Hmmm.bende onu soracaktım kuzum çok sağol:)Hamuru yaparken 1/2 su bardağı ılık suyu da koyuyorsun ama değil mi?
İyiyim Özgecim Duru'da iyi işte uyku düzeni değişti tabi birlikte akşama kadar oturuyoruz. Evi de puk götürüyorSlm canım nasılsın bebiş nasıl brn 5 ay oldu hala olmaım ecrındede 2 sene emzirdim 3 kere adet oldum
Varsa da ben anlamadan 6 aylık olsun bir de onun hamilelik stresini yaşayamam :/günaydın kızlar bende hala adet olmadım, hamile olsak biz nasıl anlayacağız yaaaaaa geçen seneki hamilelikte 8. haftaya kadar mide bulantısı falan da başlamamıştı endişeliyim valla gerçi ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım, hamile kalma ihtimalim sizlere göre çok düşük ama Allah nasip ederse kendiliğinden olursa nasıl anlayacağım valla tedirginim:18:
neyse canım artık germe kendini dediğin gibi sütün azalır allah korusun, o daha büyük psikoloji bozukluğu yaratıyor. eşini al karşına konuş, bir daha bana haber vermeden yapma böyle şeyler de, benimle konuş ben uygun gün ayarlayayım, kendimi huzurlu ve rahat hissettiğim zamanlarda çağırırız misafirlerimizi de. eminim o da anlayacaktır. erkekler anlık olarak düşünürken ince düşünemiyorlar çoğu zaman. onlara göre bütün gün evde olmamız bile neden yoruluyosun oluyor.. dediğim gibi benim eşim 1 kere yaptı onu hem de daha 40ım çıkmamıştı, oturdum konuştum, o da anladı, özür diledi, düşüncesizlik yaptığını söyledi ve bir daha olmadı.
ya canım bu hamurda bi sıkıntı var ama bence, şimdi baktım hamur çatlamaya başlamış.
biz ortaokulda iş teknik dersinde seramik yapmıştık, benim seramiğim hala duruyor hiç birşey olmadı. ama o hamuru tutkal ve unla yapmıştık, üstünü de boyayıp verniklemiştik çok güzeldi.. bikaç gün beklicem eğer çatlamaya devam ederse yenisini bu şekilde tutkalla yapıcam.
evet canım ılık suyla karıyorsun. ama ben ne kadar koydum su bilmiyorum. katteldan aktara aktara ekledim, kıvamına göre ayarlarsın.
nasil catladi cnm benimkinde pek bisey olmamis
çıkardığımda gayet iyidi, sabah bi baktım üstünde çatlamalar var... aman ne bilim, olduğu kadar artık :)
tekrar sağol öğrettiğin için çok güzel bir anı :)
facebook ta beni kleyen gulay sensn di mi canmm.
meltemle ortak arkadas diyor..
Yavrucum korkutmak gibi olmasın ama benim bir arkadaşım sprail le hamile kaldı 4.ye bebeğe zarar verebiliyormuş alınması gerek sprailin..Merhaba kızlar
Tel. Serviste olduğu için bir süre yoktum ama neler kaçırdım ya
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun bu arada)
Şu kalıpları nasıl yaptınız bana bi anlatın hele:)
Birde kızlar yaa ben 2 ay önce regl oldum daha da olmadım 4.ü mü geliyorrrrr çıldıranzeeee:))
Emzirme de düzensizlikler oluyormuş die okudum bugün biraz lekelenmem oldu ama bakalım
Sizde de oluyormu böyle ilk defa geldi başıma korkumdan doktora gidemiyorum:/
yaaaaa suzinkiler daha guzel ollmus
Hmmm.bende onu soracaktım kuzum çok sağol:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çıkardığımda gayet iyidi, sabah bi baktım üstünde çatlamalar var... aman ne bilim, olduğu kadar artık :)
Yavrucum korkutmak gibi olmasın ama benim bir arkadaşım sprail le hamile kaldı 4.ye bebeğe zarar verebiliyormuş alınması gerek sprailin..
İnşallah canım bir geçikmedir Rabbim istediğin zaman nasip etsin..Ben çok düzenli adet oluyorum 40 kım çıktı başladık gayet de düznli ama hamilelikten korkmuyorum hehehheuu daha henuz bişi
Rica ederim canım:))
bisey degl cnm
canım ya bişey sorcam.verdiğin hamurla yaptığınız şeyler benim de çok hoşuma gitti.ama bu ekmek hamuru gibi mi oluyor.küflenmiyor mu yani. uzun yıllar saklayabilecekmiyiz. gerçi bunda tuz oranı fazla belki o küflenmesini engelliyordur.
bilmyrm cnm dusunmedim hic o kusmini.tuzu fazla dedigin gibi ama ise yarar mu bulmyrm dondurucudami saklasak[/QUOTdondurucuda ne zamana kadar saklıcaksin ki canım.dur bakalım.siz biraz bekleyin.sizinkilere bişey olmazsa bende yapıcam
Rica ederim canım:))
Miracım doktora gittik,deri testi yapıldı tüm alerjenlere sırtını doldurdular alerjenlerle bebeklerde çıkmadığını bile bile yaptı yine, orda çıkmayınca tekrar kan aldılar, kan sonuçları çıkmadı daha,ek gıdaya geçmeden önce bunları yapmalıyız dedi, boyunu kilosunu beğendi, mama aldığı sürece demire gerek yok dedi laktoz intoleransı olduğunu düşğnmüyorum artık inek sütü alerjisi bu dedi, ayırt edememişlerdi başta gaita da redüktan madde pozitif çıkmıştı 40 günlükkeb çünkü. İşte böyle canım sonuçlara göre konuşacağız ek gıdayı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim doktorumuz da ek gıda için ona gitmeden evvel kan testi istemişti... Pazartesi günü hastaneye gidip kan verdik biz de( 4 tüpp offf.. Sonucunu babam bugün alacaktı bakalım ne olacak.. Deri testini bizden istemedi... İnşallah sizin sonuçlarınız da iyi çıkar da rahatlıkla geçeriz şu ek gıdaya...
bilmyrm cnm dusunmedim hic o kusmini.tuzu fazla dedigin gibi ama ise yarar mu bulmyrm dondurucudami saklasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?