2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
çook geçmiş olsun cnm iyidir inşallah sşimdi

ah cnm yazdıkların üzüyor beni neolduki eşinle problemmi yasadın üzülme düzelir inşallah ne diyim....

Valla düzelir belki ama bunkdr yiprantiktan sonra ben ne halde olurum bilmiyorum. İnanin artik savasmiyirun bile öyle perişan haldeyimki bu noktaya biz nasil geldik anlamıyorum ggerçekten. Çok eglenirdik biz birlikte vakit geçirmekten çok hoslanirdik. simdi bakin bide ben konusmazsam konusmaz hosgeldinhayatim derim hosbulduk bile demez bazen... Kaaldiramiyorum bi yerden sonra ahmed zaten zor kocamda kolay sayilmaz galiba... Sabrediyirum aabredebildigim kadar illa bi kapi acacak Mevla ya tamamen baglari koparacagiz yada duzeltme yolunda birseyler yapacagiz. Bi omrum boyle gecmez insallah beni asil korkutan bu...

Kizlar anneler gununuz kutlu olsun. Canim annemi anne olunca daha iyi anladim ve cennetin neden annelerin ayakları altında oldugunu . çünkü babalar bunu gerçekten haketmiyor... Hic bir babada anne yüreğindeki şefkat merhamet fedakarlık olamaz yok... Evlatlarimiz bizlerin bizlerde annelerimizin kıymetini bilelim inşallah... Allahim annesi olmayanlara yardim etsin gerçekten çok zor... Bizleri de annesiz birakmasin...bhic bir bayanida evlatsiz koymasin bu güzel duygudan mahrum birakmasin... Aminnn

Canım arkadaşlarım,tatlı yavruların güzel anneleri
Bu özel günü yaşamanın ayrıcalığını douasıya tadalım
Bebişlerimizi bağrımıza basa basa geçirelim bugünü

Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın kimsenin elini boş çevirmesin

Anneler gününz kutlu olsun. Sizleti öpüyoruö bebişlerinizi kokluuorummmm

peki cnm Ahmed2e karşı naasıl sevgisini gösteriyomu alıyomu kucağına ilgileniyor mu

Saol canm seninde anneler gününkutlu olsun

Gece yine canimi sikti ya ne olacak boşver anlatmaktan Yoruldum artik... Senin KV nasil oldu okudumduda yazamamistim kusurabakma

MMeltem ege nasil oldu daha iyidir inş

canım benim..
erkekler dış kapının dış mandalı işte.

benim kv de orda küçük bir parca varmış o alınacakmış.
belki kemoterapiye bile gerek kalmazmış
inşallahhh yaaa..

peki cnm Ahmed2e karşı naasıl sevgisini gösteriyomu alıyomu kucağına ilgileniyor mu
Tabi çok şükürahmedi isten gelir uyaniksa sever oöper oynamaya calisir özlediği belli oluyor yani ama aglayinca hemen verir vermek ister kolikkende öyleydi o zmanalar hep bendeydi simdi çocuk gülmeye başladı oda alip sevmeye oynamaya basladi
canım benim..

inşallahhh yaaa..

İyi çok şükür inşkolayca atlatir canm ya Rabbim sşifaversin iinş. Kiz benim kocam boyle değildi hamileligimdede öncesinde de bana bi kere yürü git ne var dediğini bilmezdim ben ya

Arkadaslar oglum hastalanmak uzere hava alsin diye disari cikarmistim usuttum galiba hafif hafif oksurmeye basladi hiriltida var ilerlemeden ne yapabilurim yardim lutfen
Kızlar geçmiş olsun yaa
Havaların dengesizliğinden mi oluor bizden mi kapıyorlar nedir
Yazıl ya el kadarlar zorlanıyorlar çok üzülüyorum

Meltem 39,5 a gelince getir demek de mantıksız 39,5 çok yüksek yaaa. Gidenemkdr daha da artarsa
Onlarda haklı ama birşey demeliler. Herşeyi denemişsin
Off en korktuğum şey ateş. Allah hepsini korusun.
canım benim..

inşallahhh yaaa..
Ya Esraaa. Sana ne zamandır yazcm yazcm unutuyrm. Okudum kv ni çok üzüldüm yaaa
Bilirim nasıl seversin. Nasıl üzülmüşsündüt. Gitti mi görümcenler falan
İnş kemoterapiye gerek kalmaz
Kalsa bile tedaviyle geçer inşallah. Dualarımdasın

teşekkür ederim kızlar.
şimdi düştü ateşi, uyuyor, ama şaşırdım valla artık bi yükseliyor bi düşüyor, stabil tutamadım bi türlü.

