Kızlar kerem artık Abi'sinin bagırtılarından ani ve yüksek çıkardığı seslerden cok korkuyor
Hemen dudağını büzüp ağlamaya başlıyor
Ona hiç kıyamıyorum..
Aral cok anlayışsızlaştı bildiğiniz gibi değil
Yeni bebek değil 6 yaşında ki kocaman oğlum yoruyor beni
İlgi alaka istediği şeyi alma herseyi dört dörtlük
Bu cocuk ne istiyor ya
Artık cıkmazdayım.. Korkuyorum ben bunun geleceğinden normal davranmıyor
Yan bi sürü cocuk büyüttüm Baktım ben böyle bişey görmedim ya
canimmm bizim bile bi günümüz bi günümüzu tutmuo aralcik napsin :) ben sana baktığımda çok güçlü bir kadın gördüm al bağrına bas kuzularıni yürüyün birlikte herseyin üstesinden gelirsiniz :)
Bu arada utkucukta uyumuo bikaç gündür deli etti beni
Buyuk bi sorunum.varr yardim.... Kizlar bir bucuk yillik evliyim esimin ailesi dugunumuz icin memleketten buraya geldiler herneyse dugunden snra kaynima oturmaya gittiler haliyle bir hafta sonra bize geldiler bir bucuk ay kaldilar arkasindan gorumcem nisanliydi calismak icin bizim eve gelmek istiyodu her seferinde agliyodu bende gel dedim o geldi dnra 5 ay o kaldii arkasindan bebe egim oldu ( bu arada hamile kalmistim) o evde surekkli tartisiyodu bizle nisanlisiyla aradi bozuktuu esim cok huzursuzluk cikarinca bi sekilde kirmadan geri gonderdi 2 ay gecti bebrk oldu die haliyle kaynanam geldi bir ay daha kaldii veeeee haziranda gelip 3 ay daha kalicakmis zaten o kizi evlenince diyoki zaten kisin sizde kalirim yazinn eve gecerim bn nasil yapcam strese girdim simdiden yani ben istemedigimden degil ama aylarca bi yere cikamiyorum misafir sonuctaaa yemin ederim kirada oturuyorumm ev alirsam 1+1 almayo dusunuyorumnolur yardim kirmadan nasil bu isi halledebilirim.. Cunku ilerde yanima yerlesmeyi dusundigine eminim bu ara da esimde rahatsiz bu durumdan cinku her geldiginde kavga ediyo yemek nie gec oldu cok yatiyosun falannn........: yardim
Canim allah yardimcin olsun esinle konuş diycem ama erkekler ailelerine bizden daha düşkün biz aynı durumda olsak doğrucu Davut gibi karşımıza alır konuşur yıkar geçeriz herkesi onlar öyle değil malesef kvni een iyi tanıyan sen olduğun için en doğru kararı sen verirsin
Benimkılerde çok dokuluoarkadaşlar kızım beş aylık oldu bir aydır saçım acaip dökülüyor normaldeki kalınlığının yarısından daha ince. çok canım sıkılıyor. resmen akıyor. her çektiğimde en az on tane geliyor. aranızda aynı durumda olan varmı??
Nolacak yawww benim Dr biotin verdi kullanmam için ama emzirirken kullanıliomu sormadım kullanmıyorum
kızlaaar kendime çok kızıyorum hiç affedemıyoruum çok büyük cahillik ettim kafamı duvarlaa vurduum minik kızıma devam sütü verdim ilk kez mam verdim hemde sütüm olduğu halde benı emmedi bende huysuzlanıyor mam vereyim bari tok tutar uyur dedimm veröez olaydım o kadar çok kustu kii yataklar halılar heryer battı verdikten yarım saat sonra yüzü kabarmaya başladı allahım kabus gibiydi anlatırken bile tekrar yaşıyorum ağzı yüzü şişti miniğimin su toplamış gibi oldu baygın baygın hiç tepki vermiyrdu sankı bir çuval gibi bıraktı kendini dilinin rengi bile değişti mamnın tarihine bakmıtım geçmemişti gece 1 buçukta hastaneye koştuk ama ilçede nöbetçi doktor dahılıyeciydi sanırım.... alerji dedi vücudu tepki verıyor hemn bir iğne yaptılar serum takmam istediler ama damar yolu bulamadılar o ağladı ben ağladıımm o masum bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden sankı kurtar benı der gibi yüzüme bakıyordu ağlarken.sonra daha da kötüleşti kıpkırmızı harıta gibi oldu heryeri ambulansla ildeki hastaneye sevkettiler orda da testler yaptılar çok şükür solunumu iyiydi orda da damar yolu bulmakta zorlandılar ve kanı pıhtılaştı yetrli kan alınamadığı için birkaç testın sonucıu alınamamış daha fazla dayanamdım zorlamayalım dediler tekrar damardan iğne yapıldı beklemeye geçtik 7 saatin sonunda kızım normle döndü ama neye alerjisi var bilmıyorrrum normalde daha ek gıdaya geçemedik daha elma muz yoğurt gibişeler vermiştim ama onlar yapmadı ben şimdi npıcm hiç bilmiyorum suan iyi ama ek gıda işinen korkuyorum bünyesi hassa sanırım
öylee kızgınım kı kendime keşke zamanı geri alabilseeemm
Bana oğlumun 1 haftalik halini hatırlattın bende cis yapmadığı için devlet hastanesine götürdüm çocuğu elime bi poşet verdiler bunu al pipisine yapıştır cis yapınca getir dediler Allaaaaaaaaaaaam kabus muydu neydi Yarabbim kavga kıyamet çıktım dışarı kendi Dr muz aradım kızdı bize neden gittiniz Yenidoğanlar sık sık cis yapmazlar neden buraya getirmediniz dedi. Insan cahil oluyor bazen ben özelde yok yere hirpalarlar bi sürü test yaparlar die devlete götürmüştüm sonra eve gelip saatlerce zirlamistim ben nie çocuğumu devlet hastanesine götürdüm die. Içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlıyorum sabah olur minigin sana güzel bi gülücük atar herseyi unutur gidersin :)