2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay ben de çok uykucuyum. Ben de çok zor kalkıyorum. Ben de öyle emzirip koyuyordum yatağına uyuyordu ama artık yok illa kalkacak anasının uykusunu dağıtcak 1-2 saat gülcek eğlencek sonra yatacak(
benimki de başlarda öyle yapıyodu canım şimdi saygı duyuyo allahtan ama yarın bi zahmet daha fazla oyalayıp yatırıcam bakalım gece uykusu daha erkene çekilebilecek mi

Amin canı amin
Ağzın bal yesin:))
Bu arada dolap ölçülerini veriyorummmm
Teee o zaman ölçtüm ama yaZamadım
Sırayla boy en derinlik. Ama dolap üstündeki taç süsü saymıyorum ona göre:)
230-155-33
Tşk ler anılcım
Yalniz derinlik 33 olduguna eminmisin :44: hani elbise askısı falan takılınca derinlik daha cok olmali gibi geliyo:26: simdi yine annemlerdeyiz eve gidince bi bakiyim bizim odada nasıl durur bu ölçüler... Tekrar TSK ederim cnm

ben biberon kısmına cevap vercem cnm bence hic korkma doğal akış bbronlar hızla akitmadigi icin bebek yine çok kolay içmemiş oluyor anne memesine en yakin denilen urunleri kullanabilirsin yani dondurulmuş sütlerini rahatlıkla biberonla verebilirsin
Emzirme ve biberon birlikte götüren çok duyuyorum ben
Ama asil mesele, biberonu tutacak mı?

Son düzenleme:
bugun acı birgüne uyandık Allahım bu nasıl bir acıdır 201 madencimiz hayatını kaybetti deniliyor belki de daha fazla bugun evlilik yıldönümümüz ama ağlayarak başladım güne Allahım sabır versin inşallah çok geç olmadan kalanların hayatlarını kurtarırlar

ben de çok üzgünüm... üzüntüden daha yoğun olarak da sinirliyim...
15 yaşında çocuklar varmış ya (
allah ailelerine sabır versin...
201 canımız gitti ve içeride daha 586 kişi var umarım güzel haberler alırız...

canım evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun yavrun ve eşinle bir ömür boyu mutlu ol inşallah...

ah sorma ekmek parası işte okulda olması gereken yaşta çalışıyormuş hem de madencilik gibi ağır ve tehlikeli bir sektörde çok üzgünüm çok 3 gün yas ilan edilmiş milletimizin başı sağolsun bu arada sağol canım güzel dileklerin için

Off ben de durup durup ağlıyorum.. Sinirlerim bozuldu... Zaten anne olduktan sonra herşeye ağlar oldum ama bu çok büyük bir acı... Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin tüm ulusun da başı sağolsun...

Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alirsin cnm..
Bnm oğlumda da ayni sorun vardi üstelik iki böbreğinde birden..Şimdi nerdeyse beş ayi bitecek..neyse soruna geleyim genelde bi çok bebekte gorulurmus bu durum ama korkma dogumdan sonra yada belli bi süre sonra geçiyormus..bizde sürekli takipyeyiz ve giderek azalıyo genişlik.daha cok erkek bebeklerde görülen bii durum bu..cinsiyeti ne bebisin cnm??

faciadan sag kurtulan iscinin sozleri"cizmelerimi cikariyim mi sedye kirlenmesin"inanilmaz uzuldum cocuklar babasiz kaldi agliyorum bende siz gibi uzgunum ulkemi ozledim

faciadan sag kurtulan iscinin sozleri"cizmelerimi cikariyim mi sedye kirlenmesin"inanilmaz uzuldum cocuklar babasiz kaldi agliyorum bende siz gibi uzgunum ulkemi ozledim

Tv yi açamıyorum korkuyorum gerçeklerden
Birsürü can birsürü aile gitti,yıkıldı dağıldı parçalandı...
Buna sebep olanlar bu dünyada mutlu ama öteki dünyada nasıl hesap vericekler..
Yakında başlarlar tvler prim yapmaya askerden gelmişti eşi hamileydi
Yüzlerce can gitti hemde saati 5 tl için 15 yaşında hayatının baharında çocuklar
Helal rızık için kapkara olmuş cansız bedenler çıkıyor toprağın altından... Ve yeniden toprağın altına girecekler...
Ama karalar içinde değil bembeyaz nurlar içinde...
Ailelerine bolca sabır dayanma gücü nasip etsin mevlam...

