Cozum için oturup konuşmaya calisiyorum daha problemin ne olduğunu soylemiyo nasil çözelim? Ben kendi meselemi anlatiyorum niye biyle yapiyosun ediyisun. Napiyirum ki ben iste ilgilenmiyisun bisinyapyosun susuyo yardimci olmhyo yani meseleyi masaya yatirmak adina. Sen bunları yasayip takmamayi basariyosan tebrik ederim iste ben basaramiyirum onu basarsam mesele halolacak
Bende bikmiyirum inan simdi iki saatlik uykuyla duruyorum inan bide agladim agladim iyice gözler yaniyir bas agrisi bide temizlik yapmam lazim nasil yetişecek bu kdr is bilmiyorum iste hala evi toplu göstermenin eşime hoş göstermenin pesindeyim.. İste o kdr emek verdim herkesi karsima aldimda evlendim mükafat i bu oldu. Sebep bulamiyrum neden boyle oldu muhtemelen bi sebep var ama ben bilmiyorum...
Est esracim bilmezmiyum. İnsan kendini benim yerime koyunca dayanamiyir böyle sözler sarfediyir ister istemez. Tavrimi koyuyorum da anlayanmi var? Uç gündür güya suratim asik agkadigimi bile gordude neyin var demedi. Benim onun gözünde tuvalet terligi kdr kiymetim yok anlasikan... Zaten sigaraya baslamis galiba artik öpmek bile gelmiyi içimden.. Onun yaninda nefes almak bile istemiyorum.
Bende bikmiyirum inan simdi iki saatlik uykuyla duruyorum inan bide agladim agladim iyice gözler yaniyir bas agrisi bide temizlik yapmam lazim nasil yetişecek bu kdr is bilmiyorum iste hala evi toplu göstermenin eşime hoş göstermenin pesindeyim.. İste o kdr emek verdim herkesi karsima aldimda evlendim mükafat i bu oldu. Sebep bulamiyrum neden boyle oldu muhtemelen bi sebep var ama ben bilmiyorum...
Est esracim bilmezmiyum. İnsan kendini benim yerime koyunca dayanamiyir böyle sözler sarfediyir ister istemez. Tavrimi koyuyorum da anlayanmi var? Uç gündür güya suratim asik agkadigimi bile gordude neyin var demedi. Benim onun gözünde tuvalet terligi kdr kiymetim yok anlasikan... Zaten sigaraya baslamis galiba artik öpmek bile gelmiyi içimden.. Onun yaninda nefes almak bile istemiyorum.
evet canım dr da ara ara olabileceğini söyledi de işte anne yüreği, üzüldüm. neyse yapacak bişey yok malesef
gece havai fişekler çok güzeldi canım, onları izlemişsinizdir, tabi eğlenceli geçmiştir etraf cıvıl cıvıl :)
anneler günün kutlu olsun tekrardan.
güzel bir anı olmuş sana da.
şu ishali bi atlatsak, yarın kaka tahlili vericem, kadın da bıdıladı acilde niye yapmadılar diye, çocuklarda ishal çok önemli dedi.
ishal maması ve ilacı verdi, havucun iyi geldiğini söyledi.
annem de şimdi dedi ki hareketleri, becerileri çok güzel, boya kiloya takılma dedi, zaten yeni yeni emzirebilmeye başladın, mama da alıyo, ek gıda da alıyor olur öyle dedi.
siz de şu alerjiden kurtulursunuz umarım en kısa zamanda canım. ama 500 gr. kilo çok iyi o kadar diyete.. boy da kızlarda yavaş seyrediyor ama ilerki aylarda erkeklerden daha hızlı gidiyor.
Kizlar Ahmed yataktan dustu yaaa kaldirdim sustu hemen gülmeye basladi morarma kizarma sislikte yok bisi olmusmudur acaba yaa ay çok fenayim elim ayagim titriyo Allahim sennyardim et
mutlaka takip et canım, gözde kayma kusma uyku hali vs varsa hemen doktora götür, iki saat içinde kesinlikle yatırma
oyun esnasında sırasıyla bacağına koluna falan dokun bakalım canı yanacak mı bişey var mı
baş üstü düşmediyse bişey olmaz inş ama bi doktorrun görmesinde de fayda var.
bide yatağın ne kadar yüksekti??
