2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

tam olarak sorun needir cnm? bebekten sonraki araya giren iletismsizligin getrdigi sogukluk fln mi... annenlere fln gitsen bi sure uzak mi biraz ayri kalsaniz

şimdi ay kontrolümüzden geliyorum, çok moralim bozuk, gelişimimiz durmuş... ishalden kaynaklı kilo kaybı olacağını söyledi dr.
geçen ay 6700 dü Ege, bu ay 6750...
boyu geçen ayla aynı 66 cm.
hadi kiloyu ishalden kaybetti de boy nasıl uzamaz ya...
güvenmedim ölçüme bi de ASM'ye gittim ölçtürdüm... onlar da aynı ölçtü..
kendimi çok kötü hissettim ya gelişimi durmuş diyice. dr baya teselli ettti beni, bu tarz dönemlerin olabileceğini söyledi. ama gel de anneye anlat...

canım üzülme doktor da söylemiş zaten.özellikle 4.aydan sonre gelişim eskisi gibi olamayabiliyormuş.ki ishalde bebeklerde önemli kilo kaybına sebep oluyor..ek gıdaya da başladın emzirmenden fazlalaştı.inşallah bu ay alır egecik kilosunu.bu ay bizim de boyumuz uzamadı canım.demekki her ay aynı olmayabilir.

ben doğduğundan beri monovit veriyorum.korktum şimdi bu kadaar duyarsızlık olurmu yaaa

tam olarak sorun needir cnm? bebekten sonraki araya giren iletismsizligin getrdigi sogukluk fln mi... annenlere fln gitsen bi sure uzak mi biraz ayri kalsaniz
Valla canm iletişimsizlik var ama bu kdr yoğun.olmama rağmen benden kaynaklı değil kalbim bu kdr kirilmasina rağmen birşeyler yapmaya calisan hep benim ben konuşmaya calisirim ben herşey yolunda gibi numara yapmaya calirim ya artik bende insanim. Yani herşeyi ben yapayim istiyi mesela masada yemek yenmiş Ahmed durmuyi gidiyorum uyutmaya. Ya kalkip mutfağa gidiyida iki parca bisi götüreyim demiyi ya Ahmed uyuyuncada hemen uyumak isyiyirun ben bana diyiki sende hep uyuyoshb vs. Çocuğa bakayim onun arkasini toplayim emirlerini yerine getireyim ama hiç bir şey istemeyeyim istiyo. Anneme gitmek kalmak doğumdan sonra yasaklandı cnm... Niye boyle yapi yosun diyorum napiyorum iste bunu yapiyosun o ne? Hep boyle abuk subuk kelime.oyunlari yapiyo doğru duzhunniki yetişkin gibi derdini anlatmiyiki
Yaa cnm okuyodmda cvp atamadm birtürlü sana
Yine ne yaşandı bukadr sinirlendin ona yazdın
Sabrn çnki bitmiş artık belliki
Ltfn sakin oln

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya okumusya hic bir şey yazmamis iste... Ahmed yine uyumadi btn gece 40 dk ya uyudum ya uyumadim. Dun eve girerken ekmek al dedim almamis bayat bi yarim simit vardi onu yedim gece 2 Saatte bir acikiuirum bende süt sorunum var zaten. İse giderken annenden isyermisin dedim açik zaten onlar uyuyoduf bu saatte dedi bende annen teşbih cekiuidur namazdan sonra uyumuyo dedim ben 11 e kdr dayanamam dedim 11 de kahvalti yapiyolar agenelde.. Bisi. Demedi bende alacak sandim tiris diye cikti gitti ya. Sonrada bana kiziyiki sen yemi yosun ondan çocuğa sut olmuyo. Yiyorum yemeni begenmiyo e yap getir onuda yapmiyo yani herşeyin sorumlusu benim. Beni ve çocuğunu AC birakmaui göze almia bunu hazmedemedm daha fazla yani belki küçük bbirşey diyeceksiniz ama benim ihtiyacım olduğunda hic yanimda olmadiki ne zaman sikisip sunu istessm iteledi beni. En basitinden nadirde olsaa ahmedin altini oturma odasında acarim dun sodyum çocuğu altinj degistirdim tam giydiricdm kaka yapti. Haydaaa sen ahmedi tutta donuyo ben gidip bez getireyim diyorum yok ahmedi alip birlikte bez alip grlrcekmisiz ya bir kulaç ucaginda duruyor çocuk azicik önüne gecsen tutsan bu kdr basit birseyde bile beni yormasan olmuyormu. Ahmed hep kucagmda olsun bende bütün isi öyle yapayim istiyo. Yani kizlar bunlar ufak sebepler biliyorum ama bütün gununuzn böyle geçtiğini düşünün. Sinekte ufaktir ama mide bulandirir. Yani artik tek olmak istemiyorum niye bu kdr disliyo niye ona yükooluyoruz hic anlamiyirum ya. Ben ahmedle daha çok ilgilenip ev işi vs yapip evi derli toplu göstermeye calistikca o bana hic bi is yapma yip btn gün evde oturan kadim muamelesi yapiyo bunu hazmedemkyirum işte. İki gün sen al bak bana kanitla daha çoğunu yapabileceğini doyirum obada yok. Sürekli laf icraatta birşey yok