Cok zor zamanlar arkadaşlar..aglamamak icin zor tutuyorm kendim.. ALLAHm ölenlerin mekanalrini cennet eylesin...ailelerine sabır versin..Hala kurtarilmayi bekleyenler inşallah sağ salim kurtarilsin..:''(
Alaa evet bende o madencinin sozlerini görünce mahboldum..

geçmiş olsun canm
çok sağol cevabın için
benim ki erkek
2. hamileliğim ilkinde hiç olmadı böyle şeyler

senin ne zaman belli oldu?
kac santim di?
bizim 7 mm
sağ tarafta
ben 26 haftalık hamileyim
sen ne kadarlıktın??

Kizlar Ege ishal ya sabah uyandığında gece yaptığı kakası normal oluyor kıvamı falan. Gün içerisinde tekrar ishal (
Acaba gece uyumadan önce verdiğim muhallebisi mi iyi geliyor. Dr.umuz muzun ishale çok iyi geldiğini söyledi ama muzu 6. Ayda tavsiye ediyorum diyip başlatmadı. Ben de muzlu tahıllı gece muhallebisi veriyorum.
Gün içerisinde de versem olur mu acaba fazla mı gelir ki..
Yarın kaka tahlillerinin sonuçları çıkacak ama moralim çok bozuk az önceki kakası kanlı mukusluydu(

Biz bugün kont. gittik 64 cm olmuşuz 7400 gr da kilomuz gelişimimiz iyiymiş kan ilacını söyledim eğer bünyesi kabul etmiyorsa vermeyecez bir süre daha dedi dedim onun yerin bir çay kaşığı pekmez versem olurmu dedim dr olur tabiki dedi artık vermeye başlayacaktık zaten dedi pekmez verebilirsin dedi sonra huysuzluğu vardı sanki kulağı ağrıyor gibiydi kulağında bir şey çıkmadı ama ne olur ne olmaz idrar tahlili istedi idrar torbası taktılar ama bizimki içine denk getirememiş :) ben yedeğini taktım inş. doldurur da saat 4de kadar verebiliriz idrarımızı çorba ve yoğurda başlayalım dedi yoğurdu günde 1-2 çaykaşığı ile başlayıp 1 haftaya kadar 1 çay bardağı kadar yiyebilir dedi birde sebzeyle yoğurdu bir vereceksin dedi 1 ay sonra ete başlayınca yoğurt ayrı bir öğün olacak sebzeyi etle verelim dedi çorba ilk 2-3 gün iyiyce çırp dedi ama sonradan ezilmiş pirirnç gibi olsun birazcık pütürlü olsun o şeklilde yesin dedi yavaş yavaş o şekildehafif katıya alışsın dedi 1 ay sonra kahvaltıya başlayacaz dedi onun için alışsın pütürlü yemeye dedi şimdilik bizden bu kadar :)

Asyamca sagol canim verdigin bilgiler için.
5. ay kontrolune eşim goturdu benim. Saglik ocaginda tarhana çorbası ver demisler ama bana agir geldi. Kendi doktoruna yarin gidicez inşallah. O bisey demeden baslamam ek gıdaya. Bes bucuk aylik olduk bu arada. Henüz bisey vermiyorum yani elime geçerse tattiriyorum oyle rutine baglamadim.kilosu iyi hamd olsun acelem de yok yani.
Oglen 12 ye kadar uyuyoruz diyen anneler ilerde kahvalti konusunda ciddi problem yasayabilirsiniz arkadaslar.
Ya arkadaslar bir de bisey sorucam. Bakici ücretleri hakkinda bilginiz fikriniz varmi. Etrafınızdaki kisiler yada siz ne kadar veriyorsunuz? Ve gunde kac saat bakiyo?

Canım ben çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bence ek gıda ağır geliyor egeye,bağırsaklarını bızuyor olabilir bir süre bence mamayla devam et, nacizane fikrim lütfen yanlış anlama, ek gıda da birşey dokunduğunda ya kabız yapar ya ishal, yoğurt veriyor musun bilmiyorum ama yoğurt bu tarz şeylerde baş süphelidir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde kan ve öukus diyorsun ki bu kesinlikle sindiremediğini gösterir devam edersn bağırsaktaki iltihabı artırırsın tatlım, dediğim gibi yanlış anlama lütfen ama bebeğinin iyiliği için ek gıdada verdiklerinin çeşidini ve miktarını gözden geçir derim, kan varsa bağırsağın sindiremeyip kanadığını gösterir sen verdikçede tepki verecek ta ki adapte olana kadar ister devam eder adapte olmasını beklersin yada kesip biraz daha bağırsağının olgunlaşmasını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben vericem bakıcıya geçen sene çağanı veriyodum 430 tl idi eylülde ayça yı veririrm 500 e sanırım vericem
daha tam belli değil ama.
gaziantepteyim
ilden ile farkediyor
istanbulda cok daha pahalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…