canım biraz dene istersen, havuç çok kıvamlı oluyor, ben Ege'ye 3 gün verdim, sonra içine yeni sebzeler eklemeye başladım, 1 haftadır veriyorum, çok keyifli.. ben 2 gün önce tavuk ciğeri bile yedirdim :)) benim de sütüm azdı mama veriyordum, sonra yavaş yavaş ek gıdaya da başladım. memnunum şuan halimden, Ege'nin hazır olduğunu düşünmüştüm, yanılmamışım. O da biz sofradayken çıldırıyordu, ağız şapur şupur :) ama çok şükür şimdi sütüm de gelmeye başladı. içim daha da rahatladı.
Canım sütünün artmasına çok sevindim, bizim alerimiz olduğu içn doktor izin vermiyor ek gıdaya henüz inşallah bizimde o günlerimiz gelir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrrr napıyorsunuzz?:) 5 aylık kızıma çorba yoğurt falan veriyorum bir suredir. Kaşık maması alsam mı bilemedim hippin falan var ya? Anne sütü artı mama içiyor zati. Bi akıl verin:)
Valla miracım olayı dramatize etmek istemiyorum ama hem mamadan hem sütten hem ek gıdadan yaralıyım:) süt az zaten yetmiyor ek gıda yasak mama kötü:) burdaki arkadaşlar havucu rondodan geçirdim filan diyor içim gidiyor özeniyorum, en azından bi şeyin suyunu sıkıp verebilseydim:)biz yemek yerken yavrum resmen ağzını şapırdatıyor, neyse allaha şükür sağlıklıyız allah başka dert vermesin
Valla biz de 5.5 aylık olduğunda allerji doktorumuza gideceğiz bakalım ne verecek... Ama bugün normal doktorumuza 5. Ay kontrolü için gittik ufak ufak meyve (elma ve armut) tattırablirsin dedi... Ben de dün cam rendede rendelediğim elmanın suyundan 1 çay kaçığı vermiştim zaten.. Bugün de 3 çay kaçığı ve biraz da pütürlerinden verdim... Yalana yalana yedi:)))
gayet güzel canım kilosu. maşallah Ahmet'e, huysuz muysuz, uykusuz ama gelişimi çok güzel :)
Biz de pazartesi gidicez bakalım ne dicek.. ,
Ege de ayaklarını tutuyor, 1,5 haftadır ağzına da sokuyor. sırtüstünden yüzüstüne ve döndüğü taraftan geri sırt üstüne dönebiliyordu. bu hafta 2 kere tam tur döndü ama fazlası yok :)
dişleri de fena kaşınıyor şişmişbakalım bizim dr ne der.
benim dr. da kesinlikle hayır diyor ek gıdaya ama ben başladım yavaş yavaş, bi de beni günde 1 kere emdiği için sıkıntı yaratmadım. ama dün 5 kere, önceki gün 4 kere, ondan önceki iki gün 3 kere emdi :)) içim de rahatladı, korkuyordum bağışıklık sistemi için.
ay canııııııııım sana çok teşekkür ederim, gerçekten bebeğin pütürleri isilikti sanırım, 1 gün ıslak bezle silip kurutmak bile azalmasına yetti, evde olduğumda bundan sonra böyle yapacağım çok sağol Allah razı olsun senden
özgeciğim nasılsın kızlar nasıl? türkiyeye gelecektin nezaman geleceksin? burada bazen kimseye yapamadığımız nazları birbirimize yapabiliyoruz, bende arasıra buraya birşeyler yazıp birşeyler sorduğumda cevap alamayınca çok bozuluyorum, birdaha girmeyeceğim diyorum ama sonra sizinle buzbebek topiğindeki paylaşımlarımızı öğrendiklerimizi hatırlayınca girmeye devam ediyorumArkadaşım sen niye üErine alındım gerginliğini benle atmak istiyorsun galiba arkadaşımız ilk defa mama vermiş ve bende onun yerine uygulaya bileceği altarnwtif sundum ayrıca bende mamayla büyümüş biriyim. Burda zoruna gidecwk birşey yok gerginsen başka yerde paylaş sakın benle paylaşma zaten gurbetteyim hiç uğraşma canım Aten burnumda
ohh afiyet olsun minike :))
Bence mama ve anne sütü olayına hiç girmeyin tartışma bitmez, zorunda olmasa hiç bi anne mama da vermez yaşayan bilir bunu, ama tabiki mecbur değilsek vermemeliyiz en sağlıklısı anne sütü:) herkesin sütü bol olsun sütü olmayan annelerimizin de çocuğunun iştahı bol olsun her yedikleri yarasın:)))) anneler gününüz kutlu olsuuuu nn
Yelizim özledim seni
Oyyss anneler günn sennde kutlu olsn canm ve tümm annelerimiz ben 1gün önceden kutlamştm zaten😃😃😃
ay canııııııııım sana çok teşekkür ederim, gerçekten bebeğin pütürleri isilikti sanırım, 1 gün ıslak bezle silip kurutmak bile azalmasına yetti, evde olduğumda bundan sonra böyle yapacağım çok sağol Allah razı olsun senden
ben Ege'den anneler günü hediyemi aldım kızlar..
İnanılmaz bir ateş cayır cayır, ben düşürmeye uğraştıkça yok düşmedi, daha da yükseldi.
diştendir dedim.
ateşi 38.9 olunca hastahaneye gittik, daha bu saatte geldik. orda da ateş düşürmek için bişey yapamıyorlar, bebek ufak hipotermi olabilirmiş(vücut ısısının çok düşmesi)
enfeksiyon vs gibi şeylere karşılık tahliller yapıldı, bişey çıkmadı.
dişten olabileceği söylendi.
allahım çocuğa soğuk kompresler falan saatlerce ciğerleri patladı ağlamaktan, sesi kısıldı, daha yeni geldik eve, bir fitil attım, bu sefer buzla kompres yaptım, yine helak oldu ağlamaktan, ama şimdi uyudu çok şükür....
Geçmiş lsun tatlım benim suan durumu nasıl inş. düşmüştür ateşide ege bey mışıl mışıl uyur sabaha kadar
sağol canım, şimdi ölçtüm ateşini, 37.3'e düşmüş şükür.. sadece beziyle yatıyor, ev de çok sıcak zaten giydirmedim üstünü, onu bekliyorum ben de... uyuyor ama 5-10 dk da bir mıkırdanıyor
Allah yardımcın olsun canım benim inş. sabaha kadar bişeyi kalmaz benimkide çok huysuz bakalım daha yatmadı bekliyorum uyumasını
şimdi eşim ölçtü 36.5 olmuş ateşi, sıpa canlandı bi de gülmeye uğraşıyor... ne zaman uyur bilmiyorum. neyse ateşi düştü ya ben beklemeye razıyım.. seninkinin neyi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?