benimki de başlarda öyle yapıyodu canım şimdi saygı duyuyo allahtanAy ben de çok uykucuyum. Ben de çok zor kalkıyorum. Ben de öyle emzirip koyuyordum yatağına uyuyordu ama artık yok illa kalkacak anasının uykusunu dağıtcak 1-2 saat gülcek eğlencek sonra yatacak(
Tşk ler anılcımAmin canı amin
Ağzın bal yesin:))
Bu arada dolap ölçülerini veriyorummmm
Teee o zaman ölçtüm ama yaZamadım
Sırayla boy en derinlik. Ama dolap üstündeki taç süsü saymıyorum ona göre:)
230-155-33
ben biberon kısmına cevap vercem cnm bence hic korkma doğal akış bbronlar hızla akitmadigi icin bebek yine çok kolay içmemiş oluyor anne memesine en yakin denilen urunleri kullanabilirsin yani dondurulmuş sütlerini rahatlıkla biberonla verebilirsinkızlar yardımınıza ihtiyacım var.kızım tam 4 buçuk aylık.henüz ek gıdaya başlamadık.sadece anne sütü alıyor.iki gündür akşamları uykuya dalmakta sıkıntı yaşıyor.normalde 9da uyurdu.11 e kadar ara ara ağlamaya başladı.ben göğsüme alınca tekrar dalıyor bi süre sonra yine uyanıyo. öğlen 12 de kalkıyo acaba fazla mı geliyo artık gece uykusu yoksa doymamaya mı başladı.sütüm azalmış gibi gelmiyo bana ama akşamları kaşık maması versem mi acaba diyorum? ne dersiniz? o da diğer ek gıdalar gibi bi kaç kaşıkla mı başlanır? aslında dondurucuda sütlerim var ama biberon kullanmaya korkuyorum.emmeyi reddeder diye.bi akıl verin nolur yaa:44:
bugun acı birgüne uyandık Allahım bu nasıl bir acıdır 201 madencimiz hayatını kaybetti deniliyor belki de daha fazla bugun evlilik yıldönümümüz ama ağlayarak başladım güne Allahım sabır versin inşallah çok geç olmadan kalanların hayatlarını kurtarırlar
ben de çok üzgünüm... üzüntüden daha yoğun olarak da sinirliyim...
15 yaşında çocuklar varmış ya(
allah ailelerine sabır versin...
201 canımız gitti ve içeride daha 586 kişi var umarım güzel haberler alırız...
canım evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun yavrun ve eşinle bir ömür boyu mutlu ol inşallah...
ah sorma ekmek parası işte okulda olması gereken yaşta çalışıyormuş hem de madencilik gibi ağır ve tehlikeli bir sektörde çok üzgünüm çok 3 gün yas ilan edilmiş milletimizin başı sağolsun bu arada sağol canım güzel dileklerin için
bugun acı birgüne uyandık Allahım bu nasıl bir acıdır 201 madencimiz hayatını kaybetti deniliyor belki de daha fazla bugun evlilik yıldönümümüz ama ağlayarak başladım güne Allahım sabır versin inşallah çok geç olmadan kalanların hayatlarını kurtarırlar
Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alirsin cnm..arkadaşlar merhaba
ben 2014 ağustos annesi olucam inşallah
bugün doktora gittim
bebeğimin sağ böbreğinde idrar birikmesinden dolayı büyüme olmuş
7 mm
çok korkuyorum
burada başına böyle birşey gelen var mı????
sonradan gecen veya????
lütfen yardımcı olun
Ewet kesinlikle öyle...Sağol..mevlut yapcaz da ne zaman bakalım..Olsun olmuş bitmiş ne güzel. Ne kdr küçükken olsa o kdr iyi
Maşallah sizinkine de çok geçmiş olsun tekrardan. Mevlüt falan yapmamız lazım amaaa:))
faciadan sag kurtulan iscinin sozleri"cizmelerimi cikariyim mi sedye kirlenmesin"inanilmaz uzuldum cocuklar babasiz kaldi agliyorum bende siz gibi uzgunum ulkemi ozledim
Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alirsin cnm..
Bnm oğlumda da ayni sorun vardi üstelik iki böbreğinde birden..Şimdi nerdeyse beş ayi bitecek..neyse soruna geleyim genelde bi çok bebekte gorulurmus bu durum ama korkma dogumdan sonra yada belli bi süre sonra geçiyormus..bizde sürekli takipyeyiz ve giderek azalıyo genişlik.daha cok erkek bebeklerde görülen bii durum bu..cinsiyeti ne bebisin cnm??
Kizlar Ege ishal ya sabah uyandığında gece yaptığı kakası normal oluyor kıvamı falan. Gün içerisinde tekrar ishal(
Acaba gece uyumadan önce verdiğim muhallebisi mi iyi geliyor. Dr.umuz muzun ishale çok iyi geldiğini söyledi ama muzu 6. Ayda tavsiye ediyorum diyip başlatmadı. Ben de muzlu tahıllı gece muhallebisi veriyorum.
Gün içerisinde de versem olur mu acaba fazla mı gelir ki..
Yarın kaka tahlillerinin sonuçları çıkacak ama moralim çok bozuk az önceki kakası kanlı mukusluydu(
Asyamca sagol canim verdigin bilgiler için.
5. ay kontrolune eşim goturdu benim. Saglik ocaginda tarhana çorbası ver demisler ama bana agir geldi. Kendi doktoruna yarin gidicez inşallah. O bisey demeden baslamam ek gıdaya. Bes bucuk aylik olduk bu arada. Henüz bisey vermiyorum yani elime geçerse tattiriyorum oyle rutine baglamadim.kilosu iyi hamd olsun acelem de yok yani.
Oglen 12 ye kadar uyuyoruz diyen anneler ilerde kahvalti konusunda ciddi problem yasayabilirsiniz arkadaslar.
Ya arkadaslar bir de bisey sorucam. Bakici ücretleri hakkinda bilginiz fikriniz varmi. Etrafınızdaki kisiler yada siz ne kadar veriyorsunuz? Ve gunde kac saat bakiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?