2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım öncelikle geçmiş olsun, kilosu da çok güzel maşallah. Ben kızıma 4 aylıkken yogurda başlamıştim hiç de sıkıntı yaşamamıştım, oğluma birkaç gün önce küçücük verdim çay kasiginin ucuyla, hemen rahatsız etti hatta az miktarda kustu. Bir süre vermiycem demek midesi henüz yogurda hazır değil.
Yoğurt makinası almani tavsiye etmem, ben aldığıma pişman oldum, yogurtlara pis bir plastik kokusu siniyor.

Canlarım nasılsınız ben melegimi uyutmaya calisiyorum ama hala tık yok gözleri küçük kaldi bana mısın demiyor

ne zormus anne olabilmek gercekten yetistirebilmek biliyorsunuz alerjimiz vardi dr gidiyoruz surekli bugun yine kabardi her yerimiz minicik elleri basinda uyudu zor zoruna krem surmekten cildine zarar vericem korkuyorum ek gidaya baslamistim durdurdum zor durumdayim moralim cok bozuk esim boyle yapma diyor bilmiyorum nasil olacak cok uzuluyorum cok iyi geceler kizlar dua edelim birbirimize.

gec gordum canim simdi gecmisi okumak icin girince farkettim senin adina uzuldum aralik anneleri olarak zor gunlerden geciyoruz biraz sabirli olmaliyiz herkez farkli sekillerde problemler yasiyor bizdede biliyorsun saglik problemleri var. ahmete saril annesi o iyi ya gerisi hic onemli degil bence esinle cok ilgilenme ilgi odagini baska seylere ver konusmak icin cozum uretmek icin cabalama ondan yardimda bekleme bence o gelince isler yap ahmeti yanina yatir camasir katla mesela arada ona oyunlar yaparsin yada pet siselerle oynamaktan cok hoslaniyorlar tv karsisinda onunla oyna ama kocanla hic ilgilenmyormus gibi yap hosgeldin filan de kusmede bide boyle dene belki barisirsiniz ama bosanmayi aklindan tamamen cikar .kusme ama cok cok sohbette etme bakalim belki ise yarar :18:

aynen dediğin gibi tuğba, biz yarın barışırız eşlerle ama annelerin içinde kalır, benim de k.valideye çok anlatasım geliyor ama kendiiimi tutuyorum, çünkü sonunda biz barışıyoruz o üzüldüğü ile kalır.. Ahmedin düşmesini söylememen de iyi olmuş bence, şükür bişey de olmadı. ama inan ev dışında vakit geçirmek sana şahane gelecek. eşinle çıkarsan daha da güzel olur. yokuş sıkıntısı bende de var, çamlıca'da oturuyorum tepe ile aram yürüme 5dk sen düşün. hamilelik zamanında da bu yokuşlar çok yordu beni, bence perşembe gününü değerlendirmeye bakın, çok faydası olur..

Allah yardımcın olsun canım, kıyamam o ellere alerji dıştan olduğu kadar içten de rahatsız eder yavruyu
bence sen etrafa kulağını tıka çünkü bebeğini en iyi sen tanırsın, alerji hafife alınacak birşey değil, büyüdüğünde canı bişeyler istediğinde daha iyi olması için bugünlerin böyle geçmesi gerekiyor, sende güçlü ve sabırlı bir aannesin, inşAllah en kısa zamanda kurtulursunuz bu alerjiden...

Off canım benim yaa ne denemiştin canım ek gıdada...

tamam canım bekleyelim altıncı ayımızı az kaldı zaten:)

canım hep dua ediyorum sana tanışmıyoruz ama senin yazılarını okudukça okadar çok üzülüyorum ki.Allah ım inşallah bebeğinin hayatı boyunca başka hiçbi rahatsızlığı olmaz bu yaşadığınız ilk ve son olur.biz bile ne yedirsek diye düşünürken sizin yaşadıklarınız çokkkk çok zor.Allah ım sana sabır versin.bebeğini de çok öpüyorum.bi test falan yapılamıyor mu?hep deneyerek mi bulacaksın neye alerjisi olduğunu.

evt cnm tam sipariş vermek üzereyken gördüm tarifi yabancı bi siteden alıntı yapmışlar o sitede 4-5 yaşlarında coçukların fotoları var hamuru yapıp sonra istedikleri renge boyuyorlar çocukrla yapılabilecek güzel bi etkinlik bu yönü de var..Hatta çeşitli hayvan figürleri fln da yapılıp kurutulabilir bu hamurla iyi oldu öğrendiğimiz

o
gercekten durumn cok zor bzimde sadece mamaya oluyor nda bile zor oluyor.
ek gida ne vermistin.

esselaaaaa

canm k.pederine de gecmis olsun ..

Bende yaptım pişsin resim koyarımm çokk güzel oldu ama ayaklarını bastırmak zor :) sürekli debelendiği için yamuk yumuk oldu en sonunda başardım sanırım Nazar boncugu soktum birde altına pişiyorr 3 saat çok uzun değilmi ama yaaa ..daha yarım saat oldu..

Kızlar öncelikle tüm hasta bebişlere en acilinden şifa diliyorum.. Dün gece başım inanılmaz ağrıyor diye majezik içmiştim. Şimdi bugün ofistr sağdıpım sütleri vermesem mi? Dr hastane çıkışı majezik yazmıştı diye içtim ama netten bakınca içilmez yazıyor. Bi fikri olan?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm geçmiş olsun migrenn mi var bilirim o ağrıyı sadece parol ve minoset içilebiliyor bildiğim kadaryla sen dr a danış en iyisi...

hadi bakalım...
benimkide çok düzgün olmadoı olsun daha doğal işt e dayanamıyosun dimi valla gece fırrınn içinde braktım altını kapatınca sabah altına baktım biraz yumuşak gibi altını çevirip biraz daha fırınladım

kızlar bi çubuğun ucuna iple iki balon bağladım çubuğu salladıkça mete kedi gibi takip ediyo balonları oturduğum yerden sallıyorum balonlar da süzülüyo babası da dedi üşengeçlikten neler yapıyosun ben de hemen cvbı yapıştırdım üşengelik değil yaratıcılık diimi ama anne olunca yaratıcı oluyo insan

canım bende migren var, dün gece ben de helak oldum. ama majezik olmaz, hamileyken de sonrasında da vermiyor dr.lar... sadece parol ve minoset. bence sütünü verme. bi dahakine parol kullan, parol minosete göre daha etkili..

ya bu babalar bişey yapmaz yapmaz yapınca da laf ederler, bence kıskanıyorlar :)
gayet mantıklı ve yaratıcı :)

Sağol canım, peki acaba sadece bugün vermemem yeterli olur mu? Hiç yapmayacağım bişey yaptım ya..

Sağol canım, peki acaba sadece bugün vermemem yeterli olur mu? Hiç yapmayacağım bişey yaptım ya..

canım bildiğim kadarıyla majezik idrarla 6 ila 12 saat arasında vücuttan atılıyor.
ama yalan olmasın benimde nette okuduğum şeyler en doğrusu dr.a veya bir eczaneye danışmak...

aynen bencede kıskanıyolar hatta şimidi çubugu soktum byere balonlar tam üstüne gelcek şeklde sabitledim vuruyo oynuyo balonlarla yattığı yerden aklımı seviyim sizde yapın iyi oluyo valla

ya akızlar bu arada oyun halısı kullanan var mı? bu balonlarla oynatırken aklıma geldi ondan almak istiyorum biraz pahalı gibi..Onu da mı evde üretsek naapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…