2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Meltem çok üzüldüm acik şifalar diliyorum ege'ye allah dermansız dert vermesin hep dediğim bu..

Kızlar daha işe başlayalı 2 hafta oldu ve benim sütüm bitti bitecek..

Tabi evde saat başı, iki saatte bir emziriyodum ofiste ancak 2 kere sağabiliyorum koca gün.. Gece de zaten çok kalkmıyor iyice azaldı bugün bi sağdım zorla 60 çıktı

Eve geldim emzirdim emzirdim doymadı ağladı mecbut mama verdim keyfi yerine geldi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederiz canım..
sen de üzülme, takma, bitti diye düşündükçe de olmuyor. sütün en büyük düşmaanı stres ve moralsizlik...
benimki de yeni emmeye başladı işte 1 hafta oldu. şu dediğim ilaç aklında olsun diyicem de kimsenin sorumluluğunu almak istemem...
ben çaresizlikten denedim, 1 haftada içerisinde emzirme sayım 5 e çıktı.
benim doktorum da sıkıntı görmedi ilaçta ama istersen sen de danış doktoruna.

egzersizi izledin mi canım? yaptınız mı?

Ay yaptık yaptık yazamadım sabahtan sonra da unutmuşum:) Azra'nın çok hoşuna gitti tabi kıkır kıkır güldü ben de ilkten kesin hamlanırım dedim..yoruldum ayol:) ama iyiyim şimdi hamlanmadım heralde:) yarın devam.. Sağol canım iyi oldu...

Canım iş yerinde kaç saatte bir sağıyorsun, ben 7 de emzirip çıkıyorum 10.30 ve. 14. 30da sağıyorum 2 saatte bir mümkün değil bu şekilde de azalıyo, ve de çok zor iş arasında sağmak hatta bugün aĞlayacaktı birinden 40 cc anca geldi zorla

Biliyorum canım şifa olsun ege ye.. Bnde işe yarayacağını sanmıyorum cnm sonuçta bu işin kilit noktası bol bol emzirmek ve ben onu yapamıyorum artık. Neyse artık gittiği yere kadar napalım sağlık olsun..

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir.ilaca ihtiyaç kalmaz.üzme kendini ,toparlanır inş

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun ya, akıl edemedim bak bi anda... zaten benim dr da demişti ilaç süt yapar ama emzirdikçe artar diye..
neyse canım zaten ek gıdaya da başlanılacak. az da emse bağaşıklığını alır.
bi de bi yerden sonra bebek ne kadar emiyorsa vücut ona göre süt yapmaya başlıyor.
ben sadece sabahları emzirdiğim zamanlar vücut ona alıştı herhalde, sabah dolu sonra boştu.
sıkılma, çalışan annelerin kaderi malesef

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir.ilaca ihtiyaç kalmaz.üzme kendini ,toparlanır inş

umarım canım yarını bekliyorum bakalım ne dicek...

Sutum azaldı diyenler, calisan bayanlar. Lutfen dere otu atin agziniza evden cikarken ve eve geldikten sonra. Faydasini göreceksiniz evvelallah :) birde kuru incir. Esime tugba kuruyemisten aldirtiyorum icine crviz koyulmus kuru incirden. Cantanizda tasiyin. 4-5 tane yiyin. Bakin masallah diyerek sirf somut ornek vermek adina söylüyorum sabah 200 ml birakiyorum hamd olsun. Ama hergun ozellikle dereotu yerim.. Nimetlerden faydalanalim..

eşim hafta sonu iki gün yatılı misafir çağırmış eve.arkadaşı ve nişanlısı.hiç tanımıyorum.ya çocuğa zor yetişiyorum ,ev pazar yerine döndü.cinlerim tepeme çıktı.ben mi abartıyorum diyorum ama elimde değil gerildim birden.biri gelince kızım uyumuyo sesten.tek başıma zor idare ediyorum zaten hiç yardımcı olan yok

Hehe İbrahim Saraçoğlu gibi dedin ha ama ben de dereotunu yiyorum mutlaka... Bir de irmik tatlısı bende çok süt yapıyor...

