2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Evet canım doğru sonuç her zamanvermiyor doktorumuz da başta yaptırmadı zaten de ek gıdaya başlayacağız diye istedi.. Bakalım ne olacak...

Canım ben sadece analizlerin bir kosmını yazdım doktorumuz inek sütü allerjisi testini de yaptırdı aynı zamanda...onu yazmamıştım.. Sonucu 0,02?

tmm cnm senin tarifi de alır yaparız garanti olur

Çıkmamış canım yani kanda inek sütü alerjisi gözükmüyor ama diğer kan sonuçların alerjiye yatkınlığı desteklemiş gibi. Yumurta akına bakmadılar mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına. iyileşmiş de ohh geçmiş olsun

evet evet deri, pardon ben yanlış yazmışım.. ya zaten çoğu bebek alerjileri bağışıklık güçlendikçe kayboluyor, bu süreç sıkıntılı ama inşallah bir ömür boyu alerjiniz kalmaz.
benim kız kardeşim 26 yaşında hala ciddi alerjileri devam ediyor. ama 40 ı çıkmadan ameliyat oldu ve hayatında 6-7 kere ameliyat oldu hiç bağışıklığı oturamadı tam.
ama şu ufak tefek süt, yumurta, toz alerjilerini atlattı.
çok geçmiş olsun..

sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına. iyileşmiş de ohh geçmiş olsun

sağol canım.
evet bugün 3 kere kaka yaptı, çok az ve kıvamlı, galiba 2-3 güne iyice düzelecek.

canım kelin ilacı olsa başına sürer de ben yine konuşayım sen sinirlenmeyi bilmion garibim aslında güzel bi özellik ama bu gibi konularda dezavantaj oluyo demek ki. ya da sen sinirlenebiliyosun da eşin seni sakinleştirme konusunda başarılı. bunlar güzel şeyler canım ya ama sorunu halledemiyosun işte. gerçi trip atmak da problemleri çözse biz hiç sıkıntı yaşamazdık. sanırım dediğin gibi iş tutarlı olmakta bitiyo. biz kızdığımız konularda ısrarcı olmalıyız gbi görünüyo. düzelene kadar. ben de kızgınlığım azaldıysa hemen gülerim her şey uçar gider ,üstü kapanır

canım çok geçmiş olsun. hiç üzme kendini . en azından sorunu fark edip geç olmadan tedaviye başlicaksınız. atlatır hemen inşallah. ben de emmeyi reddetme olunca şüphelendim aslında idrar yolu enfeksiyonundan ama doktor gerek görmedi.hala da içimde kaldı ne gibi belirtiler vardı tatlım? ben de baktırmayı düşünüyorum bu defa gittiğimde. sen hiç üzülme tedavi olup düzelecek inşallah minik kelebek

canım ben hamileyken kullandığım decavit e devam ediyorum. ama kılımı kıpırdatasım gelmiyo yine de kan değerlerim hamileyken bile düşmemişti kan ilacı kullanmıyorum o yüzden .sen bi baktır istersen .kansızlık başlamıştır belki cnm

Hımmm... Yok canım yumurta akına bakılmadı...

ya bilmyrm cnm...aslinda esimde ole kizdiginda o da gozgoze gelince guluyo hatta bazen gulmemek vicin kasiyo:)

ama gunduz whatsuptan konusurken cok iyiyydim resmen istersen eve gelme demeyi ima ettim umuramaz davrandim gelgeleim kapiyi acinca bitti hepsi guluvrdim

Son düzenleme:
özledin demek ki yapcak bişey yok .geçecek kızgınlıklar olsun hep boşver. insan zıvanadan çıkınca hiç gülemiyo valla .o dereceye gelmesin de. gülsen bile suratını topla yine as canım şunu yapar mısın de güzel güzel. yapmazsa biraz daha gergin söyle olmadı en son zıvanadan çık

ben öle yapıyom valla. bizim yatılıları bile iptal etmiş düşün.(anam o kız girip bunları okumasa ,tanımıyorum da tırsıyo insan ) ne dedi de iptal etti soramadım bile utandım sonradan da yaaa pişman oldum .ama çok zorlanıyorum 'ayyy ne iyi' diyemedim napiim iptal et de dememiştim neticede. off

bak boşuna gerilmişsin, için temiz kızım :))
anneler ne isterse olur :)))
oh oh gelmesinler...

