- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
bebişleri hastalanan anneler geçmişler olsun, bu hafta sonu cumartesi oğlum da hastalandı ilk kez oldu korktum... geçen hafta sütüm azaldı baya diye yazmıştım ya dr a gittik oda yavaş yavaş elma suyu ve ev yoğurduna baslayın bi kaç kaşıkla dedi. meyve suyunu önceleri verdim cumarteside taze mayalamıştım yoğurt verdim sonra biraz emdi uyudu. sonra huzursuz uyandı biraz zaman geçti başladı kusmaya hemde baya baya neyse kustu çıkardı giydirdim tekrardn bi daha bi daha sürekli bi kaç dk arayla yoğun kustu 5 kez soydum üst değiştik son kusmalar artık sapsarı safran şeklindeydi bembeyaz kesildi heryeri halsizleşti gözünü açamaz hale geldi emmeyi de reddetti öğürdü hepsonra ishal gibi bi kaka yaptı hemen hazırlanıp hastaneye gittik akşam 5-6 gibi. nöbetçi bi dr vardı genç bi bayan pek tecrübeli gözükmüyodu ama mecburduk ztn gidene kadar yolda kendine geldi çocuk neyse kan idrar kaka tahlili istediler serum bağlayalım sıvı kaybı için dediler bi oda verdiler rahat edelim diye tombişlikten damar bulunamadı uzun süre delik deşik oldu heryeri yavrumun en sonunda ayaktan damar yolu açtılar o ağladı ben ağladım benden daha dayanıklıydı ama oğlum kan alırken hiç ağlamadı aguladı güldü aksine uzun süre idrar yapmadı o yüzden uzun sürdü işimiz 10 buçukta eve geldik temiz çıktı tahliller bi kakayı veremedik yapmadı çünkü hala da yok.. hastanede güldü oynadı hiç bişii yoktu kusarak rahatadı sanırım ama korktuk baya dr inatla mikrop olabilir dedi sinir oldum yoğurdun dokunduğu ortada ne ateş var ne bişi hepsi temiz çıktı ztn. bu gün kendi dr umuza çıktık söyledik oda yediğindendir dedi anne sütüne devam et ozaman dedi. yoğurt verenler siz de böyle bişi oldu mu? erken mi oldu acaba yoğurt iki tatlı kaşığı verdik oysa....
Canm iki buçuk saat geçti çok şükür birşey yok anndmde geldi baktim yüzünde kizariklik vs bulamadı yikadik emzirdim uyuttum simdi çok şükür Rabbime...
Annem geldi tuba agladinmi gözlerin çok şişmiş davul gibi olmuş dedi. Bende uykusuzum belki ondandir dedim. Ahmed düşüncede panik yaptim biraz ağlar gibi oldum ama Ahmed cabuk susunca bende cabuk toparlandim dedim... Söylemedim Esim beni AC birakti diye...neyse Ahmed uyuyiken banyiyu temizleyim bi daha balkon yikanacak
kilo almamış çocuk hadi ishalden de yarım cm bile uzamamış... bi de dr.dan çıktım gittim ASM'de ölçtürüp biçtirdim...
neyse napalım sağlıklı olsun da illa ki uzar illa ki kilo alır, şu ishali atlatayım, şuan tek derdim o.
geçmiş olsun cnm ya ne iyiydi bu zamana kdr emzrrken rahattı ben de yavas yavaş tattrma olarak başlıyorum yogurt daha vermedim hemen vermeyi düşünmüyorum sebze meyveden başlyrm.Aklıa geldi de yogurt soguk mu geldi acaba midesinimi üşüttü ki
canım ben yoğurt veriyorum bişey olmadı. acaba yoğurt alerjik reaksiyon mu veriyor? tadına baktın mı vermeden önce yoğurdun, sıcak mayalandıysa ekşimiş olabilir. geçen ben mayalarken sıcaktı sanırım, vermeden tadına baktım ekşi olmuş vermedim ogün. sonra yeni yaptım.
yoğurdu ağzı açık üstüne bir tülbent örterek sonra sarıp yaparsak ekşimezmiş. bundan olabilir canım ya da dediğim gibi alerjik olabilir.
