2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın kızlar bende hala adet olmadım, hamile olsak biz nasıl anlayacağız yaaaaaa geçen seneki hamilelikte 8. haftaya kadar mide bulantısı falan da başlamamıştı endişeliyim valla gerçi ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım, hamile kalma ihtimalim sizlere göre çok düşük ama Allah nasip ederse kendiliğinden olursa nasıl anlayacağım valla tedirginim:18:

Hamuru yaparken 1/2 su bardağı ılık suyu da koyuyorsun ama değil mi?
Hmmm.bende onu soracaktım kuzum çok sağol:)
Slm canım nasılsın bebiş nasıl brn 5 ay oldu hala olmaım ecrındede 2 sene emzirdim 3 kere adet oldum
İyiyim Özgecim Duru'da iyi işte uyku düzeni değişti tabi birlikte akşama kadar oturuyoruz. Evi de puk götürüyor
Cuma günü aşımız var.Sen ve Bebiş nasılsınız. Çin'demisiniz yoksa burda mı.
Ben diğer ikisinde hemen oldum o yüzden bu defa şaşkınım.Olamadığım içim sinirlerim gergin, Karnım şişti ve sivilce çıkıyor olmadık yerlerimde delirmek üzereyim:/

Varsa da ben anlamadan 6 aylık olsun bir de onun hamilelik stresini yaşayamam :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar toplu salavat başlatılmış sizde nail olun 3 salavat cekip 9 kisiye devam ettirin
''Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ''
Somadaki kardeslerimiz icin :'(

Son düzenleme:

nasil catladi cnm benimkinde pek bisey olmamis

Yavrucum korkutmak gibi olmasın ama benim bir arkadaşım sprail le hamile kaldı 4.ye bebeğe zarar verebiliyormuş alınması gerek sprailin..
İnşallah canım bir geçikmedir Rabbim istediğin zaman nasip etsin..Ben çok düzenli adet oluyorum 40 kım çıktı başladık gayet de düznli ama hamilelikten korkmuyorum hehehheuu daha henuz bişi yapmadık...
yaaaaa suzinkiler daha guzel ollmus

Benimkide yamuk yumuk oldu çatladı zaten çıkarırken taban kızmı ince olmuş..
Kurtlanmasa bide bari hamur yaa inşallah bozulmaz..

Ağzını hayra aç Gülay
Ayy bilmiom valla ben bende değilim zaten 4 de olursa hiç haber alınamaz benden:))
Daha neyi bekliyonuzzz sorması ayıptır:))

Rica ederim canım:))

Muckk😙

çıkardığımda gayet iyidi, sabah bi baktım üstünde çatlamalar var... aman ne bilim, olduğu kadar artık :)
tekrar sağol öğrettiğin için çok güzel bir anı :)

meltemcim nasıl oldu egecik. dün girememiştim..ek sıdalar fazla mı geldi acaba.ben meyve yedirdiğim gün sebze vermiyorum.yada sebze verdiğimde meyve yok.6 aylık olana kadar günde sadece 1 çeşit vericem.bir de eymen de çok iştahlı maşallah ama ben istese de vermiyorum fazla .karnını doyurucak kadar vermiyorum asla.5-6 kaşık tatırıyorum sadece.geri kalan çorbayı da ben içiyorum:)

bilmyrm cnm dusunmedim hic o kusmini.tuzu fazla dedigin gibi ama ise yarar mu bulmyrm dondurucudami saklasak

arkadaşlar eskiden bebğim kucağıma almayınca söyleniyordu.şimdi de çığlık atmaya başladı.sesi kısılıncaya kadar çığlık atıyor.ne zaman kucağıma alıyorum o zaman susuyor.artık komşulardan utanıyorum

Rica ederim canım:))

Miracım doktora gittik,deri testi yapıldı tüm alerjenlere sırtını doldurdular alerjenlerle bebeklerde çıkmadığını bile bile yaptı yine, orda çıkmayınca tekrar kan aldılar, kan sonuçları çıkmadı daha,ek gıdaya geçmeden önce bunları yapmalıyız dedi, boyunu kilosunu beğendi, mama aldığı sürece demire gerek yok dedi laktoz intoleransı olduğunu düşğnmüyorum artık inek sütü alerjisi bu dedi, ayırt edememişlerdi başta gaita da redüktan madde pozitif çıkmıştı 40 günlükkeb çünkü. İşte böyle canım sonuçlara göre konuşacağız ek gıdayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim doktorumuz da ek gıda için ona gitmeden evvel kan testi istemişti... Pazartesi günü hastaneye gidip kan verdik biz de( 4 tüpp offf.. Sonucunu babam bugün alacaktı bakalım ne olacak.. Deri testini bizden istemedi... İnşallah sizin sonuçlarınız da iyi çıkar da rahatlıkla geçeriz şu ek gıdaya...

İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar canım ama zaten sonuç iyi çıksada bebeklerde çıkmayabiliyor kands diyorlar, e o zamn neden alınıyor anlamıyorum yaaa sonuçtan haberdar et canım merakda bırakmA

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmyrm cnm dusunmedim hic o kusmini.tuzu fazla dedigin gibi ama ise yarar mu bulmyrm dondurucudami saklasak

size uyup ben de yaptım ya kokuşursa şaka bi yana bozulursa da napalım canım fotosu kalır anı olarak yaparken de eğlendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…