o diğer hamurun tarıfını yaz canım bızde ondan yapalım

bak boşuna gerilmişsin, için temiz kızım :))
anneler ne isterse olur :)))
oh oh gelmesinler...
öle valla canım hem sevindi hem utanç yaşadım ama napim yaa kızım her şeyden önemli emmicekti uyumicaktı adım gbi biliyorum biraz daha zamana ihtiyaç var .bi de bunu eşim anlasa. kızdım diye iptal etti hak verdiğinden değil

benim ki benim ki soyluyorum hayatim coraplarin hepsi bi yerde yapma diyorum anlamiyor camasirlari cikariyor banyonun kapisinin onune birakiyor iceride sebet diyorum yok.bende biraktim yapmiyorum hafta sonuna kadar duruyor hatta misafir gelene kadarkucukken bakici bakmis adi jeyn mis arada bi boslugaa bagiriyorum kendi kendime jeyn gel ve hemen ortaligi topla katya cayimi getir diyorum guluyorevde hzmetci olmadigi anlasin istiyorum ama nerdee:

o diğer hamurun tarıfını yaz canım bızde ondan yapalım

canım ölçü hiç hatırlamıyorum, zaten bana ne tarif sorarsan sor ölçü bilmem hep göz kararı.
bayaz tutkalı al bi kaba, üstüne buğday nişastası veya un ekleyerek karıştır, ama elini kullanma mutfakta yaptığımız hamur gibi değil, tutkaldan pis oluyor, bir aparatla karıştır kıvamına gelirken elinle yoğur, sonra şekil ver, ayaklarını bas. biz ortaokulda yaptığımızda dış mekanda kurutmuştuk ama bu da fırınlanabiliyor sanırım, ben biraz daha havalar güzelleşince güneşte kurutucam.
kuruduktan sonra seramik boyalarıyla boyayıp vernikleyebilirsin.
vernikle pırıl pırıl olur.

aman niye iptal ettiyse etti, sen sonuca bak boşver :)
dediğin gibi bebeğin daha önemli. inan ben bebeğimin huyu suyu bozulcak kendini şaşıracak diye misafir kabul etmiyorum.
en güzeli..
biraz büyüyünce ne isterseniz yaparsınız.
daha süt kuzusu bunlar biz yeni anneyiz, o şaşırdığında biz de şaşırıyoruz. o düzeni bozuyor, biz de beraber bozuyoruz...
uykusu şaşınca çocuk yemeği de şaşıyor ağlıyor ayarsızlaşıyor.
boşver hiç utanma hiç vicdan yapma.
eşin düşüncesizliğine utansın.
şükür çark etti...
valla benim misafirim gelmemiş kadar çok sevindim ha :))

Nasıl yoğurt mayalıyorsunuz anneler?

meyve puresi kavanozna ilik sut koyuyorum.
1 cay kasigi yogurtla azcik ilik sutu karistirip sut dolu kavanoza koyuyorum
onu da sicak su dolu yada iliksu dolu termos bardaga koyup 5 saat mayalanmaya birakiyorum.
termos bardagi tam ldumuyorum
kavanoz kapagini gecmesin su.
simdi mayaladim sat dolmak uzere
yuzden dolaba koycam birazdan yarin oglen acip cezveyle ilitip biberona koyarim .iciririm.

ay alaa çok güldüm ya :))
çok şükür benimki sepetin yerini biliyor.
ay sonu anneme gitcem, bana diyoki bana çamaşır makinasını öğret..
iş başa düşünce herşeyi o kadar iyi beceriyorlar ki....

saol canım içimi rahatlattın valla. amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…