geçmiş olsun meltemcim.şimdi nasıl Ege ateşi nasıl.kontrol altına alabildin mi..çocukların hastalığı da çok zor oluyor. konuşamıyorlar, dertlerini anlatamıyorlar.keşke onların yerine de biz hasta olsak.

bugün eşim gece saat 10 a kadar çalışacktı o yüzden anneler günü ile ilgili pek umudum yoktu ama öğlene kadar izin almış bizi sabah kahvaltıya götürdü.oğluşumla ilk anneler günümüzü dışarıda kahvaltı yaparak kutladık.:)gerçi sabah 9 da uyanan oğlum 11 e kadar uyumadı.kahvaltıya gittiğimiz yerde uyuyakaldı.o uyudu biz yedik.:) tüm güzel annelerin anneler günü kutlu olsun .Allahım hepimize yavrularımızla birlikte nice anneler günü yaşamayı nasip eder inşallah.bu sneeki en güzel hediyelerimiz çocuklarımız.:)

tesekkür ederim kızlar. Ege yattı 1 de 5 te uyandı, ateşi düştü, umarım tekrar çıkmaz, biraz daha keyifli...
papatya biz hastahaneye gittiğimizde 39du. 38 de paniklemedim. bebeklerde 38-38.5 normal sayılıyormuş, ama yine de düşürmeye uğraşılıyor daha da yükselmesin diye.
allahım dişse de çıksın bir an önce de yavrum azıcık rahatlasın, çok üzülüyorum onu keyifsiz gördükçe...

tesekkur ederim aniliskommmm
insallah gerek kalmazz..

anneler gunnu kutluyorum canm.
vede tum arkadaslarimin..

ccok uzuldum cnm cok cok gecmis olsun.allah bidaha sanadakimseleere yasatmasin.
buarada merak ettim mamanin ne oldugunu bizlerde bilelim ki temkinli olalim.
milupanin kasik mamasi mi muhallebi mi kavanoz mamami yoksa biberon mamasi mi aptalmil

arkadaşlar bizim ev artık 30 dereceyi buluyor.sizce bebeğin yanında klima çalıştırsam bişey olurmu.

canım fazla sıcak da iyi değil. benim evim de aşırı sıcak, apartman huzur evi olduğu için hala cayır cayır kalorifer yakıyorlar. bi de eşim söyledi kıssınlar az diye, bebek için yakıyoz diyolar bide...
benim klimam yok ama ev çok aşırı sıcak olduğu için sırayla camları açıp havalandırıyorum. cam açtığım yerde Ege'yi tutmuyorum. evin ısısını biraz kırarak hem de oksijen girmesini sağlıyorum.
canım eğer klimayı açacaksan aç oda istediğin sıcaklığa gelince kapat ve Eymen'i ondan sonra al odaya. klimalar koca insanları bile çarpabiliyor çünkü. ama odayı 20-22 dereceye düşürmenin bir sakıncası yok. hatta bebekler içinn ideal sıcaklık.

markete diye çıkan eşim mor ve beyaz şebboylar alıp gelmiş bana :)))
hiç umudum kalmamıştı, mutlu oldum valla :)
Ege de azıcık keyiflendi, ateşi düştü, şimdi tekrar uyudu..
oh daha ne isterim...

canım biliyorum da burada kaloriferler marttan beri yanmıyor zaten normal hava sıcak.cam kapı hep açık ama karşılıklı olanlrı açmıyorum.cereyan olmasın diye ama ddışarıdan en ufak bi esinti bile gelmiyor..ee çocuk da bunalıyo sıcaktan.gece kaç defa body değiştiriyorum ki şort falan bile giydirmiyorum artık.çokk terliiyo.soğukta hasta olmadı sıcakta hasta edicem çocuğu.vantilatör mü alsam acaba.

canım vantilatör daha kötü...
bak bence sen sabahları odayı ideal sıcaklığa düşür klimayla, Eymen'i sonra al odaya.. belki klimanın hava çıkışını yukarı doğru tutarsan etkilemez bebişini.. valla canım bu klima işi beni bile yamultuyor.. ama belki tecrübeli bir anne akıl verir sen cevap bekle :)) çok sıcak da iyi değil malesef..

hımm neyse vantilatör işini askıya alıyım ama kaç gecedir sıcaktan uyuyamıyor eymencik. bende klima açmaya korkuyorum işte dedğin gibi bize bile çarpiyo hasta ediyo..en iyisi dedğin gibi eymen yokken açıp sonra onu alıyım sıcaklık yükseldikçe ara ara açarım gene.valla gecen yaz burası 55 dereceyi bile görmüş canım.bizim yazımız bu sene zor geçicek galiba
bu arada senin şebboylar da gelmiş:)eşlerimiz unutmamış bizi bizde bu sabah kahvaltıya gittik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…