2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım bugün artık keyfi yerine geldi, kakasını da 2 kere yaptı, doktora gittim sonuçları almaya, hepsi normal çıktı çok şükür...
ishal maması ve reflora devam dedi, salıya kadar geçeceğini öngördü, geçmezse tekrar gel dedi.
bu ara çok sık görülüyormuş ishal ve ateş.
neyse ki keyifli, kaka kıvamı da düzeldi vıcık vıcık değil.
Ege de çığlık atıyor, benim çok hoşuma gidiyor ama :)))

size uyup ben de yaptım ya kokuşursa şaka bi yana bozulursa da napalım canım fotosu kalır anı olarak yaparken de eğlendim valla

canım ben tekrar yapıcam, tutkal ve buğday nişastasıtla. biz ortaokulda iş teknik dersinde seramik yapmıştık, hala duruyor hiç bişey olmadı. 16-17 yıl oldu işte.. daha da bişey olmaz...
ama benim yaptığım bu kalıp biraz çatladı, şimdi duruyor normal ama garantiye alıp diğer hamurla yapıcam...

kocama cok kizginim sabrm tasti artik.Cok daginik pesini toplmktan yoruldum slkLdim soyliyorum anlamyr şakaya vuruyo guluyo beni de gulduruyo ve konustklarimiz ucup gidiyo.Kizgin kalamyrm trip atydum sbahtan beri az once geldi bi davranisina bi kucucuk seyine hemen guluveriyorum.Attgm tripler gdiyo bosa ve hersey aynn devam ediyo off neypacam bu adamla 10 yil oldu atsm atamm satsam satamam basimin belasi..

neyse ki geçmiş canım.bir de şey söyliyecektim sana .belki ben yanlış anlamışımdır ama çarşaf seriyorum yere demiştin sanırım.ben battaniyeyi 4 kat yaptım tek kişlk nevresime koydum öyle serdim yere.yerden de üşütmesin dikkat et canım.
çığlık ilk başladığında benimde hoşuma gidiyo ama görsen resmen ben kucağıma almadıkça yırtıyo kendini.nasıl yüksek bağırıyor görsen.resmen inada bindiriyoo.

sen de mi bendensin yaa.benimki titizdir hatta fazla titizdir.Allah tan ev işi konusunda bana yardım eder.ama şu küs kalamama trip atamama huyu bende de var.bişeye kızıyorum mesela.kendi kendime içimden şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum diyorum.sonra o beni yine kandırıyoo.
benim annem babamma çok küserdi.hatırlıyorum hiç pas vermezdi ama ben yapamıyorum .yapan kadınları da takdir ediyorum:))barışamasam bile gelip gıdıklar resmen gülmem için:)

Kizlar siz kocislere fena asiksiniz demekki ondan kusemiyosunuz bende kusemiyorum en iyisi kizdigim sey olunca hemen bellli etmek bazen icimde tutuyim diyorum birikiyo daha kotu kavga cikiyi

Kizlar siz kocislere fena asiksiniz demekki ondan kusemiyosunuz bende kusemiyorum en iyisi kizdigim sey olunca hemen bellli etmek bazen icimde tutuyim diyorum birikiyo daha kotu kavga cikiyi

biz kocişlere aşığız ama onlar aşık mı bilmem.ben kızamadığım için benim hoşlanmadığım şeyleri de yapar bazen ama babam annemin sözünden hiççç çıkmaz.bazen bende küsmek istiyorum aslında

Kızlar dün dr kont. gitmiştik işte huzursuzluğu için idrar testi yapalıcaktı ancak gece idrarını torbaya denk getirebildik gitttik verdikve kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve antibiyotik tedevisine başladık moralim çok bozuldu ya off

ya bende öyleyim yaa surat asmaya kalkıyorum çok sürmüyor iki üç hareket hhopp bende sinir minir kalmıyor :44:

ya bende öyleyim yaa surat asmaya kalkıyorum çok sürmüyor iki üç hareket hhopp bende sinir minir kalmıyor :44:

ohooo siz de mi? bende bitek ben boleym sanydum :)
yok mu kimse kocasini parmagnda oynatan?

