2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar Ahmed yataktan dustu yaaa kaldirdim sustu hemen gülmeye basladi morarma kizarma sislikte yok bisi olmusmudur acaba yaa ay çok fenayim elim ayagim titriyo Allahim sennyardim et

Gecmis olsun uzme kendini odun bunlarin hepsi esimle 4sene ciktik 7senedirde evliyiz farkina varamadigim huylari cikiyo.cildirmak uzereyim isi yuzunden gece geliyo yatiyo sabah kalkip ise gidiyo bir gun izni var ondada kalkip arkadaslari ile.1.sinifa giden kizimin bir kez odevune yardimci olmus degul.dogum sancim basladi inan kizim okuldan geldi sancili halde ben yaptirdim odevlerini.kizitorum ama eskusi gibide takmiyorum ne hali varsa gorsun.ben yapim geregi cok sakinimdir icimde hesaplasirim cocuklari ile ilgilenir ama tam anlami ile degil.hepsi ayni anlucan. Bide ailesi ile bir oturuyoruz.vurdumduymazlar.Allah sabrimizi versin.

çok güzel olmuş canım :))
bayıldım..
yarın yapıcam mutlaka..
ne kadar tuttun fırında?

Çok güzel olmuş canım :)

valla almaya kalksan en az30 lira bencede cok iyi oldu:) 1su bar tuz1 su bar un yarim su bar ilik su hamur hemen oluyo firinda100 detecede 3 saat yaziyo yavas yavas ici kurusun diye gunduz ypp gunese koyabilirsibiz sanirim belki. ben dayanamdim hemn yptim. hadi kolay gelsin

Son düzenleme:

Hah vermişin tarifi sağol:)

güneş müneş bekleyemem ben de, yarın ilk iş bu, çok beğendim ben :)

canım üzme kendini dicem ama elinde değil biliyorum.yaşadıklarını da az çok anlıyorum ve sonuna kadar sana hak veriyorum. benim eşim de bazen öyle oluyo bazen daha anlayışlı .sizin bu probleminiz sürekli mi yoksa ara sıra yaşanan bi durum mu? yeni bi bebek var zorluğu çeken sensin ama eşin de karşıdan bakarak etkilenmiş anlaşılan. pas verme ama biraz zaman ver ona hemen ayrılmayı düşünme derim , boşanmak da kolay bi süreç olmaz canım.umarım düzelir bebişini düşün sen sadece o sağlıklı huzurlu olursa sen de oyle olursun

6aylık olunca bakalım demişti bekliyoruzz

önemli olan sağlıklı olması canım ishalden kaynaklanmıştır.bu ay uzamaz diğer ay uzar kilo da alır inş.sağlıklı olsun da. sen daha fazla süt verebildiğin için sevin boşver bu ayı. bebiş diş çıkarmış ishal olmuş ek gıdaya başlamış . bi sürü değişim, kilosu da az değil maşallah

tatlım çok geçmiş olsun.çok sevindim Ahmed in iyi olmasına.Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun cnm.yoğurt için biraz daha bekle istersen belki sıcaklığı falan uygun gelmemiştir midesine. çok üzülüyoruz onlar hasta olunca.allah hepsini korusun

Kızlar heyooo:)
5aralık doğumlu kızikoma yumurta verebiliyor muyum? Ek gıdaya başladık. 5ay 1 haftalık kızım

Yumurta alerjen olduğu için 6 ayliktan önce verilmiyor. 6 aylık olduğunda sarısının 1/8 ile başlanır bebeğin durumu takip edilir alerji olmazsa yavaş yavaş 3 günde bir miktar artırılır, beyazı ise 1 yaşına kadar verilmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok iyi yapmışsın canım ellerine sağlık, ben 4 yıl önce bir heves o hazirlardan aldım kızım için, aldığıma hala pisman olduğum seylerden biridir. O kadar sert bir hamurdu ki kızımın ayağını epeyce bastirmamiza (hatta aglayana kadar) rağmen çok fazla iz oluşmadı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim eger bir cozum bulursan bilgilendir olur mu? ben de hala degisiklik yok. olursa hbr vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…