canım ben de kırkım çıktıktan sonra bi adet oldum.hem de ne olmak .foşur foşur. ondan sonra da hiç olmadım.bi gün telfnda oyun oynarken karnımda bi hareket hissettim.tepemden kaynar sular döküldü.bebek var dedim eşime ağlak ağlakMerhaba kızlar
Tel. Serviste olduğu için bir süre yoktum ama neler kaçırdım ya
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun bu arada)
Şu kalıpları nasıl yaptınız bana bi anlatın hele:)
Birde kızlar yaa ben 2 ay önce regl oldum daha da olmadım 4.ü mü geliyorrrrr çıldıranzeeee:))
Emzirme de düzensizlikler oluyormuş die okudum bugün biraz lekelenmem oldu ama bakalım
Sizde de oluyormu böyle ilk defa geldi başıma korkumdan doktora gidemiyorum:/
Eki Görüntüle 1114110
Diar iyiki anlattın bunu çok hoşuma gitti :)))
ama sağ ayağı zor bastım, kasıyo eşşek :))
eşim hafta sonu iki gün yatılı misafir çağırmış eve.arkadaşı ve nişanlısı.hiç tanımıyorum.ya çocuğa zor yetişiyorum ,ev pazar yerine döndü.cinlerim tepeme çıktı.ben mi abartıyorum diyorum ama elimde değil gerildim birden.biri gelince kızım uyumuyo sesten.tek başıma zor idare ediyorum zaten hiç yardımcı olan yok
aynenn
canım ben de kırkım çıktıktan sonra bi adet oldum.hem de ne olmak .foşur foşur. ondan sonra da hiç olmadım.bi gün telfnda oyun oynarken karnımda bi hareket hissettim.tepemden kaynar sular döküldü.bebek var dedim eşime ağlak ağlaksonra bi hesap yaptım olsa da daha tekme atıcak kadar olması mümkün değil.yine de bi test yaptm.yok .allah isteyenlere versin.uzun zaman sonra bugün adet ağrım oldu ama sadece bi lekelenme vardı. o kadar. emzirrirken düzensizlik oluyo evet. doktor bana 8 ay bile adet olmayabilirsin normal demişti.hamile kalamayacağımız anlamına gelmez tabi .tedbiri elden bırakmamak lazım
yok canım okumadımcnm sennle ikgili bi ruya gormstu yazmstm. burda okumusmuydun
kırk başını hiç duymamıştım tatlım yaaCanım senin olduğun adet 40 başımı yoksa adet mi çünkü ben bi 40ıncı gün şubatta birde martta oldum sonrada olmadım ondan tedirgin oldum çünkü 40 başı adet değilmiş
Spiral taktırdim 40. Gün allah yazdıysa olur ne diyim ben tedbirimi aldım ama:/
yok canım okumadımneydi kiii
anltym da azcik gul.
biyerde misafirlikteyz bulask mak.e bakyrm markasi "livalinda" Aaa diyorum bizim forumda da var livalinda
ne alakaysa bulasik makinesi :)
ya da yoksa marka mı olcam kız benanltym da azcik gul.
biyerde misafirlikteyz bulask mak.e bakyrm markasi "livalinda" Aaa diyorum bizim forumda da var livalinda
ne alakaysa bulasik makinesi :)
koptum yaa allah daseni güldürsün bulaşık makinasına döndüm valla içine doğmuş olabilimiki
iyi sevindim guldurdugume uzulmstm haline ben yatyrm iyigeceler
Basimiz saolsun bu geceki dualarim maden iscilerimize Allah rahmet eylesin
tubaaaa uyankmisinnnn halaaaaa
Karisik duygular icerisindeyim
canım kalıp için 1 bardak tuz, 1 bardak un karıyorsun, şekil veriyorsun, 100 derecelik fırında 3 saat pişiriyorsun...
senin de anneler günün kutşu olsun.
emzirme döneminde adetler değişiyor. ben daha hiç olmadım. kız kardeşim de kızını 6-7 ay emzirdi o sürede hiç adet olmadı. oğlunu 4 yaşına kadar emzirdi ve 4 yıl adet olmadı. bi arkadaşım 2. ayında düzenli adet görmeye başladı. bu adet ve emzirme kişiden kişiye değişiyor.
akıl vermek gibi olmasın ama süt korumasına pek güvenme korunma yöntemlerini kullan, tabii 4. istemediğini düşünerek söyledim.
Merhaba kızlar
Tel. Serviste olduğu için bir süre yoktum ama neler kaçırdım ya
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun bu arada)
Şu kalıpları nasıl yaptınız bana bi anlatın hele:)
Birde kızlar yaa ben 2 ay önce regl oldum daha da olmadım 4.ü mü geliyorrrrr çıldıranzeeee:))
Emzirme de düzensizlikler oluyormuş die okudum bugün biraz lekelenmem oldu ama bakalım
Sizde de oluyormu böyle ilk defa geldi başıma korkumdan doktora gidemiyorum:/
gönder valla ne iyi olurya da yarın gidip bi kaç kedi falan mı alsam kalmaktan vazgeçemezler cnm şehir dışından gelicekler. bebek biraz büyüseydi de gelselerdi. ya zorluğunu geçtim eşimin düşüncesizliğine çıldırdım .kızım onlara bakıp bakıp ağlicak önce.sonra alışck biraz ama uyku düzeni bozulcak sesten benim de sütüm azalır sinirden .güzel bi haftasonu bekliyo beni
yaaaaa suzinkiler daha guzel ollmus
Hamuru yaparken 1/2 su bardağı ılık suyu da koyuyorsun ama değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?