Günaaaydınnnn:)

Dün bütün gün eşim anneler günümü kutlamadı aradı normal normal konuştu kapadı akşama kadar ağladım hiçbişeyde demedim
Akşam aradı yemeğe çıkalım dedi kuaföre gittim hazırlandım eylülü bıraktık çıktık fenerbahçeye doğru giderken stadın orda şampiyonluk kutlaması varmış yanlışlıkla girmiş bulunduk , trafik kilit 3 saat kaldık orda çok eğlendim yemeğe gitsek böyle eğlenemezdim heralde 😃
Tabi saat 12 oldu heryer kapalı sahilde mcdonaldsta yiyip döndükk 😀

cnm benim bunlar hic de uafk sebepler degil bi kere. ama ne yapmak lazim bilemedim.Annenlere gitmeyi yasakladgni yazmissin hatrladm daha onceden. Ama insan cildirir bi de zor bi bebek uuyumuyor..Sen iyi bile dayanmussin cnm.

tugbaaaa canm arkadasim sen buna ufak sebepler mi diyorsun

allah merhamet versin esine.
n diyeyim ya.

babasi o da bakicak.
tatil gunu ver cik evden biraz. essek gib baksin.
yani kusura bakma artik sinirlndim kocana da oyle dedim
tek basina yamadin ki.

n demek bide annene gondermemek.
boyle ufaktan buyutuyon elin oglu yollamicak.
yuh olsun.
ay cok sinirlendim. seni cok seviyorum biliyosun lutfen sozlerim affet. ama kizim olnca daha bir hassas bakiyorum.
hem ana ogul hayirlari dokunmaz hemde fayda saglicak annene gonndermez.

oh mis gibi valla...cok bencil ce bir davranis..
biraz tavrni koy...

canm yaaa..
anneme gidemiyorm dedikc icm parcalaniyor sanaaa

canm 10 sene onc kanser olmustu bir gohsu alinmisti.
simdi yine bir kitle bulndu .ama sanirim temiz .
cars ameliyat olcak..

Devitte de var BHA canımı sıktı bu iş biraz baktım orta olasılıkta carcinogenic görünüyor... İnsanlar üzerinde yapılan çalışmalar %100 kanserojen demiyor ama detaylı bakamadım akşama iyice araştıracağım!

Canım benim kız da bu ay 500 g almış anca 6500 olmuş... Boyu da 1 cm uzamış ama bizimkinin boyu ortalamanın biraz altında kalmış 62 cm henüz.. benim de o moralimi bozdu... Doktor artık o kadar almaz yine bu kadar diyete fena kilo almamış dedi... Yavaştan ek gdayla artar kiloları sen de merak etme... Kilonuz iyi boyunuz da ek gıdaya da başladın diş olayları vs atlatılsın kilo alır...