Valla canım bence hiç abartmıyorsun... Bizim eve annemler gelince bile kızın düzeni bozuluyor... Sesten uyuyamıyor huysuzluk yapmaya başlıyor... Bir de rahat rahat emziremiyorum istediğim sıklıkta... Tanımadığın birilerinin geliyor olması da ayrıca sıkıntılı... Yaa bu erkekler ne kadar düşüncesiz ya... Hiç mi akıllarına gelmiyor Allah aşkına sen yine de bozma moralini ve bebeğinin herşeyden önde geldiğini unutma... Gerekirse uzun bile sürse odana çekilip beveğinle ilgilen eşin misafirlerle ilgilensin...

haklıyım di mi ama ama cidden düzen falan kalmıyo. eşim düşüncesiz davrandı evet biri gelince eskisi gibi olmuyo artık temizlikti hazırlıktı ağırlamaktı ne kadar perişan olduğumu biliyo aslında. bebişin huysuzlanması da cabası. hadi bu düşünmedi o hiç tanımadığım arkadaşı ve nişanlısı küçük bebekleri var rahatsız etmeyelim diye düşünselermiş keşke kendi arkdşm olsa umrumda olmaz halden anlar derim onları tanımıyorum bile hiç görmedim

Zaten misafirlerin düşüncesizlikleri apayrı
Onlar da ne zaman evlenr bebekleri olur "biz ne yapmışız" derler artık

canım belki geldiklerinde vazgeçerler kalmaktan... millete bebek=sevimli demek gibi geliyor da bebek=ağlama, huysuzluk vs diye gelmiyo, belki dayanamazlar :))) biz kalmıyalım falan derler ki demeleri lazım..
valla canım sen çok haklısın, gazlamak gibi olmasın ama eşin düşüncesizlik etmiş.
ben misafir kabul etmiyorum, herkes de biliyor bunu...
çok keyfim olursa kendim davet ediyorum.
eşimin arkadaşlarını da keyfime göre davet ediyorum. sağolsun o da bana sormadan iş yapmaz, bi kere 40 ım çıkmadan yaptı misafiri de o da aldı cevabını...
zaten bebek var, evimi bile zor temizliyorum bi de misafirle uğraşamam valla.
zaten bizim köpekler de olduğu için gelmek istemeyenler de çok :)) sana gönderim benim köpekleri :)

Merhaba kızlar
Tel. Serviste olduğu için bir süre yoktum ama neler kaçırdım ya
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun bu arada)
Şu kalıpları nasıl yaptınız bana bi anlatın hele:)
Birde kızlar yaa ben 2 ay önce regl oldum daha da olmadım 4.ü mü geliyorrrrr çıldıranzeeee:))
Emzirme de düzensizlikler oluyormuş die okudum bugün biraz lekelenmem oldu ama bakalım
Sizde de oluyormu böyle ilk defa geldi başıma korkumdan doktora gidemiyorum:/

canım kalıp için 1 bardak tuz, 1 bardak un karıyorsun, şekil veriyorsun, 100 derecelik fırında 3 saat pişiriyorsun...

senin de anneler günün kutşu olsun.

emzirme döneminde adetler değişiyor. ben daha hiç olmadım. kız kardeşim de kızını 6-7 ay emzirdi o sürede hiç adet olmadı. oğlunu 4 yaşına kadar emzirdi ve 4 yıl adet olmadı. bi arkadaşım 2. ayında düzenli adet görmeye başladı. bu adet ve emzirme kişiden kişiye değişiyor.
akıl vermek gibi olmasın ama süt korumasına pek güvenme korunma yöntemlerini kullan, tabii 4. istemediğini düşünerek söyledim.

Sağol canım
Spiral var bende yinede olduysa çüşş bana:))

gönder valla ne iyi olur ya da yarın gidip bi kaç kedi falan mı alsam kalmaktan vazgeçemezler cnm şehir dışından gelicekler. bebek biraz büyüseydi de gelselerdi. ya zorluğunu geçtim eşimin düşüncesizliğine çıldırdım .kızım onlara bakıp bakıp ağlicak önce.sonra alışck biraz ama uyku düzeni bozulcak sesten benim de sütüm azalır sinirden .güzel bi haftasonu bekliyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…