mutlaka takip et canım, gözde kayma kusma uyku hali vs varsa hemen doktora götür, iki saat içinde kesinlikle yatırma
oyun esnasında sırasıyla bacağına koluna falan dokun bakalım canı yanacak mı bişey var mı
Kizlar Ahmed yataktan dustu yaaa kaldirdim sustu hemen gülmeye basladi morarma kizarma sislikte yok bisi olmusmudur acaba yaa ay çok fenayim elim ayagim titriyo Allahim sennyardim et
Yatagin yüksekliği 70 cm kadar bayaa yüksek ama yünlü hali üstüne düşmüş çok sukur
Gözde kayma yok kusma da yapmadi simdilik hmn yaparmiydi? Bi saat sonra uykusu gelebilir normalde öyle iki saat uyanik kaliyoda. Yatirma derken uyutmayi nasrettin değil mi? Altuni degustirdim baktim her yerine yok birşey alinda hafif kizarma var...yatagin yastik kismina doğru Bask vardi yatagin ayak ucundan tam ters istikamette düşmüş iki sn de hemde. Yüz ustu düşmüş. Yuzusunden sirt üstüne dönemiyor diye yuznustu birakmistim.
Aha simdi emzirmistim uykusu sikistirmadan emzireyim memede uyumasindedim gaz cikarirkeb hafif cçökelek kuştu bu sayilirmi acaba. Ay sen nerden bileceksinki. Offf beşiğe koymadimki gelince oynamaya devam ederiz keyfini bozmayayin dedim.(((
Yatagin yüksekliği 70 cm kadar bayaa yüksek ama yünlü hali üstüne düşmüş çok sukur
canım ishalden kilo kaybı bile olabiliyor yani geriye düşebiliyorşimdi ay kontrolümüzden geliyorum, çok moralim bozuk, gelişimimiz durmuş... ishalden kaynaklı kilo kaybı olacağını söyledi dr.
geçen ay 6700 dü Ege, bu ay 6750...
boyu geçen ayla aynı 66 cm.
hadi kiloyu ishalden kaybetti de boy nasıl uzamaz ya...
güvenmedim ölçüme bi de ASM'ye gittim ölçtürdüm... onlar da aynı ölçtü..
kendimi çok kötü hissettim ya gelişimi durmuş diyice. dr baya teselli ettti beni, bu tarz dönemlerin olabileceğini söyledi. ama gel de anneye anlat...
Günaaaydınnnn:)
Dün bütün gün eşim anneler günümü kutlamadı aradı normal normal konuştu kapadı akşama kadar ağladım hiçbişeyde demedim
Akşam aradı yemeğe çıkalım dedi kuaföre gittim hazırlandım eylülü bıraktık çıktık fenerbahçeye doğru giderken stadın orda şampiyonluk kutlaması varmış yanlışlıkla girmiş bulunduk , trafik kilit 3 saat kaldık orda çok eğlendim yemeğe gitsek böyle eğlenemezdim heralde 😃
Tabi saat 12 oldu heryer kapalı sahilde mcdonaldsta yiyip döndükk 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırcanm 10 sene onc kanser olmustu bir gohsu alinmisti.
simdi yine bir kitle bulndu .ama sanirim temiz .
cars ameliyat olcak..
tubacım çok üzüldüm önce evdeki huzursuzluklarınız okuyunca çok üzülmüştüm peşinden ahmed yasinin düştüğünü okuyunca içim cız ettiKizlar Ahmed yataktan dustu yaaa kaldirdim sustu hemen gülmeye basladi morarma kizarma sislikte yok bisi olmusmudur acaba yaa ay çok fenayim elim ayagim titriyo Allahim sennyardim et
canım ishalden kilo kaybı bile olabiliyor yani geriye düşebiliyor
sizin yerinde de saymamış azıcık ta olsa almış
hem emzirme sayınızın da arttığını söylemiştin inşallah bu ay artar sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur...
