2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
meltemcım çok geçmiş olsun minik ege iyidir umarım şimdi onlara bişey olmasın ne kadar sakınsak da buluyor bizi hastalıklar bir an önce şifa bulur inşallah

canım çokk çok geçmiş olsun.senin de aklına gelmiştir belki bişeyler alıp mahalldeki çocuklara falan dağıt canım .verilmiş sadakan varmış.bebişine bişey olmamış. inşallah bebeişlerimizi sağlıkla büyütmek nasip olur canım

ay canım aynı şeyi düşündüm biliyo musun!! yarın dedim, bişeyler alıp çocuk esirgeme kurumuna götüreyim dedim, dişini de çıkarsın diş buğdayını yapıp dağıtayım dedim...

valla benim hiç umudum kalmamıştı, eşim sabah teyzelerini, annanesini, babaannesini, benim annemi aradı, benimkini de yalandan bi kutladı, ama süpriz oldu çiçekler :))
senin de kahvaltı süper.. sen de benim gibi evde iyice darlandın zaten... heleki Şırnak (

evet meleğim bizim erken başladı pek te iyi olmadı ama yine de çok şükür...
3.yü çıkaramadı henüz bağırıp duruyo ağrısı olunca hiç bişey sakinleştirmiyo maalesef
elacım da rahatsızlanmış kıyamam ( çok geçmiş olsun ama neyseki sütün var da devamlı mama vermek zorunda değildin canım
o zaman daha zor olurdu
ek gıda konusunda hiç canını sıkma azar azar verince tepkisi anlaşılır hem de o kadar ağır gelmez
ben yediklerimizden azıcık azıcık tattırıyorum tatlı ve hamur işi tarzı şeyler dışında
sebze çorba sulu yemekler gibi
inşallah mama dışında hiçbirşey sıkıntı olmaz ve rahatça beslersin kuzunu
ben de sizi kocaman öpüyorum canım

çok geçmiş olsun meltem
neyseki daha iyiymiş
geçen gün de sormuştun canım diş çıkarma konusunda
bi türlü fırsat bulup ta yazamadım, anlattığın tamamen diş huzursuzlukları inşallah biran önce patlar incicik te siz de azıcık rahatlarsınız
ondan sonra gelsin 2. inci
ben eline soğuk havuç veriyorum diş ağrısı olduğunu düşündüğümde, oyalanıyo biraz... yeşil soğan ve pırasa da veriliyor
soğan doğal antibyotik biliyorsun
dr lar da öneriyo
ama iki diş çıktıktan sonra azıcık koparabildi soğandan o yüzden biz havuça geçtik
bugünkü ateşiniz de dişten canım
allahım onların ağrısına şifa bize de kolaylıklar versin

Ohh çok şükür canım valla bilmiyorum 1 haftadır huysuzuz ne emiyor ne mama yiyor emzirirken ayakta bevi dolaşıyorum anca emiyor yoksa çığlığı basıyor dalıyor 10 dk sonra geri uyanıyor
canım sizin de diş huysuzluğuna benziyor
kaçarı yok çıkacaklar da baya bi zorluyo kuzucukları...
hepimize sabır ve başedebilme gücü diliyorum

canım benim..
erkekler dış kapının dış mandalı işte.

benim kv de orda küçük bir parca varmış o alınacakmış.
belki kemoterapiye bile gerek kalmazmış
inşallahhh yaaa..

esraaaaaaa
kvnin nesi var ne zaman yazdın kaçırmışım ben :26: geçmiş olsun noolduki?

ccok uzuldum cnm cok cok gecmis olsun.allah bidaha sanadakimseleere yasatmasin.
buarada merak ettim mamanin ne oldugunu bizlerde bilelim ki temkinli olalim.
milupanin kasik mamasi mi muhallebi mi kavanoz mamami yoksa biberon mamasi mi aptalmil
sağol tatlım aptamil 2 numaraydı 6. ayın içindeyız ama ağır geldi sanırım

aklıma iyi getirdin ben düşünmemişimm böyle bir şey hemen yarın lokma yapıpı millete dağıtıcam çok haklısın arkadaşım

sağol tatlıımm allah korusun tüüm bebişlerimizi dertler başlıyor desene diş olayı zor bir süreç sen ikisini hallettın bşle bakalım bizi neler bekliyor

ek gıda konusunda da yarın çorba yapıcam bakalım yoğurt ve meyve vermiştim daha önce çorbalara geçicem

Bir an önce çıksın inşallah
Gerçi hepsi peşpeşe gelecek ama olsın(
Yazık onlara da yaaa melekler...

