- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
meltemcim nasıl oldu egecik. dün girememiştim..ek sıdalar fazla mı geldi acaba.ben meyve yedirdiğim gün sebze vermiyorum.yada sebze verdiğimde meyve yok.6 aylık olana kadar günde sadece 1 çeşit vericem.bir de eymen de çok iştahlı maşallahama ben istese de vermiyorum fazla .karnını doyurucak kadar vermiyorum asla.5-6 kaşık tatırıyorum sadece.geri kalan çorbayı da ben içiyorum:)
size uyup ben de yaptımya kokuşursa şaka bi yana bozulursa da napalım canım fotosu kalır anı olarak yaparken de eğlendim valla
canım bugün artık keyfi yerine geldi, kakasını da 2 kere yaptı, doktora gittim sonuçları almaya, hepsi normal çıktı çok şükür...
ishal maması ve reflora devam dedi, salıya kadar geçeceğini öngördü, geçmezse tekrar gel dedi.
bu ara çok sık görülüyormuş ishal ve ateş.
neyse ki keyifli, kaka kıvamı da düzeldi vıcık vıcık değil.
Ege de çığlık atıyor, benim çok hoşuma gidiyor ama :)))
kocama cok kizginim sabrm tasti artik.Cok daginik pesini toplmktan yoruldum slkLdim soyliyorum anlamyr şakaya vuruyo guluyo beni de gulduruyo ve konustklarimiz ucup gidiyo.Kizgin kalamyrm trip atydum sbahtan beri az once geldi bi davranisina bi kucucuk seyine hemen guluveriyorum.Attgm tripler gdiyo bosa ve hersey aynn devam ediyooff neypacam bu adamla 10 yil oldu atsm atamm satsam satamam basimin belasi..
Kizlar siz kocislere fena asiksiniz demekki ondan kusemiyosunuz bende kusemiyorum en iyisi kizdigim sey olunca hemen bellli etmek bazen icimde tutuyim diyorum birikiyo daha kotu kavga cikiyi
kocama cok kizginim sabrm tasti artik.Cok daginik pesini toplmktan yoruldum slkLdim soyliyorum anlamyr şakaya vuruyo guluyo beni de gulduruyo ve konustklarimiz ucup gidiyo.Kizgin kalamyrm trip atydum sbahtan beri az once geldi bi davranisina bi kucucuk seyine hemen guluveriyorum.Attgm tripler gdiyo bosa ve hersey aynn devam ediyooff neypacam bu adamla 10 yil oldu atsm atamm satsam satamam basimin belasi..
sen de mi bendensin yaa.benimki titizdir hatta fazla titizdir.Allah tan ev işi konusunda bana yardım eder.ama şu küs kalamama trip atamama huyu bende de var.bişeye kızıyorum mesela.kendi kendime içimden şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum diyorum.sonra o beni yine kandırıyoo.
benim annem babamma çok küserdi.hatırlıyorum hiç pas vermezdi ama ben yapamıyorum .yapan kadınları da takdir ediyorum:))barışamasam bile gelip gıdıklar resmen gülmem için:)
ya bende öyleyim yaa surat asmaya kalkıyorum çok sürmüyor iki üç hareket hhopp bende sinir minir kalmıyor :44:
neyse ki geçmiş canım.bir de şey söyliyecektim sana .belki ben yanlış anlamışımdır ama çarşaf seriyorum yere demiştin sanırım.ben battaniyeyi 4 kat yaptım tek kişlk nevresime koydum öyle serdim yere.yerden de üşütmesin dikkat et canım.
çığlık ilk başladığında benimde hoşuma gidiyo ama görsen resmen ben kucağıma almadıkça yırtıyo kendini.nasıl yüksek bağırıyor görsen.resmen inada bindiriyoo.
Kızlar dün dr kont. gitmiştik işte huzursuzluğu için idrar testi yapalıcaktı ancak gece idrarını torbaya denk getirebildik gitttik verdikve kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktıve antibiyotik tedevisine başladık moralim çok bozuldu ya off
İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar canım ama zaten sonuç iyi çıksada bebeklerde çıkmayabiliyor kands diyorlar, e o zamn neden alınıyor anlamıyorum yaaasonuçtan haberdar et canım merakda bırakmA
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım babam sonuçlarımail attı...
IgA değerimiz 12,3 (ref: 70-400)
IgG 268 (ref:700-1660)
IgM 55,9 (ref:40-320)
Total IgE <16,5 (0-1 yaş <-15)
Doktora haftaya gşdeceğiz internetten biraz baktım...düşüklüğü tabi allerji göstergesi ama tam detay bilmiyorum... Seninbilgin var mı? Doktordan sonra yazarım yine...
ay canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelir. bizi bile mafediyor o hastalık ufacık yavrucak kim ne kötüdür(
canım tedaviye başlamışsın dr.un da söylemiştir, bunun en önemli çözümlerinden biri bolca su...
tekrar geçmiş olsun, acil şifalar.
ohooo siz de mi? bende bitek ben boleym sanydum :)
yok mu kimse kocasini parmagnda oynatan?
(gecmis olsun bu arada asyamca)
Canım babam sonuçlarımail attı...
IgA değerimiz 12,3 (ref: 70-400)
IgG 268 (ref:700-1660)
IgM 55,9 (ref:40-320)
Total IgE <16,5 (0-1 yaş <-15)
Doktora haftaya gşdeceğiz internetten biraz baktım...düşüklüğü tabi allerji göstergesi ama tam detay bilmiyorum... Seninbilgin var mı? Doktordan sonra yazarım yine...
canlarım nasılsınız ben artık pek giremiyorum oglan dis cıkarıyor ikinciside patladı cok huy degistirdi gecemiz gündüzümüze karıstı ishalimiz var cok sükür ates olmadı o yüzden cok giremiyorum insallah hepiniz ve yavrularınız iyidir bende cok halsizim istahsızım sabah cok yorgun uyanıyorum vütamün yada kan ilacı kullanmıyorum sizlerden kullanan tavsiye eden varmı siz neyi tavsiye edersiniz
canım geçen bir programda izledim, kandaki alerji testleri çok güvenilir değilmiş, en güvenilir doku testiymiş. doku testi de 6. aydan sonra güvenilir sonuç veriyormuş.. çocuğun neye alerjisi var neye yok detaylı söylüyorlarmış. tabii siz alerjik anneler daha iyi anlaşırsınız sonuçta alerji doktoruyla takiptesiniz sadece duyduğumu söyledim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?