip saatlerce zirlamistim ben nie çocuğumu devlet hastanesine götürdüm die. Içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlıyorum sabah olur minigin sana güzel bi gülücük atar herseyi unutur gidersin :)
Ay okurken ben fenalaştımOfff çook geçmiş olsun bu mamalarda ne var ya yıyen çocuk fenalaşıyor.Ali yede 2 kez verdim fışkırtarak kustu Birdaha olmaz inşallah kendini suçlama bence olacagı varmış..Kan alınması çook fecii birşey ya Benim oğlumdan tam 3 kez kan alındı 3 de boşuna
canm cok gecmis lsun.
okurken sonnu zor o kudm
aycada mama ydi mi kan luyor bende vermiyorum.
n yakin zamnda alerji testi yaptircam.
sadec mamada oluyor.
Canım benim çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız canım benim kendini suçlama bilemezdin sonuçta ne olacağını bebeğin doysun rahat olsun diye verdin muhakkak içerikteki bir şeye tepki vermiştir bebeğin mamadan mamaya da fark gösterir muhakkak ek gıdaya geçişte de zorlanmazsın canım benim yavaş yavaş dr kont. geçersin tatlım
Ayyy cnm çok geçmiş olsun vallahi okurken ben bile fenalastim ama üzmekkendini nerden bilecektin ki hem de sukret bence daha küçükken vermedigun büyüyünce verdiğiniiçin Daha kküçük olsa daha kötü üzülme sakin Allah birdaha yasatmasin inş
Canım mamalar aslında gerçekten sağlıklı değil ama ne bukadar dokundu bu çocuğa mamayı atma incelet gerekırse dava aç
Çok ciddiyim ben çin de baktım hip nestle mama var ama vermiyorum içmiyor anne sütü veriyorum tabiki dışarı çıkınca dadı mam veriyorsu herneyse ben artık pirinç haçlıyorum robottan geçirip patates veya havuçla mix yapıp veriyorum emin olun mamadan daha iyi
canım ben de mama veriyorum alınacak birşey söylememiş arkadaş, gerilme... sen de ben de mecbur olan anneleriz, sütümüz var da biz vermiyor değiliz. üzülecek hiç bir şey yok. biberon maması zaten mecburen veriliyor emmeyen çocuğa doğar doğmaz ne vercen, ek gıdaya geçmeden ne vercen, mecburen biberon maması. ve çok güvenilir markalar var zaten. için rahat olsun sıkılma. ek gıdaya geçince zaten mamayı biz de azaltmış olacağız.
canım bu arada ben motillium diye bir ilaç kullandım, 3-5 sayfa önce yazmıştım bir arkadaşa. ben 1 kere zor emziriyordum, dün 5 kereye kadar emzirebildim. sen de bi oku, araştır, dr.una danış istersen.
kızlaar çok teşekkür ederim hepinize şükür kızım iyi ama mızmız iğne yerleri biraz morardı e halıyle acıyordur gece uyutamadım hep mızmızlandı arabayla gezdik hemen uyudu şükür. bir de diş çıkarma süreci ağzından salyaları çok akıyor elleri hep ağzında kaşınıyor sanırım hafif ateşi de var ama genel anlamda iyi.