Tek dayanagim Ahmed onun hic bir şeyden hbri yok keyfi bozulmasin diye sesimi bile yukseltmiyirum ben elimden gelen cabayi sarfediyirum ama çocuğum için sustukca Esim anlamiyor yada ben onu bosayayim gideyim istiyor ne biliyim ya. 1-2 sene bekkeyebikirmiyum bilmiyorum garantisi var mi yok! O kdr vakit sustuktan sonra yasam enerjik kalirmi bende umut olurmu onu Allah bilir. Herkes yasiyo belki ama ben tartamiyirum herkesin binkaoasitesi var ben zaten özgür yasamayi seven bi insanim çocuk beni bunalima sokar dedim koca soktu! Evlenirken özgür olacagiz kimseyi karistirmayacagim diyordu ne oldu simdi ne kdr özgürüm. Özgür olan benim parmak uclarim sadece...

cnm benim bunlar hic de uafk sebepler degil bi kere. ama ne yapmak lazim bilemedim.Annenlere gitmeyi yasakladgni yazmissin hatrladm daha onceden. Ama insan cildirir bi de zor bi bebek uuyumuyor..Sen iyi bile dayanmussin cnm.
Bende bikmiyirum inan simdi iki saatlik uykuyla duruyorum inan bide agladim agladim iyice gözler yaniyir bas agrisi bide temizlik yapmam lazim nasil yetişecek bu kdr is bilmiyorum iste hala evi toplu göstermenin eşime hoş göstermenin pesindeyim.. İste o kdr emek verdim herkesi karsima aldimda evlendim mükafat i bu oldu. Sebep bulamiyrum neden boyle oldu muhtemelen bi sebep var ama ben bilmiyorum...

Est esracim bilmezmiyum. İnsan kendini benim yerime koyunca dayanamiyir böyle sözler sarfediyir ister istemez. Tavrimi koyuyorum da anlayanmi var? Uç gündür güya suratim asik agkadigimi bile gordude neyin var demedi. Benim onun gözünde tuvalet terligi kdr kiymetim yok anlasikan... Zaten sigaraya baslamis galiba artik öpmek bile gelmiyi içimden.. Onun yaninda nefes almak bile istemiyorum.

Zatrn hem çocuklarmız için herşey
Boşanmakta çözüm değil ama ahmed bir sende bir babada psikolojisi alt üst olcak böylede biliorm sen yıpranıyorsun ama canm ne bileyim bende snn gibi özgürlüğü çok severim masal duru doğduğundan beri ne kocamı ne dünyayı takıyorm valla hamdım piştim derler ya öyle oldum
Takıyorsn batıyor fatkdayım ama biran sinirle karar verme
Eşinle birgün bir masada oturp detaylı konşmayımı denesen acaba?
Çözüm ne bende bilmiormki hiç yaa

evet canım dr da ara ara olabileceğini söyledi de işte anne yüreği, üzüldüm. neyse yapacak bişey yok malesef

gece havai fişekler çok güzeldi canım, onları izlemişsinizdir, tabi eğlenceli geçmiştir etraf cıvıl cıvıl :)
anneler günün kutlu olsun tekrardan.
güzel bir anı olmuş sana da.

şu ishali bi atlatsak, yarın kaka tahlili vericem, kadın da bıdıladı acilde niye yapmadılar diye, çocuklarda ishal çok önemli dedi.
ishal maması ve ilacı verdi, havucun iyi geldiğini söyledi.
annem de şimdi dedi ki hareketleri, becerileri çok güzel, boya kiloya takılma dedi, zaten yeni yeni emzirebilmeye başladın, mama da alıyo, ek gıda da alıyor olur öyle dedi.
siz de şu alerjiden kurtulursunuz umarım en kısa zamanda canım. ama 500 gr. kilo çok iyi o kadar diyete.. boy da kızlarda yavaş seyrediyor ama ilerki aylarda erkeklerden daha hızlı gidiyor.

Cozum için oturup konuşmaya calisiyorum daha problemin ne olduğunu soylemiyo nasil çözelim? Ben kendi meselemi anlatiyorum niye biyle yapiyosun ediyisun. Napiyirum ki ben iste ilgilenmiyisun bisinyapyosun susuyo yardimci olmhyo yani meseleyi masaya yatirmak adina. Sen bunları yasayip takmamayi basariyosan tebrik ederim iste ben basaramiyirum onu basarsam mesele halolacak

meltemcim dr da demis ya olabilir diye uzulme elbetteki biz kabullenemyrz ama olabiliyoemus demek boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…