2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben de birlikte götürenleri duyuyorum cnm da kızım emmeyi reddetmişti bi dönem hala zorlanıyorum ara sıra .o yüzden korkuyorum biberondan.en son 1 aylıktı biberon kullandığımda .o zaman tutuyodu da şimdi tutabilecek mi bilinmez tabi bizdeki biberon da doğal akışlı cnm saolasın mecbur kalırsam denerim

maşallah yavruna kilosuna boyuna inşallah ek gıdaları da afiyetle yerr

o zaman yedikleriyle alakalıdır canım ishali. gün içinde verdiğin şeyler ağır geliyo olabilir mi acaba? doktora danışsan? geçse de kurtulsanız artık .hiç kıyamıyorum yavrucuklara.

Kızzzz ne 33üüüü:))))
Haha. 55:) 33e nasıl bastım acabaa

Ewet kesinlikle öyle...Sağol..mevlut yapcaz da ne zaman bakalım..
Aslında mevlüdü aklıni erimce yapmak istiyorım ben
Milleti arkadaşlarını görüo heves edeceklet benim niye olmadı diye
En azından anlatıp öyle yapmayı düşünüyorum
Güzeşce giydirip fotoğraf çekimide yaparız inşallah
Niyetin bunlar ama Rabbim gösterir mi bakalım
faciadan sag kurtulan iscinin sozleri"cizmelerimi cikariyim mi sedye kirlenmesin"inanilmaz uzuldum cocuklar babasiz kaldi agliyorum bende siz gibi uzgunum ulkemi ozledim
Offf bunu okuyunca iyice dağıldım..
Ağlamadan alamıyorum kendimi....
ben vericem bakıcıya geçen sene çağanı veriyodum 430 tl idi eylülde ayça yı veririrm 500 e sanırım vericem
daha tam belli değil ama.
gaziantepteyim
ilden ile farkediyor
istanbulda cok daha pahalıymış
Ben hemn Antap'e taşınıp 2bakıcı alıyorum:))
Burda 1200 den aşağı elle tutulur bakıcı yok
Ev temizliğine gidenler bakıcılık yapıo geçinmek için 750-800e gidiyormuş ama onlara da referans olmadan güvenilmez
Burda herşey ateş pahası yaşanılası bir yer değil ya...yaşıyoruz işte..

Canım üzüldüm ya .... Kanlı mukuslu kaka varsa bence derhal kes değişik olarak verrdiğin şeyi... Ki muzlu tahıllı muhallebi gibi görünüyor... Bağırsakları henüz tolere edemiyor demekki... Benim fikrim tabi bu... Kanlı kakanın ne kadar üzücü birşey olduğunu çok iyi biliyorum malesef

tabi ben yarim gn veriyorum bakiciya 500
ama bi arkadas ard arda iki cocugu var o da 600 veriyodu simdi 700 oldu 4 ve 2 yaslarndalar. ufak olan acayip harekrtli
kadin napiyor bilmiyorum

meltem cok gecmis olsun canim
biliyosun mama verince bizded kan cikmisti.
ama hemen degil 5 gun snra falan.
o yuzden ne mama veriyorum ne de kasik mamasi.

dun ilk defa gece yatmadan "ari mama" verdim

o zaman yedikleriyle alakalıdır canım ishali. gün içinde verdiğin şeyler ağır geliyo olabilir mi acaba? doktora danışsan? geçse de kurtulsanız artık .hiç kıyamıyorum yavrucuklara.

meltem cok gecmis olsun canim
biliyosun mama verince bizded kan cikmisti.
ama hemen degil 5 gun snra falan.
o yuzden ne mama veriyorum ne de kasik mamasi.

