- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Ohh çok şükür canım valla bilmiyorum 1 haftadır huysuzuz ne emiyor ne mama yiyor emzirirken ayakta bevi dolaşıyorum anca emiyor yoksa çığlığı basıyor dalıyor 10 dk sonra geri uyanıyor
allah yardımcın olsun canım. benim ki uyudu ben de sızıcam :)) darısı başına :))
Canımyoğunluktan giremedim daha doğrusu okudum ama yazamadım,arkadaşın nasıl oldu ayçacım, benim arkadasım 25 haftalık doğurmuştu 3 hafta kuvezde yaşayıp melek olmıuştu yavrusu sonra arkadaşım doktor izin vermediği halde tekrarhamişe kaldı ve şimdi çok tatlı bi kızı var bu işin tek ilacı tekrar bebek sahibi olmak canım acısını birsz daha hafifletir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaaydınnn:)
İlk anneler günümüz kutlu olsunn :))
ben Ege'den anneler günü hediyemi aldım kızlar..
İnanılmaz bir ateş cayır cayır, ben düşürmeye uğraştıkça yok düşmedi, daha da yükseldi.
diştendir dedim.
ateşi 38.9 olunca hastahaneye gittik, daha bu saatte geldik. orda da ateş düşürmek için bişey yapamıyorlar, bebek ufak hipotermi olabilirmiş(vücut ısısının çok düşmesi)
enfeksiyon vs gibi şeylere karşılık tahliller yapıldı, bişey çıkmadı.
dişten olabileceği söylendi.
allahım çocuğa soğuk kompresler falan saatlerce ciğerleri patladı ağlamaktan, sesi kısıldı, daha yeni geldik eve, bir fitil attım, bu sefer buzla kompres yaptım, yine helak oldu ağlamaktan, ama şimdi uyudu çok şükür....
Günaaydınnn:)
İlk anneler günümüz kutlu olsunn :))
Canm nasıl olsun ya buruk baya birde anneler günü bugün dün knştm baya ağlıyordu.
Yıklan hayeller,umutlar,planlar..
Bizde diyoruz başka meleklerin olucak diye istemiyorm diyor tekrar aynı acıyı yaşayamam diyor zamana ihtiyacı var😔
Arkadşnn bebeğinide alah bağşlasın canm
Çok zor allah yardımcısı olsun,bu günlerde geçecek inşallah herşey bizim için...
Geçmiş olsun canım yaa... Zor bir gece olmuş ama şimdi iyi heralde... Yakında sizin diş kendini gösterecek heralde...
Günaydın senin de kutlu olsun...
İnanılmaz bir ateş cayır cayır, ben düşürmeye uğraştıkça yok düşmedi, daha da yükseldi.
diştendir dedim.
ateşi 38.9 olunca hastahaneye gittik, daha bu saatte geldik. orda da ateş düşürmek için bişey yapamıyorlar, bebek ufak hipotermi olabilirmiş(vücut ısısının çok düşmesi)
allahım çocuğa soğuk kompresler falan saatlerce ciğerleri patladı ağlamaktan, sesi kısıldı, daha yeni geldik eve, bir fitil attım, bu sefer buzla kompres yaptım, yine helak oldu ağlamaktan, ama şimdi uyudu çok şükür....
Valla öyle bi kalbim varki paramparça olmasina rağmen hala kirilmayi basarabiliyor... Evlendigim azami geri istiyorum...
Arkadaslar oglum hastalanmak uzere hava alsin diye disari cikarmistim usuttum galiba hafif hafif oksurmeye basladi hiriltida var ilerlemeden ne yapabilurim yardim lutfen
çook geçmiş olsun cnm iyidir inşallah sşimdi
....
sizlerinde anneler gunnuz kutlu olsun kizlar.
meltemmmm ege nasil oldu canm.
.
diştendir dedim.
meltemcım çok geçmiş olsun minik ege iyidir umarım şimdi onlara bişey olmasın ne kadar sakınsak da buluyor bizi hastalıklar bir an önce şifa bulur inşallah
Meltemcim
Cok gecmiş olsun ya....
Ilık bi banyo iyi gelir belki
Saol canm seninde anneler gününkutlu olsunsizlerinde anneler gunnuz kutlu olsun kizlar.
meltemmmm ege nasil oldu canm.
tubaaa kozalak kocan ne yapti bacim yine.
nsallah gonlunu almistir. zira senn gibi kadini bulamazz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?