- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
olmus mu nasil gida boyasi varsa katilabiliyiimus ya da sonradan fircayla boyanck maaliyet cok az :))
Kizlar Ahmed yataktan dustu yaaa kaldirdim sustu hemen gülmeye basladi morarma kizarma sislikte yok bisi olmusmudur acaba yaa ay çok fenayim elim ayagim titriyo Allahim sennyardim et
çok güzel olmuş canım :))
bayıldım..
yarın yapıcam mutlaka..
ne kadar tuttun fırında?
Çok güzel olmuş canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla en az30 lira bencede cok iyi oldu:) 1su bar tuz1 su bar un yarim su bar ilik su hamur hemen oluyo firinda100 detecede 3 saat yaziyo yavas yavas ici kurusun diye gunduz ypp gunese koyabilirsibiz sanirim belki. ben dayanamdim hemn yptim. hadi kolay gelsin
Çook güzel olmuş:) tez zamanda yapıla:) hamurun kıvamı nasıl olacak bir tarif alsak
valla almaya kalksan en az30 lira bencede cok iyi oldu:) 1su bar tuz1 su bar un yarim su bar ilik su hamur hemen oluyo firinda100 detecede 3 saat yaziyo yavas yavas ici kurusun diye gunduz ypp gunese koyabilirsibiz sanirim belki. ben dayanamdim hemn yptim. hadi kolay gelsin
Cozum için oturup konuşmaya calisiyorum daha problemin ne olduğunu soylemiyo nasil çözelim? Ben kendi meselemi anlatiyorum niye biyle yapiyosun ediyisun. Napiyirum ki ben iste ilgilenmiyisun bisinyapyosun susuyo yardimci olmhyo yani meseleyi masaya yatirmak adina. Sen bunları yasayip takmamayi basariyosan tebrik ederim iste ben basaramiyirum onu basarsam mesele halolacak
Buralar çok yokuş zeynep nasil cikayim cnm? Nefret ediyorum artik hapis gibiyim bi formül geliştirmeye calisiyirum olmuyo kafam esince gidecek bi yerim bile yok!! Biz hic öyle değiliz öyle zannedende olmuyor 3 senemiz dolacak bu perşembe ama doğru düzgün birlikte resmimiz bile yok
Saolasin esracim ya kaçtır sorucam unutuyorum aycanin boğum lari ne oldu
Saolasin cnm inş Allah kimseye yasatmasin
önemli olan sağlıklı olması canım ishalden kaynaklanmıştır.bu ay uzamaz diğer ay uzar kilo da alır inş.sağlıklı olsun da. sen daha fazla süt verebildiğin için sevin boşver bu ayı. bebiş diş çıkarmış ishal olmuş ek gıdaya başlamış . bi sürü değişim, kilosu da az değil maşallahkilo almamış çocuk hadi ishalden de yarım cm bile uzamamış... bi de dr.dan çıktım gittim ASM'de ölçtürüp biçtirdim...
neyse napalım sağlıklı olsun da illa ki uzar illa ki kilo alır, şu ishali atlatayım, şuan tek derdim o.
tatlım çok geçmiş olsun.çok sevindim Ahmed in iyi olmasına.Allah beterinden korusunCanm iki buçuk saat geçti çok şükür birşey yok anndmde geldi baktim yüzünde kizariklik vs bulamadı yikadik emzirdim uyuttum simdi çok şükür Rabbime...