dun ilk defa gece yatmadan "ari mama" verdim

teşekkür ederim kızlar fikirlerinize. ama zaten meyve, sebze, yoğurt veriyordum 4 hafta olmuştu hiç bişey yoktu. şimdi doktorun tavsiyesiyle hepsini kestim zaten, sadece havuç ve muhallebi veriyorum, onu da doktor söyledi, havuç ishale iyi gelir, muhallebi de ishali koyulaştırır dedi. bi de aptamilin ishal mamasını verdi onu kullanıyorum, bi de reflor kullanıyorum.
doktor ateş ve ishal salgını olduğunu söyledi, yarın çıkacak bakalım sonuçlar ne diyecek.
bi de muhallebi iyi geliyor zaten, onu yiyince sabah normal oluyor kakası, gün içerisinde bozuyor...
of bilmiyorum ya çok gerildim bir an önce yarın olsun da bakalım ne diyecek...
hayır yediklerindense kolay çözümü keserim olur biter de salgına bağlı bişey çıkarsa ilaç milaç o işler çok canımı sıkıyor. umarım sadece yediklerindendir, dediğim gibi herşeyi kestim zaten..
hepinize teşekkürler...

4-5gundur ayca da ishal gunde 3 kere kaka yapiyordu.
smdi herbezi kakali.
dis diyirum ben ama..

4-5gundur ayca da ishal gunde 3 kere kaka yapiyordu.
smdi herbezi kakali.
dis diyirum ben ama..

ya canım ben de diştir dedim ama pazartesi doktor kontrolümüzde diş belirtisi bulamadı
daha var dedi.
zaten ishali ve ateşi diş belirtisi saymıyormuş literatür. henüz diş belirtisi olarak ispatlanmamış.
annem de öyle dedi.
ama doktorumuz dedi ki bunlar diş belirtisi değil desek de birçok bebekte gözlemleniyor diş sürecinde dedi.

Miracım yarın kontrolümü var alerji doktoruyla bakalım ne diyecek benimki diyetten çok fayda gördü uykuları düzeldi geceleri sadece 2 saatte bir kalkıyor ama kaka hala yeşil sen ne durumdasın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Diar iyiki anlattın bunu çok hoşuma gitti :)))
ama sağ ayağı zor bastım, kasıyo eşşek :))

Bizde de diyetle tamamen düzelme oldu...hatta doktorun yönlendirmesiyle diyetimi ufaktan açtım.. Çokşükür onlara da tepki vermedi... Bakalım doktor size yarın ne verecek..Allerji doktoruna haftaya gideceğiz biz de... Ama rutin kontrolleri için götürdüğüm doktor armut ve elma tattırabilirsin dedi.. Ben de birkaç gündür tattırdım... Mama yemiyordu kesinlikle ben de 30 cc mamanın içine 3 çay kaşığı kadar armut koyuyorum kaşıkla içiriyorum.... Bir reaksiyon vermedi sadece kaka sayısı günde 2 ye yükseldi... Bizim kakamızın rengi demir kullanmaya başladığımızdan beri koyu oldu zaten takılmıyorum ben ona...uykunuzun düzene girmesine çok sevindim canım demekki rahat etti yavrun... Şükürler olsun Azranın da uykuları diyete başladığımdan beri çok düzenli Azra da ilk uykusunu 4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir mutlaka emmeye kalkıyor...uyku arasında emip yeniden uyuyor...

Çook güzel olmuşşşş:)) sağ ayağı hafiften basmış ama şahane olmuş yine de:))
Ayyy bir ben yapamadım heralde fırsat bulup yarın inşallah yaparım

sağı bastı sonra kasınca bozuldu, düzelttim tekrar bastırdım, hamuru hazırladığım düzlükte olmayınca 2. basışı sıkıntı oldu. tekrar şekillendirecektim hamuru dedim 1 i güzel oldu şimdi onu da yapamam, kalsın, aman anı işte :)
gittim sabah sabah tuz aldım geldim yapayım diye, taktım 2 gündür, tuzu da büyük paket aldım 2 tane beceremezsem falan diye, eşim ordu mu bascan diyo :))
yarın da Azra'nın minik ayaklarını bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…