ben de birlikte götürenleri duyuyorum cnm da kızım emmeyi reddetmişti bi dönem hala zorlanıyorum ara sıra .o yüzden korkuyorum biberondan.en son 1 aylıktı biberon kullandığımda .o zaman tutuyodu da şimdi tutabilecek mi bilinmez tabiTşk ler anılcım
Yalniz derinlik 33 olduguna eminmisin :44: hani elbise askısı falan takılınca derinlik daha cok olmali gibi geliyo:26: simdi yine annemlerdeyiz eve gidince bi bakiyim bizim odada nasıl durur bu ölçüler... Tekrar TSK ederim cnm
ben biberon kısmına cevap vercem cnm bence hic korkma doğal akış bbronlar hızla akitmadigi icin bebek yine çok kolay içmemiş oluyor anne memesine en yakin denilen urunleri kullanabilirsin yani dondurulmuş sütlerini rahatlıkla biberonla verebilirsin
Emzirme ve biberon birlikte götüren çok duyuyorum ben
Ama asil mesele, biberonu tutacak mı?
Biz bugün kont. gittik 64 cm olmuşuz 7400 gr da kilomuz gelişimimiz iyiymiş kan ilacını söyledim eğer bünyesi kabul etmiyorsa vermeyecez bir süre daha dedi dedim onun yerin bir çay kaşığı pekmez versem olurmu dedim dr olur tabiki dedi artık vermeye başlayacaktık zaten dedi pekmez verebilirsin dedi sonra huysuzluğu vardı sanki kulağı ağrıyor gibiydi kulağında bir şey çıkmadı ama ne olur ne olmaz idrar tahlili istedi idrar torbası taktılar ama bizimki içine denk getirememiş :) ben yedeğini taktım inş. doldurur da saat 4de kadar verebiliriz idrarımızı çorba ve yoğurda başlayalım dedi yoğurdu günde 1-2 çaykaşığı ile başlayıp 1 haftaya kadar 1 çay bardağı kadar yiyebilir dedi birde sebzeyle yoğurdu bir vereceksin dedi 1 ay sonra ete başlayınca yoğurt ayrı bir öğün olacak sebzeyi etle verelim dedi çorba ilk 2-3 gün iyiyce çırp dedi ama sonradan ezilmiş pirirnç gibi olsun birazcık pütürlü olsun o şeklilde yesin dedi yavaş yavaş o şekildehafif katıya alışsın dedi 1 ay sonra kahvaltıya başlayacaz dedi onun için alışsın pütürlü yemeye dedi şimdilik bizden bu kadar :)
o zaman yedikleriyle alakalıdır canım ishali. gün içinde verdiğin şeyler ağır geliyo olabilir mi acaba? doktora danışsan? geçse de kurtulsanız artık .hiç kıyamıyorum yavrucuklara.Kizlar Ege ishal ya sabah uyandığında gece yaptığı kakası normal oluyor kıvamı falan. Gün içerisinde tekrar ishal(
Acaba gece uyumadan önce verdiğim muhallebisi mi iyi geliyor. Dr.umuz muzun ishale çok iyi geldiğini söyledi ama muzu 6. Ayda tavsiye ediyorum diyip başlatmadı. Ben de muzlu tahıllı gece muhallebisi veriyorum.
Gün içerisinde de versem olur mu acaba fazla mı gelir ki..
Yarın kaka tahlillerinin sonuçları çıkacak ama moralim çok bozuk az önceki kakası kanlı mukusluydu(
Tşk ler anılcım
Yalniz derinlik 33 olduguna eminmisin :44: hani elbise askısı falan takılınca derinlik daha cok olmali gibi geliyo:26: simdi yine annemlerdeyiz eve gidince bi bakiyim bizim odada nasıl durur bu ölçüler... Tekrar TSK ederim cnm
ben biberon kısmına cevap vercem cnm bence hic korkma doğal akış bbronlar hızla akitmadigi icin bebek yine çok kolay içmemiş oluyor anne memesine en yakin denilen urunleri kullanabilirsin yani dondurulmuş sütlerini rahatlıkla biberonla verebilirsin
Emzirme ve biberon birlikte götüren çok duyuyorum ben
Ama asil mesele, biberonu tutacak mı?
Aslında mevlüdü aklıni erimce yapmak istiyorım benEwet kesinlikle öyle...Sağol..mevlut yapcaz da ne zaman bakalım..
Offf bunu okuyunca iyice dağıldım..faciadan sag kurtulan iscinin sozleri"cizmelerimi cikariyim mi sedye kirlenmesin"inanilmaz uzuldum cocuklar babasiz kaldi agliyorum bende siz gibi uzgunum ulkemi ozledim
Ben hemn Antap'e taşınıp 2bakıcı alıyorum:))ben vericem bakıcıya geçen sene çağanı veriyodum 430 tl idi eylülde ayça yı veririrm 500 e sanırım vericem
daha tam belli değil ama.
gaziantepteyim
ilden ile farkediyor
istanbulda cok daha pahalıymış
Kizlar Ege ishal ya sabah uyandığında gece yaptığı kakası normal oluyor kıvamı falan. Gün içerisinde tekrar ishal(
Acaba gece uyumadan önce verdiğim muhallebisi mi iyi geliyor. Dr.umuz muzun ishale çok iyi geldiğini söyledi ama muzu 6. Ayda tavsiye ediyorum diyip başlatmadı. Ben de muzlu tahıllı gece muhallebisi veriyorum.
Gün içerisinde de versem olur mu acaba fazla mı gelir ki..