i
meltemcim dr da demis ya olabilir diye uzulme elbetteki biz kabullenemyrz ama olabiliyoemus demek boyle
Bizim babamiza doğdundan beri yaptıralim die die dilimde tüy bitti..ama daha erken bi türlü ikna olmadı yapılmasına..bende artık dayanamadm nasılsa gün aldık yaptıralim ddm artık.tabi Dr cok rahatlattı beni her konuda...neyse cok rahatti öncesi ve sonrası cok az bi anestezi uygulandı normal bi ameliyat gibi degildi yani..oğlum da hic aglamadi desem yeridir..bizim sargimiz da 2.gun düştü ve hiç ağrısı yok iyi ki yaptirdik öyle yada böyle...tam iyileşmesi 2 ayi bulurmus..Enteresan ki eve geldik yüzük gibi olan sarfının üst tarafı aşağı düştü hemen dr u aradık
3gğne düşe demişti çünkü. Birşey olmaz sıkıntı yapmayon dedi
3.gün tanamen düştü sargı. Ama sakın çekme sargıyı kendisi düşsün olur mu
Sanki tutsan eline gelecek gibi duruyor ama öyle değil. Dikişlere zarar gelmesin
Ama dikişlerimiz hala duruyor ıfaktan minik bi kaç tane
O da sıkıntı değilmiş. Aylar bulabilirmiş
Çok rahay ettik çok. Keşke ilk doğduğında yaptırsaydıö2ay beklemeseydim
Çok rahatlık gerçekten. Ama bizim yavrucak genel değil lokal anasteZi aldı size niye genel yaptılar anlayamadım
Cnmm korka korka bir çırpıda onudum yazını
Senin ne kdr bilinçli olduğunu ben çok iyi biliyorjm burdaki ark larda bilir
Vicdan yapma desem de annesin yaparsın ama şükür atlattınız. İnş başka hiç birşey olmaz meleğeeee
Rabbim beterini vermesin. Kesinliskle araştır neye allerjisi var bence
İlerde gene aynı sıkıntı olmasın derim. Kıyaöam hiç birine. Üzülme annesi şimdi iyi yavrun. Bazrn deneniyoruz böyle
Allah hepsini korusun...
Canm iki buçuk saat geçti çok şükür birşey yok anndmde geldi baktim yüzünde kizariklik vs bulamadı yikadik emzirdim uyuttum simdi çok şükür Rabbime...
Annem geldi tuba agladinmi gözlerin çok şişmiş davul gibi olmuş dedi. Bende uykusuzum belki ondandir dedim. Ahmed düşüncede panik yaptim biraz ağlar gibi oldum ama Ahmed cabuk susunca bende cabuk toparlandim dedim... Söylemedim Esim beni AC birakti diye...neyse Ahmed uyuyiken banyiyu temizleyim bi daha balkon yikanacak
bebişleri hastalanan anneler geçmişler olsun, bu hafta sonu cumartesi oğlum da hastalandı ilk kez oldu korktum... geçen hafta sütüm azaldı baya diye yazmıştım ya dr a gittik oda yavaş yavaş elma suyu ve ev yoğurduna baslayın bi kaç kaşıkla dedi. meyve suyunu önceleri verdim cumarteside taze mayalamıştım yoğurt verdim sonra biraz emdi uyudu. sonra huzursuz uyandı biraz zaman geçti başladı kusmaya hemde baya baya neyse kustu çıkardı giydirdim tekrardn bi daha bi daha sürekli bi kaç dk arayla yoğun kustu 5 kez soydum üst değiştik son kusmalar artık sapsarı safran şeklindeydi bembeyaz kesildi heryeri halsizleşti gözünü açamaz hale geldi emmeyi de reddetti öğürdü hepsonra ishal gibi bi kaka yaptı hemen hazırlanıp hastaneye gittik akşam 5-6 gibi. nöbetçi bi dr vardı genç bi bayan pek tecrübeli gözükmüyodu ama mecburduk ztn gidene kadar yolda kendine geldi çocuk neyse kan idrar kaka tahlili istediler serum bağlayalım sıvı kaybı için dediler bi oda verdiler rahat edelim diye tombişlikten damar bulunamadı uzun süre delik deşik oldu heryeri yavrumun en sonunda ayaktan damar yolu açtılar o ağladı ben ağladım benden daha dayanıklıydı ama oğlum kan alırken hiç ağlamadı aguladı güldü aksine uzun süre idrar yapmadı o yüzden uzun sürdü işimiz 10 buçukta eve geldik temiz çıktı tahliller bi kakayı veremedik yapmadı çünkü hala da yok.. hastanede güldü oynadı hiç bişii yoktu kusarak rahatadı sanırım ama korktuk baya dr inatla mikrop olabilir dedi sinir oldum yoğurdun dokunduğu ortada ne ateş var ne bişi hepsi temiz çıktı ztn. bu gün kendi dr umuza çıktık söyledik oda yediğindendir dedi anne sütüne devam et ozaman dedi. yoğurt verenler siz de böyle bişi oldu mu? erken mi oldu acaba yoğurt iki tatlı kaşığı verdik oysa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?