Diar'ın dediği de olabilir canım.
ben elma, armut, havuç, patates, kabak, avakado, tavuk ciğeri, yoğurt yedirdim şimdiye kadar hiç birinde sıkıntı yaşamadım.
çok geçmiş olsun.. biz de hasta olan bebeklerdendik, çok şükür iyi şimdi, ateş bitti, ishal için bugün mama ve ilaca başladık umarım o da biter bikaç güne.
Kizlar dananin kuyruğu bgn kopacak galiba... Sabah yaptigi olaydan sonra dayanamadim whatsapptan birşeyler yazdim. İnsan yerine koyup Cvp yazmaz muhtemelen. Yazsa bile hoşuma giden şeyler yazacagini sanmiyorum. Ok yaydan cikti Allah sonumuzu hayir etsin ins
Amin canım amin .. Kimseye yasatmssjn çok şükür iyi simdi temizlik yaptım supur sil banyo balkon Esim de basedemedi alt kata götürdü orda simditubacım çok üzüldüm önce evdeki huzursuzluklarınız okuyunca çok üzülmüştüm peşinden ahmed yasinin düştüğünü okuyunca içim cız etti
neyseki kötü düşmemiş
allah beterinden korusun benimki de şuan benim yatakta uyuyo yanında yastık var ama artık pek güvenmemek gerek
allah korusun tüm bebişleri
Valla iki saati normal bi şekilde atlatti çok şükür desteğin için saol canim abinin yavrusuna da geçmiş olsunCanim dün abinin kızı koltukta yüzüstü düştü doktora götürdü k yetişkin biri o şekilde düşse kafası patlardı ama çocukların kafa yapısı daha esnek daha yumuşak onlar böyle durumları daha kolay atlatiyolar durumunu gözlemleyin dedi sende takip edersin.
İstanbul da avrupa yakasindayim cnm buralardaysan buyur gel bak hazir temizlikte yaptim bgn:)) annem geldi ama bi saat durdu gittiler trafiğe kalmadan... Anadolu yakasında oturuyi onlarda o yüzden.oh çok şükürannen de gelmiş iyi olmuş tubacım... hadi hasret giderin biraz.. sormuştum ama ahmed düşünce görmedin cnm hangi şehirdesin sen meark ettim
Yok herseyimi paylasmiyirum zaten ben esinle arami duzeltsemde annem beni uzdugu için affetmez esimi aile ilişkileri için çok anlatmiyrum her ne kdr annemin kanadinin altına girip hüngür hüngür ağlamak istesemde susuyrum... Amin cnm inşallah olmaz birşey eşime söylemedim valla naptiniz nasilsinjz bgn bike demedi. O kdr şey yazdim ne CvP yazdi nede eve gelince mevzuyu acti... Durup dururken bende Ahmed düştü demedim diyemedimAhmed'in iyi olmasına çok sevindim canım, şimdiden sonra da bişey olmaz Allah'ın izniyle.Annen gelmiş çok güzel olmuş :))
Ama bence annenle paylaşma, anneler çok üzülüyor ellerinden de bişey gelmiyor(
Canım benim ya senin çekdiklerin ne böyle kuzum benim inş. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun kuzum benimm
Buralar çok yokuş zeynep nasil cikayim cnm? Nefret ediyorum artik hapis gibiyim bi formül geliştirmeye calisiyirum olmuyo kafam esince gidecek bi yerim bile yok!! Biz hic öyle değiliz öyle zannedende olmuyor 3 senemiz dolacak bu perşembe ama doğru düzgün birlikte resmimiz bile yoktugba anlattıkların hiç küçük meseleler değil ama inan sen o güzel kalbinle bunları küçük mesele gibi görüyorsun
ama çözüm ayrılmak vs de değil, aklından sakın geçirme
inan benzer problemler bizde de var ve bende kopma noktasındayım bende ne yapacağımı bilmiyorum
faceden intagramdan beni takip edenler kocamla mutluluktan öldüğümü zannederlerki ailem arkadaşlarım da öyle zannediyor
dün kv maşallah diyip durdu bize ama iki gecedir ayrı yatıyoruzvalla daha rahatım
bu günler de geçecek inş, sen bebeğinden güç al ve eşine bağımlı kalma, ben sıkıldım mı kızımı atıp arabasına çıkıyorum çok iyi geliyor
Canım ishal çok kilo kaybettiriyor o yüüzden aldığı kiloyu bile kaybetmiş olabilir, hiç üzülme hastalığını atlatsın çok çabuk toparlar
ayına göre kilosu ve boyu çok iyi maşallah
Saolasin esracim ya kaçtır sorucam unutuyorum aycanin boğum lari ne olduevet hemen uyutma. kusma var mi izle.
