2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım sütünün artmasına çok sevindim, bizim alerimiz olduğu içn doktor izin vermiyor ek gıdaya henüz inşallah bizimde o günlerimiz gelir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay bu alerji de çok sıkıntı ya geçmiş olsun. neyse bebeğin sağlıklı olsun da yavaş yavaş zamanı gelir.

Kızlarrrr napıyorsunuzz?:) 5 aylık kızıma çorba yoğurt falan veriyorum bir suredir. Kaşık maması alsam mı bilemedim hippin falan var ya? Anne sütü artı mama içiyor zati. Bi akıl verin:)

5ay kontrolumuzde kilo alimi sinirda cikti ve 15gun snra ek gidaya basla dedi dr.fakat ben kilo alsin diye hemen basladim tabi yavadtan 15gun oldu sadece kasik mamasi muz elma yogurt yrn kayisi vercem
doktorumuz herseyi ewde kendin yapicaksin ama sadece muhallebiyi hazir kasik mamasi al dedi cunku ewde yaptigimizda vitaminler yokmus.hazirda b ve d vitaminleri varmis ilk cok karsi ciktim ama arastirdim ve hakli hip marka organik mamada karat kildim kendi sutumden yapiyorum tavsiye ederim.

Valla biz de 5.5 aylık olduğunda allerji doktorumuza gideceğiz bakalım ne verecek... Ama bugün normal doktorumuza 5. Ay kontrolü için gittik ufak ufak meyve (elma ve armut) tattırablirsin dedi... Ben de dün cam rendede rendelediğim elmanın suyundan 1 çay kaçığı vermiştim zaten.. Bugün de 3 çay kaçığı ve biraz da pütürlerinden verdim... Yalana yalana yedi:)))

ohh afiyet olsun minike :))

Seninkinede maşallah canim inş iyi haberler alirsin. Sütünde artmis çok sevindim ben bile alip kullanmaya düşünüyorum kili kilina yetiyor yada biraz AC kaliyor yavrum. Her emzirmeden sonra bisiler yemekten çok sikiliyorun ve yoruluyorum artik uyuduğu zamanki yemek yiyerek ve WCgiderek ddeğerlendiriyorum. Hala uyumadi uyumayada niyeti yok gibi cildiricam ya resmen. Çok uykum varbve acim

özgeciğim nasılsın kızlar nasıl? türkiyeye gelecektin nezaman geleceksin? burada bazen kimseye yapamadığımız nazları birbirimize yapabiliyoruz, bende arasıra buraya birşeyler yazıp birşeyler sorduğumda cevap alamayınca çok bozuluyorum, birdaha girmeyeceğim diyorum ama sonra sizinle buzbebek topiğindeki paylaşımlarımızı öğrendiklerimizi hatırlayınca girmeye devam ediyorum

Yelizim özledim seni
Oyyss anneler günn sennde kutlu olsn canm ve tümm annelerimiz ben 1gün önceden kutlamştm zaten😃😃😃

Yelizim özledim seni
Oyyss anneler günn sennde kutlu olsn canm ve tümm annelerimiz ben 1gün önceden kutlamştm zaten😃😃😃

Canımyoğunluktan giremedim daha doğrusu okudum ama yazamadım,arkadaşın nasıl oldu ayçacım, benim arkadasım 25 haftalık doğurmuştu 3 hafta kuvezde yaşayıp melek olmıuştu yavrusu sonra arkadaşım doktor izin vermediği halde tekrarhamişe kaldı ve şimdi çok tatlı bi kızı var bu işin tek ilacı tekrar bebek sahibi olmak canım acısını birsz daha hafifletir

rica ederim canım, geçmiş olsun...

gözünden uyku dökülüyo uyumuyo yaa ağlıyor delirecem artık

ben Ege'den anneler günü hediyemi aldım kızlar..
İnanılmaz bir ateş cayır cayır, ben düşürmeye uğraştıkça yok düşmedi, daha da yükseldi.
diştendir dedim.
ateşi 38.9 olunca hastahaneye gittik, daha bu saatte geldik. orda da ateş düşürmek için bişey yapamıyorlar, bebek ufak hipotermi olabilirmiş(vücut ısısının çok düşmesi)
enfeksiyon vs gibi şeylere karşılık tahliller yapıldı, bişey çıkmadı.
dişten olabileceği söylendi.
allahım çocuğa soğuk kompresler falan saatlerce ciğerleri patladı ağlamaktan, sesi kısıldı, daha yeni geldik eve, bir fitil attım, bu sefer buzla kompres yaptım, yine helak oldu ağlamaktan, ama şimdi uyudu çok şükür....

Geçmiş lsun tatlım benim suan durumu nasıl inş. düşmüştür ateşide ege bey mışıl mışıl uyur sabaha kadar

Geçmiş lsun tatlım benim suan durumu nasıl inş. düşmüştür ateşide ege bey mışıl mışıl uyur sabaha kadar

sağol canım, şimdi ölçtüm ateşini, 37.3'e düşmüş şükür.. sadece beziyle yatıyor, ev de çok sıcak zaten giydirmedim üstünü, onu bekliyorum ben de... uyuyor ama 5-10 dk da bir mıkırdanıyor

Allah yardımcın olsun canım benim inş. sabaha kadar bişeyi kalmaz benimkide çok huysuz bakalım daha yatmadı bekliyorum uyumasını

Allah yardımcın olsun canım benim inş. sabaha kadar bişeyi kalmaz benimkide çok huysuz bakalım daha yatmadı bekliyorum uyumasını

şimdi eşim ölçtü 36.5 olmuş ateşi, sıpa canlandı bi de gülmeye uğraşıyor... ne zaman uyur bilmiyorum. neyse ateşi düştü ya ben beklemeye razıyım.. seninkinin neyi var?

şimdi eşim ölçtü 36.5 olmuş ateşi, sıpa canlandı bi de gülmeye uğraşıyor... ne zaman uyur bilmiyorum. neyse ateşi düştü ya ben beklemeye razıyım.. seninkinin neyi var?

Ohh çok şükür canım valla bilmiyorum 1 haftadır huysuzuz ne emiyor ne mama yiyor emzirirken ayakta bevi dolaşıyorum anca emiyor yoksa çığlığı basıyor dalıyor 10 dk sonra geri uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…