2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım ben yoğurt veriyorum bişey olmadı. acaba yoğurt alerjik reaksiyon mu veriyor? tadına baktın mı vermeden önce yoğurdun, sıcak mayalandıysa ekşimiş olabilir. geçen ben mayalarken sıcaktı sanırım, vermeden tadına baktım ekşi olmuş vermedim ogün. sonra yeni yaptım.
yoğurdu ağzı açık üstüne bir tülbent örterek sonra sarıp yaparsak ekşimezmiş. bundan olabilir canım ya da dediğim gibi alerjik olabilir.
Diar'ın dediği de olabilir canım.
ben elma, armut, havuç, patates, kabak, avakado, tavuk ciğeri, yoğurt yedirdim şimdiye kadar hiç birinde sıkıntı yaşamadım.
çok geçmiş olsun.. biz de hasta olan bebeklerdendik, çok şükür iyi şimdi, ateş bitti, ishal için bugün mama ve ilaca başladık umarım o da biter bikaç güne.

Son düzenleme:

Ahmed'in iyi olmasına çok sevindim canım, şimdiden sonra da bişey olmaz Allah'ın izniyle.Annen gelmiş çok güzel olmuş :))
Ama bence annenle paylaşma, anneler çok üzülüyor ellerinden de bişey gelmiyor (

Meltem üzülme canım yine yerinde saymış seninki.Benim oglum 4. ayda 8 kilo iken 5. ayda 7,5 çıktı sok oldum ve haladaha zayıflıyor sanki

çok sağolun kızlar, önceden oda sıcaklığına çıkarmıştım ılınsın diye ama tadı ekşi değildi ya da bana göre değildi bilemiyorum şimdi yoğurt makinesi alıcam biz kendimize bi süredir hep mayalama yapıyoruz sağlıklı diye hep aynı şekilde mayalarım kaç senedir baya bi korkuttu beni yoğurttan soğudum vermem baya bi oğluma elma suyu vericem bi kez günde onun dışında anne sütü devam kilosuda iyi çok şükür çok etkilemedi 8200 olmuşuz allah kimsenin evladını hasta etmesin bu kadar küçük bişide mahvoldum

kizlar hani su bebek ayak izi var ya hamur bastryosunuz el ya da ayak hamur kuruyo ondan almk istydum pahali geldi biraz tesaduf evde yapilani gordum nette. tuz un ilik su hamur yapp ayagni. bastrdm firinda kuruyo smdi ypmak istetseniz aklnzda olsun

Canım benim ya senin çekdiklerin ne böyle kuzum benim inş. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun kuzum benimm

Amin canım amin .. Kimseye yasatmssjn çok şükür iyi simdi temizlik yaptım supur sil banyo balkon Esim de basedemedi alt kata götürdü orda simdi
Valla iki saati normal bi şekilde atlatti çok şükür desteğin için saol canim abinin yavrusuna da geçmiş olsun
oh çok şükür annen de gelmiş iyi olmuş tubacım... hadi hasret giderin biraz.. sormuştum ama ahmed düşünce görmedin cnm hangi şehirdesin sen meark ettim
İstanbul da avrupa yakasindayim cnm buralardaysan buyur gel bak hazir temizlikte yaptim bgn:)) annem geldi ama bi saat durdu gittiler trafiğe kalmadan... Anadolu yakasında oturuyi onlarda o yüzden.
Ahmed'in iyi olmasına çok sevindim canım, şimdiden sonra da bişey olmaz Allah'ın izniyle.Annen gelmiş çok güzel olmuş :))
Ama bence annenle paylaşma, anneler çok üzülüyor ellerinden de bişey gelmiyor (
Yok herseyimi paylasmiyirum zaten ben esinle arami duzeltsemde annem beni uzdugu için affetmez esimi aile ilişkileri için çok anlatmiyrum her ne kdr annemin kanadinin altına girip hüngür hüngür ağlamak istesemde susuyrum... Amin cnm inşallah olmaz birşey eşime söylemedim valla naptiniz nasilsinjz bgn bike demedi. O kdr şey yazdim ne CvP yazdi nede eve gelince mevzuyu acti... Durup dururken bende Ahmed düştü demedim diyemedim

Kızlar heyooo:)
5aralık doğumlu kızikoma yumurta verebiliyor muyum? Ek gıdaya başladık. 5ay 1 haftalık kızım

Buralar çok yokuş zeynep nasil cikayim cnm? Nefret ediyorum artik hapis gibiyim bi formül geliştirmeye calisiyirum olmuyo kafam esince gidecek bi yerim bile yok!! Biz hic öyle değiliz öyle zannedende olmuyor 3 senemiz dolacak bu perşembe ama doğru düzgün birlikte resmimiz bile yok
evet hemen uyutma. kusma var mi izle.
kafasi carpmadiysa hic bisey olmazz..
telaslanma.
hem bosver isi.
oglnla vakit gecir.
cok gecmis olsn canim
Saolasin esracim ya kaçtır sorucam unutuyorum aycanin boğum lari ne oldu
cnm cok gecmis olsun bebekler dayanukli olurmus meraketme cnm bisry olmsz insallah

Saolasin cnm inş Allah kimseye yasatmasin

Herkesin bi derdi var iste cnm benmkilerde bunlar... Amin cnm saolasin... Evlilik bu tek basina hic bir şeyi duzeltememki... (

Ya ben bu kocaları anlamıyorum bizden ne istiyorlar yaa hele seninki hiç mi çocuğunu sevmiyor onun için bir şeyler yapmıyor bunu anlamak gerçekten zor benimkide dün beni sinir etti küsüz birazdan eve gelecek bakalım nolucak

ben sakaryadayim cnm inanki yakun olsam cikip gelirdim ozellikle bugun bi omuza ihtiyacin vardi belli ama uzakmisissin neyse Allhtan burasi var:)

kizlar hani su bebek ayak izi var ya hamur bastryosunuz el ya da ayak hamur kuruyo ondan almk istydum pahali geldi biraz tesaduf evde yapilani gordum nette. tuz un ilik su hamur yapp ayagni. bastrdm firinda kuruyo smdi ypmak istetseniz aklnzda olsun

bana da almam için babası bıdıladı pahalı diye, gitti alçı aldı ama beceremedi... senin yöntemi yapıcam yarın :)nasıl olacak seninki foto koyar mısın bi görsek :)

Aa çok mantıklı yaaa yaptığının resmini eklesene canım... Ben de deniycem:)

olmus mu nasil gida boyasi varsa katilabiliyiimus ya da sonradan fircayla boyanck maaliyet cok az :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…