burda kötü olan mama olduğunu zannetmiyorum bebeğimin bünyesi hassas sanırım çünkü birçok anne bu mamayı kullanıyor bebekken ben de kutu mamalara aynı hassasiyeti göstermişim annem sana mama alerji yaptı bizde tarhana çorbasıyla büyüttük seni diyor. belki genetik faktörler bilmiyorum . ama geldi geçtii . mama alan anneler içiniz rahat olsun ben 2 bnumara verdim belki de çok ağır geldi daha . 6 aya yeni girdik belki de 2numara için erkendi ilkkez verdiğim için bilemedim böyle dikkatsiz araştırmadan verdiğim için kızgınım kendimee böyle bir gaflette bulundum diye kızgınım
Haklısın cnm ama bence diger yorum yanlış ...neyse insanlarin kendi düşünceleri ama sütüm var benim mama pis kaka gibi bi düşunce yanliş...ever cnm okuyorum o yorumlarini teşekkür ederim bende almayi düşünüyorum ilaci hatta araştirdim biraz önerin için sagol:)
iyice sulugöz oldum ben yadinlerken ağladım sağol canım
Ben tartişma cikarmak için söylemedim arkadaşin yirumu çok kırıcı geldi bana tabiki mamayi isteyerek vermiyoruz mecbur oldugumuz için veriyoruz benim eşim mamayla büyümus çokta saglikli burada herkes mama veren arkadaşlara destek olurken bu arkadaşimiz köstek olmuş eminimk8 mama veren arkadaşlarin yorumu okuyunca moralleri bozulacaktit...aman neyse herkesin düsüncesi kendine ben mama veriyorum anne sütüde aliyo gayette mutluyuz oglumda bende ...bu arada anneler gününuz kutlu olsun arkadaşlar
Çok üzüldüm çok( sakın kızma kendine canım. Bak sütun azalır Allah korusun oldu bitti öyle duşun. Bebeklerimiz bizim her şeyimiz o olacağına biz hasta olalım diyoruz ama olacağın önüne geçemiyoruz. Onlar da bir takım zorluklar yaşayacak. Biz de bebekmişiz ağlar ağlar dururmuşuz annem diyor ki ağlıyordun belki de sütüm yetmiyordu açtın ama bilmiyorduk bilsek de para veren mi vardı. Biz Allaha şükür çocuklarımızı doyuruyoruz. Zorlukları olsa da çok güzel bir duygu bu:)
Canım senin niyetini biliyorum ve haklısın da bende mama veriyorum ama bizim mama alerji maması olduğu için pek mutlu da değiliz tadı kötü:) keşke normal mama verebilsem diye çok ağladım allah aratmasın tadı güzel mamayı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım senin niyetini biliyorum ve haklısın da bende mama veriyorum ama bizim mama alerji maması olduğu için pek mutlu da değiliz tadı kötü:) keşke normal mama verebilsem diye çok ağladım allah aratmasın tadı güzel mamayı:)
Enteresan ki eve geldik yüzük gibi olan sarfının üst tarafı aşağı düştü hemen dr u aradıkAnladim canm Evet bizede krem verdiler baska da bisey vermediler neyse yarin sorayım..peki sargisi nasıl çıktı sizin???
Bu saç konusu beni de mahvedyo..vitamin eksiklikleri buna yol açabiliyo maleseff..aman dert etmiyorum hic yeter ki sütümuz olsun
teşekkür edeirim canım ah annemi anne olunca anladıım
Ben mama veriyorum ama senin bu dedigine katilmiyorum yorum yaparken mama veren anneleride düşünseydiniz keşke
Kızlarrrr napıyorsunuzz?:) 5 aylık kızıma çorba yoğurt falan veriyorum bir suredir. Kaşık maması alsam mı bilemedim hippin falan var ya? Anne sütü artı mama içiyor zati. Bi akıl verin:)
KiZlar 5. Ay kntrolumu Ahmed bey7300 olmuş 66cm boy bana kilo az gibi geldi ama Dr çok beğendi gayet yerinde anne sütüne devam dedi. Ek gidaya tattirma dahil hayir dedi... Vücudundaki bebeklerde isilik değil aleejiymis ama neye bilmiyoruz tabiki...
Ahmed ayaklarini tutabiliyo ama saha agzina sokmadi ve tAM tur dönemiyor sirt üstünden yüz üstüne dönüyor sadece.
Dişlerimiz daha piyasada yokmuş daha var tasalanmayin dedi mukuslu kakayi soracaktim unuttum o ayri mesele:///
Haha aynen yaaa... Şimdi 60 cc aptamil alsa fena mı olurdu yani:))
Valla miracım olayı dramatize etmek istemiyorum ama hem mamadan hem sütten hem ek gıdadan yaralıyım:) süt az zaten yetmiyor ek gıda yasak mama kötü:) burdaki arkadaşlar havucu rondodan geçirdim filan diyor içim gidiyor özeniyorum, en azından bi şeyin suyunu sıkıp verebilseydim:)biz yemek yerken yavrum resmen ağzını şapırdatıyor, neyse allaha şükür sağlıklıyız allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?