Kızlar biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum
Hepimizin anneler günü kutlu olsun bebislerimiz mutlu huzurlu olsun
Yüzleri gülücüklerle dolsun

Canım benim iyiyiz kızlarda iyi büyüyorlar senin fıstık nasıl daha türkiyeye dönüş yok inşallah bir fırst çıkarda gelirim oyazıya gelince sanki ona söylemişim sanki birşey demişim vay efendim öyle vay efendim böyle konu sahibi alınmıyor. Bayan alınıyor. Söyledik diye cajilde oldum tu kakada oldum neyse canım anneler günün kutlu olsun tüm aekdaşlarımın

canım teşekkür ederim. evet diş sıkıntısı, çıldıracaktım ya, çocuk 5 ayda ağlamadığının acısını çıkardı dün gece 3 saat aralıksız ağladı.. neyse ki şimdi iyi 36.2'ye düşmüş ateşi... tabii uyku düzeni falan kalmadı, neyse iyi olsun da düzeni tekrar kurarım...
canım senin bebeğin ilk dişinde kaç gün böyle sıkıntı çekti?! gerçi bebekten beğe değişiyormuş, bikaç gün çeken de varmış, bikaç ay çeken de (
evet bugün soğan verdim, ama hiç sevmedi
sulu dişliğini seviyor, onu dolaba koyup veriyorum..
dediğin gibi 1-2 diş çıkınca havuç falan vericem ben de...
teşekkür ederim yorumun için.

HerkeZin anneler günü olsun gerçeği saat 3 bizim azı dişimiz payladı enterasan ön dişleri beklerken. Ateş ve huysuzluk azaldı inş en hafif şeklinde diğerlerini çıkartır

Son düzenleme:
HerkeZin anneler günü olsun gerçeği saat 3 bizim azı dişimiz payladı enterasan ön dişleri beklerken. Ateş ve huysuzluk azaldı inş en hafif şeklinde diğerlerini çıkartır

maşallah maşallah, hayırlı olsun yeni dişiniz... allahım darısı başımıza ateşten helak oldu çocuk...

Canim tam olarak kac hafta dis huysuzluguydu cektigi bilemiyorum zira benim bebis hep ilgi hep oyun ister olmazsa bas bas bagrir aglar ondan cozemedim
Ama patlamadan bir iki gün önceydi fena huysuz ve ağlak geçti
Ben de çaresizlikten onunla ağlamıştım... İkinci de 2,5-3 hafta olmadan cikti ama her dis peşpeşe cikmiyormus arada hızlı bir iki tane çıkıp sonra baya beklemede ggeçiyormuş sanırım
Ve dediğin gibi bu aralıklar bebekten bebeğe değişiyor
Bu aksam yine çok huysuzlandı yarından korkuyorum :18:

teşekkür ederim canım bilgiler için...
umarım sabaha dişinizi görürsünüz :)

Tuh ya ben geleceksin diye hatırladım Allah hayırlı sebepler versin gelmen için. Benim kizimin gunu gununu tutmuyor tsm diyoryzki artik hersey yolunda birden huzursuzluk ağlama gaz sancısı başlıyor. Cok guzelmis kucaginda yavrunla anneler gunu gecirmek Allah herkese nasip etsin.senin ve diger arkadaşların da anneler günü kutlu olsun saglikla buyutelim pamuk yavrularimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar dananin kuyruğu bgn kopacak galiba... Sabah yaptigi olaydan sonra dayanamadim whatsapptan birşeyler yazdim. İnsan yerine koyup Cvp yazmaz muhtemelen. Yazsa bile hoşuma giden şeyler yazacagini sanmiyorum. Ok yaydan cikti Allah sonumuzu hayir etsin ins

arkadaşlar geçen çarşamba devit3 bitti sağlık ocağından monovit d3 verdiler içeriklerinde butilhidroksianisol diye bi madde varmış kanserojenmiş siz ne kullanıyorsunuz böyle bi duyarsızlık nasıl olur ücretsiz dağıtım yapar devlet.3 -4 gün vermedim ne yapsam

canım benim..
erkekler dış kapının dış mandalı işte.

benim kv de orda küçük bir parca varmış o alınacakmış.
belki kemoterapiye bile gerek kalmazmış
inşallahhh yaaa..

Esracım yeni okudum çok geçmiş olsn allah şifa versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa cnm okuyodmda cvp atamadm birtürlü sana
Yine ne yaşandı bukadr sinirlendin ona yazdın
Sabrn çnki bitmiş artık belliki
Ltfn sakin oln

Sabriya canm ben kıZda arkadan çıkardı diş binde bir olurmuş arka dişler daha sancılı olurmş birde
Geçmiş olsn az sancısız acısız geçsin inşallah

cnm benim sahlik ocagi da onu verdi o dedigin de yaziyo ustnde iceriir diye...

off kan damlasi ayri o ayri napacaz biz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…