Annem geldi tuba agladinmi gözlerin çok şişmiş davul gibi olmuş dedi. Bende uykusuzum belki ondandir dedim. Ahmed düşüncede panik yaptim biraz ağlar gibi oldum ama Ahmed cabuk susunca bende cabuk toparlandim dedim... Söylemedim Esim beni AC birakti diye...neyse Ahmed uyuyiken banyiyu temizleyim bi daha balkon yikanacak
çok geçmiş olsun cnm.yoğurt için biraz daha bekle istersen belki sıcaklığı falan uygun gelmemiştir midesine. çok üzülüyoruz onlar hasta olunca.allah hepsini korusunbebişleri hastalanan anneler geçmişler olsun, bu hafta sonu cumartesi oğlum da hastalandı ilk kez oldu korktum... geçen hafta sütüm azaldı baya diye yazmıştım ya dr a gittik oda yavaş yavaş elma suyu ve ev yoğurduna baslayın bi kaç kaşıkla dedi. meyve suyunu önceleri verdim cumarteside taze mayalamıştım yoğurt verdim sonra biraz emdi uyudu. sonra huzursuz uyandı biraz zaman geçti başladı kusmaya hemde baya baya neyse kustu çıkardı giydirdim tekrardn bi daha bi daha sürekli bi kaç dk arayla yoğun kustu 5 kez soydum üst değiştik son kusmalar artık sapsarı safran şeklindeydi bembeyaz kesildi heryeri halsizleşti gözünü açamaz hale geldi emmeyi de reddetti öğürdü hepsonra ishal gibi bi kaka yaptı hemen hazırlanıp hastaneye gittik akşam 5-6 gibi. nöbetçi bi dr vardı genç bi bayan pek tecrübeli gözükmüyodu ama mecburduk ztn gidene kadar yolda kendine geldi çocuk neyse kan idrar kaka tahlili istediler serum bağlayalım sıvı kaybı için dediler bi oda verdiler rahat edelim diye tombişlikten damar bulunamadı uzun süre delik deşik oldu heryeri yavrumun en sonunda ayaktan damar yolu açtılar o ağladı ben ağladım benden daha dayanıklıydı ama oğlum kan alırken hiç ağlamadı aguladı güldü aksine uzun süre idrar yapmadı o yüzden uzun sürdü işimiz 10 buçukta eve geldik temiz çıktı tahliller bi kakayı veremedik yapmadı çünkü hala da yok.. hastanede güldü oynadı hiç bişii yoktu kusarak rahatadı sanırım ama korktuk baya dr inatla mikrop olabilir dedi sinir oldum yoğurdun dokunduğu ortada ne ateş var ne bişi hepsi temiz çıktı ztn. bu gün kendi dr umuza çıktık söyledik oda yediğindendir dedi anne sütüne devam et ozaman dedi. yoğurt verenler siz de böyle bişi oldu mu? erken mi oldu acaba yoğurt iki tatlı kaşığı verdik oysa....
yumurtanın beyazı verilmiyor canım allerjen olduğu için .ama sarısına ne zaman başlandığını bilemiyorum:44:Kızlar heyooo:)
5aralık doğumlu kızikoma yumurta verebiliyor muyum? Ek gıdaya başladık. 5ay 1 haftalık kızım
hamuru nası yaptın canım? süper fikir bence de. ama karşında mutfakta beceriksiz biri var. hani kulak memesi kıvamı derler ya öyle mi olcak nasıl olcak ? anlatırmısınnnnpissin koyarim:)
hamuru nası yaptın canım? süper fikir bence de. ama karşında mutfakta beceriksiz biri var. hani kulak memesi kıvamı derler ya öyle mi olcak nasıl olcak ? anlatırmısınnnn
tmm cnm eline sağlıkbi onceki sayfada var cnm cok kolay yaparsin
Kızlar heyooo:)
5aralık doğumlu kızikoma yumurta verebiliyor muyum? Ek gıdaya başladık. 5ay 1 haftalık kızım
valla almaya kalksan en az30 lira bencede cok iyi oldu:) 1su bar tuz1 su bar un yarim su bar ilik su hamur hemen oluyo firinda100 detecede 3 saat yaziyo yavas yavas ici kurusun diye gunduz ypp gunese koyabilirsibiz sanirim belki. ben dayanamdim hemn yptim. hadi kolay gelsin
Ben varım canım tamamen beni anlatmışsın sanki..
Deli gibi acıkmış olarak uyanıyo mama falan vermiyorum gerçi sadece anne sütü
Ama bende herşeyi denedim ayrı oda yatır kaldır yöntemi ( ferber yöntemi bana görede değil) tıka basa karnı tok yatırdım iuice emzirdim banyo karanlık ortam hafif bebek müzikli ortam yok anam yok kendi kendine uykuya da dalsa yanına yatıp beraberde uyusak beşiğindede olsa aynı şekilde sabaha kadar defalarca emmek için uyanıyo bende uyudummu uyumadımmı bilemiyorum hiç bişey anlamıyorum uyuduğumdan sanki hep uyanığım
Aç olduğunu yada sütümün yetmediğni flan düşünmüyorum hiç allaha şükür sütüm var ve kilo alımı çom iyi maşallah
Uyanması tamamen alışkanlık bence !! Ve bu alışkanlıktan nasıl vazgeçiricem bilemiyorum
Emzrimiyim diyorum uyandığında ama asla uyumuyor
Kızımda böylemiydi hiç hatırlayamıyorum 8 sene geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?