kafasi carpmadiysa hic bisey olmazz..
telaslanma.
hem bosver isi.
oglnla vakit gecir.
cok gecmis olsn canim
cnm cok gecmis olsun bebekler dayanukli olurmus meraketme cnm bisry olmsz insallah
Herkesin bi derdi var iste cnm benmkilerde bunlar... Amin cnm saolasin... Evlilik bu tek basina hic bir şeyi duzeltememki...(
Amin canım amin .. Kimseye yasatmssjn çok şükür iyi simdi temizlik yaptım supur sil banyo balkon Esim de basedemedi alt kata götürdü orda simdi
Valla iki saati normal bi şekilde atlatti çok şükür desteğin için saol canim abinin yavrusuna da geçmiş olsun
İstanbul da avrupa yakasindayim cnm buralardaysan buyur gel bak hazir temizlikte yaptim bgn:)) annem geldi ama bi saat durdu gittiler trafiğe kalmadan... Anadolu yakasında oturuyi onlarda o yüzden.
Yok herseyimi paylasmiyirum zaten ben esinle arami duzeltsemde annem beni uzdugu için affetmez esimi aile ilişkileri için çok anlatmiyrum her ne kdr annemin kanadinin altına girip hüngür hüngür ağlamak istesemde susuyrum... Amin cnm inşallah olmaz birşey eşime söylemedim valla naptiniz nasilsinjz bgn bike demedi. O kdr şey yazdim ne CvP yazdi nede eve gelince mevzuyu acti... Durup dururken bende Ahmed düştü demedim diyemedim
kizlar hani su bebek ayak izi var ya hamur bastryosunuz el ya da ayak hamur kuruyo ondan almk istydum pahali geldi biraz tesaduf evde yapilani gordum nette. tuz un ilik su hamur yapp ayagni. bastrdm firinda kuruyo smdi ypmak istetseniz aklnzda olsun
kizlar hani su bebek ayak izi var ya hamur bastryosunuz el ya da ayak hamur kuruyo ondan almk istydum pahali geldi biraz tesaduf evde yapilani gordum nette. tuz un ilik su hamur yapp ayagni. bastrdm firinda kuruyo smdi ypmak istetseniz aklnzda olsun
bana da almam için babası bıdıladı pahalı diye, gitti alçı aldı ama beceremedi... senin yöntemi yapıcam yarın :)nasıl olacak seninki foto koyar mısın bi görsek :)
bana da almam için babası bıdıladı pahalı diye, gitti alçı aldı ama beceremedi... senin yöntemi yapıcam yarın :)nasıl olacak seninki foto koyar mısın bi görsek :)
Aa çok mantıklı yaaa yaptığının resmini eklesene canım... Ben de deniycem:)
Hehe aynı anda aynı şeyi yazmışız:)
olmus mu nasil gida boyasi varsa katilabiliyiimus ya da sonradan fircayla boyanck maaliyet cok az :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?