(gecmis olsun bu arada asyamca)

benimki de bütün hafta dağıtıyo dağıtıyo haftasonu yaptırıyorum işleri :))
arada trip atmak da iyidir. valla ben kızdım mı küstüm mü eşim yanaşmaz bile, ben öyle küsmüşken şebekliğe hiç gelemem, daha beter olur. o da beni çığırdan çıkarmamak için trip atmama zaman tanıyor. :))

benimki de öyle çok bağrıyo ya, ama bizim apartmanın biz hariç yaş ortalaması 65 :) kulaklar falan duymuyo... komşular diyo ki bu çocuğun sesi hiç çıkmıyor :)) kendileri duymuyo :)) ben onların tv sesine varana kadar duyuyorum. biz de bu yüzden çok rahatız işte :))

ay canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelir. bizi bile mafediyor o hastalık ufacık yavrucak kim ne kötüdür (
canım tedaviye başlamışsın dr.un da söylemiştir, bunun en önemli çözümlerinden biri bolca su...
tekrar geçmiş olsun, acil şifalar.

Canım babam sonuçlarımail attı...
IgA değerimiz 12,3 (ref: 70-400)
IgG 268 (ref:700-1660)
IgM 55,9 (ref:40-320)
Total IgE <16,5 (0-1 yaş <-15)

Doktora haftaya gşdeceğiz internetten biraz baktım...düşüklüğü tabi allerji göstergesi ama tam detay bilmiyorum... Seninbilgin var mı? Doktordan sonra yazarım yine...

canım geçen bir programda izledim, kandaki alerji testleri çok güvenilir değilmiş, en güvenilir doku testiymiş. doku testi de 6. aydan sonra güvenilir sonuç veriyormuş.. çocuğun neye alerjisi var neye yok detaylı söylüyorlarmış. tabii siz alerjik anneler daha iyi anlaşırsınız sonuçta alerji doktoruyla takiptesiniz sadece duyduğumu söyledim canım.

canlarım nasılsınız ben artık pek giremiyorum oglan dis cıkarıyor ikinciside patladı cok huy degistirdi gecemiz gündüzümüze karıstı ishalimiz var cok sükür ates olmadı o yüzden cok giremiyorum insallah hepiniz ve yavrularınız iyidir bende cok halsizim istahsızım sabah cok yorgun uyanıyorum vütamün yada kan ilacı kullanmıyorum sizlerden kullanan tavsiye eden varmı siz neyi tavsiye edersiniz

Saol canım benim ya valla geceleri uyuyamıyoruz sürekli ağlıyoruz uykuya çok zor dalıyoruz inş. geçer cnm benim

Canım ıg a-g-m düşüklüğü alerjiye yatkınlığı gösterir yani bağısıklığın yeterli olmadığını, ıg e yüksekliği ise alerjik reaksiyonun göstergesidir alerjiler kanda ıg e yüksekliği ile gösterilir, benim anlamadığım neden kanda süt ve yumurta alerjisine bakmDılar sende de total ıg e ye baktılar, zaten alerjik olduğu belli neyse canım bu kan sonuçları bebeklerde doğru çıkmıyor ama senin kan sonuçların alerjini desteklemiş, süt büyük ihtimalle, ev tozu akarı da kesin vardır, başımızın belası ev tozu akarları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben arada ferro sanol yada gyneferon alıyorum gyneferon emzirme ve hamilelikteki demir ve folik asit ihtiyacını karşılamaya yönelik, ancak kansızlığın fazla ise ferro sanol kullan onun mg'mı daha fazla diğerinin se avntajı folik asidi var. Saçların dökülüyorsa ona da iyi gelir tatlım

Doku duymadım hiç canım deri testi olmasın:)ki bugün yaptırdım bile bile çıkmayacağını yavrucumun sırtına boşuna iğneler batırdılR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…