2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ohh çok şükür canım valla bilmiyorum 1 haftadır huysuzuz ne emiyor ne mama yiyor emzirirken ayakta bevi dolaşıyorum anca emiyor yoksa çığlığı basıyor dalıyor 10 dk sonra geri uyanıyor

allah yardımcın olsun canım. benim ki uyudu ben de sızıcam :)) darısı başına :))

Canm nasıl olsun ya buruk baya birde anneler günü bugün dün knştm baya ağlıyordu.
Yıklan hayeller,umutlar,planlar..
Bizde diyoruz başka meleklerin olucak diye istemiyorm diyor tekrar aynı acıyı yaşayamam diyor zamana ihtiyacı var😔
Arkadşnn bebeğinide alah bağşlasın canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım yaa... Zor bir gece olmuş ama şimdi iyi heralde... Yakında sizin diş kendini gösterecek heralde...

Günaaydınnn:)
İlk anneler günümüz kutlu olsunn :))

Günaydın senin de kutlu olsun...

Çok zor allah yardımcısı olsun,bu günlerde geçecek inşallah herşey bizim için...

Arkadaslar oglum hastalanmak uzere hava alsin diye disari cikarmistim usuttum galiba hafif hafif oksurmeye basladi hiriltida var ilerlemeden ne yapabilurim yardim lutfen

Çok zor allah yardımcısı olsun,bu günlerde geçecek inşallah herşey bizim için...

Doğru canm zor.İnşallh allah ona bir hdiye verir anıSızn

Geçmiş olsun canım yaa... Zor bir gece olmuş ama şimdi iyi heralde... Yakında sizin diş kendini gösterecek heralde...

Günaydın senin de kutlu olsun...

canım yine yüksek ateşi, çok keyifsiz... dr da dedi ki 39.5'a dayanır düşüremezseniz, ağlama krizine girer ve beslenmeyi redederse mutlaka getirin dedi. of bilmiyorum sinirlerim çok bozuk şuan. ağladıkça içim parçalanıyor.. inşallah biran önce geçer..

çook geçmiş olsun cnm iyidir inşallah sşimdi

Valla öyle bi kalbim varki paramparça olmasina rağmen hala kirilmayi basarabiliyor... Evlendigim azami geri istiyorum...

ah cnm yazdıkların üzüyor beni neolduki eşinle problemmi yasadın üzülme düzelir inşallah ne diyim....

Arkadaslar oglum hastalanmak uzere hava alsin diye disari cikarmistim usuttum galiba hafif hafif oksurmeye basladi hiriltida var ilerlemeden ne yapabilurim yardim lutfen

geçmiş olsun cnm çok dikkat etmek lazım havalar kötü ayarlayamıyor insan bizde ufak atlattık hapşuruyodu burnu akıyodu öksürüyodu aferin plus verdi dr. 2 kere verdim ertesi güne kalmadı bişeyi çok şükür. ve sık sık emzirdim terletme sakın dikkat et geçmiş olsun

canlarim anneler gunumuz kutlu olsun..anne olmama serefine ulastiran rabbime sukurler olsun bu gun ilk anneler gunumuz cok heycanliyim kizim bana pembe guller almis

sizlerinde anneler gunnuz kutlu olsun kizlar.

meltemmmm ege nasil oldu canm.

tubaaa kozalak kocan ne yapti bacim yine.
nsallah gonlunu almistir. zira senn gibi kadini bulamazz.

çook geçmiş olsun cnm iyidir inşallah sşimdi

....

.

teşekkür ederim kızlar.
ya ateş bi yükseliyo bi düşüyor, çok keyifsiz, öyle boş boş bakınıyor.
bıcır bıcır konuşan çocuk, fıldır fıldır hareket eden çocuk, ne sesi çıkıyo ne elini kaldırabiliyor (

meltemcım çok geçmiş olsun minik ege iyidir umarım şimdi onlara bişey olmasın ne kadar sakınsak da buluyor bizi hastalıklar bir an önce şifa bulur inşallah

meltemcım çok geçmiş olsun minik ege iyidir umarım şimdi onlara bişey olmasın ne kadar sakınsak da buluyor bizi hastalıklar bir an önce şifa bulur inşallah

Meltemcim
Cok gecmiş olsun ya....
Ilık bi banyo iyi gelir belki

teşekkür ederim kızlar.
şimdi düştü ateşi, uyuyor, ama şaşırdım valla artık bi yükseliyor bi düşüyor, stabil tutamadım bi türlü.

tubaaa kozalak kocan ne yapti bacim yine.
nsallah gonlunu almistir. zira senn gibi kadini bulamazz.
Saol canm seninde anneler gününkutlu olsun

Gece yine canimi sikti ya ne olacak boşver anlatmaktan Yoruldum artik... Senin KV nasil oldu okudumduda yazamamistim kusurabakma

MMeltem ege nasil oldu daha iyidir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…