2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canimmm bizim bile bi günümüz bi günümüzu tutmuo aralcik napsin :) ben sana baktığımda çok güçlü bir kadın gördüm al bağrına bas kuzularıni yürüyün birlikte herseyin üstesinden gelirsiniz :)
Bu arada utkucukta uyumuo bikaç gündür deli etti beni

Canim allah yardimcin olsun esinle konuş diycem ama erkekler ailelerine bizden daha düşkün biz aynı durumda olsak doğrucu Davut gibi karşımıza alır konuşur yıkar geçeriz herkesi onlar öyle değil malesef kvni een iyi tanıyan sen olduğun için en doğru kararı sen verirsin

Benimkılerde çok dokuluo
Nolacak yawww benim Dr biotin verdi kullanmam için ama emzirirken kullanıliomu sormadım kullanmıyorum

Bana oğlumun 1 haftalik halini hatırlattın bende cis yapmadığı için devlet hastanesine götürdüm çocuğu elime bi poşet verdiler bunu al pipisine yapıştır cis yapınca getir dediler Allaaaaaaaaaaaam kabus muydu neydi Yarabbim kavga kıyamet çıktım dışarı kendi Dr muz aradım kızdı bize neden gittiniz Yenidoğanlar sık sık cis yapmazlar neden buraya getirmediniz dedi. Insan cahil oluyor bazen ben özelde yok yere hirpalarlar bi sürü test yaparlar die devlete götürmüştüm sonra eve gelip saatlerce zirlamistim ben nie çocuğumu devlet hastanesine götürdüm die. Içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlıyorum sabah olur minigin sana güzel bi gülücük atar herseyi unutur gidersin :)

Ay okurken ben fenalaştım Offf çook geçmiş olsun bu mamalarda ne var ya yıyen çocuk fenalaşıyor.Ali yede 2 kez verdim fışkırtarak kustu Birdaha olmaz inşallah kendini suçlama bence olacagı varmış..Kan alınması çook fecii birşey ya Benim oğlumdan tam 3 kez kan alındı 3 de boşuna

Benim saçım keldi zaten şimdi tamamen kelleşti
Geçenlerde sinirlendim belime kadar olan saçlarımı tutum kestim kulagıma kadar çok dökülüyor.
Şimdilerdede kazıtmayı istiyorum ama herkes tepki gösteriyor..
1 kez kazıtmıştım bekarken fena yakışmıştı ama

canm cok gecmis lsun.
okurken sonnu zor o kudm

aycada mama ydi mi kan luyor bende vermiyorum.
n yakin zamnda alerji testi yaptircam.
sadec mamada oluyor.

Aralıkk annişlerii anneler gününüz kutlu olsunnn👑👑👑

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız canım benim kendini suçlama bilemezdin sonuçta ne olacağını bebeğin doysun rahat olsun diye verdin muhakkak içerikteki bir şeye tepki vermiştir bebeğin mamadan mamaya da fark gösterir muhakkak ek gıdaya geçişte de zorlanmazsın canım benim yavaş yavaş dr kont. geçersin tatlım

Kuzummmm sen ne marjinalmişmissin beaaaaa:) :)

Hastta olan bebislere acil sifalar diliyorum veTum annelerin anmeler gununu kutluyorumm.yoldauiz zor geciyo iki cocukla.raporumu uzatmaua memleket gidiyoz

Ayyy cnm çok geçmiş olsun vallahi okurken ben bile fenalastim ama üzmekkendini nerden bilecektin ki hem de sukret bence daha küçükken vermedigun büyüyünce verdiğiniiçin Daha kküçük olsa daha kötü üzülme sakin Allah birdaha yasatmasin inş

Canım mamalar aslında gerçekten sağlıklı değil ama ne bukadar dokundu bu çocuğa mamayı atma incelet gerekırse dava aç
Çok ciddiyim ben çin de baktım hip nestle mama var ama vermiyorum içmiyor anne sütü veriyorum tabiki dışarı çıkınca dadı mam veriyorsu herneyse ben artık pirinç haçlıyorum robottan geçirip patates veya havuçla mix yapıp veriyorum emin olun mamadan daha iyi

Aralıkk annişlerii anneler gününüz kutlu olsunnn👑👑👑

Hastta olan bebislere acil sifalar diliyorum veTum annelerin anmeler gununu kutluyorumm.yoldauiz zor geciyo iki cocukla.raporumu uzatmaua memleket gidiyoz

Kizlar Yavrucaklarinizla birlikte nice anne ggunlerinz olsun inşallah:)))

Sizlerin ve herkesin anneler günü kutlu olsunnn:))

sevgili Aralık Anneleri;
yarın belki fırsat olmazsa bugünden kutlayayım(hiç umudum yok da belki eşim bişeyler yaptırır anneler günü için)(gerçi sabah diyordu yarın hiç bi yere gidilmez FB şampiyonluk kutlıcak)
hepimizin anneler günü kutlu olsun, evlatlarımızla bir ömür mutlu ve huzurlu olalım,
bu şarkıyı tüm annelerimize armağan ediyorum, gün gelip de evlatlarımızın bizi bu şarkılarla uyandıracağı anneler günümüz de olacaktır :))

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/63949/0/benim-annem-guzel-annem

Ben mama veriyorum ama senin bu dedigine katilmiyorum yorum yaparken mama veren anneleride düşünseydiniz keşke

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben mama veriyorum ama senin bu dedigine katilmiyorum yorum yaparken mama veren anneleride düşünseydiniz keşke

Bence mama ve anne sütü olayına hiç girmeyin tartışma bitmez, zorunda olmasa hiç bi anne mama da vermez yaşayan bilir bunu, ama tabiki mecbur değilsek vermemeliyiz en sağlıklısı anne sütü:) herkesin sütü bol olsun sütü olmayan annelerimizin de çocuğunun iştahı bol olsun her yedikleri yarasın:)))) anneler gününüz kutlu olsuuuu nn

Ben tartişma cikarmak için söylemedim arkadaşin yirumu çok kırıcı geldi bana tabiki mamayi isteyerek vermiyoruz mecbur oldugumuz için veriyoruz benim eşim mamayla büyümus çokta saglikli burada herkes mama veren arkadaşlara destek olurken bu arkadaşimiz köstek olmuş eminimk8 mama veren arkadaşlarin yorumu okuyunca moralleri bozulacaktit...aman neyse herkesin düsüncesi kendine ben mama veriyorum anne sütüde aliyo gayette mutluyuz oglumda bende ...bu arada anneler gününuz kutlu olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…