2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım ben de kırkım çıktıktan sonra bi adet oldum.hem de ne olmak .foşur foşur. ondan sonra da hiç olmadım.bi gün telfnda oyun oynarken karnımda bi hareket hissettim.tepemden kaynar sular döküldü.bebek var dedim eşime ağlak ağlak sonra bi hesap yaptım olsa da daha tekme atıcak kadar olması mümkün değil.yine de bi test yaptm.yok .allah isteyenlere versin.uzun zaman sonra bugün adet ağrım oldu ama sadece bi lekelenme vardı. o kadar. emzirrirken düzensizlik oluyo evet. doktor bana 8 ay bile adet olmayabilirsin normal demişti.hamile kalamayacağımız anlamına gelmez tabi .tedbiri elden bırakmamak lazım

offf gicik bunlarin hepsi.Topunun kokune kibrit suyu.

Canım senin olduğun adet 40 başımı yoksa adet mi çünkü ben bi 40ıncı gün şubatta birde martta oldum sonrada olmadım ondan tedirgin oldum çünkü 40 başı adet değilmiş
Spiral taktırdim 40. Gün allah yazdıysa olur ne diyim ben tedbirimi aldım ama:/

Ben bu hamuru yapıp 3 kuzumun elini basmak istiyorum bakalım nasıl olcak:))

kırk başını hiç duymamıştım tatlım yaa ama 40 ım çıktıktan bi kaç hafta sonra olmuştum adet dedim geçtim ne bilim neydi ki

anltym da azcik gul.
biyerde misafirlikteyz bulask mak.e bakyrm markasi "livalinda" Aaa diyorum bizim forumda da var livalinda
ne alakaysa bulasik makinesi :)
koptum yaa allah daseni güldürsün bulaşık makinasına döndüm valla içine doğmuş olabilimiki

Hamuru yaparken 1/2 su bardağı ılık suyu da koyuyorsun ama değil mi?

Slm canım nasılsın bebiş nasıl brn 5 ay oldu hala olmaım ecrındede 2 sene emzirdim 3 kere adet oldum

neyse canım artık germe kendini dediğin gibi sütün azalır allah korusun, o daha büyük psikoloji bozukluğu yaratıyor. eşini al karşına konuş, bir daha bana haber vermeden yapma böyle şeyler de, benimle konuş ben uygun gün ayarlayayım, kendimi huzurlu ve rahat hissettiğim zamanlarda çağırırız misafirlerimizi de. eminim o da anlayacaktır. erkekler anlık olarak düşünürken ince düşünemiyorlar çoğu zaman. onlara göre bütün gün evde olmamız bile neden yoruluyosun oluyor.. dediğim gibi benim eşim 1 kere yaptı onu hem de daha 40ım çıkmamıştı, oturdum konuştum, o da anladı, özür diledi, düşüncesizlik yaptığını söyledi ve bir daha olmadı.

yaaaaa suzinkiler daha guzel ollmus

ya canım bu hamurda bi sıkıntı var ama bence, şimdi baktım hamur çatlamaya başlamış.
biz ortaokulda iş teknik dersinde seramik yapmıştık, benim seramiğim hala duruyor hiç birşey olmadı. ama o hamuru tutkal ve unla yapmıştık, üstünü de boyayıp verniklemiştik çok güzeldi.. bikaç gün beklicem eğer çatlamaya devam ederse yenisini bu şekilde tutkalla yapıcam.

Hamuru yaparken 1/2 su bardağı ılık suyu da koyuyorsun ama değil mi?

evet canım ılık suyla karıyorsun. ama ben ne kadar koydum su bilmiyorum. katteldan aktara aktara ekledim, kıvamına göre ayarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…