çok sağolun kızlar, önceden oda sıcaklığına çıkarmıştım ılınsın diye ama tadı ekşi değildi ya da bana göre değildi bilemiyorum şimdi yoğurt makinesi alıcam biz kendimize bi süredir hep mayalama yapıyoruz sağlıklı diye hep aynı şekilde mayalarım kaç senedir baya bi korkuttu beni yoğurttan soğudum vermem baya bi oğluma elma suyu vericem bi kez günde onun dışında anne sütü devam kilosuda iyi çok şükür çok etkilemedi 8200 olmuşuzallah kimsenin evladını hasta etmesin bu kadar küçük bişide mahvoldum
geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatır
benim kayınpederim de hastanede maalesef onun da durumu pek iyi değil bayadır yatıyo
allahım kimselere çektirmesin...
Kizlar dananin kuyruğu bgn kopacak galiba... Sabah yaptigi olaydan sonra dayanamadim whatsapptan birşeyler yazdim. İnsan yerine koyup Cvp yazmaz muhtemelen. Yazsa bile hoşuma giden şeyler yazacagini sanmiyorum. Ok yaydan cikti Allah sonumuzu hayir etsin ins
Yok herseyimi paylasmiyirum zaten ben esinle arami duzeltsemde annem beni uzdugu için affetmez esimi aile ilişkileri için çok anlatmiyrum her ne kdr annemin kanadinin altına girip hüngür hüngür ağlamak istesemde susuyrum... Amin cnm inşallah olmaz birşey eşime söylemedim valla naptiniz nasilsinjz bgn bike demedi. O kdr şey yazdim ne CvP yazdi nede eve gelince mevzuyu acti... Durup dururken bende Ahmed düştü demedim diyemedim
Buralar çok yokuş zeynep nasil cikayim cnm? Nefret ediyorum artik hapis gibiyim bi formül geliştirmeye calisiyirum olmuyo kafam esince gidecek bi yerim bile yok!! Biz hic öyle değiliz öyle zannedende olmuyor 3 senemiz dolacak bu perşembe ama doğru düzgün birlikte resmimiz bile yok
ne zormus anne olabilmek gercekten yetistirebilmek biliyorsunuz alerjimiz vardi dr gidiyoruz surekli bugun yine kabardi her yerimiz minicik elleri basinda uyudu zor zoruna krem surmekten cildine zarar vericem korkuyorum ek gidaya baslamistim durdurdum zor durumdayim moralim cok bozuk esim boyle yapma diyor bilmiyorum nasil olacak cok uzuluyorum cok iyi geceler kizlar dua edelim birbirimize.
ne zormus anne olabilmek gercekten yetistirebilmek biliyorsunuz alerjimiz vardi dr gidiyoruz surekli bugun yine kabardi her yerimiz minicik elleri basinda uyudu zor zoruna krem surmekten cildine zarar vericem korkuyorum ek gidaya baslamistim durdurdum zor durumdayim moralim cok bozuk esim boyle yapma diyor bilmiyorum nasil olacak cok uzuluyorum cok iyi geceler kizlar dua edelim birbirimize.
Çok iyi yapmışsın canım ellerine sağlık, ben 4 yıl önce bir heves o hazirlardan aldım kızım için, aldığıma hala pisman olduğum seylerden biridir. O kadar sert bir hamurdu ki kızımın ayağını epeyce bastirmamiza (hatta aglayana kadar) rağmen çok fazla iz oluşmadı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok iyi yapmışsın canım ellerine sağlık, ben 4 yıl önce bir heves o hazirlardan aldım kızım için, aldığıma hala pisman olduğum seylerden biridir. O kadar sert bir hamurdu ki kızımın ayağını epeyce bastirmamiza (hatta aglayana kadar) rağmen çok fazla iz oluşmadı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
one zormus anne olabilmek gercekten yetistirebilmek biliyorsunuz alerjimiz vardi dr gidiyoruz surekli bugun yine kabardi her yerimiz minicik elleri basinda uyudu zor zoruna krem surmekten cildine zarar vericem korkuyorum ek gidaya baslamisti
m durdurdum zor durumdayim moralim cok bozuk esim boyle yapma diyor bilmiyorum nasil olacak cok uzuluyorum cok iyi geceler kizlar dua edelim birbirimize.
evt cnm tam sipariş vermek üzereyken gördüm tarifi yabancı bi siteden alıntı yapmışlar o sitede 4-5 yaşlarında coçukların fotoları var hamuru yapıp sonra istedikleri renge boyuyorlar çocukrla yapılabilecek güzel bi etkinlik bu yönü de var..Hatta çeşitli hayvan figürleri fln da yapılıp kurutulabilir bu hamurla iyi oldu öğrendiğimiz
Kızlar öncelikle tüm hasta bebişlere en acilinden şifa diliyorum.. Dün gece başım inanılmaz ağrıyor diye majezik içmiştim. Şimdi bugün ofistr sağdıpım sütleri vermesem mi? Dr hastane çıkışı majezik yazmıştı diye içtim ama netten bakınca içilmez yazıyor. Bi fikri olan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yaptım pişsin resim koyarımm çokk güzel oldu ama ayaklarını bastırmak zor :) sürekli debelendiği için yamuk yumuk oldu en sonunda başardım sanırımNazar boncugu soktum birde altına pişiyorr 3 saat çok uzun değilmi ama yaaa ..daha yarım saat oldu..
Kızlar öncelikle tüm hasta bebişlere en acilinden şifa diliyorum.. Dün gece başım inanılmaz ağrıyor diye majezik içmiştim. Şimdi bugün ofistr sağdıpım sütleri vermesem mi? Dr hastane çıkışı majezik yazmıştı diye içtim ama netten bakınca içilmez yazıyor. Bi fikri olan?
kızlar bi çubuğun ucuna iple iki balon bağladım çubuğu salladıkça mete kedi gibi takip ediyo balonları oturduğum yerden sallıyorum balonlar da süzülüyo babası da dedi üşengeçlikten neler yapıyosun ben de hemen cvbı yapıştırdım üşengelik değil yaratıcılıkdiimi ama anne olunca yaratıcı oluyo insan
canım bende migren var, dün gece ben de helak oldum. ama majezik olmaz, hamileyken de sonrasında da vermiyor dr.lar... sadece parol ve minoset. bence sütünü verme. bi dahakine parol kullan, parol minosete göre daha etkili..
ya bu babalar bişey yapmaz yapmaz yapınca da laf ederler, bence kıskanıyorlar :)
gayet mantıklı ve yaratıcı :)
Sağol canım, peki acaba sadece bugün vermemem yeterli olur mu? Hiç yapmayacağım bişey yaptım ya..
canım bende migren var, dün gece ben de helak oldum. ama majezik olmaz, hamileyken de sonrasında da vermiyor dr.lar... sadece parol ve minoset. bence sütünü verme. bi dahakine parol kullan, parol minosete göre daha etkili..
ya bu babalar bişey yapmaz yapmaz yapınca da laf ederler, bence kıskanıyorlar :)
gayet mantıklı ve yaratıcı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?