Yarın kaka tahlillerinin sonuçları çıkacak ama moralim çok bozuk az önceki kakası kanlı mukusluydu(
Canım ben çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bence ek gıda ağır geliyor egeye,bağırsaklarını bızuyor olabilir bir süre bence mamayla devam et, nacizane fikrim lütfen yanlış anlama, ek gıda da birşey dokunduğunda ya kabız yapar ya ishal, yoğurt veriyor musun bilmiyorum ama yoğurt bu tarz şeylerde baş süphelidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zaman yedikleriyle alakalıdır canım ishali. gün içinde verdiğin şeyler ağır geliyo olabilir mi acaba? doktora danışsan? geçse de kurtulsanız artık .hiç kıyamıyorum yavrucuklara.
Canım üzüldüm ya .... Kanlı mukuslu kaka varsa bence derhal kes değişik olarak verrdiğin şeyi... Ki muzlu tahıllı muhallebi gibi görünüyor... Bağırsakları henüz tolere edemiyor demekki... Benim fikrim tabi bu... Kanlı kakanın ne kadar üzücü birşey olduğunu çok iyi biliyorum malesef
meltem cok gecmis olsun canim
biliyosun mama verince bizded kan cikmisti.
ama hemen degil 5 gun snra falan.
o yuzden ne mama veriyorum ne de kasik mamasi.
dun ilk defa gece yatmadan "ari mama" verdim
teşekkür ederim kızlar fikirlerinize. ama zaten meyve, sebze, yoğurt veriyordum 4 hafta olmuştu hiç bişey yoktu. şimdi doktorun tavsiyesiyle hepsini kestim zaten, sadece havuç ve muhallebi veriyorum, onu da doktor söyledi, havuç ishale iyi gelir, muhallebi de ishali koyulaştırır dedi. bi de aptamilin ishal mamasını verdi onu kullanıyorum, bi de reflor kullanıyorum.
doktor ateş ve ishal salgını olduğunu söyledi, yarın çıkacak bakalım sonuçlar ne diyecek.
bi de muhallebi iyi geliyor zaten, onu yiyince sabah normal oluyor kakası, gün içerisinde bozuyor...
of bilmiyorum ya çok gerildim bir an önce yarın olsun da bakalım ne diyecek...
hayır yediklerindense kolay çözümü keserim olur biter de salgına bağlı bişey çıkarsa ilaç milaç o işler çok canımı sıkıyor. umarım sadece yediklerindendir, dediğim gibi herşeyi kestim zaten..
hepinize teşekkürler...
4-5gundur ayca da ishal gunde 3 kere kaka yapiyordu.
smdi herbezi kakali.
dis diyirum ben ama..
maşallah yavruna kilosuna boyunainşallah ek gıdaları da afiyetle yerr
Canım üzüldüm ya .... Kanlı mukuslu kaka varsa bence derhal kes değişik olarak verrdiğin şeyi... Ki muzlu tahıllı muhallebi gibi görünüyor... Bağırsakları henüz tolere edemiyor demekki... Benim fikrim tabi bu... Kanlı kakanın ne kadar üzücü birşey olduğunu çok iyi biliyorum malesef
Miracım yarın kontrolümü var alerji doktoruyla bakalım ne diyecek benimki diyetten çok fayda gördü uykuları düzeldi geceleri sadece 2 saatte bir kalkıyor ama kaka hala yeşil sen ne durumdasın canım
Eki Görüntüle 1114110
Diar iyiki anlattın bunu çok hoşuma gitti :)))
ama sağ ayağı zor bastım, kasıyo eşşek :))
Çook güzel olmuşşşş:)) sağ ayağı hafiften basmış ama şahane olmuş yine de:))
Ayyy bir ben yapamadım heralde fırsat bulup yarın inşallah yaparım
Çook güzel olmuşşşş:)) sağ ayağı hafiften basmış ama şahane olmuş yine de:))
Ayyy bir ben yapamadım heralde fırsat bulup yarın inşallah yaparım
Bizde de diyetle tamamen düzelme oldu...hatta doktorun yönlendirmesiyle diyetimi ufaktan açtım.. Çokşükür onlara da tepki vermedi... Bakalım doktor size yarın ne verecek..Allerji doktoruna haftaya gideceğiz biz de... Ama rutin kontrolleri için götürdüğüm doktor armut ve elma tattırabilirsin dedi.. Ben de birkaç gündür tattırdım... Mama yemiyordu kesinlikle ben de 30 cc mamanın içine 3 çay kaşığı kadar armut koyuyorum kaşıkla içiriyorum.... Bir reaksiyon vermedi sadece kaka sayısı günde 2 ye yükseldi... Bizim kakamızın rengi demir kullanmaya başladığımızdan beri koyu oldu zaten takılmıyorum ben ona...uykunuzun düzene girmesine çok sevindim canım demekki rahat etti yavrun... Şükürler olsun Azranın da uykuları diyete başladığımdan beri çok düzenliAzra da ilk uykusunu 4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir mutlaka emmeye kalkıyor...uyku arasında emip yeniden uyuyor...[/
Aynen canım resmen karnı rahatladı,uykusu düzene girdi, ben ek gıda konusunda çook yavaş ama çok çok yavaş gitmeyi planlıyorum çünkü bağırsak bozulunca düzelmesi 3- 4 haftyayı alıyor ve tekrar geri sarıyoruz hoooooop en başa....en fazla dediğin gibi elma armut suyu. Fakat bide söyle birşey var, aldığı her gıda bağırsağı hazırlıyor yavaş yavaş. Eğer pat diye sütüm kesilirse yavrucak ortada kalır, hazırlamak da gerekiyor bağırsağı , ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?